PDA

View Full Version : Revista noua: Re:PUBLIK

Pages : 1 2 [3]

KORBEN
12 Mar 2006, 20:28
@als
faptul ca esti un vierme care se sperie si il ia cu lesin si traume de la un nenorocit de avatar nu mai e o noutate pt nimeni
dar ca nouatate speciala pt tine:
daca esti atat de bun ce-ar fi sa nu te mai obosesti sa scrii la republica (btw esti cel mai batran si cel cool wanna be din redactia aia) si nu te rezumi le dilema si idei in dialog?
poate acolo oamenii care se ocupa de editare nu-ti permit sa flegmezi pe ei doar pentru ca tu ai istericale la creier cu privire la cristi marculescu, aka korben?

ps: de fapt cel mai bine ramai la libertatea. ai destul de multe in comun cu muncitorul cititror de libertatea din autobuz si cu gospodina cititoare de elibertatea la cratita ca sa ramai acolo unde intr-adevar iti e locul.

infaturai,flatulatii si ifose n-ai decat sa scoti cate poti din tine. aceasta conversatie se incheie aici.

Alex Leo Serban
13 Mar 2006, 21:10
siktir.

Pitbull
13 Mar 2006, 21:31
:lol:
(spontan)

notorious
15 Mar 2006, 12:41
din noul numar, mi s-a parut slabut articolul despre ang lee (=plat, steril) care chiar ESTE 'ratiune si simtire', ar fi trebuit mai bine s-o lase pe mezincescu sa-l scrie... si, ca tot veni vorba, apreciez efortul ei de a scris primul articol A-Z non-imbecil ! pe bune ! idee initiata de nimeni altul decat andrei cretulescu (obviously, care, belind ochii in ecran, nu stia ce sa scrie despre chanwook park si a descoperit alfabetul ! :sick:). mi-au placut referintele (uh, 'le locataire' ! :w00t:) si macar efortul de a nu mai face glume penibile din seria 'U - umor, ingredient care merge perfect cu violenta' 'V - violenta, ingredient care merge perfect cu umorul'. o singura observatie, totusi - este tess d'urberville, nu d'ubervilles. ;)

BeNnY
15 Mar 2006, 17:50
(obviously, care, belind ochii in ecran, nu stia ce sa scrie despre chanwook park si a descoperit alfabetul ! :sick:). mi-au placut referintele (uh, 'le locataire' ! :w00t:) si macar efortul de a nu mai face glume penibile din seria 'U - umor, ingredient care merge perfect cu violenta' 'V - violenta, ingredient care merge perfect cu umorul'. o singura observatie, totusi - este tess d'urberville, nu d'ubervilles. ;)

Tie-ti trebuie o tortura cu pucu'. Poate-ti scoate piticii de pe creier.

Porumboiu suna dragut. Andreea Esca vs Andreea Marin nu mi s-a parut deloc corect. Marin e vazuta dintr-o perspectiva subiectiva si personala, cat de frumos s-a purtat ea cu Gradinariu, pe cand Esca e judecata strict pentru cum apare pe ecran. Ceea ce e de 2 lei. Nu ca mi-ar pasa de vreuna dintre ele. Mi-a placut tabelu cu vanatorii de comunisti desi in continuare nu pricep care-i scopul rubricii asteia, articolul cu Eric Bana e mai degraba mediocru si articolul lui Telibasa despre Berlin e genial. Vreo 9 puncte in vreo 7000 de caractere.

notorious
16 Mar 2006, 21:19
Tie-ti trebuie o tortura cu pucu'. Poate-ti scoate piticii de pe creier.

bai, da' ma lasi, in pelea mea ?? n-are voie omul sa-si bata joc de cretulescu ?! gata, am inteles ca esti fan al lui andreias si ca vrei sa ajungi ca el cand te faci maricel (desi pareti de aceeasi varsta, sincer), dar lasati omul sa se exprime !

ogto
17 Mar 2006, 01:29
Mr. Bangu, it's time for your medication.

Prozac, xanax si vitamine. Everything a growing boy needs.

EgoN
17 Mar 2006, 10:49
mie mi s-a parut un numar bun. au fost altele care mi-au placut mult mai putin. this time: deconstructing woody a lui cretulescu, interviul cu palahniuk, "a fost sau n-a fost" filmul lui porumboiu, chatul lui kiri cu anca gradinariu, cronicile la filme, bd-ul lui branea...
am o nelamurire: cine a scris articolul despre filmul lui porumboiu? e nesemnat :(

Alex Leo Serban
17 Mar 2006, 14:22
pt egon

kiri

keyzer soze
19 Mar 2006, 08:55
k - care o greseste cu "Pe calea vinului". :hmm:

Alex Leo Serban
19 Mar 2006, 13:24
why is that?? :?

keyzer soze
27 Mar 2006, 07:15
pe aripile vinului

Alex Leo Serban
06 Apr 2006, 10:14
am vazut noul nr, are citeva kestii f haioase - gen: scrisori de la cititori (una cu patinajul e geniala!), un q&a 'speedy' cu piersic jr, un superlong txt al lui gorzo dspr 'succesele cinematogr. rom.' (care, desi lung, e savuros - si, in plus, pica la fix pe cearta mea cu bulumulu & dl airlight dspr regizori vs critici!), 2 cronici excelente ale lui carmen mezincescu (la 'crash' & 'proof') a.s.o.

iar pe coperta - sharon stone alb-negru & androgina, semnata mondino! 8)

n-am apucat sa citesc tot, mi-au mai facut cu okiu un dosar al lui a. cretulescu dspr 'heist-movies' & the usual re: views, sus/jos (la jos -'oscarurile pt k ne-au crashuit petrecerea' :lol: ), etc

ink o kestie misto: o poza cu un graffiti pe care scrie 'KILL ANDREEA MARIN'
pakt k nu au dat-o mai mare (poza) :P

Mala Portugal
09 Apr 2006, 14:18
Re:publik pe aprilie imi zambeste cu acel flavorish Mickey Rourke , cu primavara belgiana iar surpriza mare ar fi interviul dEUS.
Sper ca dupa ce lecturez paginile cu Tony si Ridley sa ma lamuresc si eu , once and for all, care e unu si care e celalalt.

notorious
09 Apr 2006, 21:29
Sper ca dupa ce lecturez paginile cu Tony si Ridley sa ma lamuresc si eu , once and for all, care e unu si care e celalalt.

:lol: M.E.A.N.

p.s.: andrei gorzo in re:publik ?? sfinte rahatule ! :lol:

Alex Leo Serban
10 Apr 2006, 07:45
mala,
e simplu: tony e ala care a facut un singur film k lumea in viata lui ('spy game'), in rest rahaturi (like 'top gun', 'the hunger' a.s.o.), in timp ce frat-su mai mare ridley a dat-o si el in bara big time de citeva ori ('1492: cucerirea paparadisului', 'gladiatoru' lu peshte etc), dar a dat si-o capodopera ('blade runner'), cel mai bun 'alien' (1979), unul din cele mai frumoase filme ever ('duelistii'), un film-cult pt feministe & nu numai ('thelma & louise'), un f bun film de razboi ('black hawk down') si un film ok ('matchstick men')...
in plus, e un sir!

tailgunner
10 Apr 2006, 07:56
v-as ruga eu, folositi verbul "a citi". "a lectura" este un barbarism scirbos care se potriveste de minune pe tvr cultural. cind aud ca vreunul "lectureaza" imi sa-mi si sa-i dau cu o carte in cap.

silver_boy
10 Apr 2006, 08:15
lol
good shot man
Aºa e: nu prea mai avem cititori, avem ..."lectori"

Leonard
10 Apr 2006, 19:16
adevãrul e cã (chiar dacã nu e topicul de adevãruri) anul ãsta n-am mai luat nici un numãr din re:publik

notorious
11 Apr 2006, 11:17
e simplu: tony e ala care a facut un singur film k lumea in viata lui ('spy game')

dar chiar atat de 'debarasabile' sa fie 'true romance' (scenariu tarantino !)sau chiar 'enemy of the state' ? :huh:

Alex Leo Serban
12 May 2006, 18:37
cu ocazia implinirii unui an de aparitie, 're: publik' a scos un nr care contine un interviu in exclusivitate cu placebo (si pe coperta) si un dvd gratuit cu 'mulholland drive'...
restul - more surprises & stuff - vedeti in revista. :P

Nightwane
12 May 2006, 21:20
un dvd gratuit cu 'mulholland drive'...

OMFG!

Pastratimisimieunuvarogfrumossss!!!

Alex Leo Serban
12 May 2006, 21:30
de ce puiule, nu l-ai vazut?
iti spun eu cum se termina... :lol:

Nightwane
12 May 2006, 21:33
ba da, bai, tata, bai. l-am vazut.

da' vreau dividiu. imi opriti si mie unu'? :(( ( i'm so cute, and huggable and loveable and...)

Alex Leo Serban
12 May 2006, 21:41
NU se poate!

Nightwane
13 May 2006, 14:30
i hate you.

Alex Leo Serban
13 May 2006, 18:06
i'm glad.

Airlight
13 May 2006, 19:35
'ai ca-ti iau io o revista.

Alex Leo Serban
13 May 2006, 20:34
ia-i-o, da pastreaza dvd-ul pt tine :w00t:

Airlight
13 May 2006, 22:16
nightwane, ai o copie pirat de la mine :)

Alex Leo Serban
13 May 2006, 22:18
cu 'veronica se intoarce'.

Airlight
14 May 2006, 00:36
cu cele doua veronici, da.

Alex Leo Serban
14 May 2006, 19:55
ba nu - patru veronici: doua mari & doua mici ;)

Airlight
14 May 2006, 20:05
i-auzi nightwane: can you handle double layering ? :D

Nightwane
14 May 2006, 21:39
tripleeeeeee!!! GIMME GIMME!

Mala Portugal
14 May 2006, 21:58
Veronica e bunica

Airlight
14 May 2006, 22:55
in cazul asta, a incurcat-o :)

gionloc
19 May 2006, 11:08
cum se zice in film...
excellent choice boys!
mulhollnad!
inca nu am deschis dvdul, sper sa se vada bine... audition era mai mult decat indoielnic, iar in the mood e aproape ok...
p-asta a lu' Lynch il am original de prin anglia cumparat.. asa ca sa vedem diferente! una e sigur: asta are titrare in romana, alalalt nu are!

Leonard
19 May 2006, 12:32
are, dar bonusuri (interviuri, making of) nimic. mai bine le puneau doar pe astea dacã nu ºi-au permis sã punã pe double layer, cã filmul oricum îl are toatã lumea.

notorious
19 May 2006, 20:47
o kestie numai - pt KORBEN.

baiate, daca tot iti asumi riscul de a-l numi fatis pe marshall 'nenorocit', macar scrie-i numele corect - e rob marshall, nu ron marshall. surprise, surprise !...

Alex Leo Serban
21 May 2006, 09:56
draga notorious,
esti induiosator: a-i pretinde lui korben sa fie spellingly correct e k si cum i-ai cere spellingului sa fie double-checked de... korben :w00t:

Leonard
21 May 2006, 15:35
o kestie numai - pt KORBEN.

baiate, daca tot iti asumi riscul de a-l numi fatis pe marshall 'nenorocit', macar scrie-i numele corect - e rob marshall, nu ron marshall. surprise, surprise !...
lol. rîde ciob de oalã spartã. e "bãiete" nu "bãiate"

Pitbull
21 May 2006, 15:38
Las-cä când e de Korben, merge si bäiate.

Leonard
21 May 2006, 20:42
Las-cä când e de Korben, merge si bäiate.
sau merge ºi cu 'bãtaie' dacã anagramãm puþin.

Pitbull
21 May 2006, 20:44
Nah... Nu se meritä...

Nightwane
22 May 2006, 12:31
VREAU SA MA BATETI LA CURU' GOL CU CUREAUA UDA!

Pitbull
22 May 2006, 13:46
Da' cin-te crezi tu, mä, Korben???

notorious
22 May 2006, 16:52
lol. rîde ciob de oalã spartã. e "bãiete" nu "bãiate"

stii, e o diferenta intre a tasta gresit o litera pe forumul cinemagia (un 'a' in loc de 'e') si a scrie de PATRU ori gresit numele unui regizor intr-o revista de circulatie nationala.

si nu, nu-i de ras.

Alex Leo Serban
22 May 2006, 19:05
i can only agree.

Shemaia
22 May 2006, 19:41
Dar cind a aparut revista, si cind s-a epuizat?! Am vazut una la un chiosc zilele trecute, dar n-am avut bani la mine. A doua zi nu mai era, nici acolo, nici in alta parte... Inca mai astept o minune!

Leonard
22 May 2006, 21:29
Dar cind a aparut revista, si cind s-a epuizat?! Am vazut una la un chiosc zilele trecute, dar n-am avut bani la mine. A doua zi nu mai era, nici acolo, nici in alta parte... Inca mai astept o minune!
þi-o aduc eu dacã mã primeºti la tine la Cluj pe timpul festivalului

Mala Portugal
23 May 2006, 09:15
Incerc sa mi-l imaginez pe Kiri cu fes cu steaua (eventual cu mot). :happy:

gionloc
23 May 2006, 10:26

ei.. eu am luat-o de pe Napoca, putin mai sus de Napoca 15... e acolo un chiosc unde primesc si dvduri maghiare...
apoi pe langa Central mai erau numere... vineri-sambata, e drept.

gionloc
23 May 2006, 10:31
are, dar bonusuri (interviuri, making of) nimic. mai bine le puneau doar pe astea dacã nu ºi-au permis sã punã pe double layer, cã filmul oricum îl are toatã lumea.

stia linistit, originalul are aproape 8Gb insa filmul ocupa tot dvdu'. is interviuri scurte cu Lynch, Watts si Theroux... si Elena Harring, numai ca nu spun mare lucru... asa ca io cred ca e foarte bine ceea ce fac cei de l arevista cu filmul asta!

Shemaia
23 May 2006, 17:46
þi-o aduc eu dacã mã primeºti la tine la Cluj pe timpul festivalului
Te-as primi daca as avea unde. Dar daca chiar vrei sa vii si nu ai unde sta, cred ca s-ar putea rezolva cumva...

ei.. eu am luat-o de pe Napoca, putin mai sus de Napoca 15... e acolo un chiosc unde primesc si dvduri maghiare...
apoi pe langa Central mai erau numere... vineri-sambata, e drept.
Mersi pentru informatii. O sa mai caut...

Alex Leo Serban
23 May 2006, 19:38
Incerc sa mi-l imaginez pe Kiri cu fes cu steaua (eventual cu mot). :happy:

are un fes, care e kiar rosu, dar nu cu 'steaua', ci cu mici zdranganele sclipicioase... could be stars, if u want :P

Mala Portugal
24 May 2006, 12:37
Honestly, i-as da lui Paul Breazu cu Re:publik peste cap

Alex Leo Serban
24 May 2006, 19:27
eu as astepta sa se stringa toata colectia pe un an before considering this... :P

Mala Portugal
25 May 2006, 21:01
mie mi s-a descleiat Republik

raptor
27 May 2006, 15:16
.Re:ct ;) asta e parerea mea despre r'public...mai putin activitatea lui branea, care e jmecher ca de obicei si are cestii faiine.

.tin sa anunt ca nu am cumaprat nici un numar, am avut doar .2. si si p-ala l-am primit gratis la tiff anul trecut si l-am dat cadou revelionul asta. 8) la fel si cu photo magazin(o revista ce se anunta buna si care s-a prelins urgent intr-un kitsch in toata regula).

KORBEN
30 Jul 2006, 17:42
deci nou numar republika
coperta galbena da nici un articol depre urofilie (desi exista ceva dspre bloodhoundgang)
review-uri de concerte gen 50 de centi si francisco lopez
situri de muzik gratis
si legal, gen
lupta pepsi vs coco cola
dictionar scary movie
pufulezi cu suprize de un prost gust ravisant
super eroi (ca tot sa intors inutilu de super-om)
multe opinii si pareri despre concertu depeche mode
impresii clujene (tiff, of course)
vlad va saluta din craiova
(nu ma intrebati ce cauta acolo sau de ce sar duce careva acolo pt ca nam nici cea mai vaga idee)
gen ceva despre festivaluri de muzica
daca aveti vreo curiozitate legata de cristian nemescu si cele mai recente filme (marilena si inca unu, california dreaming park) aveti toate detaliile pe la mijlok de revista
o discutie despre festivitati, personalitatzi si alcooluri canneze
(evident ca se vorbeste si de marile filme si maile jeguri vernisate pe acolo, exista si o poza cu bai ling :w00t: )
si biensur ca matei branea de final

Nightwane
30 Jul 2006, 22:56
alea cu depeche mode-s dubioase. you know why :hmm:

nancyboyo
30 Jul 2006, 23:38
Ah..lovely issue..probabil pentru ca e the last one I buy... :((
Q: Is there a French version of this mag?..I mean...I know there's a certain Republik in France...but is it a music/film/whatever mag like this one?*suddendly hates her mother for not stopping when in Paris to buy that mag*

marx
01 Aug 2006, 14:47
ca de obicei o re: pulika bleaga:
- scrie si notorel in spiritul sau de elev constiincios desxpre concertul DM;
- articolul despre Craiova e fara vlaga si fuserit;
- e preluata si aici marea gogomanie a lui nae caranfil care face un film despre un alt film facut in realitate in 1912, dar el persista sa-l situeze in 1911 (de unde o fi scos aberatia asta?!), asta dovedeste si cat istorici de film mai exista la noi...
- in rest, aceleasi siropuri cunoscute.

notorious
01 Aug 2006, 16:13
- scrie si notorel in spiritul sau de elev constiincios desxpre concertul DM

ma bucur ca ai observat. am sa intru si eu curand pe revista dv culturala electronica, sa vad daca apare ceva care sa nu includa vreo aluzie la a.l.s.

marx
01 Aug 2006, 16:57
ma bucur ca ai observat. am sa intru si eu curand pe revista dv culturala electronica, sa vad daca apare ceva care sa nu includa vreo aluzie la a.l.s.
nu te=ai maturizat deloc. ce rol are als in discutia asta? iar vrei sa te transformi in catelusul isteric ce latra haotic cu mirosul stapanului in narile spumegande?!
si nu e nevoie sa-ti irosesti creierele de greiere ca sa descoperi vreo vorba contondenta la adresa magistrului tau. iti marturisesc eu, aici, ca Ara Septilici mi-a declarat ca-l apreciaza pe domnul in cauza, si mai toata lumea mi-a susurat ca als e un tip afabil si sweety, dar e vina mea ca-l angoasez pe acest forum...
iar punctfilm nu insemn doar eu, iar eu nu sunt o planeta care ma rotesc in jurul lui als. asa ca, draga notorel, tot slabit ejti oricat te-ai stradui sa pari altceva...

ps: apropos, re: pulika ti se potriveste cel mai bine ca stil... kip uoching.

notorious
01 Aug 2006, 17:38
era doar o gluma, maestre. de altfel, am intrat pe portalul tau cultural si am vazut ca reusesti sa te tii admirabil de departe de a.l.s. in rest, o mai comiti.

"Mihaela Rãdulescu ºi Puya nu pot fi contorizaþi decât ca branduri din showbiz"

acum, scuza-mi copy-paste-ul defectuos.

brand (brænd) a particular product or a characteristic that serves to identify a particular producta trade name or trademark a particular kind or variety: he had his own brand of humouran identifying mark made, usually by burning, on the skin of animals or (formerly) slaves or criminals, esp. as a proof of ownershipan iron heated and used for branding animals, etca mark of disgrace or infamy; stigma: he bore the brand of a cowarda burning or burnt piece of wood, as in a fireArchaic or poetic a flaming torch

oricand de aluziv & metaforic ai vrea sa te exprimi, e tot o greseala sa folosesti cuvantul in legatura cu o persoana. k ?

nobody's perfect.

Supastar
01 Aug 2006, 18:11
kiar tre s va luati atat de gratuit unul de altul?
marx, nu cred k te-ai referit prea des la notorious fara a-l numi cumva in relatie cu als!
notorious, aia nu e o greseala prea grava. cred k asta vroia si el s spuna, k au depasit statutul de persoana fizica (sau cel putin perceptia despre ei a depasit acest statut) si au devenit niste trademark-uri (poti s-mi vii si cu definitia astuia dc tii neaparat!) care sa garanteze un mic plus.
come on, guys! v-a cuprins moleseala caniculara? (adica provocata de canicula!! nu sariti! :P ) i'm sure you 2 can come up with worse sh.it on one another!!! :happy:

marx
01 Aug 2006, 18:48
notorious, aia nu e o greseala prea grava. cred k asta vroia si el s spuna, k au depasit statutul de persoana fizica (sau cel putin perceptia despre ei a depasit acest statut) si au devenit niste trademark-uri (poti s-mi vii si cu definitia astuia dc tii neaparat!) care sa garanteze un mic plus.
q e d

Alex Leo Serban
01 Aug 2006, 20:03
als e un tip afabil si sweety, dar e vina mea ca-l angoasez pe acest forum...
... kip uoching.

nu ma 'angoasezi' defel...
kip uoching :lol:

PS pe blogu unei gagici (am dat peste el intimplator, dind search p google) zicea k eu si tru (= traian ungureanu) sint singurele branduri (culturale) p care l simpatizeaza... :P

marx
01 Aug 2006, 21:31
PS pe blogu unei gagici (am dat peste el intimplator, dind search p google) zicea k eu si tru (= traian ungureanu) sint singurele branduri (culturale) p care l simpatizeaza... :P
da-mi si mie linkul sa ma oripilez....

tru = traian radu ungureanu, si l-am divinizat si eu cand a scris intr-o revista sportiva, regia fotbalistica pre numele ei, un fel de program de meci editat de clubul Sportul Studentesc, despre "Morenasterea fotbalului romanesc". Moreniul avea pe atunci o ekipa de cupa UEFA si era sustinuta de un important ministru ceausist. Acum, cand e un basescofil kiar ma deprima sa-l mai citesc, dar intr-adevar poate fi un brand la care sa se inkine orele lecturii...

Alex Leo Serban
02 Aug 2006, 17:43
... iata-l - k sa nu crezi k sint suparat p tine pt umorul laborios d care dai dovada p alt topic ('la o bere') & care e-fec-tiv m-a induiosat prin efortul depus:

http://laurasandu.blogspot.com/2006/02/dandysmul-constiinta-de-sine-si.html

marx
03 Aug 2006, 09:21
... iata-l - k sa nu crezi k sint suparat p tine pt umorul laborios d care dai dovada p alt topic ('la o bere') & care e-fec-tiv m-a induiosat prin efortul depus:
oh, multumesc pt acest nestemat ghift...

dar duduca prea-spumos-voitoare are o definitie de brand in care tu nu te incadrezi:
Sa-ti faci branding personal inseamna sa-ti cunosti bine publicul, sa stii sa-l faci sa te recunoasca in orice fapta/cuvant pe care le arunci in lume, sa stii ce asteapta de la tine, sa-l surprinzi, sa-l faci dependent.

in infernul asta cinematic, multi te-au mai raspopit...

Alex Leo Serban
03 Aug 2006, 12:54
asha crezi tu? ia mai gindeste-te... nu mi-am surprins eu, oare, publicul each & every time? ;)

notorious
03 Aug 2006, 13:07
un fel de 'cat timp a trecut de ultima oara cand ati povestit despre alex leo serban' ?... :lol:

(sper sa-l fi parafrazat bine pe udo kier - KORBEN scrisese asta in re:publik, dar...)

Alex Leo Serban
03 Aug 2006, 16:23
right-o!
8)

adevaru e k, recunoasteti, a trecut o perioada cam lunga... :w00t:

marx
03 Aug 2006, 18:23
asha crezi tu? ia mai gindeste-te... nu mi-am surprins eu, oare, publicul each & every time? ;)
trebuia sa aiba si kinder surprise o concurentza...

Alex Leo Serban
03 Aug 2006, 18:32
this is sooooooooooo off-topic! :((

re: venind la re: publik (my favorite magazine), cum d n-a re: marcat nimeni cele 2 wunder-pagini cu jucariile d prost gusto!? :love: i just luved'em!!

Mala Portugal
03 Aug 2006, 20:34
Numaru' asta arata ca o mamaliga ramasa de la festival , framantata cu transpiratia febrila a celor care au racit la TIFF si semnta cu sangele lui Kiri. Supeer!! :P
Salut minusurile pe care le-a furat d'na Redgrave , eu fiind unul din condamnatii la Febra (n-am iesit din sala din simpatie pentru organizatorii care s-au straduit sa populeze TIFF-ul cu vedete).
De mare inspiratie pozuta cu Leo & Udo. O s-o decupez si o lipesc pe coperta carnetelului meu cu draci (in ziua in care o sa am unu' )

nancyboyo
05 Aug 2006, 13:07
this is sooooooooooo off-topic! :((

re: venind la re: publik (my favorite magazine), cum d n-a re: marcat nimeni cele 2 wunder-pagini cu jucariile d prost gusto!? :love: i just luved'em!!

Yes..lovely and so freaking scary....In timp c citeam imi imaginam in ce hal arata probabil redactia cu toate animalele alea insirate p acolo.. :D...And I also really liked articolul cu free-downloads sites...desi my faves raman Better si Pitchfork...But I did not like the DM articles..nu d alta..but it's a reminder ca I couldn't go(damn exams...cu norocul meu, probabil o sa anunte soon ca nu mai merg in turnee...sau, ma rau, k it's over..asa ca Death from above 1979 :(( ..*wallows in sorrow*)...Si nu mi-a placut nici that little news bout Pixies... :(( ...

Alex Leo Serban
05 Aug 2006, 17:14
yeah, lovely = because scary or scary = because lovely or whatever
d cind le-am vazut insirate-n revista ma urmaresc...
they're so freakin outofthisworldish!!:lol:
PS ah, si mi-a mai placut cva: k maj. celor care au scris dspr tiff au kkt-o p lady navessa... oops, i meant vomessa. or vanessa - WHAT ever! tot o sinistra ramine :sick:

nancyboyo
05 Aug 2006, 20:44
yeah, lovely = because scary or scary = because lovely or whatever

Acum vine raspunsul evident *rolls eyes*..both....or all three of them..Does that whatever count as an option? :? ...

Alex Leo Serban
06 Aug 2006, 07:03
why, it SURE does!
figura ti :o

drudu
06 Aug 2006, 09:24
ma come "figura ti"? wasn't it "figurati"?... :?

Alex Leo Serban
06 Aug 2006, 14:23
si certo, ma mi piace piutosto cosi, va bene?
invece, io non ho mai imparato italiano, dunque e molto possibile fare qualsialsi errore...

drudu
06 Aug 2006, 16:07
va benissimo, e sbagliare e' umano... era soltanto una piccola osservazione, risultato dalla noia generale... :sleep:

Mala Portugal
06 Aug 2006, 22:10
In articolul cu DM sunt usor consternata de cate ori receznorii mei il gasesc pe Gahan sexy. La mine e undeva in topul uratilor cu spume.
Din kestia cu Cannes'ul mi-a ramas in minte doar partea cu Avida. Ma asteptam sa'l vad in progrtamul tiff'ului de anu' asta. Poate macat la anu'?

Alex Leo Serban
07 Aug 2006, 05:49
pt mala

hmm... si mie mi se parea sexy dave... da d mult! :lol:
anyway, important nu este dk gahan ti s pare sexy, ci dk als ti s pare asha... ;)

pt drudu

grazie tanto, mi dai coraggio :)

Mala Portugal
07 Aug 2006, 19:32
you silly devil :love:

drudu
07 Aug 2006, 21:12
grazie tanto, mi dai coraggio :)
prego... ma sono sicura che non ne hai bisogno... 8)

jeleu
08 Aug 2006, 18:28
Voi si publicitatea voastra on-line.
Primul numar care-l cumpar, inca nu m-am hotarat daca-l iau si p-al doilea, dar e destul de ieftin. Probabil unul din motivele prentru care dupa 10 minute au inceput sa cada paginile. Pana o sa apara Empire si Q in Romania cumpar re:publik.
Articol foarte bun cu Nemescu, cam aiurea sa citesti despre Cannes la 3 luni dupa. depeche mode la cald a fost excelent, a 2a zi am inceput sa vad si partile nasoale. Dar nu comentez in conditiile in care l-am vazut pe gratis. Cat despre V. Redgrave, in care da toata lumea, fiecare avem piticii nostri, so chill. Din pacate, o sa ajung la TIFF abia in 2008 :( .

Alex Leo Serban
09 Aug 2006, 08:23
pai, cannes-ul a fost la sf. lui mai, right?
CIND crezi k putea aparea (prea) lunga relatare dspr, in conditiile unui lunar?
in iunie?? i dont think so... nr d fatza este dublu, iulie-aug; so, here u go.

eu n-am d c sa 'apar' txtu, k nu l-am scris eu, ba kiar m-a enervat in 2 locuri - acolo unde ac & ald, my flat-mates, strimba din nas, fitzoshi, la 'mirosu fromageriei' du coin; faptul k era unul din cele mai bune aparturi disponibile - la 2 pashi d palat, panoramic view (din care, altminteri, au pozat the fireworks! ;)), large terrace a.s.o. - nu s mentioneaza nicaieri...
iar 'fromageria du coin' era way away, treceai fix 3 secunde prin dreptu ei in drum spre palat... plus k adevaratii connaisseurs adulmek astfel d mirosuri...
:x las k scriu eu o scrisoare la re: publik, sa restabilesc adevaru obiectiv!

cit dspr coana vanessa, ramine cum am stabilit: the lady is a tramp. :hmm:

KORBEN
08 Sep 2006, 02:59
deci numarul #17 (eu credeam ca este #18 da asa scrie pe coperta)
Gen mult mult mult festvaluri de muzica (benicassim, sziget, syntplants, summercase)
Si o chestie despre prestatii muzicale live (billy idol morrissey, shakira, pet shop boys, fat boy slim)
Si o chestie despre filme astea nou noutze din romanika cu revolutia la cap
O prezentare united 93
La 30 de ani dupa: retro-cool (gen) taxi driver
Michael mann (de la a la z)
She wants revenge
Romain duris
Si alte chestii

Terror_IST
14 Sep 2006, 10:07
Rasfoit putin aseara PUNCT Vazut ceva care placut mult PUNCT Regal Miami Vice PUNCT Respect Alin Ludu Dumbrava STOP

EgoN
14 Sep 2006, 12:38
de astazi si pe net: www.publik.ro. nice

Mala Portugal
15 Sep 2006, 20:37
Am destziplat-o si zap zap, pe nerasuflate, pana la pagina cu Sziget. citesc pe diagonala pana la partea cu Radiohead. Ma declar multumita de diagnostic desi mie nu mi-ar fi tremurat mana sa mai scap niste superlative. Pentru o secunda db mi-a devenit simpatic. In secunda urmatoare mi-a trecut prin cap ca partea cu RH e mana domnisoarei miruna numaistiucum. Doar o corectie. Trupa mai canta din cand in cand Creep. Au facut-o chiar la o saptamana dupa Sziget, in ambele concerte pe care le-au avut la V Festival.

D'acord cu cei doi si pe partea cu Placebo. Cumva ii invidiez pe entuziastii de la gig-ul din Bucuresti . Cu stupoare aflu ca Misia a fost la Sziget! Probabil n-as fi vazut-o oricum ca nu m-ar fi mutat nici buldozeul de la main stage la ora aia da' as fi preferat-o. Poate asa ramanea si dragostea mea de Molko & co intacta.

Totusi nimic despre dEUS la Sz? Se poate sa fi picat atat de tare in admiratia pentru toaletele ecologice sau sa se fi lasat atat de cuprinsi de agonia consumismul incat n-au gasit timp/spatiu pentru cea de-a doua dementa sublima a festivalului?

jeleu
15 Sep 2006, 21:04
un plus din partea mea deoarece nu mai cad paginile.
si un altul pentru re:vista in general.

Mala Portugal
15 Sep 2006, 21:06
Deci pe Cretulescu (Andrei) nu-l mai citesc . M-am convins once and for all ca bunul gust in familia aia a migrat tot spre nevasta-sa. & btw trupa aia de distrusi e 'heaven street seven' nu 'heaven street band'

Mala Portugal
15 Sep 2006, 21:09
un plus din partea mea deoarece nu mai cad paginile.
si un altul pentru re:vista in general.
si un minus din partea mea ca e subtirica rau. n-au prea hranit-o in astea doua luni

Ambra Blu
15 Sep 2006, 23:32
Totusi nimic despre dEUS la Sz? Se poate sa fi picat atat de tare in admiratia pentru toaletele ecologice sau sa se fi lasat atat de cuprinsi de agonia consumismul

In cel mai bun caz, consumerismului. 'Consumismului' nu exista decit ca, cel mult, termen insusit in mod fraudulos si deficitar.

Mala Portugal
16 Sep 2006, 06:59
Ambele sunt egal uzitate si n'am vazut , pana acum, sa apara niciunul in vreun dictionar. Pana apare unu' imi iau liberatatea sa'l folosesc pe care vreau. Multumesc

Alex Leo Serban
16 Sep 2006, 07:28
eu nu voi scrie niciodata 'consumerism', mi s pare total aiurea, fitzos & stuff! consumism e f romanesc - si i-am corectat d fiecare data p cei care spuneau 'consumerism'! (nu ma intereseaza c spun dictionarele: 'consumerism' e ridicol, e k si cum ai spune 'userist' in loc d utilizator... D C sa spui/scrii 'consumERism'?? in engl vine d la consumer = consumator; in rom. vine direct d la 'consum' - si e logic asha)

re: multele pagini dspr muzik, concerte & stuff: ink o data imi dau seama cit d batrin (& proud of it! 8) ) sint fata d re: stul colaboratorilor la ac. re: vista! nu doar k nu ascult muzik decit f rar (cam o data p luna), dar nu m-as duce la un concert nici mort! iar 99,99% din numele trupelor d acum nu-mi spun nimik. riguros nimik! :lol:

Ambra Blu
16 Sep 2006, 17:47
Ambele sunt egal uzitate si n'am vazut , pana acum, sa apara niciunul in vreun dictionar. Pana apare unu' imi iau liberatatea sa'l folosesc pe care vreau. Multumesc

Nu te-ai uitat cu atentie, sau te-ai uitat doar in manualul de ase. Daca vrei si alte pareri, ceva mai vaccinate, verifici aici: Dicþionar ortografic, ortoepic ºi morfologic al limbii române, ediþia a II-a, Editura Univers Enciclopedic, 2005, iti dai seama ca ai gresit si, pe viitor, cind nu stii, mai bine intrebi.

Consumerism (http://dexonline.ro/search.php?cuv=consumerism) vs. consumism (http://dexonline.ro/search.php?cuv=consumism).

Alex Leo Serban
16 Sep 2006, 18:21
ma pish p dictionarele lor d kkt, k toate sint proaste, facute d prosti pt prosti!
NU o sa folosesc NICIODATA corcitura hida 'consumerism', e un barbarism p care n-o sa-l includ NICIODATA in vocabularul meu logic & morfologic, na!
mala, u take it from me: NU e corect.
si basta
:P

Ambra Blu
16 Sep 2006, 18:29
ma pish p dictionarele lor d kkt, k toate sint proaste, facute d prosti pt prosti!
NU o sa folosesc NICIODATA corcitura hida 'consumerism', e un barbarism p care n-o sa-l includ NICIODATA in vocabularul meu logic & morfologic, na!
si basta

Pune haturi limbii cu care faci viltori lingvistice, pentru ca un dictionar cintareste mai mult decit o limba, oriunde v-ati da-o, tu si cu Mala.
Consumerism este corect, consumism este barbarism. Si comunismul, barbarie, daca tot sintem aici.

EgoN
16 Sep 2006, 20:34
Deci pe Cretulescu (Andrei) nu-l mai citesc . M-am convins once and for all ca bunul gust in familia aia a migrat tot spre nevasta-sa. & btw trupa aia de distrusi e 'heaven street seven' nu 'heaven street band'

mie imi place din ce in ce mai mult cretulescu, chiar si cu his weird taste, sometimes :). una peste alta, dosarelul taxi driver e pe departe highlight-ul revistei.

Mala Portugal
16 Sep 2006, 23:35
Fiindca eu si Leo vorbim aceeasi limba (si m-am convins de mult ca e asa) nu poate fi decat consumism . 8)

Alex Leo Serban
17 Sep 2006, 08:11
si basta

Pune haturi limbii cu care faci viltori lingvistice, pentru ca un dictionar cintareste mai mult decit o limba, oriunde v-ati da-o, tu si cu Mala.
Consumerism este corect, consumism este barbarism. Si comunismul, barbarie, daca tot sintem aici.

consumerism suna ca dracu, iar pt asta dictionarele nu-ti sint de niciun (sau nici un?) ajutor...
use yr mentality! (... get back to reality... /before i give in.../ cause i got consumismu/ under my skin! ;) )

si ink cva, ambra dear: dictionaru e ceea c trebuie corectat, revizuit & adaugit the next morning! doar limba e vie, dictionaru e limba-n formol. din cind in cind, borcanagiii scot limba afara din borcan, sa ia aer, si-apoi o pun inapoi in dictionaru/borcan...
believe me, i don't trust no jars! 2.gif

mercutzio
18 Sep 2006, 03:28
asadar: este evident ca varianta CORECTA este consumism, si nu consumerism care e un barbarism, un calc grosier dupa varianta engleza! In limba romana, cea clara, corecta, academica au ba, exista consum de la care s-a format consumism, sufixul-ism fiind predilect folosit in alcatuirea unor noi cuvinte pornind de la un cuvant deja existent. Cum ar suna, de exemplu, cartezianism- carteziaRISM sau plezirism, na unu mai barbarel, pleziRIRISM??! :shock: & s/o

In ceea ce priveste dictionarele , indreptarele& co, orice lingvist normal la capacitatile intelectuale stie ca limba 1) este un fenomen dinamic , viu si in continua schimbare, i.e. dict/indreptare (care sunt facute numai pentru a regla, uniformiza tendinta generala a unei epoci si 2) Limba are insa si REGULI, altfel, de la barbarie avant tout chose..3) dictionarele sunt facute de colective/a umane cu diverse pozitii/dispozitii in cimpul cultural, temporare si, uneori, lacunare.. ;)

in indreptar e bagat si consumerism pentru ca ...trendul e asa, ce ieri e greseala, prin uz generalizat, azi poate fi o norma! pas pour le bon sens de choses..
pam pam!

Ambra Blu
18 Sep 2006, 08:47
Ba, lua-mi-ai pula-n limba, toti aveti cite o parere. Asta a ta zisa si cu voce stresanta de licean. Pina si Rodica Zafiu in Pacatele limbii spune consumerism, DOOM nu spune consumism, a.i. corect este, deci, consumerism.

Leonard
18 Sep 2006, 09:22
Ba, lua-mi-ai p***-n limba, toti aveti cite o parere.
nu te-ai prins. cel de mai sus e clona lui ALS. (vezi &-urile ºi prescurtãrile)

mi se pare mult mai corect "consumerism" care este un neologism provenit din englezescul "consumer" care înseamnã "consumator" ("consum" se zice "consumption" în englezã). deci dacã ai dori o variantã româneascã, aceea ar fi "consumatorism", în niciun caz "consumism". sunã ca dreaq. dar fiindcã nu am inventat noi conceptul acesta, ci americanii, mi se pare normal sã rãmînã ca neologism derivat din limba lor.

Ambra Blu
18 Sep 2006, 09:28
Gizas, ALS-ule, te tii de din astea?

Alex Leo Serban
18 Sep 2006, 09:52
ati innebunit cu totii!
nu, mercutzio NU sint eu... eu n-am nevoie d confirmari - nici d la unu, nici d la un milion: I KNOW i'm right 8)
(recitind postarea ac. mercutzio, am gasit si DOVADA, DOVADA d nezdruncinat k NU sint eu: s spune 'avant toute chose', nu 'avant tout chose'!)
PS consumism rulz, 'consumerism' sucks, end of story

mercutzio
18 Sep 2006, 10:13
:)

notorious
20 Sep 2006, 09:20
confirm: articolul despre 'taxi driver' e unul din cele mai bune articole din re:publik din ultima vreme, dovada ca tizul meu o mai nimereste ocazional. :) (la codruta... ma mai uit, oare chiar sa-l fi castrat pe andrei de bun gust ?? n-as zice, amandoi mi se par o apa si-un pamant). desi cel mai mult mi-a placut articolasul ancai gradinariu (anca, imi pare rau ca ai dat peste sonatii aia :( ).

a doua mentiune ar fi ca ieri am vazut si eu hard candy, cucerit pe entuziasmul lui carmen mezincescu. dar am luat tzapa: primele 20-25 de minute sunt stralucit filmate si jucate foarte naturally, dar pe urma devine hilar (ingerul exterminator pus pe castrat barbati - ups, poate de-aici si formula de mai sus) si ridicol, pt ca in CELE din urma sa devine infiorator de plicticos (fato, daca tot il castrezi, castreaza-l odata !).

nu-i nimic, mai multa grija data viitoare.

4Hero
02 Oct 2006, 16:32
Totusi nimic despre dEUS la Sz? Se poate sa fi picat atat de tare in admiratia pentru toaletele ecologice sau sa se fi lasat atat de cuprinsi de agonia consumismul incat n-au gasit timp/spatiu pentru cea de-a doua dementa sublima a festivalului?

pai nici n-ar fi fost prea multe de zis. poate decat ca au fost mai decenti decat placebo (placebo live - bleah) si prodigy (astia deja consuma mult prea mult inainte de concerte) la un loc.

Mala Portugal
02 Oct 2006, 21:27
pai nici n-ar fi fost prea multe de zis. poate decat ca au fost mai decenti decat placebo (placebo live - bleah) si prodigy (astia deja consuma mult prea mult inainte de concerte) la un loc.
ma enerveaza cuvantul "decent" folosit in toate contextele nepotrivite. Iar despre dEUS se putea spune macar ca au fost hot,hot, hot, ca Tom se tine a draq de bine (muzical si fizic vorbind, ca pamantul s-a intamplat sa-i mai zboare de sub picioare :P ) , in timp ce Maurooo :oops: (sau numa' mie imi mirosea a piele incinsa?:love: ).

4Hero
03 Oct 2006, 13:41
in timp ce Maurooo :oops: (sau numa' mie imi mirosea a piele incinsa?:love: ).
mie imi mirosea a maricica
toate ca toate, da' radioheazii au rupt

Mala Portugal
05 Oct 2006, 16:52
toate ca toate, da' radioheazii au rupt
:(( :love:

KORBEN
06 Oct 2006, 01:00
noua republik
david lynch
thom yorke
shyamalan
curva de junket
matafix
the prodigy
restul e tacere
the departed
brian de palma
panik at the disco

si gata ca va ajunge.

Mala Portugal
07 Oct 2006, 15:49
thom yorke :love: + lma

panic at the disco - big :sick:

jeleu
15 Oct 2006, 18:44
10 (!!!) pagini cu Thom Yorke. Mi se par obscen de multe, dar nici nu sunt cel mai mare fan al sau.
Marius Florea Vizante, din nou in rol de complexat. cred ca a inceput sa-i placa.
DePalma, the sleazy-est A-list director.
Lynch, evident.
Cat despre toata fazele cu "we h8 zach braff", gimme a break. so he's uber-narcissistic. big deal. so is kim jong-il. e grozav in scrubs si asta e tot ce conteaza. evident ca tot ceea ce regizeaza va fi un mare fassss.

panic at the disco makes me sick to my stomach :sick:

Ambra Blu
15 Oct 2006, 19:10
Cat despre toata fazele cu "we h8 zach braff", gimme a break. so he's uber-narcissistic. big deal. so is kim jong-il. e grozav in scrubs si asta e tot ce conteaza. evident ca tot ceea ce regizeaza va fi un mare fassss.

Uber? Ce cuvint de cacat.
Iar Zach Braff a regizat un film foarte cul, Garden State. Cui nu-i place, n-are nici o treaba cu filmul.

Cazeemeer
15 Oct 2006, 19:14
Uber? Ce cuvint de c****.

De fapt, e un prefix, nu un cuvant.

Ambra Blu
15 Oct 2006, 19:16
Hai, coite, ca m-oi fi uitat si eu la filme porno nemtesti, da' el tot cuvint de cacat ramine.

jeleu
15 Oct 2006, 19:19
whatever.

iar pt cei de la re:publik. este un REMAKE dupa un film Dogma, nu un film Dogma propriu-zis.

Mala Portugal
15 Oct 2006, 19:19
Cele 10 pagini cu Thom Yorke + coperta :love: alaturi de articolul cu femeile lui Almodovar (desi mi-as fi dorit ca autoarea sa fi vazut Pepi, Luci, Bom y.. ) , re:viewul la Tideland (favoritul meu de pana acum in 2006) si re:galul dat lui Volver (cel mai asteptat / '06), fac din numarul asta cea mai buna Re: publik de pana acum .

Ambra Blu
15 Oct 2006, 19:21
whatever.

i

Hait, am uitat esentialul. Ai vazut Garden State si poti sa mi-l demontezi si mie aici, repede, scurt ca scurtu'? Sau ai lasat gura sa umble sloboda, in speranta ca n-o sa calci cu ea in pule?

jeleu
15 Oct 2006, 19:29
whatever la faza cu "uber".

da, vazut, si placut intr-o oarecare masura. intr-adevar cul, mai degraba kewl, in sensul ca parca se straduia prea tare. poate pentru ca este unul dintre acele filme "to-relate-to", iar eu nu simteam nicio legatura cu personajele. mi s-a parut ca prea multe din probleme erau puse pe seama pastilelor (dorguri/medicamente), iar scenariului ii lipseau ideile cu adevarat inovatoare care sa-l puna pe harta. il revad si mai vorbim.

Mala Portugal
15 Oct 2006, 21:39
misto si articulul lui eric snider. si educativ :lol:

EgoN
08 Nov 2006, 20:46
in ultimul numar din re:publik dau peste articolul "Dragostea din tei", scris de Oana Darie (in caz ca nu v-ati prins sau n-ati apucat sa dati peste revista (inca) e vb. despre o prezentare a iasului). urmeaza in cele de mai jos o scrisoare rauvoitare:

Draga Oana ,
Ma bucur teribil ca esti ieseanca. Din nefericire, n-ai pic de umor. Orice urma de autoironie din partea ta e prefabricata si cade in ridicol (a te declara ca esti "hitra" e usor de prost gust din partea unei tipe). Sa trecem peste. Din nou, din nefericire (de data asta doar pentru tine), marturisesti ca stai intr-un apartament de doua camere din CUG (cartier muncitoresc). Imi pare rau, la fel de rau cum imi pare ca esti ruda cu Vasile Darie ("mare artist iesean") caruia ii citezi niste versuri de toata jena:"Daca viata-i un pariu/Cu o miza prea riscanta/Cit nu este prea tarziu/Treci prin Iasi macar o data!"). N-am auzit de el si nici Google nu pare a sti (rezultatele cautarii mi-au intors numai referinte la un antrenor de fotbal). Motivele indignarii mele sunt urmatoarele:
1. Toti cei care nu stati in centru aveti un complex real fata de el. Treceti aiurea pe Copou doar cu taxi-ul sau microbuzul si va opriti fie la universitate, fie intr-un club de fite. Niciodata, dar absolut niciodata nu mentionati Copoul cand vorbiti de Iasi. Niciodata nu mentionati Inst. Cultural Francez, de British Council sau de Inst. German. Aveti aceleasi clisee cu Teiul Eminescu si Gradina Botanica.
2. Candva in iasi exista un club numit Cannabis (actualmente Best Club). Lumea se impartea in doua. Cei care frecventau acel club erau oamenii buni. Ceilalti erau aia rai. Totul s-a stricat cand alaturi s-a deschis Byblos(actualmente El Divino) (mentionat de tine in articol). Toti tzaranii cu geci de fash inainte de a o arde "orgiastic" pe ringul de dans, veneau sa-si incalzeasca gatlejurile lor si ale partenerelor cu o vodca ieftina din Cannabis.
3. Candva in iasi exista un club numit Clubul presei. Acolo la un moment dat se faceau legitimatii ca cei veniti cu fesurile pe cap si cu roseata in obrajiori(de la aburii de vin prost, "adus de acasa") sa ramana afara. degeaba, au invadat si acel loc.
4. Locul cel mai bun pe care-l gasiti voi pe hartia iasului e Mallul. Acolo gasiti voi, kipurile, cele mai bune restaurante, pizzerii si e locul vostru de promenada. Datorita lipsei vostra de imaginatie, mi-a fost mereu usor sa va evit. La fel de usor cum v-am evitat cand stiam ca sunteti cu siguranta la Casa Lavric. Rusticul a facut mereu parte,inevitabil, din natura voastra.
5. Insirati ca pe margele nume de muzee, teatre, biserici dand cu copy-paste din ghidul iasului sau din amintirile parintilor. Multe din ele nu mai exista(cele care exista poarta numele de "Vechi" in denumire) . Aceeasta situatie usor jenanta nu va face mai reticenti cand afirmati cliseul ala cu "capitala culturala". Unul din putinele lucruri onorabile, gen asoc. Vector a lui Matei Bejenaru nu va spune nimic. Iar desi editura polirom e una din cele mai prestigioase din tara, cele mai mare vanzari tot la carti de genul " cum sa iti decorezi feng-shui apartamentul" le faceti.
6. Va dati urbani si la terase simandicoase faceti glumite vorbind moldoveneste : "mai ritane, treshi incoa' si pun oleaci ghioaga pi tini! Apai dijeaba ti trimeti ghiata ma-ta la scoali?" Radeti cu pofta, dar acasa tot asa vorbiti. Ceea ce credeam in naivitatea mea ca seamana ca roseata din obrajii ibovnicelor lui Cehov e pura fantezie.
7. Cele mai jenante petreceri le faceti prin camine unde, ciudat, va simtiti cel mai bine la hore. Un amestec de vivacitate tzoparlaneasca mai rar se gaseste.
8. Niciodata nu v-am vazut la cinema. Mereu, in nesimtirea mea, am fumat nestingherit, singur, la filmele lui von trier.
9. Sarbatoare definitorie a Iasului e Sf. Paraschiva unde toti (cand spun toti ma refer la TOAAAAAAAATA moldova) se imbata, tzipa, urla, danseaza si se holbeaza la focurile de artificii. V-am privit cu dispret cum ati invadat in betia voastra centrul orasului.
m-am plictisit. cer scuze pentru ton. :(

keyzer soze
09 Nov 2006, 07:16
=D>

Alex Leo Serban
09 Nov 2006, 07:55
bravo egon, that's the spirit! 8)
uneori, mai trebuie si oamenii fini sa scoata shishu...

Mala Portugal
09 Nov 2006, 08:35
Mi-am oripilat toate colegele de birou dimineata asta cu poza cu Borat in costum de baie. Acum nimeni nu mai vorbeste cu mine :lol:

Alex Leo Serban
09 Nov 2006, 13:39
uber-LOL

RinTinTin
10 Nov 2006, 10:42
Mi-am oripilat toate colegele de birou dimineata asta cu poza cu Borat in costum de baie. Acum nimeni nu mai vorbeste cu mine :lol:
Woot!

jeleu
30 Dec 2006, 22:42
old habits die hard. adica iar se desprind paginile :x . nu cred ca lipiciul e asa de scump.
lol la articolele incomplete ale lui als.
un numar misto, ultra-sexual. daca urmatorul atinge acelasi nivel, dpdv al violentei, e excelent.

RinTinTin
08 Jan 2007, 13:44
mai apare ciurul asta de revista? si daca da, mai e cu DVD?
dvd-ul era singura treaba buna de-acolo :)

retrimer
08 Jan 2007, 14:34
revista mie imi place pentru romania.si omagiu este de kkt dar pentru romania este bna.asta e treaba cu revistele romanesti...suks for a while.

RinTinTin
09 Jan 2007, 09:13

Sa intelegem ca pentru colegi a fost excitant?
Omg..

Mala Portugal
09 Jan 2007, 12:44
Omg..
Eu inlocul tau as fi inteles ca n-am colegi in birou but you instead..... :sleep:

Pitbull
09 Jan 2007, 12:58
Dialogul vostru devine de-a dreptul pur si simplu avangardist!
Imi aminteste de o excelentä dramatizare radiofonicä dupä "Pâlnia si Stamate", de Urmuz, pe care si-a tras-o fi-miu de pe net asearä, si-am ascultat-o pe jumate la cinä.

RinTinTin
09 Jan 2007, 16:30
Omg..
Eu inlocul tau as fi inteles ca n-am colegi in birou but you instead..... :sleep:

:w00t:
*speechless*
Un birou plin de caprioare..

Mala Portugal
10 Jan 2007, 18:02
Auzi Bambi, caprioara era mamica ta (la noi sunt numai vipere)

RinTinTin
11 Jan 2007, 09:22
speechless again.

I've raped and eaten Bambi for breakfast, babe.
Si nu neaparat in ordinea aia.

Anyway, kudos for Borat, you're a bold lass :)

Hilton
18 Jan 2007, 18:15
http://www.facemcatavencu.ro/blog.php?id=0

Uncle Kiri conferentiind cu aplomb despre net si internauti.

Gaandalf
29 Jan 2007, 08:51
nr din Decembrie cu Justin ptr ca nush daca a aparut si ianuarie:
greselile alea de ortografie le'a vazut cineva ? sau numai eu ?

Mala Portugal
29 Jan 2007, 19:39
Numarul despre sex? Nu l-am gasit nicaieri , de unde si morala aia cu sexu' vinde . Pariez ca o sa ajunga numar d colectie si-o sa cantareasca greu in trade-urile din scara blocului. Nu mai stiu care sunt reperele acum dar pe vremea mea ar fi valorat cat o colectie completa de surpriza Turbo.

RinTinTin
30 Jan 2007, 09:41
Numarul despre sex? Nu l-am gasit nicaieri , de unde si morala aia cu sexu' vinde . Pariez ca o sa ajunga numar d colectie si-o sa cantareasca greu in trade-urile din scara blocului. Nu mai stiu care sunt reperele acum dar pe vremea mea ar fi valorat cat o colectie completa de surpriza Turbo.

Nu aveati surprize cu omupaianjan? Alea turcesti.. cu ORUMCEK ADAM

Zlabotz.

Gaandalf
01 Feb 2007, 08:44
e unul din cele mai bune numere. merita vanat pe la tarabe dar am sfarsit prin a indosaria toate paginile care incet dar sigur nu au intarziat sa se desprinda. mii de draci. e a2a oara cand se intampla aceeasi cacanarie. mi'a rupt tot cheful de lectura iar articolele unu si unu. si recenzii re:gale.
:(
deci, handle with care

jeleu
15 Mar 2007, 14:14
dvd-uri misto, da' am vazut deja filmele de destule ori.

gunoaie cinematografice ce mi-au placut si le-as revedea oricand?
Mortal Kombat, Deuce Bigalow, Dune, Ali G Indahouse, Commando, Zoolander.
I plead guilty.

dupa ce a citit revista, colega-meu de banca a zis ca redactorii mai degraba incearca sa para interesanti decat sa scrie un articol ca lumea.

Alex Leo Serban
15 Mar 2007, 14:29
colegu tau d bank e-un idiot

Mala Portugal
16 Mar 2007, 20:34
Numar curent:

Best in show - articolul cu 24 de ore de Reykjavik

Ambiguu - Beth Ditto la superlativ . Tocmai am dat de ea pe NME (http://www.nme.com/news/sxsw/27094url) - ain't funny :x

Salut atitudinea in insertul cu " mistourile crude la adresa starurilor " . Pe aceeasi linie , un articol de ieri din
The Guardian (http://music.guardian.co.uk/pop/comment/story/0,,2034283,00.htmlurl)

Mala Portugal
10 Jul 2007, 18:32
a vazut cineva p undeva numarul cu dvd-ul cu dancer in the dark?

marx
10 Jul 2007, 20:23
in bucuresti sunt stive (mai ales la metrou la univ.)

Alex Leo Serban
10 Jul 2007, 22:18
pai da - pt k publicu cu gusturi proaste e majoritar, nu stiai? :lol:

devil_doll
10 Jul 2007, 22:45
pai da - pt k publicu cu gusturi proaste e majoritar, nu stiai? :lol:

e asta e lipsit de eleganta de la un colaborator :)) k veni vorba, am si eu un detaliu de mentionat: filmele de pe dvd-uri au o calitate f buna ca si imagine, dar I have to say, subtitrarile fac curcile sa ranjeasca daca aveti nevoie de ajutor la subtitrari ma ofer, am unele inestimabile ale veveritei... :lol:

Alex Leo Serban
11 Jul 2007, 07:40
pai sint convins k subtitrarile nu l face re: vista, ci sint preluate la paket d la distribuitori, so...
ps u r missing the point cu interventia mea anterioara; my point was, precisely, k dk re: vista nu s vinde prea bine (gen la metrou), e pt k targetu ei e mai sofisticat. that was my point - si nu cre k e lipsit d eleganta... decit in c priveste 'publicu majoritar' (kre oricum n-ar recunoaste eleganta nici dk ii dai cu ea in cap :lol: )

Pitbull
11 Jul 2007, 08:15
cap
Re:Ctificare - kp

Leonard
11 Jul 2007, 20:57
apãruse la Cluj în ultimele zile ale TIFF dar l-am luat din buc cînd am ajuns, ca sã nu mã car cu el de acolo.
ºtie cineva ce dvd are numãrul din iulie?

devil_doll
11 Jul 2007, 21:23
cu Spider a lui Cronenberg, in rolul principal cu Ralph Fiennes

Alex Leo Serban
12 Jul 2007, 07:01
si cu miranda richardson, kre-i si intrece! ;)

eu personal sint f placut surprins d consecventa & consistenta propunerilor re: vistei - in materie d dvd-uri: cre k, cu exceptia lui 'goodbye lenin' (kre mi s pare highly overrated), toate celelalte au fost must-see-uri! 8)

Faber
12 Jul 2007, 10:54
@als

nu crezi insa ca ar fi si mai bine daca s-ar opta pt. niste titluri mai putin cunoscute la noi? (cum a fost 'Audition' pe la inceputuri); n-ar fi mai interesanta o 'politica' de promovare a unor filme valoase apartinand unor spatii 'exotice' pt. publicul cinefil autohton? ma gandesc, de ex., la ceva film sud-american (ai vz. 'Sexo por compasion'? - cum ti se pare?; ar fi si filmele argentinianului Carlos Sorin si, probabil, mai sunt vreo cateva nume de urmarit).

apropo de Cronenberg @ re:vista: in ultimul nr. din 2005 e un text despre cineastul canadian; cine are numarul poate f. usor sa dea un 'refresh' la cap. asta, 'cum faci mai multe filme stralucite pornind de fiecare data de la fix aceeasi idee - mutatia biologica si modul in care aceasta afecteaza persoana umana'.

Alex Leo Serban
12 Jul 2007, 15:00
f adevarat - eu personal as vrea sa am in casa un 'happiness' / un 'la vie de jesus'/ un 'tan de repente'/ sau un 'funny games' :love:

dar iti dai seama k e mult mai simplu sa iei dja d la un distribuitor - filmul fiind dja subtitra
si totusi - sa nu uitam d 'amores perros'!
iar eu nu stiu d c s ciciie atit sa dea la paket 2 bijuterii: 'noi albinoi' & 'whisky'?! mai ales k sint ale transilvania film...

Supastar
30 Aug 2007, 19:33
referitor la nr-ul ala cu Homer pe coperta:

Numai eu am dublura la vreo 10 pagini si lipsa tot atatea???

EgoN
31 Aug 2007, 15:34
al meu e ok. buy e new one 8)

Supastar
17 Sep 2007, 21:44
bought it 2day! 8)

Alex Leo Serban
20 Oct 2007, 04:21
nr cu kiefer sutherland p coperta... m-au enervat multe lucruri:
1 calificativul d 'rebut' dat d ludu dumbrava, mai mai, lui 'the brave one': cre k a vazut alt film - pt k nu pot sa accept k, dk nu esti d acord cu c spune un film, il consideri automat f prost: e o gindire pavloviana!
2 likewise, cel d 'regal' acordat d codrutza cretzulescu unei comedioare fade & overrated k 'knocked up': c'mon, eu inteleg k becumming pregnant a devenit sorta cool, da nici kiar asha...
3 prezenta constanta, in revista, a acestui muc cu okelari numit korben, aka cristi marculescu :sick: indidivu asta cu mutra d scirnavie moarta are nevoie d un transplant d creier! mai nou, are si un kkt d blog (cik ala ar fi blog), cva cu zombie in titlu, unde umple d laturi p toata lumea cu limbaju lui d scatofag retard... (p kre incerc sa-l imit - prost, cum s vd!)
i mean, jeez, kiar nu poate nimeni sa-l infunde intr-un butoi cu kkt sa scapam d el?!? (si sa nu fak el p marele homofob k acu scot d la naftalina niste kestii dspr el!)

Carmine Galante
21 Oct 2007, 12:40
3 prezenta constanta, in revista, a acestui muc cu okelari numit korben, aka cristi marculescu :sick: indidivu asta cu mutra d scirnavie moarta are nevoie d un transplant d creier! mai nou, are si un kkt d blog (cik ala ar fi blog), cva cu zombie in titlu, unde umple d laturi p toata lumea cu limbaju lui d scatofag retard... (p kre incerc sa-l imit - prost, cum s vd!)
i mean, jeez, kiar nu poate nimeni sa-l infunde intr-un butoi cu kkt sa scapam d el?!? (si sa nu fak el p marele homofob k acu scot d la naftalina niste kestii dspr el!)
:lol: LOL, nu l-ai saltat tu de cur, cine i-a dat os de ros prin reviste?

Alex Leo Serban
21 Oct 2007, 20:29
nu, esti prost (informat) k d obicei, deci NU eu! :shock:
cind l-am cunoscut, era un pushti ratacit kre credea k greta garbo a jucat in 'la belle et la bete' (filmu lui cocteau)! :w00t: e clar k nu putea fi decit 'la bete' - k 'la belle' nici prin morphing nu scoti din el...

Carmine Galante
22 Oct 2007, 11:24
Link la blogul lui Marculescu?

Supastar
22 Oct 2007, 11:56
le link (http://www.zombie6.ro/)

Pitbull
22 Oct 2007, 15:13
yay

Carmine Galante
22 Oct 2007, 20:58
Rasfoind :

"no more gifts 4 vulvaz
Thursday, March 1st, 2007
deci pula mea, asta e nesimtire: importam, banuiesc ca sub un puternic lobby pizdik valentines day. tre sa dai bani pe curu ei sa se simta speciala, iubita, adorata. pula mea, bani aruncati pe geam, o celebrare sinsitra.

dupa care vine 1 martie. alti bani, ca daca o futi tre sai ii iei mai mult decat un marztishor.

dupa care vine 8 martie, si sa te tii futere de bani.

deci, fa stoarfelor noi kand ne primim 3 cadouri babane, mese la restaurant si indeplinirea tuturor fanteziilor sexuale in interval de mai putin de o luna?

ha!

take a fucking minute to think about that u kuntz.

emancipare in pula mea, nijte stoarfe cazute in pizda dupa cadouri.

si cel mai grav inka mai exxista unele care vor sa fie considerate egale. nu sunteti egala, fa!

de fapt nu e doar vina lor, a pizdelor.

e si vina unor muijti trijti care cand ii vad imi vine sai aneantizez cu mitraliera:

imagine: el care un buket de flori, ea merge ca o piza lipsita de griji cu posetuta. ei bine, ma muistule, daca dai bani pe flori sau te duce capu sa i le duci acas unde are und sa le lase, sau si le cara singura, vulva draq.

ps1: ctp (cacat tudor popescu) a zis ca femeile si copii sunt fiinte inferioare, ca orice lucru care are o zi a lui speciala. masculul e atat de superior ca nu trebuie celebrat.

un muist ctpul asta.

ps2: zombie6 a luat martizoare la pijdi pt ca zombie6 este un mare traditionalist. care regreata ca nu existau martizoare in forma de pizda inconjurata de amorashi, totul dat cu slipici. gen catholic."

Deci omu' e cu capu'. :lol: :lol: :lol: A se citi mai ales consideratiile despre clasa politica si altele.

Carmine Galante
22 Oct 2007, 21:02
De acelasi autor:
"societatea umanoidala are nevoie dsperata de dictatoori si aristocratie.

numa kand ii aud pe unii ca defapt suntem cu totii egali ma apuka sa vomit. pai dute frate si sugeo de pizda pe femeia de servici, bea panati crapa ficatu in tine cu muncitorii si dupa aia vii sio arzi egalitarian.

si toata voma asta anala vine de la al doilea cel mai de cacat eveniment din istorie, revolutia franceza.

fuck, e numa vina monarhiilor de prin 1800 ca nau ars parisul din temelii si nau tras in tzeapa vrun milion de sarantoci francezi cu muia lor de revoluite cu tot.

wow. that really felt good."

herbert
22 Oct 2007, 21:14
Deci omu' e cu capu'. :lol: :lol: :lol: A se citi mai ales consideratiile despre clasa politica si altele.
who is MINUNEA asta??? nu cred ca era necesar sa reproduci aici?

Carmine Galante
22 Oct 2007, 21:21
who is MINUNEA asta??? nu cred ca era necesar sa reproduci aici?
Cica ar fi "a acestui muc cu okelari numit korben, aka cristi marculescu", expresia nu imi apartine, e a lui Leo, iar de la copy paste nu m-am putut abtine, sunt prea penale paragrafele. Merita citit blogul.

herbert
22 Oct 2007, 23:31
deci korben n-a emigrat? eu auzisem ca parasise spatiul mioritic. cum mai poa' sa minta lumea asta!
cred ca e un real castig pentru presa culturala romaneasca...
ne lipsea stilul aproximativ, socant-revoltat...
chirilov are fler...

gheorghe orban si baba
06 Jan 2008, 16:37
a aparut numarul pe decembrie 07?

Alex Leo Serban
06 Jan 2008, 18:26
oho, d multishor...
cu 'legea lui (roisin) murphy' p coperta (alb-roshu, k d x-mas) :P

gheorghe orban si baba
07 Jan 2008, 17:29
cand mama dracu... :x

Supastar
07 Jan 2008, 19:57
cu aproape 1 sapt inainte de craciun

jeleu
11 Jan 2008, 18:20
un numar foarte slab, nici nu l-am citit pe tot. niste interviuri cu niste frustrati care cica ar fi prin italia, despre "cat de cacat e italienii". chirilov sigr n-a fost la pet shop boys dac-a vazut "dansatori de camin cultural" si a auzit "b-side-uri obscure". mult prea putine pagini de cronichete.
prezenta cartilor contrazice conceptul revistei? nu tin minte sa fie o revista strict AV.

a, nici nu mai vorbesc de "cititori", oameni mai neinteresanti nu puteau gasi.

Supastar
11 Jan 2008, 22:57
da. partea cu italienii mi s-a parut si mie naspa. cat despre cititorii care au contribuit, fie au fost seci fie au fost uber-coolist-wanna-bes.

oricum s-au scos cu cache! 8)

Alex Leo Serban
12 Jan 2008, 09:30
mie, desi - in 'conflictu' rromano-italian - am tinut cu italienii, mi-au mers la inima txtele 'frustratilor' ro dspr italieni! :P
adik, let's face it: tzara e superba, dar cei kre o locuiesc nu o merita! italienii sint exact cum ii descriu romanii kre traiesc acolo... :sick:

Pitbull
12 Jan 2008, 09:41
Cine-a zis, Sade parcä, "Italia e o tarä superbä; päcat cä e locuitä"... Nu...?

Supastar
10 Feb 2008, 19:43
numarul de decembrie k numarul de decembrie...

dar stie cineva cand mai apre republik k anu asta n-am vazut niciun numar?

Proletar
20 Feb 2008, 14:31
Aia de la departamentul de marketing (daca au asa ceva) ar trebui dati afara.Revista e jalnic promovata.Pe publik.ro gasesti ultimele noutati dar din luna august.
Ori e pe moarte ori a murit.

eu am luat ieri un numar din republik, cel cu dogville la pachet, dar filmul nu avea subtitrare! :sick:

EgoN
27 Feb 2008, 15:59
very nice ultimul numar : dogville, burton, woody allen + cronicile. :)

gionloc
27 Feb 2008, 19:14
eu am luat ieri un numar din republik, cel cu dogville la pachet, dar filmul nu avea subtitrare! :sick:

filmul are subtitrare - in media player classic, in power dvd, peste tot o pot deschide. programul nu o incarca automat, dar poate fi deschisa. acu, daca te uiti cu un program in care poti vedea caracteristicile discului (dvd shrink de ex.), vei vedea ca subtitrarea apare ca fiind in franceza. dar e o eroare de constructie a dvdului, in fapt toata povestea e in romana

Alex Leo Serban
29 Mar 2008, 15:46
nr p martie, cu jacko p coperta (25 d ani d la 'thriller', makes sense!) + multe lucruri interesante & consistente: un interviu exclusiv cu coen bros., altul (idem) cu augusten burroughs (autorul cartii 'running with scissors'), o avanpremiera (pre-tiff) a lui 'funny games' - remake-u lui haneke dupa el insusi -, dosaru berlin 08, dublul portret '2 x anderson' (pta & wes) & more 8)
/ la paket cu 'mala' - din pakt nu 'portugal', ci 'educacion'... :lol:

Leonard
29 Mar 2008, 18:58
am vrut s-o iau azi de la un chioºc dar cînd am vãzut coperta am dat-o înapoi.

Alex Leo Serban
29 Mar 2008, 20:43
esti defect: coperta e supercool :P

Supastar
30 Mar 2008, 10:09
pe mine ma deranjeaza celofanul in care ambaleaza revista. zici k au ambalat-o in celofanul folosit la sandwichuri. :x

Alex Leo Serban
30 Mar 2008, 10:49
mmm, that's yummy :P

klein
02 Aug 2008, 15:05
Republik a murit dar s-a nascut Rekino .Sa vedem ce-i poate pielea (sau coltii ).Detalii pe www.rekino.ro
vazt. dar ai vazut ce pornit e als pe cronica lui madam mezincescu? la fel de pornit cum a fost ea impotriva filmului :lol:

redmen
02 Aug 2008, 18:36
Momentan doar in format online nu ?

Pauline Kael
15 Aug 2008, 18:31
Asa,aici cred ca il vom gasi pe domnul Alex Leo Serban.Si se va face rating si va fi frumos.Si nene si tanti rai sa ne mai lase in pace,ca ne-am saturat.Deja rautatea e banala.Si denota suficienta si dezgustul fata de propria inferioritate.
Vad ca nu se mai pot inscrie useri,sau nu ma pricep,pacat.

Supastar
15 Aug 2008, 21:50
nu cred ca e cu inscriere. trebuie doar sa scrii un nume cand postezi un comment.

Pauline Kael
15 Aug 2008, 21:54
Unde sa-l scriu,numele?Si mi-e rusine sa vb cu dumnealui,dar ma milogesc :) Sunt sigura ca nu sunt singura care isi doreste un come-back al domnului ALS.

Supastar
15 Aug 2008, 22:01
poti lasa comment-uri pe rekino la fel ca pe orice blog: completand campurile din josul paginii unui post

Supastar
22 Jan 2009, 21:40
mda... rekino s-a inecat in ape dulci.....

voi gasiti undeva republik-ul? in timisoara nu l-am vazut niciunde.

intrebare pt cei care au citit mai multe numere dintre cele recente: cum e republik-ul acum?

redmen
29 Jan 2009, 17:49
De kkt.Nu se compara cu cel vechi.

redmen
22 Jun 2009, 10:21
Stie cineva daca mai apare ?

Chambord
22 Jun 2009, 11:48
bai deci cand o sa mai apara in tara asta o revista k lumea de film (si muzica) ?!?!?
ca piata este B-)

sau de ce pana mea nu apar editii locale (de alea originale nu mai vb) ale unor branduri consacrate: Cahiers du Cinema, Sight&Sound, Q Magazine (the real one nu porcaria romaneasca care e acu), New Musical Express, Rolling Stone, etc. Asa cum au aparut alde Esquire, Foreign Policy, Forbes ...

bagamiash :(

jactati
22 Jun 2009, 11:51
dac-ai fi vazut tu cate exemplare nevandute avea vechiul Republik ti-ai da raspunsul: never sau not in our lifetime.

miercuri
22 Jun 2009, 11:53
Nu mai apare. Eu sincer nu i-am suferit niciodata asa ca nu o sa plang dupa ei si dupa Carmen Mezincescu.

redmen
22 Jun 2009, 13:21
La mine in oras venea doar un exemplar.Pe care il cumparam eu.