View Full Version : Guess what the Easter bunny brings at Cinemagia...
notorious
14 Apr 2005, 20:45
este prima oara cand fac kestia asta. si e cam periculos: proclamatia din fire a lui pitbull a cam dat rasol (nu s-a strans decat mafia cinemagia !).
ideea era: how about another meeting ? eu anunt de pe acum; pana la vacanta de pasti care se ia de azi in doua saptamani, mai e timp ca sa va 'sortati gandurile & sentimentele', raptor ca sa-si refaca pusculita (data trecuta a fost un erou, venind calare pe un cal alb de la cluj) s.a.m.d.
fiind si ultima zi inainte de 'minivacanta', as vrea sa pot conta pe mai multi (ex nightwane), mai ales ca va puteti bine premedita programele. :)
obvious
14 Apr 2005, 21:05
niiiice..
Da, probabil vin... vin vin si bere bere bere... pentru cinemagicienii in varsta legala, eu ma dau pe ciocolata calda 8)
As dori sa vin dar stau in Iasi nu prea am drum in Bucharest...si cred ca acolo se face meetingu, nu?
hmmm... have fun will ya? drink a bere for me (i'm counting on the cinemafia here...).
notorious
14 Apr 2005, 23:37
adica nu vii ?
nope... nu pot pleca de aici... am multa treaba and stuff. asa ca va urez o distractie placuta, si sper sa va adunati si alta data, cand o sa pot venii si eu... prin vara, o terasa, un miros placut de mici si benzina... vedem.
hai noroc.
cherryblossom
16 Apr 2005, 12:48
ar fi foarte fain, dar nu we viitor, ca ma duc sa bat niste potecute de munte... oricind in timpul saptaminii...
Pitbull
18 Apr 2005, 03:47
Stabiliti data, ora, locul, si puteti conta pe mine.
Apropo, acum c-au dat ästia cäldurä, ar merge o grädinä, ceva. Aer... soare... verdeatä... Gîrneatä... si nici n-o sä ne bubuie muzica-n cap, ne putem auzi si noi ca oamenii färä sä rägnim sau sä ne däm limbi în urechi.
si nici n-o sä ne bubuie muzica-n cap, ne putem auzi si noi ca oamenii färä sä rägnim sau sä ne däm limbi în urechi.
:lol: :lol:
mi-ar placea sa vin,dar...peace
obvious
18 Apr 2005, 11:54
entuziasme je me afle, mais inque des detailes...
notorious
18 Apr 2005, 14:17
de forma, intalnirea ar fi pe miercuri, 27 aprilie, seara, sa zicem pe la un 18:00. faceti-va planurile si mai apoi stabilim cu exactitate ora si locul.
cherryblossom
18 Apr 2005, 14:47
din partea mea e perfect ..
Vin si eu ... numai sa se stie cu ceva timp inainte...
Pitbull
19 Apr 2005, 01:56
Gata, mi-am luat bilet, mi-am trecut si-n agendä!
Le Pitbull sera présent l�*-selle (colo-sa).
Daca va intindeti la mai mult de o bere ma intind si eu spre voi. Pe la 8 as ajunge.
Pitbull
19 Apr 2005, 08:38
Daca va intindeti la mai mult de o bere...
Garan-TAT!
notorious
19 Apr 2005, 18:09
as vrea sa mai adresez invitatii si lui andrei gorzo si carmen mezincescu (als nu cred ca se incumeta, dar daca da, e binevenit), si poate leonard. daca accepta, ar fi de mers prin 'la 80', unde ne-am intalnit prin ianuarie.
daca nu, fie hanu cu tei. dar ora sa ramana 18:00.
Si unde le adresezi? Aici pe forum?
cherryblossom
19 Apr 2005, 19:56
vorba lui Benny, cum naiba le adresezi invitatii?... cred ca n-au intrat niciodata pe forum...
in alta ordine de idei, unde e '80-ul asta?
De Gorzo auzisem ca citeste forumul.
cherryblossom
19 Apr 2005, 20:03
serios?.. pai si atunci de ce nu intra in discutii?
Alex Leo Serban
20 Apr 2005, 13:36
as vrea sa mai adresez invitatii si lui andrei gorzo si carmen mezincescu (als nu cred ca se incumeta, dar daca da, e binevenit), si poate leonard. daca accepta, ar fi de mers prin 'la 80', unde ne-am intalnit prin ianuarie.
daca nu, fie hanu cu tei. dar ora sa ramana 18:00.
mersi pt invitatie, as veni cu mare drag (mai ales daca vine si nume :P ), dar pe 27 voi fi fiind deja de 2 zile la Paris, ca-ncepe festivalu cu pricina...
Mda. Eu ma pregateam sa vin asta-seara la meeting...
notorious
20 Apr 2005, 16:49
vorba lui Benny, cum naiba le adresezi invitatii?... cred ca n-au intrat niciodata pe forum...
in alta ordine de idei, unde e '80-ul asta?
1. gorzo citeste constant forumul, m-a asigurat personal de kestia asta.
2. am sa-i invit pe amandoi pe ALTE cai decat pe forum, fireste, ne-am mai inatlnit si ne cunoastem.
3. gorzo nu intra pe forum pt ca citez 'ar deveni dependent', desi eu cred ca motivul e altul: e prea finut si prea pacifist pt rautatile cronice ale lui ambra blu, pt mistourile crude ale lui nume (sorry ! :D), si, in general, pt sensibilitatea de compresor pe care o au unii...
4. gasesti adresa lui la '80 in B-24-FUN. nu prea ma pricep la explicat, dar e... la o aruncatura de bat (hai, doua) de piata lahovari. il prefer pt ca este un loc linistit, propice pt discutii, dar cam scump (o bere e 40), dar mai vedem... nimic nu e batut in cuie !
notorious
20 Apr 2005, 16:51
mersi pt invitatie, as veni cu mare drag (mai ales daca vine si nume ), dar pe 27 voi fi fiind deja de 2 zile la Paris, ca-ncepe festivalu cu pricina...
lasa, nu plange. :lol: nume a zis ca planuieste el insusi un meeting, la buftea, dar cu o ocazie speciala, nu pot s-o divulg (discutat la telefon). :D
lasa, nu plange. :lol: nume a zis ca planuieste el insusi un meeting, la buftea, dar cu o ocazie speciala, nu pot s-o divulg (discutat la telefon). :D
wow, la aia vreau sa vin si eu!
nume, daca organizezi ceva la buftea, acolo,pe teritorul tau, vreau sa vin si eu... sper sa mearga...
salutari.
cherryblossom
20 Apr 2005, 21:20
eu am inteles ca meeting-ul era azi la 18.00... am fost toata ziua in niste intilniri si n-am mai apucat sa vad mesajele de dupa-amiaza, asa ca pe la 19.30 cind am terminat, l-am sunat pe Jay sa vad daca el merge... iar Jay dormea.. :lol:
notorious
20 Apr 2005, 23:06
bai, eu nu vreau sa va supar (cherry, benny), dar totusi nu vad ce este atat de greu de inteles: intalnirea era stabilita pt miercuri, 26 aprilie.
Da, nici eu nu inteleg ce era greu de inteles.
miercuri, 26 aprilie.
Unde, cand...
cherryblossom
21 Apr 2005, 10:31
bai, eu nu vreau sa va supar (cherry, benny), dar totusi nu vad ce este atat de greu de inteles: intalnirea era stabilita pt miercuri, 26 aprilie.
by bad, m-am obisnuit sa citesc pe diagonala...
notorious
21 Apr 2005, 14:51
Unde, cand...
inca astept raspuns de la carmen mezincescu si andrei gorzo (ma gandeam poate si la chirilov). de ei depindea unde ne intalneam, ca sa le fie mai usor...
dar eu zic sa lasam asta si sa ramana stabilit pt 'hanu cu tei', ora 18:00.
you jerks, am sa ratez 'rope' la cinemateca numai ca sa fiu cu voi. :P
Pitbull
22 Apr 2005, 00:49
Iti dau eu "Rope" pe VHS, si multe alte Hitchcock-uri, si Chaplin-urile alea promise cândva. Don't cry for Hitch, Notorina! ;)
Vorbim la un telefon înainte. Dacä de Pasti te duci acasä, poate ti le aduc chiar în Han.
Leonard
22 Apr 2005, 10:41
din pãcate, aceastã zi nu existã (cel puþin în anul 2005) ºi presupun cã nici întîlnirea nu va exista. 26 aprilie cade marþi în 2005
cherryblossom
22 Apr 2005, 12:16
din pãcate, aceastã zi nu existã (cel puþin în anul 2005) ºi presupun cã nici întîlnirea nu va exista. 26 aprilie cade marþi în 2005
:lol:
notorious
23 Apr 2005, 14:46
si atunci pe 27 aprilie venim, leonarde ? :lol: (sa nu zici ca ti-am dat nick-uri)
pas.... gone home... sorry
Pitbull
24 Apr 2005, 15:36
By the way, today, I buy the newspaper and, on the first page, what do I see? Devine, champignon, quoi! ;)
The answer is obvious, évidemment!
notorious
26 Apr 2005, 11:04
pitt :), daca ai pe video (pe langa 'rope') 'the great dictator' si vreo alte doua filme de chaplin (serios, nu te complica cu prea multe!), tomorrow's the time and hanu is the place. :)
Pitbull
27 Apr 2005, 00:49
O.K. La sese trecute fix, în Hanu cu Tei.
Prezenti am fost eu, ogto, Pitbull, Andrei Gorzo si notorious. Si au aparut Emanuel, Daniel si Cristo pe-acolo si eu imi cer scuze ca nu prea am vorbit cu ei, dar eram prinsi in discutia noastra. Cu siguranta o sa vin si data viitoare si chiar daca nu am fost atat de numerosi, discutii au fost din plin (si bere).
notorious
27 Apr 2005, 23:16
dude, you're quick, u know !!
ma bucur. next time, i'll try to join-in the fun... poate ca o sa vina mai multi atunci.
obvious
01 May 2005, 13:57
ditto.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.