View Full Version : Tarkovsky in Iasi - ACUM
Herzeleid
18 Apr 2005, 19:43
In timp ce cu mainile tremurande rasfoiam azi Opinia Studenteasca in cautarea articolului pe care il astept inca din prima zi de facultate -poate poate da Dumnezeu si corpul facultatii mele ar trebui sa se mute langa cel de medicina sau macar de economie where all the pussy is am cazut cu oroare peste urmatoatea stire: cica sus in Copou timp de 7 samptamani se vor derula filmele lui Andries, dar cele 7 saptamani au inceput de pe 12 si deci am ratat Katok-u, eh da asta treaca-mearga, insa ... Ivan, Ivaaaan :(( A fost si se pare ca nu va mai fi. Dupa 2 ani de cautatre a unei versiuni divx nici nu speram sa ajung sa-l vad candva pe marele ecran si l-am ratat la mustata. Si capac la toate ziarista aia mai si facea pe desteapta ca cica se putea mai bine. Sa nu mori cu ei de gat?
Oricum, am lungit-o prea mult. Ideea este: cei din Iasi fiti pe faza ca cica e pont la Tarkovsky. Nu am gasit detalii nimic. Atat scria doar ca timp de 7 sapt e treaba.
kasper hauser
19 Apr 2005, 07:25
Da, inr-adevar, in fiecare miercuri la ora 7, la muzeul "Mihai Eminescu" din parcul Copou se va organiza cate o proiectie Tarkovsky.
Intrarea e libera.
This week: "Andrei Rublev"
keyzer soze
19 Apr 2005, 07:30
da, proiectii 'pirat' de pe cd, la o sala prin copou. intrarea libera. au anunt pus la afisierul din fundatie, vis a vis de bcu.
Ce-ar fi daca intalnirile de la teiul lui eminescu vi le-ati da pe la cafenea?
keyzer soze
19 Apr 2005, 08:06
parfum de gardian?
parfum de gardian?
Nu caizere, dar ar fi de preferat ca povestioarele cu teiul lui eminescu, parcul copou si casa pogor sa fie deschise de "consateanul" tau in locuri aflate in josul paginii asteia.
Herzeleid
19 Apr 2005, 14:19
nume> m'sorry, 'msorry ca am gresit coltul. Oricum topicul poate fi mutat de un mod fara probleme. Thanx anticipat celui care o va face.
kasper hauser> De pe CD-uri .. hmmmm, atunci se pare ca n-am pierdut prea multe. Da oricum ma duc.
PS. nume> incearca sa nu mai scoti in evidenta faptul ca te-a fatat ma-ta intr-o caruta pe drum de tara. Te-am pupat dulce pe gurita cu fundu si plec, ta-tah lil' piggy.
Pe fruntea ta scrie no future (cel putin din punctul "ala" de vedere) si tu stii foarte bine asta. In rest, mai da-te-n gatu' ma-tii !!!
Herzeleid
19 Apr 2005, 21:29
Mi vine careva maine seara?
nume> Mdea, raspuns tipic de copil oligofren dezorientat ca un arici in ceata. Ce-ai sa faci obositule, ai sa fugi la ma-ta sa ma torni? Ai sa-ti sufli mucii in fusta ei? Vezi sa nu creada taica-tu ca e altceva si sa va luati o portie extralarge de omor facuta jumi-juma. Am ani buni de activitate forumistica in spate si am vazut multi complexati din ashtea ca tine care se baga ca pu%a-n fund fara vaselina si nu ma sperie cele 2 kposturi ale tale. Asa ca in timp ce tu ma faci in gand eronat noob eu iti doresc doar sa iesi bine in poza din buletin. Gata, pliscu mic ca nu te-a bagat nimeni in seama aici si du-te si linge priza daca te roade-n fund sa scrii. Ta-tah.
cherryblossom
19 Apr 2005, 21:49
mi-a placut asta cu 'linge priza' :lol:
nume> Ce-ai sa faci obositule, ai sa fugi la ma-ta sa ma torni? Ai sa-ti sufli mucii in fusta ei?
Am sa fug la ma-ta mah. ;)
Tu, da o fuga pana la Unirea si arunca-te de la al 13-lea etaj (sau la Traian, peste drum).
p.s.
Vezi ca ti s-a mutat topicul de 2 lei la cafenea, semn ca daca o arzi prin forumuri "de multi ani ", ar trebui sa stii unde sa incadrezi un subiect si ar mai trebui sa stii ca o intalnire pe o anumita regiune (Moldova aici), se incadreaza intotdeauna la cafenea.
Ambra Blu
20 Apr 2005, 11:34
Vezi ca ti s-a mutat topicul de 2 lei la cafenea, semn ca daca o arzi prin forumuri "de multi ani ", ar trebui sa stii unde sa incadrezi un subiect si ar mai trebui sa stii ca o intalnire pe o anumita regiune (Moldova aici), se incadreaza intotdeauna la cafenea.
Am ris si am aprobat.
Herzeleid
20 Apr 2005, 16:13
Am sa le raspund ultimilor doi de au dat reply, singurul lucru pe care l-au realizat in atata timp de stat online se pare ca a fost sa-si strice manichiura in tastatura:
1. NU este un topic de intalniri - daca n-ati fi chiulit asa mult in clasa 1 cand se preda un obiect numit "citire" poate ati fi sesizat ca are caracter pur informativ.
2. Este adresat in maaaarea lui parte vizitatorilor, nu userilor.
3. Din experienta anilor anteriori am sesizat ca un vizitator care nu stie cu ce se mananca un forum are tendinta de a intra pe sectiunea cea mai tipatoare (in acest caz Filme in general) si cu siguranta habar n-are ce se discuta in Cafenea si chiar daca stie nimeni nu e interesat sa afle ce parere aveti voi/noi despre sinucidere, politica, intalniri, faptul ca nume si Ambra Blu se 69-uiesc online samd.
4. In momentul cand l-am mutat moderatoru nu mai am ce face, he's da boss.
5. E tipic celor cu miile de posturi sa se bage-n seama la fiecare thread sa arate cat de multe stiu ei despre organizare, fapt derivat direct din "complexul CAPS LOCK".
nume> te rog nu mai incerca sa practici sporturi extreme gen ganditul ca s-ar putea sa te ranesti. te rog nu-mi mai raspunde ca ma doare sa vad ce dume penibile si ieftine poate scoate un om din el. "ma-ta mah!, arunca-te de la etaj" ??? raspunsuri din astea dadeam eu pe la 8 ani cand imi luam bataie de la ai' mai mari si dupa ce fugeam vreo 50m ii injuram si iar fugeam.
Daca tot te crezi asa tare-n gura angajeaza-te la o banca de sperma sa faci si tu un ban cinstit.
Am ris si am aprobat... ... si am dansat in jurul focului electronic, si ne-am facut cate o gaura in cap cu burghiul si am facut schimb de lichid cefalorahidian pentru o mai buna uniformizare a gandirii, si am mai si varsat pe jos in cinstea stramosilor."
(cpr dzh)
Se duce de rapa comunitatea de net ... de cand fiecare retard are acces la net ca doar mama plateste crezand ca odrasla-i sta pe site-u de la MIT.
Gata, over. De acum incolo talk 2 the hand. Nici nu am cu cine sa ma cert.
PS. 2 lei da grei.
Ambra Blu
20 Apr 2005, 16:16
Am ris si am aprobat... ... si am dansat in jurul focului electronic, si ne-am facut cate o gaura in cap cu burghiul si am facut schimb de lichid cefalorahidian pentru o mai buna uniformizare a gandirii, si am mai si varsat pe jos in cinstea stramosilor."
(cpr dzh)
Se duce de rapa comunitatea de net ... de cand fiecare retard are acces la net ca doar mama plateste crezand ca odrasla-i sta pe site-u de la MIT.
Gata, over. De acum incolo talk 2 the hand. Nici nu am cu cine sa ma cert.
PS. 2 lei da grei.
Moldovean.
1. NU este un topic de intalniri - daca n-ati fi chiulit asa mult in clasa 1 cand se preda un obiect numit "citire" poate ati fi sesizat ca are caracter pur informativ....
Subiectele cu un caracter pur informativ se publica in gazeta de perete sau la comemorari.
2. Este adresat in maaaarea lui parte vizitatorilor, nu userilor.....
Avem doo sectiuni speciale pentru vizitatori, jerk. ;)
3. Din experienta anilor anteriori am sesizat ca un vizitator care nu stie cu ce se mananca un forum are tendinta de a intra pe sectiunea cea mai tipatoare (in acest caz Filme in general)...
Daca e boi.
faptul ca nume si Ambra Blu se 69-uiesc online samd....
Aici o iei sus, la palier.
4. In momentul cand l-am mutat moderatoru nu mai am ce face, he's da boss.....
Nu inteleg de ce iti mai dai cu tesla in coaie.
5. E tipic celor cu miile de posturi sa se bage-n seama la fiecare thread sa arate cat de multe stiu ei despre organizare, fapt derivat direct din "complexul CAPS LOCK"......
Singurul de pe aici care sufera de un complex (kaufmanism ii zice), e sarit de 45 de ani, deci e de inteles.
nume> te rog nu mai incerca sa practici sporturi extreme gen ganditul ca s-ar putea sa te ranesti. te rog nu-mi mai raspunde ca ma doare sa vad ce dume penibile si ieftine poate scoate un om din el. "ma-ta mah!, arunca-te de la etaj" ??? raspunsuri din astea dadeam eu pe la 8 ani cand imi luam bataie de la ai' mai mari si dupa ce fugeam vreo 50m ii injuram si iar fugeam.....
Eu cand eram mic ma bateam cu ei pana ne dadeam borshu' pe nas si ne scoateam ochii.
Daca tot te crezi asa tare-n gura angajeaza-te la o banca de sperma sa faci si tu un ban cinstit......
N-am loc de tati tau. In rest, noi sa fim sanatosi.
In ceea ce priveste bancurile ... eu te-am trimis sa te arunci de la etajul 13 al hotelului Unirea din Iasi (unde e cofetaria aia) sau de peste drum de la Traian. Cu ocazia asta iti sugerez sa-ti rezervi apartamentul alb (daca te tine teschereaua). Pe sub geamurile lui trece tramvaiul ala vechi cu roti mici si taioase. ;)
PS. 2 lei da grei.
Mare moldovean.
Herzeleid
21 Apr 2005, 18:37
Gata? Oke, that was fun while it lasted :) . But it's getting old :P
http://www.myx.net/MyX/mps/Portal?cmd=Webcam
Apasa pe Piata Unirii sa vezi locatia in care te-am sinucis mental. ;)
Herzeleid
23 Apr 2005, 17:22
siii ... am murit? :?
siii ... am murit? :?
Deja esti pe snuff, la accidente ridicole.
Herzeleid
23 Apr 2005, 17:36
eh la naiba, how could such a short time feel so long, how could such a young life go so wrong.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.