View Full Version : Musical Multipass
obvious
07 May 2005, 01:31
ma gandeam la un fel de deviatie de topic speciala pentru post-concerte..adica un loc de poezificat ce tocmai ati auzit si v-a umplut mintea, retina, sufletul.incep eu.
Kumm-Baza Militara. ce soir.
Frumos rau. Bliss total ulterior. Byron si fata lui genial-apatica, bass de Blazzaj miaunand la preluari (niscaiva depeche mode redate funk, ce misto, iacata la asta nu ne gandiseram) si jazzuind in rest,puternic,rotund, si deasupra a tot, cu zambetul blajin si o mie de draci, Mihai Iordache.
un solo vocal senzational, acelasi Byron cu ochii inchisi a dansat cu vocea aproape 10 minute prin niste peisaje stiute numai de el.nici macar accentul de roman in engleza nu s-a simtit.
cu asperitati cu tot, cu mici scaderi, muzicieni buni carora le era drag de fiecare nota cantata.am plecat cu o stare perfecta, 1 noaptea si cuvintele inca in minte.
welcome to the silence...someone has to guide us.
Erik Trufaz - Lucerna Musica Bar.
fum, zgomot, lume, bere. jazz. fusion. muzica buna.
concert placut, daca n-ar fi fost o greseala de amplificatie, care facea microfonie la solo-urile prea inalte la trompeta. bassu' bun rau. sunetul la maxim.
o caldura placuta care se urca la minte.
pauza.
reluam, si din nou taoata frumusetea primei parti, numai fara microfonie. mai mult fum... hmmm, grass. jazz, fusion. chiar si un pic de funk.
atat. konec.
dureri de urechi placute.
Cu doi de f sefu'... unde a fost concertul asta si eu de ce nu stiam de el... :(
obvious
09 May 2005, 10:27
comin' up...pedro negrescu trio. :love:
Cu doi de f sefu'... unde a fost concertul asta si eu de ce nu stiam de el... :(
la Praga sefu'... Lucerna Musica Bar, in cadru' festivalului de jazz, Agartha..
nu mai am abonament pe 66 si nu puteam sa ajung acolo... in schimb am fost la hexstatic.... si a fost destul....
Ambra Blu
09 May 2005, 21:53
...destul de prost, zice frate-meu. Un fel de serata dansanta, gen petrecerile Sub Stil, cu pionieri ai muzicii electronice, uniti-va.
Eu nu am fost, nu stiu.
Dupa ce a plecat toata plesuviciunea a fost chiar OK... intradevar nu m-au dat pe spate... dar a fost somethnig... la ultimul substil am fost impresionat de scena din curte(de afara) si cea din pod(cu mult hip-hop).... cel putin videourile de afara au fost extraordinare... cu cate mai multe substiluri cu atat mai naspa ies... primul si al doilea... cand evenimentul nu era asa de popular a fost f bine... acum o sa ajunga aiurea... asta e ....made in RO
mi-am luat bilete.
scumpe rau, dar cred ca merita, deci:
21.5.2005, Rudolfinum, la 20:00
HERBIE HANCOCK, presenting Gershwin's World.
hehehe, i'll be there, listening to some good old jazz-orchestra.
va povetsesc.
.bine,stiu ca nu e concert, dar whaaever. Daca e vunu' pe care-l fute lenea sambata seara acasa,in loc sa-l futa altceva-de la 23.50 pana la 00.50 pe Cultural-Blackbeers si muzica irlandeza cantata de romani.
.adica si un cover dupa Whiskey in The Jar :D :lol: :) ;) .
Gershwin's World
Johann Sebastian Bach
Prleude and Fuge, BWV 288
"Das alte Jahr vergangen ist"
George Gershwin
Fascinating Rythm
Goerge Gershwin
Lullaby
Duke Ellington
Cottontail
George Gershwin
Prelude
George Gershwin
Someone to Watch over Me
William Christopher Hardy
St. Louis Blues
---pauza---
Maiden Voyage
Herbie Hancock
Maiden Voyage
Wayne Shorter
Nefertiti
Herbie Hancock
Actual Proof
Hoagy Carmichael
Georgia On My Mind
introducing the Band:
Herbie Hancock: nu stiu daca trebuie sa mai scriu ceva despre acest om. a intrat pe scena in costumul lui mov, s-a asezat la pian, si a cantat dumnezeieste. in concertul asta a cantat numai piesele de mai sus, insa stilul lui este un pic mai complicat... un om care a castigat The Academy Award pentru muzica din filmul Round Midnight, dar care a facut muzica si pentru Blow Up. un muzician care a trecut de la la Jazz la R&B, la Fusion, la Funk, la Pop, si la muzica classica. un om care a castigat de 12 ori Grammy-ul in ultimii 20 de ani.
... eh, si acuma fiind un om batran, care incearca sa prinda intr-o ultima combinatie unica de instrumente toate stilurile prin care a trecut, un fel de synopsis a vietii lui. si asa este concertul asta. o combinatie intre concert de muzica classica, cu orchestra mare, si cu un Quartett genial. o muzica americana, unica, in felul de Jazz-big-band, si totusi, classica, distanta. o combinatie foarte reusita.
Dave Carpenter: un contrabassist, care a facut in ultimii 8 ani peste 400 de inregistrari de jazz. un bassist care canta la singurul contrabass cu 5 corzi pe care l-am vazut in viata mea, si asta in niste solo-uri mai mult decat geniale.
un tip inalt, subtirel, retras, cu ochelari si cu parul lung, la locul lui, si care nu-l scapa din ochii pe maestrul Herbie Hancock in timp ce canta. o relatie foarte frumoasa intre el si Herbie, una care se inea reciproc, si care ruesea sa creeze o atmosfera incredibila.
Richie Barshay: celor care le place Jazz-ul, tine-ti minte numele asta, pentru ca o sa mai auzim de el cu siguranta. un pusti de 18-19 ani, percussionist si tobosar. doamne. cand l-am vazut pe scena nu mi-a venit sa cred, si cand a inceput sa cante, facand un break in piesa lu' Bach, si avand un solo de percutie de 5 minute, nu am crezut ca este possibil asa ceva. sigur ca da, un Pearl-ste, cu vreo 8 dishes, cu 3 splash-uri, si cu inca o chestie mica tehnica, pe care la inceput n-am inteles-o. mai avea langa set-ul asta inca o toba electrica. numai un tum, pe care a facut niste combinatii geniale. damn. incredibil.
Lionbel Loueke: chitaristul, si cel mai prost din quartett-ul asta. nu stiu, poate ca n-ar trebuii sa scriu asta, dar intr-un fel nu l-ai simtit deloc. bine, a avut la un moment dat un solo misto, si a facut un battle scurt cu herbie pe keyboard, insa in rest nu l-am simtit, si nu l-am auzit. dintre toti cei care au cantat el a fost cel mai retras, stand cu spatele la public.
si orchestra. o orchestra normala, mare, cu tot ce-i trebuie, cu toti membrii si cu un dirijor american, Robert Sadin. trebuie sa spun ca au facut o treaba f. buna, pentru ca totusi, este o orchestra care nu are asa un nume cum este cea de la New York, the Philarmonica, dar care totusi a reusit sa tina pasul cu Herbie si Quartett-ul asta. pacat a fost ca din cand in cand nu au intrar la timp, adica nu l-au simtit pe Herbie care isi incheia un solo, si asa ca se facea un scurt decalaj, ceea ce s-a simtit. insa: la Nefertiti, piesa scrisa de Davis si Shorter, orchestra a reusit sa sune ca cea din inregistrariile de atunci. adica orchestra a reusit sa faca un mic decalaj intre trompete si saxofoane, ideia lu' Miles Davis, care a crezut ca astfel orchestra si partitura suna mai complicata. hehe, asta le-a iesit chair f. bine.
in general un concert foarte reusit, tinand 2 ore pline de putere. scena a fost din pacate prea mica pentru toti membrii, si saracul dirijor nici nu mai stia cum sa ajunga la locul lui, trecand printre cablurile lu' Herbie de la pian, de la keyboards, de la computer (he sampled while he was playing... formidabil), si de la statia de amplificare cu care isi facea toate echilibrariile.
contrabassistul cu tower-ul lui de amplificare, un 2x20 si un 4x10, cu un subwoofer genial, care facea asa un sunet cald... damn.
... concert genial.
Serghei
22 May 2005, 17:02
Richie Barshay
Pustiul a scos anul asta primul album in aprilie,Homework,avand printre invitati pe Hancock.Album mai mult decat ok,in buna traditie jazz fusion,mixind influente latine,indiene si reminescente of the old jazz.
Check it out.
christi
23 May 2005, 10:41
ma gandeam la un fel de deviatie de topic speciala pentru post-concerte..adica un loc de poezificat ce tocmai ati auzit si v-a umplut mintea, retina, sufletul.incep eu.
Kumm-Baza Militara. ce soir.
Frumos rau. Bliss total ulterior. Byron si fata lui genial-apatica, bass de Blazzaj miaunand la preluari (niscaiva depeche mode redate funk, ce misto, iacata la asta nu ne gandiseram) si jazzuind in rest,puternic,rotund, si deasupra a tot, cu zambetul blajin si o mie de draci, Mihai Iordache.
un solo vocal senzational, acelasi Byron cu ochii inchisi a dansat cu vocea aproape 10 minute prin niste peisaje stiute numai de el.nici macar accentul de roman in engleza nu s-a simtit.
cu asperitati cu tot, cu mici scaderi, muzicieni buni carora le era drag de fiecare nota cantata.am plecat cu o stare perfecta, 1 noaptea si cuvintele inca in minte.
welcome to the silence...someone has to guide us.
Super concert, super trupa. Abia astept sa-i vad din nou.
cherryblossom
01 Jun 2005, 11:11
Faithless, aseara la Arenele Romane... destul de multa lume, atmosfera foarte misto, sa zicem ca organizarea a fost mai naspa... foarte fain, a bagat Faithlessu' dracii-n noi.. la un moment dat a inceput sa ploua, dar a fost putin, atmosfera s-a incins si mai tare... la final, la 'We come one' toata lumea dansa si urla la unison.. bestial!! Foarte haioasa tipa blonda, Sister Bliss... si cei care au cintat in deschidere erau interesanti, Silent Strike si Gojira/ Kosak... grasanul de Gojira se misca de parca ar fi avut 60 de kg, nu 120!! :w00t:
ultimul concert "The Fingersnips".
atmosfera misto, intr-un club de muzica foarte decazut, dar cald.
played all the very best, inclusive un jam cu special guests, cu inca un chitarist genial, cu un saxofonist si cu inca un percussionist.
drinks, fum, distractie, dans, generally fun.
it was nice, but now it's gone. (why are obsessed with fighting, stick to fishing from now on.)
Denis_stelistu
04 Jun 2005, 16:56
Stiu ca e prea devreme,Megadeath la Arenele Romane 15 iunie.Nu stiu ora.
obvious
27 Jun 2005, 12:39
Urma in green hours, pe 25 iunie.
mani testand vocea (mereu prea jos din mixer, hehe), byron wailing cu vocea lui de chilling jazz, tobosar nou, THA bass-player, voicu radescu alergand de colo colo entuziasmat la maximum, actori putini si buni, cu berea la o cantare. gradina, ciocolata calda, un vecin care a venit sa spuna sa dam muzica mai incet (se intampla soundcheck-ul, asta e moment de curci razand isteric).melodii noi, un solo odihnitor (culmea, nu isterizant, lipsea un pic de nerv acolo, cumva).
si dupa ce am ajuns acasa, am ascultat tot urma. e o performanta. :)
obvious
05 Aug 2005, 13:46
decebal badila- 4 august.in green.
truly funk-bass. jobim, miles, forta, jam session.
alriiight...
cherryblossom
10 Sep 2005, 23:46
Balanescu Quartet - Maria Tanase Show - 10 sept., sala Auditorium, MNAR... exceptional, o combinatie foarte reusita a ideilor lui Alexander Balanescu (vioara, muzica electronica) cu melodiile Mariei Tanase si proiectiile video ale lui Klaus Obermaier... Balanescu e un tip foarte fain, si din putinele cuvinte pe care le-a adresat publicului se vedea ca e sincer emotionat.. cred ca i-a placut mult sa cinte pentru romani, dovada si faptul ca au fost mai multe bissuri decit se obisnuieste... cu ocazia asta am aflat ca el a colaborat si cu Michael Nyman si Peter Greenaway... respect!
obvious
11 Sep 2005, 12:57
iiiih...ce amintiri neplacute-balanescu la "anonimul"...
but i may just be crude at this one.
cherryblossom
11 Sep 2005, 18:46
iiiih...ce amintiri neplacute-balanescu la "anonimul"...
adica? mie mi-au placut prelucrarile dupa Maria Tanase si mi-a mai zis cineva si de niste prelucrari dupa Kraftwerk (de ex. 'we are robots') la fel de faine.. chestia e ca daca nu erau proiectiile lui Obermaier cu Maria Tanase si cu imaginile din lumea satului (casa taraneasca, oile, paharele de vin etc), spectacolul ar fi iesit mult mai sarac...
[b]Balanescu Quartet
mda, se putea sa ratezi tu?
pentru cunostintele tale, poate ar trebui sa intelegi, mai intai, ca balanescu fura ce poate de la nyman, care fura ce poate le la philipp glass. in aceeasi ordine de idei, curentul asta, minimal-repetitiv, era cool pe la sfarsitul anilor '60, inceputul anilor '70, cand steve reich, john addams si philipp glass, in urma multor experiente cu droguri, au descoperit acest gen de muzica, un fel de varianta intelectuala de audio-hippie(o melodioara simplista si diafana repetata, in cerc, la nesfarsit, care sa ilustreze senzatia de ameteala). dup-aia l-au mai slefuit putin, reich si addams s-au lasat de el, glass o arde in continuare "a la", in muzici de filme(foarte "dated"). prin '80 a aparut nyman care a preluat si el ce-a inteles si cat l-a dus mintea(adica cam de prost gust), dar s-a pliat bine pe vizualul imbarligat al lui greenaway, si, mda, balanescu...
cu alte cuvinte, sa compui muzica din asta, in zilele noastre, e din aceeasi categorie cu-- casa cu ingerasi, piramida si lei de marmura, a lui costi ionita si tablourile cu lebede pe lac, la apus, pictate impresionist-pointillist, din piata(e kitsch cu pretentii)
balanescu la... "anonimul"...
Oooo da. Ce spectacol a fost. "Balanescu", a one man show. Pe langa faptul ca mi-a traumatizat urechiile si a crapat niste geamuri, nici macar n-a avut decenta sa sparga vioara (Pete Townshend style 8) ). Dar desigur, Balanescu a stat in umbra lui Iures (enough said).
europe_east
11 Sep 2005, 20:33
... si, mda, balanescu...
cu alte cuvinte, sa compui muzica din asta, in zilele noastre, e din aceeasi categorie cu-- casa cu ingerasi, piramida si lei de marmura, a lui costi ionita si tablourile cu lebede pe lac, la apus, pictate impresionist-pointillist, din piata(e kitsch cu pretentii)
balanescu -- kitsch cu pretentii?????? ori e kitsch, ori e dated, care din ele pana la urma? cred ca exagerezi...
mie imi place "luminitza"! (what's wrong with "mother" de exemplu?) mi-a placut de cand am auzit-o prima data, nu-mi pasa ca asta se compunea acu' treijda' ani, imi place si gata. si n-as zice ca e de prost gust, what the heck. mai degraba as zice ca e o chestiune de gusturi.
cherryblossom
11 Sep 2005, 22:37
mda, se putea sa ratezi tu?
adica? pai tocmai, eu ratez o gramada de chestii bune pentru ca stau prost cu timpul.. iar la Balanescu am fost la insistentele unui amic, dar nu-mi pare rau..
pentru cunostintele tale, poate ar trebui sa intelegi, mai intai, ca balanescu fura ce poate de la nyman, care fura ce poate le la philipp glass.
eu as merge mai departe si as zice ca Balanescu a furat de data asta direct de la Philip Glass, cel putin asa mi-a sunat mie la un moment dat.. pe de alta parte, nu ma deranjeaza prea tare ca fura, important e sa fure 'bine'..
in aceeasi ordine de idei, curentul asta, minimal-repetitiv, era cool pe la sfarsitul anilor '60, inceputul anilor '70, cand steve reich, john addams si philipp glass, in urma multor experiente cu droguri, au descoperit acest gen de muzica, un fel de varianta intelectuala de audio-hippie(o melodioara simplista si diafana repetata, in cerc, la nesfarsit, care sa ilustreze senzatia de ameteala). dup-aia l-au mai slefuit putin, reich si addams s-au lasat de el, glass o arde in continuare "a la", in muzici de filme(foarte "dated"). prin '80 a aparut nyman care a preluat si el ce-a inteles si cat l-a dus mintea(adica cam de prost gust), dar s-a pliat bine pe vizualul imbarligat al lui greenaway, si, mda, balanescu...
e bine de stiut, thx, am bagat la cutiuta.. si apreciez si ca ai stat sa-mi explici mie atit... la faza cu Balanescu-'kitsch cu pretentii' am retineri, sint de acord cu europe_east, depinde de gusturi..
de unde se poate deduce si ca snobii, oricat de multa "Arta" ar ingurgita pe nerasuflate, cu polonicul sau intravenos, tot inculti raman.
asta nu-mi place cum suna, te rog sa reformulezi astfel incit data viitoare cind ma izbesc de tine pe forum sa nu ma uit urit .. si poate imi spui si cum te cheama, ca mi se pare aiurea sa numesc 'zizi', nu se potriveste cu un tip care stie atitea lucruri despre curentul minimal-repetitiv :D
peace!! :P
Ambra Blu
01 Oct 2005, 10:47
Aseara, la MNAC baietii de la Khidja Clouds Society au livrat corespunzator, mai bine decit alti romani de pe felia asta (fratii Nasser, sa zicem, cunoscuti neincorporabililor sub numele de scena Sunday People); ca intotdeauna, Vexxatu m-a lasat rece cu flowurile si freestyleurile lui cu glumite inteligente, chipurile (asta se vizeaza vreun MC Solaar); in schimb, Kid Koala - omu' pt care a fost aruncat pe bataie line-up-ul de mai sus - a facut niste scratchuri de zile mari; educatia lui jazzuistica si-a spus cuvintul de mai multe ori in colectia de viniluri: E.F, F. S. Catre sfirsit, copilu' a inceput sa dea drumu' la noise, sa trimita lumea la culcare: remixu' la nus'ce piesa de laRage Against... a fost mai urlator decit in zilele mele de rockoteci. In rest, tineri din aceia care si-au petrecut toata saptamina dinainte gindindu-se ce haine sa isi ia pentru seara respectiva. Eu, in schimb, mr all natural, o ardeam ca intotdeauna cul, decent, respectuos, in tricoul meu Converse, cadou de la prietena mea.
Airlight
01 Oct 2005, 10:58
de zici bey, sunt misto sandi pipal. si fratele nasser e chiar de un mare bun-simt. am inteles ca vand de sparg in .de
obvious
01 Oct 2005, 11:37
khidija... :love:
altfel, iordache, fost-a cineva?
Ambra Blu
01 Oct 2005, 14:31
Juma' de ATF, 1/3 de arhitectura, diversi interpreti la platan si buton plus alti citiva dj de radio transofrmati in oameni de tv, sau nu, ale caror nume le stiti cu toti, deci no need to write them no mo'.
Sunet mocha mocha.... kiddy e prea tare pt Romania... in rest, urasc MNAC... traisca Vexxatu....Rusu si Flore big up...
un mic pont neoficial... miroase a Roni Size
obvious
03 Oct 2005, 10:29
hmmm..cam cat de fondat pontul? caci de data asta i ain't gonna be unprepared.
Ambra Blu
07 Oct 2005, 09:08
We very much dislike dnb, thank you.
Uite niste chestii de anu' trecut, poate-ti amintesti cite ceva.
http://www.tmbase.ro/gallery_media/tmbasefestivalmini.mov
Nightwane
07 Oct 2005, 14:26
Planta Baja r0x0rz. Club pizdos.
solidox
10 Oct 2005, 16:00
cu intirziere dar ..
in aceeasi ordine de idei, curentul asta, minimal-repetitiv, era cool pe la sfarsitul anilor '60, inceputul anilor '70, cand steve reich, john addams si philipp glass, in urma multor experiente cu droguri, au descoperit acest gen de muzica, un fel de varianta intelectuala de audio-hippie(o melodioara simplista si diafana repetata, in cerc, la nesfarsit, care sa ilustreze senzatia de ameteala).
Cu tot respectul si cu asumarea riscului de a incepe un flame, nu stii despre ce vorbesti. Defapt nu, stii despre ce vorbesti, dar nu intelegi. Oricum, te asigur ca-ti respect parerea si te iubesc in continuare. :love:
In alta ordine de idei, iubitorilor de funky-jazz, le recomand Skalpel (http://www.psalmplasma.com/solidox/index.php?path=skalpel-1958_breaks_%28zen151cd%29-cd-2005/), nu ce-a facut Kopilul Koala. Are el o dexteritate acolo, dar departe de ce ar trebui sa fie muzica adevarata.
Deadbeat (http://www.psalmplasma.com/solidox/index.php?path=Deadbeat+-+New+world+observer+%5Bscape%5D%5B2005%5D/), mult mai sintetic, mult mai mult feeling. Un melanj de stiluri pe ritm de dub cu sonoritati IDM.
Daca m-ati urmarit pina aici, va recomand Murcof (http://www.psalmplasma.com/solidox/index.php?path=Murcof+-+Remembranza+%5B2005%5D/) de care eu sint indragostit. Viori, sintetizatoare, pian, feeling cit poate sa intre intr-o melodie, poate kiar spre 110%
Nu e muzica usoara, nu merge ascultata cu prietenii la o bere, ci mai degraba cu seringa'n vena, dar ce mai conteaza acum.
Pt cei cu adevarat interesati de expresivitate, de compozitie impecabila, recomand deadbeat_-_abu_ghriab-bfhmp3.mp3 (http://www.psalmplasma.com/solidox/Deadbeat%20-%20New%20world%20observer%20%5Bscape%5D%5B2005%5D/04-deadbeat_-_abu_ghriab-bfhmp3.mp3)
Exista un mare risc sa nu va spuna nimic, pt cei cu ureke fina, e un film intreg acolo. As putea sa sectionez melodia in bucatii de cite 10 secunde si sa fac un comentariu pe parti, pe ansamblu si pe aberatii aditionale. Dar nu cred ca e cazul aici.
Si va rog nu dati linkul mai departe daca se poate.
Enjoy
solidox
10 Oct 2005, 16:07
Intr-adevar, DnB este maneaua celor cu 12 clase, dar la tmbase ma bate gindul sa fac un in-out rapid ca sa asisit la prestatia lui Rechenzentrum. E alta treaba ;)
mama... un nou critic... du-te bah pulisticule... maneau cu 12 clase esti tu si alti fraieri ca tine... mergi la tmbase ca snobu'... hai sictir
Ambra Blu
10 Oct 2005, 17:29
Cu tot respectul si cu asumarea riscului de a incepe un flame, nu stii despre ce vorbesti.
Ai descoperit si tu acum Skalpel si Deadbeat si o arzi deja in basini? Tu nu esti om de seringi in vene, ci de seringi in cur si ceai cu musetel, apoi desene animate.
solidox
10 Oct 2005, 17:57
maneau cu 12 clase esti tu si alti fraieri ca tine... mergi la tmbase ca snobu'... hai sictir
Daca te simti manelist nu e mai mult problema ta. Iar tmbase=snobism esti cu adevarat prost. Nu ai inteles nimic. manea=snobism ? L O L
Tot ce se poate ca la nivelul tau maneaua (dnb) sa fie snobism ...
Intr-o lume de orbi omul cu un oki e rege. Esti varza. Nu te baga ca esti depasit de situatie.
Ai descoperit si tu acum Skalpel si Deadbeat si o arzi deja in basini? Tu nu esti om de seringi in vene, ci de seringi in cur si ceai cu musetel, apoi desene animate.
Esti retard. Skalpel si deadbeat nu am descoperit acum, alea's albume 2005, de aia vorbeam despre ele . Nu's om de seringi in vena, era o metafora, esti varza din nou. Daca te duce creierul si urekea da tu o recomandare, orice borac ca tine poate sa o arda agresiv pe forumuri.
Ai descoperit si tu acum Skalpel si Deadbeat si o arzi deja in basini?
Asta venind de la omul care se a fost extaziat de kid koala si da citate din morcheeba. Lol. Esti hilar baiete. Ai descoperit si tu morcheeba si kid koala ? Bahaha
draga pretend to be mickey mouse... vad ca citesti printre randuri... sunt puse puncte puncte pentru ca sunt separate... asa.. asta e lectia de citire...
apoi besinati ca tine, care se cred mari maestrii in ale muzicii am mai vazut si eu la viata mea... si toti sunteti la fel... bai da la fel... aceleasi replici....gen "du-te bah ca esti prost"... fii tu destept... numai ca tre sa intelegi ceva... aici, in discutia asta... esti un mare cacacios.... du-te la aia de la atomic si explica-le ce IDM-uri si Psy-uri stii tu... succes... sa ne trimiti un link sa te ajutam daca nu o sa te descurci..
si asa ca pentru tine... in afara de boxe, kid koala a spart.... dar las ca cine stie ce DJ de carton mai esti si tu... papa.. nu uita.... "go see a movie, read a good book once in a while".. asta nu e din morcheeba.. e din monty pyton.... hai pa pa
Ambra Blu
10 Oct 2005, 21:48
Asta venind de la omul care se a fost extaziat de kid koala si da citate din morcheeba. Lol. Esti hilar baiete. Ai descoperit si tu morcheeba si kid koala ? Bahaha
Da, ba, sinteti o natiune de emsii, putin cam bulangii, etc, etc, pa.
Airlight
10 Oct 2005, 22:01
bai lasati prostiile, vine rechenzentrum ? unde ??
Airlight
11 Oct 2005, 13:21
care to offer a link ?
solidox
11 Oct 2005, 14:03
http://www.rechenzentrum.org/
solidox
11 Oct 2005, 14:21
Ala nu e mickey mouse e MIGHTY Mouse :P
pe bune
Airlight
11 Oct 2005, 19:29
ai mersi, cre ca vin.
Mala Portugal
11 Oct 2005, 21:28
Mai railor, ce va place voua sa molestati novicii :hmm: . Pariez ca peste doua luni o sa-i fiti cei mai buni prieteni
care to offer a link ?
www.tmbase.ro
Airlight
11 Oct 2005, 21:54
obrigado.
ca baiat cuminte ce sunt... am sa o ascult pe tanti mala... si inchei cearta...in plus... am auzit si noi de minimal ... in rest... mai da-ne site-uri de unde sa ne tragem muzica... dar nu vorbi de sus ca nu ai de ce ...
Airlight
12 Oct 2005, 01:23
Jay,
N-are cum sa ne ia de sus ca sus stam noi.
Ambra Blu
12 Oct 2005, 11:50
Ba, tocmai, noi fiind sus, de acolo ne ia (liftul, taxiul, etc).
solidox
12 Oct 2005, 14:57
Tipilor nu am vrut sa va vorbesc condescendent. Singurul de care m-am luat a fost zizi, i-am spus ca nu intelege ce asculta.
Daca m-as uita la voi "de sus" nu m-as fi obosit sa scriu 20'j de rinduri despre niste album si o piesa. V-as fi spus "sinteti distrusi" si as fi plecat, in cel mai bun caz, dar cel mai probabil ca as fi plecat fara sa zic nimic sa va las in durerea voastra.
Ori nu asta s-a intimplat. Ba kiar mai mult v-am dat un link spre un sait personal, v-am rugat sa-l tineti "inside cinemagia". Nu asa se trateaza cu niste oameni de la care te astepti sa asculte manele.
Am scris aia in idea in cae si voi veti face acelas lucru, si toti avem de invatat. Exista un thread pe un alt forum pe care-l mai frecventez unde se face exact kestia asta. Cei care nu au spatiu de hostare pun albumul pe yousendit.com scriu un mic review personal si gata. Am aflat de niste kestii interesante de acolo.
Speram sa aflu si de aici cite ceva. Din pacate, pina acum, desi am cerut deskis acest lucru, nu-a oferit nimeni nici un nume, nici o melodie. Pacat. Eu sint interesat.
Ambra Blu
12 Oct 2005, 15:13
Eu, unul, am o tona si patruj de giga de electronica acasa, da' nu le sharez cu nimeni, niciodata. Mi-am facut rost de muzica de unul singur, si cred ca doar eu merit s-o ascult. Bine, mai sint si exceptii.
ibidem si in plus daca as sharui as fi foarte zgarcit...
Ambra Blu
12 Oct 2005, 15:18
Normal, doar nu ma apuc sa dau la share un album Savath & Savalas unuia care mai are in foldere un Massive Attack si de restul house si care isi deschide obzeci de mii de sloturi sa imi ia mie muzica.
solidox
12 Oct 2005, 17:12
Mda, am avut acelasi stil pina in momentul in care mi-am dat seama ca nu exista nici macar un loc in bucuresti unde sa se puna muzica bunicica. In cel mai bun caz se gaseste "ascultabila". Substil, mnac, web, hello mo, embryo si alte taverne. Si atunci a devenit prioritar sa incerc sa mai sheruiesc si cu altii, sa mai arat ca exista si altceva inafara de dnb, ninjatune, house si psy.
Din pacate, frustrarile specifice romanesti se zbat destul de tare in zeama lor cit sa lase loc si de altceva. De la discutia asta au downloadat ceva de la mine vreo 15, s-au uitat vreo 50. Sper ca unii au inteles ceva, sper ca unii aveau tot ce am eu acolo, desi ce-mi doresc cu adevarat este sa existe si oameni care sa le fi stiut pe alea de acolo si sa stie ceva si mai bun.
Asta e ideea de baza a unui forum, sau cel putin cu asta sint eu obisnuit.
Numai bine.
Ambra Blu
12 Oct 2005, 17:53
Si atunci a devenit prioritar sa incerc sa mai sheruiesc si cu altii, sa mai arat ca exista si altceva inafara de dnb, ninjatune, house si psy.
Oh, tu, culture hero. Parca vorbesti ca aia de la synthplants.
Fratica, ideea e alta. Fiecare asculta muzica pe care o merita, nothing mo' (wax), nothing less. Desigur, mai sint si basiti care isi adapa urechile la genu' asta de muzica si, biata de ea, nu ar merita sa fie trasa in cur prin timpanele lor dar, asta este, traim intr-o lume rea unde orice oagar speriat are acces la sunetele Ninja Tuna.
solidox
12 Oct 2005, 18:09
Nu vreau ma sa fiu culture hero, nu sint american. Motivele sint destul de egoiste. Vreau sa am unde sa ies seara sa ascult o muzica cu placere. Vreau sa mai fie oameni cu aceleasi gusturi de la care am eventual si ce sa invat.
Normal ca fiecare asculta ce muzica e in stare, cit il duce mintea, dar daca asculta ninjatune o face pt ca a auzit undeva si i-a placut. Poate audu Murcof si-i place si mai tare, si poate dupa un tipmp nu o sa mai aud "OMG Kid Koara cel mai tare !!11" (nu vreau sa spun ca tipul e un incompetent, dar intelegeti voi)
Ambra Blu
13 Oct 2005, 08:10
Nu vreau ma sa fiu culture hero, nu sint american. Motivele sint destul de egoiste. Vreau sa am unde sa ies seara sa ascult o muzica cu placere. Vreau sa mai fie oameni cu aceleasi gusturi de la care am eventual si ce sa invat.
Normal ca fiecare asculta ce muzica e in stare, cit il duce mintea, dar daca asculta ninjatune o face pt ca a auzit undeva si i-a placut. Poate audu Murcof si-i place si mai tare, si poate dupa un tipmp nu o sa mai aud "OMG Kid Koara cel mai tare !!11" (nu vreau sa spun ca tipul e un incompetent, dar intelegeti voi)
Ba, incepi sa ma enervezi. N-a zis nimeni cum ca ar fi Kid Koala cel mai tare. Desi nu sint fan, mi-a placut ce a facut la MNAC. Poate din rindu' de unde stateai tu, se auzea altfel. Si tocmai de din astia ca tine m-am ferit tot timpul - no offense meant this time - de astia care asculta obscuritati (nu ma refer la Murcof acum) si isi fac apoi un motiv de glorie de a le filfii oriunde, oricind. Eu, daca gasesc o trupa smechera, sa fii sigur ca nu ma apuc sa dau cu ea pe forum. Haide, pace si prietenie, dar nu pe teme muzicale, ca la muzica nu accept alte pareri in afara de ale mele. Glumeam.
solidox
13 Oct 2005, 08:53
hai las-o ca nu ne intelegem si deja batem cimpii, eu cu ale mele tu cu ale tale. succes
Airlight
19 Oct 2005, 01:48
mi-a zis forest sa va zic si voo, nu stiu daca meritati :D
radioambient on radioio.com.
best programming on earth :)
Shadow_20
19 Oct 2005, 13:38
da nu-i nici un 'racher' p-aciea ? :p
solidox
23 Oct 2005, 16:19
2 radiouri f tari:
http://www.shoutcast.com/sbin/shoutcast-playlist.pls?rn=182630&file=filename.pls
http://www.systrum.net
Subtilul de weekendul viitor un halouiin party gen cu constume and shit.. un line-up interesant...
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.