View Full Version : Voice actors
Lady_Skar
14 May 2005, 09:09
Hai sa incepem un thread bun despre voice actors si personajele care ei resusesc sa le dea viata. The best of the ebst, la creme de la creme, the bomb.
Mark Hamill (Joker) - Este asa de bun can nici macar nu-ti dai seama ca e el. Eu cel putin nu am aflat pana sa nu ma uit pe imdb.com
Kevin Conroy (Batman) - Este vocea lui Batman de aproape 15 de ani and he's getting better with age. :)
Robin Williams (The Genie din Alladin) - Ce pot sa spun. Robin Williams rullz.
Jim Cummings (Every friggin character ever) - Tipul asta a fost in aproape toate desenele. E ca un cameleon, isi schimba vocea total pentru fiecare personaj.
Dan Castellnata, Nancy Cartwright si Hank Azaria din The Simpsons. Cum poate Nancy sa-l joace pe Flanders, I'll never know!
Cum ai putut sa nu-l pui pe Mel Blanc?
Nightwane
14 May 2005, 11:00
Adica aici vorbim despre seyuus? Cool.
O sa revin cu o lista cand nu mi-o fi lene si cand n-oi mai fi mahmur.
Lady_Skar
14 May 2005, 11:56
Cum ai putut sa nu-l pui pe Mel Blanc?
Ma uitam la Batman cand am facut thread-ul asta si oricum, discutia continua. O sa mai pun dupa cum imi aduc aminte.
Denis_stelistu
14 May 2005, 21:13
Tom Hanks in Toy Story 1 si 2.A jucat foarte bine.Si-a meritat rolul.
ricutza
15 May 2005, 16:59
favoritul meu este Jeremy Irons in Lion King....
Cum poate Nancy sa-l joace pe Flanders, I'll never know!
Harry Shearer il joaca pe Ned (&Burns, Smithers, etc.). Am impresia ca Nancy e vocea unui copil Flanders. Mai fain e Castellaneta care face o gramada de personaje printre care si pe Groundskeeper Willie :P .
Cum poate Nancy sa-l joace pe Flanders, I'll never know!
Harry Shearer il joaca pe Ned (&Burns, Smithers, etc.). Am impresia ca Nancy e vocea unui copil Flanders. Mai fain e Castellaneta care face o gramada de personaje printre care si pe Groundskeeper Willie :P .
Azaria mi se pare cel mai tare... Moe, Wiggum, Barney, Comic Book Guy etc. sunt antologice... Si Castallenata e "magnific". Totusi, "The Simpsons" se remarca prin multele guest star-uri (nici nu stiu de unde sa incep... poate de la Tony Blair, dar asta conteaza mai putin).
P.S.: Trebuie sa-mi alcatuiesc o lista serioasa. In general, sunt de acord cu toti cei mentionati de voi pana acum.
Lady_Skar
16 May 2005, 23:49
^ Nu-l uita pe Bartok. :)
Gaandalf
18 May 2005, 02:01
Cred ca de-abea asteptati sa-l auziti pe JT in rolul lui King arthur in Shrek 3 ...
Nu stau sa inshir multe voci talentate pe care le-am auzit prin filmele de animatie dar voi spune un nume care se aplica in toate genurile de film: Robin Williams. OUTSTANDING!
Longshot
18 May 2005, 07:25
da. toti buni si frumosi. da' ca mark hamill doing joker nu e nimeni. de verificat performanta sa in lung metrajul de animatie Batman : mask of the phantasm, film care da mucu' la greu celorlalte, mai seriose (poate mai putin burton-urile)
Lady_Skar
18 May 2005, 17:14
Mask of the Phantasm rullz. :)
dar si in "Batman Beyond: Return of the Joker" Hamill este excelent. Si mai mult, in filmul ala parca si noul Batman isi intra in sfarshit in rol si nu mai este doar bastonul alternativ al lui Wayne.
capitain
20 May 2005, 17:21
in Shark Tale, DeNiro si Scorsese au fost geniali!
de asemenea si banderas a.k.a Puss in Boots
Gaandalf
06 Jun 2005, 15:24
astept sa vad madagascar sa vad cum presteaza David Schwimmer a.k.a Ross in Friends... ptr k l-am prins in nishte ipostaze cu vocea lui mai pitzigaiata si a fost chiar funny. So not looking forward to hear Jada-Pinkett.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.