PDA

View Full Version : Extirpare de monroe.

obvious
08 Apr 2005, 13:17
in momentul incare apare deja caps lockul e nevoie de actiune urgenta.smulgerea cred ca este cea mai eficienta metoda.anestezia nu e indispensabila.propun cateva panze de bomfaier (ador sa scriu gresit cuvantul asta) care stau cam de douazeci de ani prin subsolul casei mele degeaba, la discretia vezicilor sobolanilor.ar fi cel mai bun moment sa revada lumina soarelui.
la naiba irene..si stiu ca o sa scrii si aici, nu stii cat nororc ai ca nu e permis portul de arma si trasul in plin in romania...
all those for this cause say "adbjegruwjbweq55?2310lsjedoyehffhi?"

Airlight
08 Apr 2005, 13:30
multi inainte :)

Pitbull
08 Apr 2005, 13:50
"Crontz crontz zice bomfaierul" - ar replica Nightwane!
Mai bine fäceai un poll, Obi (Van Kenobi)? Declar public si färä pic de mustrare de cuget c-as vota cu Irene! E atât de refreshizantä (sau, mai pe neaoseste, "împrospätätoare" (sau... "împrospäturoare"? Hmm, cred c-am sä fac si eu un poll.)

Ambra Blu
08 Apr 2005, 13:56
in momentul incare apare deja caps lockul e nevoie de actiune urgenta.smulgerea cred ca este cea mai eficienta metoda.

Ce sa-ti spun.

irene marlyne monroe
08 Apr 2005, 15:02
in momentul incare apare deja caps lockul e nevoie de actiune urgenta.smulgerea cred ca este cea mai eficienta metoda.anestezia nu e indispensabila.propun cateva panze de bomfaier (ador sa scriu gresit cuvantul asta) care stau cam de douazeci de ani prin subsolul casei mele degeaba, la discretia vezicilor sobolanilor.ar fi cel mai bun moment sa revada lumina soarelui.
la naiba irene..si stiu ca o sa scrii si aici, nu stii cat nororc ai ca nu e permis portul de arma si trasul in plin in romania...
all those for this cause say "adbjegruwjbweq55?2310lsjedoyehffhi?"
ei da, merci, fiecare are farmecul sau, cum de altfel lui Basescu il flutura suvita si a facut atata reclama, mai de graba ti-as recomanda sa fii precauta cu tine insati decat cu alte persoane. felul tau de a vorbi denota o mare accentuare spre masochism si o copilarie turbulenta. asa ca, draga, mai bine fa un tratament si apoi treci pe la cinemagia sa critici pe altii!
caci suferi si de gelozie/invidie, prin cuvintele pe care le folosesti, violente: smulgere, bomfaier….. subsolul casei, fara raze de lumina timp de 20 de ani, si apoi e clar ca ai fost pedepsita cand erai mica, inchisa in subsolul casei, daca te reprezinta felul acesta de a vorbi = traumatizare. stii doar, e teoria lui freud
te injosesti enorm criticandu-ma fiindca iti evidentiezi invidia si gelozia, pe persoana mea si nu-ti pretuiesti valoarea ta.

cherryblossom
08 Apr 2005, 15:26
Irene, nu stiu daca o faci voluntar sau nu, chestia e ca tu aduci zimbetul pe buze... ai mai mult umor decit toata cinemagia la un loc...

PS: sper sa nu ti-o iei prea tare in cap acum, da? :)

herbert
08 Apr 2005, 15:56
irene, l-ai scanat necrutator pe obvious, ai rascolit - ca o profesionista - subconstientul sau traumatizat. cred ca e de bun augur acesta aplecare a ta catre Freud. nu te lasa.
asa-s romanii, invidiosi. cum se ridica cineva din genunchi (nu ne intereseaza ce a facut in aceasta pozitie...), cum sar sa-i astupe - gelosi - gura fericita.

Gaandalf
08 Apr 2005, 15:57
nu stii cat nororc ai ca nu e permis portul de arma si trasul in plin in romania...[/color]
i say gooood daaamn! :lol: :lol: :lol:
cred k a postat cu dex-ul langa ea... altfel nu-mi pot explica tentativa de post de mai sus ...

marx
08 Apr 2005, 15:58
brusc, obvious s-a transformat intr-un obvicious.
motivul? materialul feros din subsolul casnic a ruginit monstruos emanand venin, praf de pusca si un jovial killer instinct.
PS: irene mm merita altceva. de pilda, zambete....

Gaandalf
08 Apr 2005, 16:29
acest topic de extirpare ma duce cu gandul la un episod din Samurai Jack in care ishi incalzeshte lama sabiei la reactorul agatat pe spate k sa distruga nishte insecte/robot care forau naveta spatiala... :lol:
n-am putut sa ma abtzin ... :D

irene marlyne monroe
08 Apr 2005, 17:33
Irene, nu stiu daca o faci voluntar sau nu, chestia e ca tu aduci zimbetul pe buze... ai mai mult umor decit toata cinemagia la un loc...

PS: sper sa nu ti-o iei prea tare in cap acum, da? :)
stai linistit nu mi-o iau prea tare in cap,dincontra ma face fericita ca sunteti alaturi de mine si imi aduceti si voi zambetul pe buzele mele,demult uitat!si-apoi eu sunt cumintica ,dar cand ma calca cineva pe coada si imi scot si eu putin coltisori! dar in rest e ok!

irene marlyne monroe
08 Apr 2005, 17:41
irene, l-ai scanat necrutator pe obvious, ai rascolit - ca o profesionista - subconstientul sau traumatizat. cred ca e de bun augur acesta aplecare a ta catre Freud. nu te lasa.
asa-s romanii, invidiosi. cum se ridica cineva din genunchi (nu ne intereseaza ce a facut in aceasta pozitie...), cum sar sa-i astupe - gelosi - gura fericita.
ai dreptate,asta-i viata in loc sa fim apreciati,remarcati si ajutati,in romania suntem mai degraba afundati si impiedicati pt afirmarea noastra(a talentului)
SI INCA CEVA ,CRED CA L-AM SCANAT SI PE NUME,LA ODA=CAFENEA,DOREA SA MI-O ARATE,DAR SE PARE CA NU MAI ARE CU CE SI A TACUT ASCUNZANDU-SE TIPTIL FARA SA ZICA O IOTA!

Pitbull
08 Apr 2005, 17:43
Bäga-mi-as chelicerele, ästa devine TOPic de TOP!!! :lol: :lol: :lol:

WraIth
08 Apr 2005, 18:51
nu-i a bine fratzilor. nu va grabiti cu gura.

:lol: mna face sa rad :lol:

Sm�agol-Gollum
08 Apr 2005, 21:28
"adbjegruwjbweq55?2310lsjedoyehffhi?"

nume
09 Apr 2005, 01:06
CRED CA L-AM SCANAT SI PE NUME,LA ODA=CAFENEA,DOREA SA MI-O ARATE,DAR SE PARE CA NU MAI ARE CU CE SI A TACUT ASCUNZANDU-SE TIPTIL FARA SA ZICA O IOTA!
Ti-o dau la scanat zilele astea. Cu buzele, pls. ;)

p.s.
Nu vorbim, da ?

Nae
09 Apr 2005, 07:21
brusc, obvious s-a transformat intr-un obvicious.
motivul? materialul feros din subsolul casnic a ruginit monstruos emanand venin, praf de pusca si un jovial killer instinct.
PS: irene mm merita altceva. de pilda, zambete....

i agree with this. nothing else needed. we need to tolerate idiots... they're born that way...

p.s. cum scria pe un t-shirt: bron stupid, try again.

Longshot
09 Apr 2005, 08:34
irene, l-ai scanat necrutator pe obvious,

:? ia stai mah. obvi nu e o ea?

nume
09 Apr 2005, 10:27
:? ia stai mah. obvi nu e o ea?
E fata mah, dar h ERBERT nu remarca subtilitatile. Trebuie sa i-o dai in gura (mura-n gura) ca sa remarca ceva.

irene marlyne monroe
10 Apr 2005, 14:13
CRED CA L-AM SCANAT SI PE NUME,LA ODA=CAFENEA,DOREA SA MI-O ARATE,DAR SE PARE CA NU MAI ARE CU CE SI A TACUT ASCUNZANDU-SE TIPTIL FARA SA ZICA O IOTA!
Ti-o dau la scanat zilele astea. Cu buzele, pls. ;)

p.s.
Nu vorbim, da ?
aha,pai mi-o dai la scanat de la departare?nu crezi,ca ce ai tu,nu e de saturare?fa si tu un implant pt ingrosare sa fie macar de o gustare!

notorious
10 Apr 2005, 19:29
cred ca topicul asta a fost facut special, de fapt, pt zambete. nici nu era nevoie de un thread ca 'bancuri' ! :lol:

Nae
10 Apr 2005, 19:37
decand s-a intors irene pe forum este din nou o placere. rad tot timpul.

irene marlyne monroe
10 Apr 2005, 20:45
decand s-a intors irene pe forum este din nou o placere. rad tot timpul.
sunteti niste dragutei

Pitbull
10 Apr 2005, 20:48
Ei, as! Suntem niste scumpicei drägälasi si dulcisori! :P Ghiocei, panselute, päpädii, nu alta!

Nae
10 Apr 2005, 22:26
pitbull got it right...

i am very misunderstood here. irene tema pentru vacanta: incearca sa gasesti urmatorul cuvant in dictionar - IRONIE.

sa vedem, reusesti?

nume
11 Apr 2005, 00:35
@Irene

Ce incepe cu "p" si se termina cu "ula" ?

Pitbull
11 Apr 2005, 00:48
Dacä se ia pe gurä, stiu: PILULA

irene marlyne monroe
11 Apr 2005, 07:53
pitbull got it right...

i am very misunderstood here. irene tema pentru vacanta: incearca sa gasesti urmatorul cuvant in dictionar - IRONIE.

sa vedem, reusesti?
IRONIE:vorba,fraza,expresie,afirmatie,care contine o usoara batjocura la adresa cuiva sau asa ceva,folosind semnif.zeflemea,persiflare

irene marlyne monroe
11 Apr 2005, 07:54
pitbull got it right...

sa vedem, reusesti?
IRONIE:vorba,fraza,expresie,afirmatie,care contine o usoara batjocura la adresa cuiva sau asa ceva,folosind semnif.zeflemea,persiflare
in aceasta pagina nu este cazul

Jay
11 Apr 2005, 11:00
Cat despre analize...
eu nu o recunosc.... :sleep:

notorious
11 Apr 2005, 12:40

iar daca are par, stiu eu: pensula.

BeNnY
11 Apr 2005, 13:28
Si, daca are pamant, peninsula.

irene marlyne monroe
11 Apr 2005, 13:48

daca mai faci si niste miscari:pendula
ei ce zici nume pot fi f.multe care pot incepe cu "p" si se termina cu"ula"

irene marlyne monroe
11 Apr 2005, 13:51

ei ce zici nume pot fi f.multe care pot incepe cu "p" si se termina
cu"ula"
dac cel mai bine e sa ma iei sa iti explic fata in fata sa pricepi mai bine!

Pitbull
11 Apr 2005, 15:12
Ah, am ajuns la poantä!
Desi în scris îsi pierde tot hazul, asta nu merge decât live - da', hai sä-ncercäm...
Totul e CUM faci miscärile. Bancul se spune asa:
Il porti pe äla prin toate (pilulä, patrulä, pensulä, päsulä, etc.), el stie toate räspunsurile (cä doar e bäiat destept), si la urmä-l întrebi:
- Si ce începe cu P, se terminä cu ULA, si face asa? (Si-ti bälängäni mâna înainte si-napoi.)
El, evident, (cä doar e bäiat destept!), îti va räspunde triumfätor:
- PENDULA!
La care tu:
- Nu nu, abia asta-i p.ula, cä pendula (bälängänindu-ti mâna stânga-dreapta) face asa!

klein
11 Apr 2005, 17:29
asta chiar ca nu merge scrisa

Pitbull
11 Apr 2005, 18:22
Precum zisei.
Da' ati prins ideea. Folositi-o la petreceri, dupä miezul noptii, când o parte din musafiri se grupir la bucätärie, pentru cafele, bärfe si bancuri.

Sm�agol-Gollum
11 Apr 2005, 21:34
:lol: :lol: f.utere fazele cu "p"+"ula"! :lol:

irene marlyne monroe
11 Apr 2005, 23:37
asta chiar ca nu merge scrisa
DA,CE E GREU?UITE:P.ULA

Nae
11 Apr 2005, 23:41
offffff irene...
doare? spune-mi, te trezesti noapte tipand? mda, e clar!

if stupidity would hurt, you'd be running around looking for things that would make your head stop hurting... try a big gun...

irene marlyne monroe
11 Apr 2005, 23:53
offffff irene...
doare? spune-mi, te trezesti noapte tipand? mda, e clar!

if stupidity would hurt, you'd be running around looking for things that would make your head stop hurting... try a big gun...
cine esti??????tipand de placere,poate,dar nu te priveste!

Nae
12 Apr 2005, 00:05
ignorance darling, this is what you'll get from me from now on.

Pitbull
12 Apr 2005, 00:54
cine esti??????
E Nae.

nume
12 Apr 2005, 01:01
cine esti??????
E Nae.
@proasta satului
E Nae, apuca-l-ai de c oaie !

Pitbull
12 Apr 2005, 01:14
Breee, tu nu stii cä pe Nae îl exaspereazä rima asta! Bagä si tu acolo "bae", "pae", "tae", "lae", "foae", "ploae" (nu Maria), "märuntae", numa' fumätura asta optscenä nu, cä se supärä si se sparge Mafia! :o

nume
12 Apr 2005, 01:15
cä se supärä si se sparge Mafia! :o
Nici o sansa.

Pitbull
12 Apr 2005, 01:17
Tot ce se poae... ästa, POATE.

irene marlyne monroe
12 Apr 2005, 08:39
cine esti??????
E Nae.
@proasta satului
E Nae, apuca-l-ai de c oaie !
mai degraba lingavai printre coaie
pai nae stiu ca e nikname
bat nae what it you name?

notorious
12 Apr 2005, 10:33

bai, nae iz ior father...

obvious
12 Apr 2005, 10:43
fie.
a farewell to arms, ca-mi sarirati toti in cap.
pax?

Jay
12 Apr 2005, 13:34
Dragi bah...
ma exasperati deja... ba ca nu exista, ba ca e tata lu pul a mea ori smth like that... este un topic la vreau sa stiu... cu vreau sa fiu actrita... cititi-l, acolo scrie clar "negru pe alb" ca exista, a fost vazuta si cunoscuta... in plus... eu cred ca irene nu mai scrie demult pe forumul asta... iar asta este o clona.. .asa ca ... haberati mai putin va rog eu

Nae
12 Apr 2005, 20:01
:lol: :D :lol:

hehehe, am ras. Mafia cinemagiei nu cade!!!!

mai neim iz Nae darling. let it fol intu za balta.

pax!

Sm�agol-Gollum
12 Apr 2005, 21:30

is this even english?...

Pitbull
13 Apr 2005, 00:15

is this even english?...

You nuts, man? This is UNEVEN English!

Ca-n bancu' äla cu Kissinger si secretara pe birou. Inträ unu':
"Mr. Kissinger?"
"You nuts, man? I'm f.ucking 'er!"

obvious
13 Apr 2005, 13:30
like UNEVEN french, pitbull dearest...
n'arunquez pas des pietres dans la ballte cinematografique...

Pitbull
13 Apr 2005, 18:31
But, my sweetest Obby Van Kenobi, je ne permetterais jamais d'azvârlir avec des bolovans...
dans cette noble balltä
comme jamais f.ut alltä

notorious
13 Apr 2005, 21:03
mais dragilor, je vous pries de vous oprir, caci la belle (bete ?) IMM nous a quites...

Sm�agol-Gollum
13 Apr 2005, 21:17
vous êtes tout un paquet de connards

Pitbull
13 Apr 2005, 21:50
Bientôt la bête sera de retour,
Véritablement-aïévea belle du jour,
Et nous, nous ne nous oprirons pas,
Puisse-tu nous prier cât oi vrea.

obvious
14 Apr 2005, 13:46
pitbull...
:D

Gaandalf
14 Apr 2005, 15:52
pourquois la langue francaise ?

KORBEN
14 Apr 2005, 17:05
me purcoa pa?
kand nu se grabeste cu limba spre zonele mai putin vazute de soare ale americacanilor, poporul roman e francofon si francofil, cep ula mea
imm (nu ma refer la intrepr mici si mijlocii) exista
a fost vazuta...da...

Pitbull
15 Apr 2005, 14:30
cep ula mea
imm (...) exista

Et si elle n'existait pas, :?
Dites moi: pour qui j'existerai? :shock:
Pour traîner dans CinéMagia, :huh:
Sans éspoir et I.M.M., :((
Disant cep ula mea... :(

Sm�agol-Gollum
15 Apr 2005, 21:15
ooo...de acum incepi sa scrii poezii in franceza..niice :D

Gaandalf
16 Apr 2005, 01:04
nu e poezie... e Joe Dassin - Et si tu n'existais pas...

Sm�agol-Gollum
16 Apr 2005, 18:54
nu e poezie... e Joe Dassin - Et si tu n'existais pas...

la primele 2 versuri mi-am dat seama ca erau din melodie...dar credeam ca urmatoarele 3 el le-a compus... :P

Bulumulu
18 Apr 2005, 02:22
imm se odihneste, este extenuata psihic, dar va reveni dupa pauza publicitara

raptor
18 Apr 2005, 08:59
.mai lasati-va de extirpat, brejilor.