View Full Version : Samuel L. Jackson
Martalogu
29 Apr 2005, 12:27
il stiti. acel negru monosilabic. fie ca a aparut in Pulp Fiction, The Red Violin, Jackie Brown, Die Hard With a Vengeance,Shaft,Star Wars ep1,Formula 51 lasa impresia ca s-a nascut incaltat in acel rol. are o alura de credibilitate formidabila.
Denis_stelistu
11 May 2005, 21:39
Samuel L.Jackson e un actor mare.Joaca foarte in roluri de actiune,si ii sta bine cand e vigilent.Merita admirat ca actor.
...amuzant..il stiti acel negru...nush ce ai mai scris Martalogu...fain ai inceput..imi place Sam Jackson...in filme de actiune numai joaca ine..dar un film care nu mi-a placut cu el a fost ala cum dracu` ii zicea..o da..SWAT--asa de nasol film..nush cum de a jucat in el
Adevarul este ca acest actor este unul mare.A jucat exceptzional in Pulp Fiction,iar in Coach Carter a jucat din nou foarte bine.Un actor ce merita urmarit ;)
f bun actor...pacat ca si-a stricat talentul cu filme precum star wars si swat
Cinemania
26 Dec 2005, 01:39
f bun actor...pacat ca si-a stricat talentul cu filme precum star wars si swat
io zic ca talentul si l-a pastrat...in schimb si-a mai umflat portofelul
Mi-a placut in Pulp Fiction, Umbreakable,The Negotiator, One Eight Seven, Coach Carter, chiar si in Shaft si in The Man...i se potriveste bine rolul de politist dur care pt a face legea trebuie sa o incalce. Mai sus la filme in care nu ar fi trebuit sa apara mai adaug si triplu x .
ATB4FOREVER
10 Jan 2006, 13:29
SLJ, intrebat ce parere are desprre personajul sau din S.W. a spus " he's black " 8) asa ca, cu riscul de a fi acuzat e rasism spun si eu doar atat " he's black " :w00t:
matei_ionut
22 Jan 2014, 22:15
Un actor foarte bun ;)
Mother Fucking snakes on a Mother Fucking plane! =))
cotzofica
26 Jan 2014, 11:11
Îmi place la nebunie felul cum înjură. Este negrul cu cea mai "criminală" înjurătură: motherfucka' nigger
daca nu zice :"Motherfucker la fiecare 10 secunde nu e SAMuel L Jackson
mare om, mare caracter...zi bah si u ceva mai explicit ,nu ca e mare actor:)))
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.