PDA

View Full Version : Un an de Magie la Radio - eveniment

emanuel
17 May 2005, 20:09
Emisiunea CineMagia de la Radio Delta RFI a implinit un an. Cu aceasta ocazie realizatorii emisiunii - Cristi Dumitrescu si Emanuel Lazarescu va invita vineri de la ora 19,00 in Words Café (Str. Sfintii Apostoli nr. 35 - Piata Natiunile Unite). Intrarea este libera.

Putem rezuma primul an de CineMagia astfel: am vorbit despre 987 de filme, am prezentat 162 de premiere, am avut 31 de invitati, am difuzat 93 de piese de pe coloana sonora a unor filme celebre, am premiat 354 de ascultatori. Toate acestea in 52 de saptamani, adica aproximativ 89 de ore de emisie.

In studioul Delta RFI, emisiunea CineMagia i-a adus pe actorii: Daniela Nane, Alexandra Velniciuc, Ana Ularu, Mara Nicolescu, Maria Dinulescu, Mihai Bendeac, Mitica Popescu, Andi Vasluianu; regizorii: Sergiu Nicolaescu, Dinu Tanase, Catalin Saizescu, Radu Muntean, Cristian Mungiu, Cristi Puiu, criticii de film Alex Leo Serban si Mihai Chirilov si multi altii. Tuturor le multumim pentru participare si pentru ca au raspuns de fiecare data invitatiei noastre.

Nu ii putem uita nici pe distribuitorii de film: InterComFilm Romania, Ro Image 2000, Glob Com Media, New Films Romania, Independenta Film, MediaPro Film Distribution.
Multumim si distribuitorilor de video si DVD: Prooptiki Romania, Euro Entertainment Enterprises si Pro Video pentru sprijinul acordat la realizarea emisiunii.

In fiecare duminica de la ora 12,00 pe Delta RFI, ai parte de "CineMagia". Timp de 2 ore, Cristi Dumitrescu, Emanuel Lazarescu si invitatii lor iti demonstreaza ca filmele bune se vad la radio. Totul despre premierele cinematografice ale saptamanii, stiri din lumea filmului, muzica de film si multe concursuri cu materiale promotionale originale ale filmelor de pe ecrane.

Radio Delta RFI poate fi receptionat in Bucuresti pe 93.5 FM, in Iasi pe 97.9 FM si la Craiova pe 94.0 FM.

Emisiunea CineMagia la Delta RFI a aparut dupa 2 ani in care site-ul www.cinemagia.ro s-a mentinut pe primul loc in topul site-urilor de cultura. In prezent, de un an jumatate exista Revista CineMagia (singura revista specializata de film din Romania), distribuita gratuit.

CineMagia este o publicatie editata de Business Media Group. BMG este un grup independent de media fondat in 1995 si cuprinde doua divizii de publicatii: Business Publishing (saptamanalul Business Review, revista de afaceri BIZ, catalogul The Workbook si revista de marketing si publicitate Campaign) si Lifestyle Publishing (Class - revista de lifestyle masculin, Stuff – licenta revistei internationale de tehnologie Stuff Magazine, CineMagia – singura revista de cinema din Romania si F1 Racing - licenta celei mai bine vandure reviste de Formula 1 din lume).

Danny
18 May 2005, 14:44
v
i
n

ciuboflo
18 May 2005, 15:02
La multi ani!
i`m in. 8)

notorious
18 May 2005, 16:42
nasol. daca era ceva mai devreme, veneam si eu.

well, have fun !

christi
18 May 2005, 18:27
Vineri seara dau din cap la un festival rock la Ploiesti. Deci nu vin. Have fun si la multi ani :)

PS... Asta e mesajul meu nr. 666 :)

Pitbull
18 May 2005, 20:57
Coming, OBVIOUSLY (or... again not?)

Lady_Skar
19 May 2005, 06:55
I think I'll drop by to say "happy birthday" . :)

obvious
19 May 2005, 17:33
subtiiiil, le pit.
nu stiu. work work work... :D

irene marlyne monroe
19 May 2005, 19:01
subtiiiil, le pit.
nu stiu. work work work... :D

SALUTARE VIN SI EU!DACA NU INTERVINE CEVA SAU SA IMI REZ.PROBL.DAR CRED CA VOI VENI!
LA MULTIANI SI MULTA CONTINUITATE!

Floydman
20 May 2005, 01:20
'might just be dropping by...

Pitbull
20 May 2005, 01:43
Drop, scumpete, drop. Te-asteptäm cu drap si drop - ästa, cu drag si dor.

Nae
20 May 2005, 02:03
not even dropping by, just greetings and congratulations from my side. keep up the good work. :)

raptor
20 May 2005, 11:41
. :( examene...have fun si lungiti-va pe sub mese!

Leonard
20 May 2005, 12:33
pînã la urmã vine sigur cineva dintre forumiºti la întîlnirea asta? Nightwane, Jay, Danny...?

Danny
20 May 2005, 13:21
Eu da ;)

Lady_Skar
20 May 2005, 15:48
pînã la urmã vine sigur cineva dintre forumiºti la întîlnirea asta? Nightwane, Jay, Danny...?

What am I!? Chopped liver?
:P

Pitbull
21 May 2005, 04:28
Prin urmare, asa, deci:
A fost un bairam marfä, intim si antrenant totodatä. Numai bile albe pentru organizatori - mai ales cä si ei erau de acord cu noi cä muzica urla cam PREA asurzitor ;)
Forumul a fost prezent în totalitate, cu exceptia...
...nu, hai s-o luäm invers, cä-i mai usor:
NU au fost absenti urmätorii:

Obvious
Lady_Skar
Ricutza
Leonard
Jay
Danny
Zizi
Pitbull

De remarcat:
- Danny era acelasi Danny pe care l-am cunoscut acum un an pe forumul Vama Veche (da' nu mi-a spus pânä acum, parsivu'!)
- Am pus cruce conflictului cu Zizi, ba chiar ne-am si pozat together.

Una peste alta, voi ästia care n-ati avut chef azi, si n-ati venit... ati fost niste fraieri!

notorious
21 May 2005, 11:22
pai, ce sa facem, daca facem naveta bucharest - delta dunarii? :(

mi-ar fi placut s-o vad pe obvious (DEMASCAREA ! :P), dar asta e... maybe another time. plus ca leo a inceput sa ma cam calce pe coaie. :hmm:

pana la ce ora s-a tinut 'bairamu' ?

Danny
21 May 2005, 12:38
Pentru unii dintre noi pana pe la 12.30 in noapte...
De remarcat si prezenta a numeroase "staruri" ale cinematografiei romanesti.

P.S. Pit, am vrut sa fie o reintalnire de genul "stupize, stupize" :D

cineva
21 May 2005, 14:31
Va multumesc tuturor celor care ati venit! Sincer sa fiu nu ma asteptam la atata lume. La un moment dat mi s-a parut neicapatoare locatia, dar ne-am descurcat, cred. Promit ca data viitoare sa fie si mai bine si intr-un loc mai mare. Inca o data, multumesc!

Jay
21 May 2005, 15:27
bai notorius ce vrei tu sa de - maschezi tu acolo? Am i Missing smth?
la cat mai multe

P.S. Un big up pentru Maria Dinulescu...... cei care au fost ...stiu :P

Leonard
21 May 2005, 19:45
P.S. Un big up pentru Maria Dinulescu...... cei care au fost ...stiu :P
da. lucky bastard, ti-a dat numarul. cred ca te place :p

Danny
21 May 2005, 20:27
I-am facut eu promovare intensa inainte. I-am zis ca e cel mai mare fan al ei si ca e mai timid din fire.
Cred ca i s-a facut mila de el... ;)

Jay
22 May 2005, 14:39
nu danny nu s-a numit promovare ci umilire........ :P

irene marlyne monroe
22 May 2005, 19:34
nu danny nu s-a numit promovare ci umilire........ :P

IMI CRE MII DE SCUZE CA NU AM VENIT!

Pitbull
23 May 2005, 01:25
CREI, nu CREI, tot nu te iertäm!

Ilila
26 May 2005, 09:40
La multi ani DELTA ..

Jay
27 May 2005, 13:13
La multi ani DELTA ..

long time.....no see

cineva
27 May 2005, 13:53
irene marlyne monroe...

Invitatia pentru radio ramane valabila. Cand vrei tu, intre 12 si 14.

Ilila
31 May 2005, 12:04
La multi ani DELTA ..

long time.....no see

am venit mai aproape :)