PDA

View Full Version : Se cauta moderatori

emanuel
18 Apr 2005, 15:48
CineMagia cauta moderatori pentru forum.
Astept doritorii sa-mi trimita mesaje private cu forumurile pe care vor sa le modereze.
Bafta!

Impreuna pentru o CineMagie mai buna! (Daniel)

raptor
19 Apr 2005, 08:44
...de ce?ce se intampla?

Lady_Skar
19 Apr 2005, 19:15
Iar e pacaleala?
:P

raptor
20 Apr 2005, 10:11
.nu prea cred...eu as fi interesat de treaba asta.

KORBEN
20 Apr 2005, 23:08
mda interesanta faza
si dac nar fi fost vorbitu aiurea al lu emanuel legat de o rubrica de revista pt mine mas baga

nume
20 Apr 2005, 23:13
mda interesanta faza
si dac nar fi fost vorbitu aiurea al lu emanuel legat de o rubrica de revista pt mine mas baga
La cum scrii ... indoi-m-as.

Jay
20 Apr 2005, 23:33

Nu cred ca stii sa citesti

BeNnY
20 Apr 2005, 23:35
mda interesanta faza

Daca mesajul are continut nu trebuie sa te-ncurci in virgule si-n cratime. Da' daca mesajul n-are nici continut nici cratime se cuvine sa i se reproseze ceva respectivului.

Ambra Blu
20 Apr 2005, 23:41
Daca mesajul are continut nu trebuie sa te-ncurci in virgule si-n cratime. Da' daca mesajul n-are nici continut nici cratime se cuvine sa i se reproseze ceva respectivului.

Ca atare, BeNnY, ia de la mine o virgula si pune-o dupa continut. Urmeaza emoticonul de evil. nume are dreptate. Urmeaza emoticonul care face cu ochiul, gen am zis ceva cu subinteles.

BeNnY
21 Apr 2005, 00:08
Mesajul meu avea semicontinut, deci puteam sa ma lipsesc de cateva virgulite 8) Korben n-ar fi un moderator bun, pentru ca nu are acces 'stabil' la internet.

Si imi fac aici un supply de virgule, daca-mi mai lipsesc pe viitor iau de aici: ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Ambra Blu
21 Apr 2005, 01:00
Mesajul meu avea semicontinut, deci puteam sa ma lipsesc de cateva virgulite 8) Korben n-ar fi un moderator bun, pentru ca nu are acces 'stabil' la internet.

Si imi fac aici un supply de virgule, daca-mi mai lipsesc pe viitor iau de aici: ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Am ris la supply-ul de virgule, da' vezi ca mesaju' meu era ca lama Gilette, cu doua taisuri. Am zis sa pui virgula dupa continut (recte dupa mesaj, in loc de punct, experimenind astfel o grafie moderna). Gen: Ana are mere,

KORBEN
21 Apr 2005, 01:26
@nume
la ce scrii, indeed, tu ai fii la potrivit
te`ai antura mai bine cu ambra blu, intr-un yo!mtv-raps-intelectual-street-fake-cool-style
@ambra blu
ai facut un filmulet si-ai devenit pedant
tipic atf

nume
21 Apr 2005, 08:01
@nume
te`ai antura mai bine cu ambra blu, intr-un yo!mtv-raps-intelectual-street-fake-cool-style
Cuculetz, yo ma anturez cu cine vrea muschiul meu. Faza e urmatoarea : tu imi dai impresia, din ce in ce mai mult in ultimul timp, CA ESTI ANALFABET. Iti sar mesajele pentru ca sunt indescifrabile.
Doamne fereste sa scrii la vreun ziar sau revista !!! Cate p. in gat ti-ai lua de la aia nevoiti sa te corecteze.

Ambra Blu
21 Apr 2005, 08:53
@nume

Nu mai scrie cu picioarele, pliz. E suficient ca gindesti cu curu'.

BeNnY
21 Apr 2005, 13:14
Doamne fereste sa scrii la vreun ziar sau revista !!!

Funny you should say that. In rest, in ultimul timp o arzi continuu aiurea, deci siktir.

Danny
22 Apr 2005, 21:31
Imi depun candidatura la sectiunea "Noutati!". :w00t:
Sa-mi spuneti cate semnaturi trebuie sa strang, si unde sa le depun.
Cand incepe campania electorala? :P

keyzer soze
23 Apr 2005, 08:14
Iar eu imi depun candidatura la sectiunea 'vechituri'. :?

notorious
23 Apr 2005, 14:50
ce responsabilitati are, de fapt, un moderator ?

M0n0
23 Apr 2005, 17:01
Iti spun eu...
El trebuia sa aiba grija ca nu sunt incalcate regulile...si sa le reporteze adminului...atat...

BeNnY
23 Apr 2005, 17:17
Aiurea.

Pe partea cu regulamentul mai putin, cea mai importanta functie e sa aiba grija ca discutiile sa fie in limitele ratiunii, sa aiba grija ca sectiunea moderata de el sa fie spamless, sa nu apara topicuri gen 'va dam bani gratis' cum a aparut unul (sau doua) zilele trecute, sa mute topicurile daca isi au locul in alta parte etc. Prea multe de zis. Formal:

Cine sunt moderatorii?
Moderatorii sunt persoane (sau grupuri de persoane) a caror menire este sa aiba grija de forumuri in mod constant. Au permisiunea de a modifica sau sterge mesajele si de a bloca, debloca, muta, sterge si imparti subiectele de discutie in forumurile pe care le modereaza. In mod general, moderatorii exista pentru a avea grija ca utilizatorii sa nu scrie "pe langa subiect" si sa nu scrie materiale abuzive sau ofensatoare.

M0n0
23 Apr 2005, 17:21
Da...aiurea...eu sunt deja admin pe un forum...

Si tu ai spus exact ce am spus si eu in afara de partea a doua...
Au voia sa stearga, edit etc. posturile la topicurile la care sunt "sefi"...si tot tre sa raportezi adminului...

BeNnY
23 Apr 2005, 17:35
Nu cunosti cinemagia. N-ai ce sa raportezi adminului.

M0n0
23 Apr 2005, 18:26
Nu cunosti cinemagia.
Incerc... :)
N-ai ce sa raportezi adminului.
Probabil ai dreptate...

europe_east
26 Apr 2005, 15:10
felicitari, Minrep si BeNnY pentru noua postura de moderatori!!!!! cinemagia has a great future! :) La mai mare.

BeNnY
26 Apr 2005, 15:12
Multumesc

Nae
27 Apr 2005, 00:06
wow, la cat s-a aberat aici, ma mir ca s-a umplut forumu' de noi moderatori...

Pitbull
27 Apr 2005, 01:08
Mä bucurä alegerea, mi se pare înteleaptä. Felicitäri atât lui MinRep si BeNnY, cât si lui Emanuel si cui a mai contribuit la alegerea lor.
Acum, bäieti, contez pe voi. Nu fiti dictatori, nu exagerati cu cenzura. Folositi mai mult "split", "move" si "lock". Dar nu ezitati nici cu "delete", acolo unde-i clar cä pute.

keyzer soze
27 Apr 2005, 07:45
subscriu. noroc bun, fir intins si la mai mare!

MinRep
27 Apr 2005, 07:47
Multumesc si eu.

nume
27 Apr 2005, 07:59
Mä bucurä alegerea, mi se pare înteleaptä. Felicitäri atât lui MinRep si BeNnY, cât si lui Emanuel si cui a mai contribuit la alegerea lor.
Acum, bäieti, contez pe voi. Nu fiti dictatori, nu exagerati cu cenzura. Folositi mai mult "split", "move" si "lock". Dar nu ezitati nici cu "delete", acolo unde-i clar cä pute.
Nu ma bucura alegerea, mi se pare neinteleapta (mai putin in cazul lui MinRep). Felicitari - nu.
Acum, baieti, nu contez pe voi, fiti dictatori, exagerati cu cenzura, nu folositi "split", "move" si "lock" si mai ales stergeti la greu (preferabil cand veniti ebrietati tarziu in noapte).

Leonard
27 Apr 2005, 09:44
mã îndoiesc cã s-a efectuat vreo 'alegere'. Probabil au fost singurii voluntari.

Jay
27 Apr 2005, 12:56
m-am voluntariat si eu(doar la cafenea).... dar cine dracu ma baga pe mine in seama... 8) :P

MinRep
27 Apr 2005, 12:56
Am uitat sa-i felicit pe Gaandalf si Longshot. Si pe raptor, of course, "Cafeneaua" e sectiunea cea mai dificila...

BeNnY
27 Apr 2005, 13:27
Nu ma bucura alegerea, mi se pare neinteleapta (mai putin in cazul lui MinRep). Felicitari - nu.
Acum, baieti, nu contez pe voi, fiti dictatori, exagerati cu cenzura, nu folositi "split", "move" si "lock" si mai ales stergeti la greu (preferabil cand veniti ebrietati tarziu in noapte).

Normal ca nu te bucura alegerea. Acum, doar nu te asteptai, sincer, sa las numerotarea de catre tine a greselilor mele ca moderator la un topic despre chestii de vazut la TV, nu? Bineinteles ca acum crezi ca am ceva cu tine. E ultima oara cand justific chestiile astea, in general ar trebui sa stiti voi ce si cum si de ce a disparut. (desi voi incerca sa sterg cat mai putine mesaje de acum incolo)

emanuel
27 Apr 2005, 14:10
mã îndoiesc cã s-a efectuat vreo 'alegere'. Probabil au fost singurii voluntari.

Au mai fost si altii, stai calm. S-a facut o alegere.
Sa-ti reamintesc ca si tu ai vrut sa fi moderator si ai intrebat ce iese la afacerea asta?

Longshot
27 Apr 2005, 14:53
@minrep
danke si bafta la clasic. u'll need it. 8)

Gaandalf
27 Apr 2005, 15:43
right back @ ya' ... Min Rep

notorious
27 Apr 2005, 16:24
ok, cine sunt noii moderatori si pe ce sectiuni ?

europe_east
27 Apr 2005, 18:21
acum i-am vazut si eu si pe longshot, gandalf, raptor... cool! generatia tanara rulz. bravo pentru cine a hotarat chestia asta! bravo baieti, BeNnY mana forte, how cool! MinRep, yep, Clasicul ala e o chestie dificila se pare, no doubt u'll deal with it. totusi sunt multe sectiuni la Film in general care ar trebui sa figureze la Clasic dupa parerea mea. Gen: Kubrick, Bergman, Otto E Mezzo, Blow-up, si altele. Doar o sugestie.

Denis_stelistu
05 May 2005, 22:01
As vrea si eu sa fiu moderator,dar cand o sa fiu guru. :D

M0n0
05 May 2005, 22:14
As vrea si eu sa fiu moderator,dar cand o sa fiu guru. :D

Taci wei...

Nightwane
06 May 2005, 16:06
eu ma ofer sa fiu moderator la vacile alea.

ArsDeFoc
18 May 2005, 19:23
ArsDeViu...merita mod ! :sleep:

raptor
18 May 2005, 21:23

si sa mai zici ca visele nu devin realitate. :D

Nightwane
18 May 2005, 21:38

stai draga ca inca nu m-am dus la constanta unde-s grecii cu vacile lor.

Gaandalf
18 May 2005, 21:48
stai draga ca inca nu m-am dus la constanta unde-s grecii cu vacile lor.
last time i penetrated you ... u tried to fake it and convince yourself that it's a nightmare ... it wuz me and my huge ass COCK!

Nightwane
18 May 2005, 21:50
huge ass COCK!

ce e aia? :shock:

raptor
18 May 2005, 22:05
:lol: gata,ca va sterg. conferinta e conferinta, cafeneaua e cafenea.

Blue
09 Jun 2005, 12:10

Da, sunt niste cretini si niste idioti astia doi , nu-i asa nume?? Ca noi restul de fapt!!

Nightwane
09 Jun 2005, 12:43
Da, sunt niste cretini si niste idioti astia doi , nu-i asa nume?? Ca noi restul de fapt!!

you're a different kind of idiot. you're in the same league of extraordinary idiots with Denis_stelistu.

nume
11 Jun 2005, 16:55

you're a different kind of idiot. you're in the same league of extraordinary idiots with Denis_stelistu.
@Blue, Mume, Prenume
Data viitoare cand ma ataci asa de anemic, fa-o de la o sala de net. (http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=6015&hist=0)
A, era sa uit, esti .... (stii tu). Trebuie sa scrii doar doua randuri ca sa-mi dau seama ca esti .... Inconfundabil de ....

nume
21 Jun 2005, 21:51
Unde e Raptor, de ce nu mai e moderator ? Ne-a parasit ?

Lady_Skar
23 Jun 2005, 08:30
Da, a zis ca nu mai are timp si a parasit forumul insa sa speram ca se va intoarce.

Jay
21 Jul 2005, 20:53
tatatatataaaaaam ...... ma propun pe mine... pana se intoarce....
aveti profile pt CV
secretara nu am
nu am fani pe acest forum
nu sunt critic de film, nici nu tind spre
bla bla bla
am avut un caine, dar a murit

Sm�agol-Gollum
21 Jul 2005, 21:12
tatatatataaaaaam ...... ma propun pe mine... pana se intoarce....
aveti profile pt CV
secretara nu am
nu sunt critic de film, nici nu tind spre
bla bla bla
am avut un caine, dar a murit

:lol: :lol: ma, da vad ca atunci cand revii, revii in forta! am citit acuma 3 mesaje de ale tale si am ras enorm! :lol:

Mala Portugal
21 Jul 2005, 21:36

:lol: :lol: ma, da vad ca atunci cand revii, revii in forta! am citit acuma 3 mesaje de ale tale si am ras enorm! :lol:
Ghinion Jay, acu' ai unul . RESPINS! NEXT!

BeNnY
21 Jul 2005, 21:56
Vezi, daca faci prostii?

Jay
21 Jul 2005, 23:43
Nu-mi vine sa cred.... a coborat mala din ceruri sa-mi scrie numele intr-un post.... u made my day.... fuck it... my week.. si eu care credeam ca ma urasti din ce in ce mai mult... pentru fazA de La bucureSti

Mala Portugal
22 Jul 2005, 17:52
Ce ura, care faza de la Bucuresti?

ricutza
27 Jul 2005, 03:07
vreau si eu sa fiu moderator!
...o sa-mi pot permite sa fiu atoatestiutore...si nimeni nu o sa comenteze la ce zic eu..si chiar daca comenteaza...eu o sa le sterg pur si simplu mesajele... :P
si o sa pot sa fiu nervoasa, pt ca deh, am multa treaba, si lumea nu o sa se supere...nu, nu...nici macar userii apropiati care candva au fost draguti cu mine, si carora eu acum le vorbesc de undeva de foarte sus...eh! inteleg ei! nu de-asta au mai multi ani decat mine? 8)
si toti vor vrea sa fie prietenii mei, si ma voi simti si eu in sfarsit importanta...
si o sa pot sa fiu o mica dictatoare si o sa instaurez cenzura! he, he...

asa ca va rog, va rog, faceti-ma moderatoare!!!!! ;)

Gaandalf
27 Jul 2005, 06:46
i support

Pitbull
27 Jul 2005, 13:20
Vrem s-avem moderatoare
Cine oare, cine oare?
O Ricutzä cu ardoare!
N-o sä deie la picioare,
N-o sä stea cu ochii-n soare.
Ce se taie, nu ne doare,
(Cum stie si Mama-Mare.)
Sectia-i fi-va o splendoare,
Precum grâul pe ogoare!
Ii urez dar, prin urmare:
Hai, Ricutzo: trage tare!

nume
27 Jul 2005, 14:43
Vrem s-avem moderatoare
Cine oare, cine oare?
O Ricutzä cu ardoare!
N-o sä deie la picioare,
N-o sä stea cu ochii-n soare.
Ce se taie, nu ne doare,
(Cum stie si Mama-Mare.)
Sectia-i fi-va o splendoare,
Precum grâul pe ogoare!
Ii urez dar, prin urmare:
Hai, Ricutzo: trage tare!
"Fetite si baietei suntem soimii patriei,
Harnici si ascultatori, in gradina tarii flori,
.................................................. .................................................. ......
Tie-ti datoram, partid,
Traiul liber, fericit,
Spre-mpliniri si viitor
Sub drapelul tricolor...."

Pitbull
27 Jul 2005, 16:12
Menestrel pe nume Nume,
Cum nu-i altu-n astä lume,
Imnul täu înältätor
Despre-al sectiei viitor
Ar fi si mai epocal,
Dac-ar fi... original!

Jay
10 Oct 2005, 17:00
Dispar subiecte, ba posturi... asteptam sa dispara si moderatorii anysoon?

Pitbull
11 Oct 2005, 16:23
Acum ce-a mai dispärut?

ovidiu bufnila
02 Nov 2005, 12:35
Ka lumea. Suna apetisant.

Ovidiu Bufnila
consilier de imagine
Moderator Teveu

PS: Pentru Alex Geo Serban: sati spun ceva Alex, iti spun aici pentru ca au blocat topicul, ar trebui sati peste de opiniile navigatorilor apropos de emisiunea pe care ai moderato!E usopr aroganta atitudinea ta. Omule, daca tot ai norocul sa iesi pe sticla macar fa niste lucruri misto nu te lua dupa imberbul Turcescu @ comp.
Cu prietenie pentru aAlex si voi totia!
PS: Nu prea am sanse sa fiu Moderator ca nu prea stiu limba romanaaaa, looool!

8) :shock: :shock: :shock: :P :P

CineMagia cauta moderatori pentru forum.
Astept doritorii sa-mi trimita mesaje private cu forumurile pe care vor sa le modereze.
Bafta!

Impreuna pentru o CineMagie mai buna! (Daniel)

ATB4FOREVER
16 Jan 2006, 18:06
ce criterii trebuie sa indeplineasca un moderator ??

Pitbull
16 Jan 2006, 19:53
Päi, ia sä vedem...

1) Computer acasä
2) Conexiune permanentä
3) Provider serios
4) Bani de internet
5) Timp berechet
6) Räbdare cu toptanu'
7) Nervi de otel de navetä spatialä
8 ) Obiectivitate �* la Monica Macovei
9) Duritate bäsescianä
10) Intelepciune ca a lui Plesu
11) Diplomatie ca a lui Melescanu
12) Telegenie ca a Feliciei Melescanu
13) Blândete ca a Pärintelui Galeriu
14) Intransigentä ca a lui Ticu Dumitrescu
15) Precizie a tirului ca a teroristilor lui Victor Euthanasie Stänculescu
16) Lungime a tirului ca a lui Longshot
17) Bun-simt emanuelian
18 ) Precocitate ogto-beNnYianä
19) Masä corporalä si culori nightwaniene
20) Eruditie minrepicä
21) Cikatrice lady_skaristicä
22) Iconoclasticitate ambrablusträ
23) Calm noOnist
24) Canudism ricciottard
25) Imortalitate gandaalfezä
26) Fälci pitbullice
27-...) ...si multe altele.

Cinemania
16 Jan 2006, 22:37
deci moderatorii actuali au dat spaga la greu :D

Pitbull
16 Jan 2006, 23:11
Päi de ce credeai c-am ajuns în sapä de lemn?
APARTAMENTUL MEU PENTR-UN USER-MOD!

Lino
14 Feb 2006, 11:48
Päi, ia sä vedem...

1) Computer acasä
2) Conexiune permanentä
3) Provider serios
4) Bani de internet
5) Timp berechet
6) Räbdare cu toptanu'
7) Nervi de otel de navetä spatialä
8 ) Obiectivitate �* la Monica Macovei
9) Duritate bäsescianä
10) Intelepciune ca a lui Plesu
11) Diplomatie ca a lui Melescanu
12) Telegenie ca a Feliciei Melescanu
13) Blândete ca a Pärintelui Galeriu
14) Intransigentä ca a lui Ticu Dumitrescu
15) Precizie a tirului ca a teroristilor lui Victor Euthanasie Stänculescu
16) Lungime a tirului ca a lui Longshot
17) Bun-simt emanuelian
18 ) Precocitate ogto-beNnYianä
19) Masä corporalä si culori nightwaniene
20) Eruditie minrepicä
21) Cikatrice lady_skaristicä
22) Iconoclasticitate ambrablusträ
23) Calm noOnist
24) Canudism ricciottard
25) Imortalitate gandaalfezä
26) Fälci pitbullice
27-...) ...si multe altele.

Si sarmul lui Ventura , si nu ma refer la Ace :P

irene marlyne monroe
01 Mar 2006, 18:19
salutttttttttttttttttttttttttttttttttt nume ,te mai gandesti la mine?mie mi-a fost dor de tine!

irene marlyne monroe
01 Mar 2006, 18:21
aaaaaaaaa,daca aveti nevoie de moderatori sa tineti cont si de mine daca ma vreti!pupici

qwerty
01 Mar 2006, 18:32
aaaaaaaaa,daca aveti nevoie de moderatori sa tineti cont si de mine daca ma vreti!pupici

Mai bine te faci actrita decat moderatoare pe site.Cred ca e mult mai usor.

irene marlyne monroe
01 Mar 2006, 18:34

Mai bine te faci actrita decat moderatoare pe site.Cred ca e mult mai usor.
as vrea eu actrita .dar cum pe site?

raptor
01 Mar 2006, 18:38
.eu o sustin pe IMM!! Sincer. Ce zici, supunem la vot? Ce sectiune vrei sa moderezi?

Pitbull
01 Mar 2006, 20:54
Emi! Ia bagä acolo o sectiune specialä:
"Vrem sä fim actrite!"
Cä uite, moderatoarea o avem!

raptor
01 Mar 2006, 21:16
:? dar sa stii ca poate nici nu e o idee rea...adica oricum e o gramada care se inghesuie la vreau sa stiu... care vor sa se faca actori...de ce sa nu existe o sectiune separata...? nu stiu, nu sunt raspicat PENTRU, dar s-ar putea dovedi o idee buna... si asa ar ajunge si monroaea moderatoare :)

notorious
02 Mar 2006, 12:38
hai sa ne facem cu totii actrite, in cazul asta !

Nightwane
02 Mar 2006, 12:43
tu vei fi noua Cicciolina.

notorious
02 Mar 2006, 13:03
hai, taci, dulcinea !

Nightwane
02 Mar 2006, 14:45
Rocinante, te haleste Papacioc.

Pitbull
02 Mar 2006, 15:31
.adevärul e cä s-a dezläntuit o epidemie de "adeväruri" si "asociatii diverse" care încet-încet cuprinde tot forumul.

Nae
02 Mar 2006, 23:27
toilet? are you here?

Pitbull
03 Mar 2006, 11:04
nope

Cinemania
03 Mar 2006, 11:05
you've never heard of the war of the toilet gear?

Dooku
12 Mar 2006, 11:11
Ma numesc Gabriel si sunt din Constanta, de ceva vreme lucrez cu forumuri (phpBB) si imi place, vad ca aici sunt destui useri .... + temele sunt pe placul meu, chiar ar fi un privilegiu pentru mine sa administrez un forum ca acesta. :D

irene marlyne monroe
12 Mar 2006, 13:02
Ma numesc Gabriel si sunt din Constanta, de ceva vreme lucrez cu forumuri (phpBB) si imi place, vad ca aici sunt destui useri .... + temele sunt pe placul meu, chiar ar fi un privilegiu pentru mine sa administrez un forum ca acesta. :D

si eu vreau sa fiu moderatoare pe acest forum!nu renunt la visul de actrita,dar pana se reaslizeaza imi creste barba poate.si apoi tot nu am ce face!sunt libera si disponibila!daca mai ecazul si nu s-a epuizat aceasta cautare de moderatori,atunci eu sunt cea potrivita!

Pitbull
12 Mar 2006, 14:09
Cred cä-mi fac vreo cinci-sase clone si le trimit pe toate aici, sä se ofere moderatori.

irene marlyne monroe
12 Mar 2006, 14:26
Cred cä-mi fac vreo cinci-sase clone si le trimit pe toate aici, sä se ofere moderatori.
cred ca doar ne stimuleaza :P si ne tine in tensiune si apoi nimic.daca tot cauta moderatori de ce nu si i gaseste ca doar asteptam.poate doar au vorbit asa.
mai ramane sa spuna ca ,cauta actori sau modele pt revista lor pt a poza.dar fara a selecta.daca da de ce nu o arata.cati dintre cei care au vrutsa fie moderatori aU si fost alesi?nu se stie dar m-as mira,.oricum bafta.dar se tot pierde energia cu asteptarea in zadar cand se poate folosi momentele.cum de altfel si eu imi doresc sa fiu actrita dar daca nu mi se da ocazia,sau trebuie sa ai prea multa rabdare se duce totul.si apoi devine totul tarziu!stiu ca e bine sa selecteze ce e mai bun,dar daca nu se da posibilitatea cum vrei sa si poti vedea asta?si apoi cand se joaca se risca si se si castiga!

irene marlyne monroe
12 Mar 2006, 14:32
cred ca doar ne stimuleaza :P si ne tine in tensiune si apoi nimic.daca tot cauta moderatori de ce nu si i gaseste ca doar asteptam.poate doar au vorbit asa.
mai ramane sa spuna ca ,cauta actori sau modele pt revista lor pt a poza.dar fara a selecta.daca da de ce nu o arata.cati dintre cei care au vrutsa fie moderatori aU si fost alesi?nu se stie dar m-as mira,.oricum bafta.dar se tot pierde energia cu asteptarea in zadar cand se poate folosi momentele.cum de altfel si eu imi doresc sa fiu actrita dar daca nu mi se da ocazia,sau trebuie sa ai prea multa rabdare se duce totul.si apoi devine totul tarziu!stiu ca e bine sa selecteze ce e mai bun,dar daca nu se da posibilitatea cum vrei sa si poti vedea asta?si apoi cand se joaca se risca si se si castiga!

daca nu e doar o amagire atunci si eu vreau sa fiu moderator,si apoi daca se poate sa fiu si actrita in timp cu atat mai bine cred ca m-as descurca,dar faza e cam dificil sa fi actor fara fac.si deci daca pot treb.sa fac si vreo cativa ani buni de scoala,asa ca e totul e relativ si se merita sa imi umplu timpul cu altceva.
de asemenea si cei lalti cerd ca sunt buni pt asta,pitburg,maimuta..sunt si vechi pe forum si e pacat sa nu se utilizeze si perforeze potentialul nostru la maxim

herbert
13 Mar 2006, 01:45
sustin candidatura lui Irene pt a fi promovata ca moderatoare.
daca nu si nu, macar sa i se dea sa "ingrijeasca" cateva topicuri la sectiunea "Iconoclast", sub patronajul lui Ambra...
mi se pare un tandem teribil, foarte promitator.

irene marlyne monroe
13 Mar 2006, 03:22
sustin candidatura lui Irene pt a fi promovata ca moderatoare.
daca nu si nu, macar sa i se dea sa "ingrijeasca" cateva topicuri la sectiunea "Iconoclast", sub patronajul lui Ambra...
mi se pare un tandem teribil, foarte promitator.

merci,merci,am si sustinatori.dar si tu cred ca esti ok,erai si tu de asemenea de mai demult,vad ca sunt persoane fidele forumului.bravo voua.pai atunci hai sa si iese ceva util daca se [poate.pupici

Ambra Blu
13 Mar 2006, 08:32

M-am cacat pe tine de ris, peripateticul nostru de gradina, de duzina. Ia tine tu ochii larg deschisi la curul meu poate, vorba lui irene, 'pai atunci hai sa si iese ceva util daca se [poate.pupici'.

herbert
13 Mar 2006, 11:27

Ia tine tu ochii larg deschisi...

Am ras de supararea virtuala a lui Ambra, expresivul de duzina de dupa colt, cu tolba plina de rahat, cu stilul sau incarcat...
Am voit sa fac bine si cred in continuare ca duetul Irene-Ambra este unul promitator... Daca gresesc, daca cuplez doua persoane incompatibile - mii de scuze. Si, vorba lui Irene, PUPICI, PUPICI...

Ambra Blu
13 Mar 2006, 12:18
Hehe, nu m-am suparat, ba, agariciule. Daca vorbesc urit in mod gratuit, e ca imi place, nu se intinde nici un nerv la mine aici. Iar daca iti zic 'besi in mortii ma-tii', nu ma astept s-o si faci, e, iarasi, o imprecatie gratuita, care sa-ti imbunatateasca randamentul coprocultural de poetas la mina a doua, masturbatorie, si mitoman de forum cu IP de Republica Moldova. Hai, lectureaza-ma in cheie minora.

herbert
13 Mar 2006, 13:05
nu se cuvine sa fiu vulgar (de fapt, nici nu pot) pe un topic unde a semnat si Irene. asa ca il las pe Ambra (bine ca am reusit sa nu scriu ABces) sa se scalde in zoile imaginatiei sale grav afectate...
precis ca va raspunde din nou :)

Ambra Blu
13 Mar 2006, 13:13
Te vad cind stai ascuns, ocultatule. Asta inseamna sa fii la panoul de comanda, sa faci ce "voiesti". Mi-am permis sa pun in ghilimele exprimarea accidentata, fotbalistica, usor retro, usor naiva, care-ti caracterizeaza productiile literale (nota bene!) forumistice. Muiei.

qwerty
13 Mar 2006, 22:24
[/quote]daca nu e doar o amagire atunci si eu vreau sa fiu moderator,si apoi daca se poate sa fiu si actrita in timp cu atat mai bine cred ca m-as descurca,dar faza e cam dificil sa fi actor fara fac.si deci daca pot treb.sa fac si vreo cativa ani buni de scoala,asa ca e totul e relativ si se merita sa imi umplu timpul cu altceva.
de asemenea si cei lalti cerd ca sunt buni pt asta,pitburg,maimuta..sunt si vechi pe forum si e pacat sa nu se utilizeze si perforeze potentialul nostru la maxim[/quote]

Visul tau de a deveni actrita se poate realiza, tocmai mi-am cumparat camera si ma gandesc foarte serios sa fac un film cu tine.

herbert
13 Mar 2006, 22:31
am venit de la o petrecere, bine dispus, generos, intelegator cu fiintele mici & frustrate, asa ca, darlingul & scumpul meu Ambrozie, cocotat la punctul de control cum esti, citind si descifrand IP-uri, nu incerca sa-mi arati ca esti mai mic decat te vad eu in clipele (putine) cand te reperez...
sesiune incheiata...
dar sunt convins ca vei raspunde... nu-ti refuzi tu dreptul la ultimul polonic...

Ambra Blu
13 Mar 2006, 22:34
Incerci sa ma convingi sa nu postez dupa tine. Sezi blind, nu postez imediat, deschid larg ferestrele sa iasa mireasma balegarului si de abia apoi imi bag pula in literatura ta de SMS, mitomanul p*****, amant inchipuit al unor nume inventate ca Raluca sau cum s***** le mai zici tu, penibilule.

Hai, arde-o scortos in continuare, te prinde mai degraba tonul apretat decit ala afectat, de hartist. Mitoman imputit.

herbert
13 Mar 2006, 23:03
de ce te enervezi? de ce injuri, baietel? stii doar ca rabufnirile acestea trec drept momente de slabiciune... ori tu esti tare, destept, moderator la urma urmei...
cateva completari:
1. fete: Ioana, Raluca, Despina, Kristina, Kiara, Daniela...
2. dsp nationalitate/cetatenie: sunt roman si punctum... mai am cateva pasapoarte, dar le folosesc mai rar. stai cu grija, sunt mai aproape de tine decat iti imaginezi tu :D
3. dsp medicamente: nici n-am auzit de titlurile pe care le insiri. iau uneori cate o aspirina... sunt, multumesc lui Teoctist, sanatos...
-------
completare. Ambrozie si-a redactat mesajul. au disparut medicamentele pe care crede ca le iau pentru a ma fortifica si atacul jegos, rasist & fascist impotriva "basarabenilor", considerati de el drept imputiti. degeaba, baietash-mocanas, am salvat "creatia" ta si vei avea ceva surprize... la 25 de ani tre' sa fii responsabil... sau macar sa-ti fie rusine pt ce spui.

Longshot
14 Mar 2006, 07:11
nah, voi o tineti pana la anul nou in ritmul asta.
blocat.

emanuel
22 May 2006, 15:28
Am redeschis subiectul, pentru ca BeNnY nu va mai avea timp sa modereze cele 3 forumuri ale lui (Staruri, Film in general, Acum pe ecrane).

Astept voluntari (prin MP) care vor sa modereze aceste forumuri.

Emanuel