View Full Version : flash bug
Leonard
19 May 2005, 19:13
de ceva vreme, pe forum, în susul fiecarei pagini a ecranului nu mai pot intra pe linkuri cu mouse-ul, fiindcã se pare cã existã un applet flash invizibil (am dat click dreapta cu mouse-ul ºi a apãrut meniul de flash iar pe click stînga nu face nimic). de exemplu pe main page nu pot intra pe Vreau sa stiu si film in general fiindca e in aria acelui nenorocit de aplet.
vã rog sa rezolvati aceastã problemã. e extrem de incomod
(am folosit tastatura (shift-tab) ca sã scriu titlul acestui topic)
Da, le-am spus si eu de cateva ori de problema. Hopefully o sa se rezolve. Pana atunci, ca sa dispara banner-ul (ca nu dispare prin refresh/reload), apasa click pe banner-ul de sus, o sa se faca mare, si dupa aia da refresh/reload. Si o sa apara alt banner, care nu deranjeaza.
Leonard
19 May 2005, 19:29
am dat ºi click sus ºi tot degeaba. eu pur ºi simplu nu pot citi primele categorii ºi topicuri de pe forum. ce sã fac? sã-mi dezinstalez flash player? nici nu ºtiu cum.
n-am fãcut reclamaþia mai demult fiindcã pînã la urmã mergea dupã mai multe refreshuri dar acum nu mai dispare deloc :(
Nightwane
19 May 2005, 20:54
Credeam ca-s singurul tampit care pateste asta. :P Se pare ca mai sunt si altii. JOS PEPSI!!! :P
Nu e vorba neaparat de bug...lucuri de astea se mai intampla...eu sunt curios cine e cretinul care a proiectat-o, care a gandit ca o reclama care-ti blocheaza jumatate de pagina e un lucru bun....daca toti se apuca sa faca lucruri dupa ureche, cum le pare lor mai bine... :x :x :x :x :x :x :x :x :x
Leonard
21 May 2005, 06:35
momentan, am rezolvat problema. am dezinstalat flashplayerul, mai bine zis am ºters fiºierul responsabil NPSWF32.dll. N-o sã mai pot vedea siturile/reclamele fãcute în Flash dar asta e. rog anunþaþi ºi pe mine cînd dispare bugul ca sã pot sã pun la loc dll-ul.
p.s. pentru acest bug, n-o sã mã duc la Star Wars III, n-o sã citesc revista biz etc. uite aºa. prea m-au stresat pe forum
Am apelat la aceeasi metoda, sa sterg pluginul. Nu mai apare bannerul, dar tot nu merg link-urile de sus. Si nu pot sterge mesaje. Sa-mi bag pula, de parca nu le-am spus de douazeci de ori sa nu mai bage reclame din-astea sau macar sa le repare.
p.s. pentru acest bug, n-o sã mã duc la Star Wars III, n-o sã citesc revista biz etc. uite aºa. prea m-au stresat pe forum
:lol:
In curand, o sa scada numarul cinefililor bautori de Amigo!
Leonard
21 May 2005, 19:52
eu n-am bãut ºi nici nu sunt curios sã iau aºa ceva. i hate cofee anyway.
partea proastã e cã s-au dezactivat linkurile în locul unde e plasatã imaginea aia.
Neah. Astia de pa cinemagia oricum nu beau cafea/nes. Sunt niste betivi! :D
Ambra Blu
22 May 2005, 00:01
Sa-mi dea si mie adi, daniel sau chiar arabu' un bip cind scot sorcovele astea de pe forum, sa stiu si eu, sa intru din nou.
Mala Portugal
22 May 2005, 01:11
Beri, cafele,vacutze violet...mai accept. Da' cand imi apare pe ecran brotacul ala incruntat din razboiul stelelor , ma ia cu frisoane. I hate star warz ! L-am urat de la primul fetus pentru toata mizeria pe care a lasat-o (lansat-o) dup'aia in cinematografie.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.