View Full Version : April Fools or may be not ...
Gaandalf
06 Apr 2005, 13:07
Cand am citit aceasta stire am spus ca este pacaleala de 1 Aprilie dar m-am uitat la data publicarii lui si este pe 6 Aprilie.
Este ridicol ceea ce se intampla dar in tara tuturor posibilitatilor nimic nu ma mai surprinde ...
http://www.cinemagia.ro/news.php?news_id=1849&hist=0
:sick: :sick: :sick:
.ce pizda masii se intampla aici?e nevoie de un macelar ca sa mai calmeze porcimea flamanda de la cotroceni.
Pitbull
06 Apr 2005, 15:56
S-or tâmpit di tät.
Io zic sä mergem peste ei.
Mäcar de-ar organiza A.D.F.R.-ul si/sau alte asociatii filmangesti vreun miting, ceva. Cred c-o sä ne-adunäm mai multi. Berea, pe urmä!
acum 4-5 zile a fost stire mediafax: "Se vor scumpi biletele la cinematograf".... asta e... romania, mereu fascinanta
Pitbull
06 Apr 2005, 18:12
"Eterna si fascinanta Românie"
Mare tzapä mare de album P.S.D., pentru cine mai tine minte.
Da' uitä cä nici cu ästia de-acum nu mi-e rusine... Cum era aia, cu minunile care tin numai trei zile?
nu. nu-i nici o gluma.
chestia asta a aparut acum cateva zile in cateva ziare.
"Eterna si fascinanta Românie"
Apropo de faza asta, pe podul Constantei (un pod subteran pentru auto, insalubru si vesnic inundat), un glumet a scris cu un alb orbitor ETERNA SI FASCINANTA ROMANIE.
La scurt timp primaria a zugravit podul cu var.
Pitbull
06 Apr 2005, 19:28
Asta merge fix la "Fabule..."! :lol:
Sm�agol-Gollum
06 Apr 2005, 21:22
o sa mai mearga lumea la cinematograf din pula!!
obvious
06 Apr 2005, 21:50
de tot porcu'...
Gaandalf
07 Apr 2005, 01:50
Da pica bine la FABULE... dar chiar nu mai este amuzant acum. Eu cu tine si impreuna cu cei care inca mai "mishuna" prin salile de cinema vor avea de suferit.
Parca astept sa ma trezesc dintr-un vis urat. Chestia asta depasheshte limita absurdului. Ce e mai presus de absurd? Stie cineva ?
ETERNA SI FASCINANTA ROMANIE era scrisa de foarte mult timp sub acel pod "la butelii" si cred k a mai fost zugravita de cateva ori pana acum.
Podul il tot renoveaza Mazare de cativa ani incoace asha cum a promis ca o sa rezolve si problema cainilor. Funny thing ca acum ceva timp un prieten de-al meu a facut numeroase injectzii in abdomen. Deci nu degeaba este ETERNA si FASCINANTA aceasta ROMANIE.
Pitbull
07 Apr 2005, 02:38
Da pica bine la FABULE... dar chiar nu mai este amuzant acum. Eu cu tine si impreuna cu cei care inca mai "mishuna" prin salile de cinema vor avea de suferit.
Nu, mä refeream STRICT la faza cu:
ETERNA SI FASCINANTA ROMANIE (...) scrisa de foarte mult timp sub acel pod "la butelii" si cred k a mai fost zugravita de cateva ori pana acum.
Podul il tot renoveaza Mazare de cativa ani incoace...
Altfel, cäcänäria asta cu TVA-ul nici nu mai e "fabulä", e cosmar în toatä regula. Cum bine zici:
Parca astept sa ma trezesc dintr-un vis urat. Chestia asta depasheshte limita absurdului. Ce e mai presus de absurd? Stie cineva ?
As räspunde: REALITATEA.
notorious
07 Apr 2005, 11:01
pe bune daca nu pare o tzapa de zile mari !
Scumpirea biletului cu 19% este imposibila pentru ca spectatorul nu ar putea suporta o asemenea majorare
ei, ma faci sa rad ! 19% o sa lege sireturile spectatorilor romani, in mare parte puslamale de bani gata care vin ca sa inscrie cu prietenele ? give me a fachin break ! asta inseamna ca la patria vom plati, in loc de 100 de miare (pardon, 10 lei :hmm:), 120 de miare. wow, big deal !
Ca atare va urma o diminuare drastica a veniturilor tuturor celor implicati in distributie si exploatare cinematografica.
e adevarat ca, la o crestere a pretului, cantitatea ceruta scade, dar nu vad cum o crestere a sumei cu maxim 20.000 ar zgudui cererea atat de tare incat sa duca la o saracire drastica a producatorilor. suna ca o batjocura.
Aceasta decizie vine sa adauge la taxele si impozitele de 12% deja existente inca o cota de 19%,
avand in vedere ca biletele de cinema sunt taxate cu 9% TVA (ciudat, pt ca nu sunt bunuri de stricta necesitate !), NU SE POATE ADAUGA o alta cota de 19 % TVA ! se majoreaza taxa de la 9 la 19 %, atat ! stirea e formulata total aiurea.
si multe altele. fie este pacaleala, fie este o reactie de elefant care ocheste un soricel.
Gaandalf
07 Apr 2005, 13:46
he might miss... but u know what they say: "an elephant never forgets!"
Cred ca stiati dar...
Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpu ... dar chiar tot?
notorious
08 Apr 2005, 17:45
nu, chiar daca o fi adevarat, e clar ca se exagereaza ! eu cand eram mic (baiet :) ) biletul de la cinema sarea de la 15 la 20 de miare o data la doua-trei luni ! n-a mai cunoscut economia crestere a preturilor cu 19% ! give me a break ! :hmm:
Pitbull
08 Apr 2005, 17:51
Iar când eram eu mic, nu mä duceam la "Scala", la 4 lei biletul, asteptam sä vinä-n cartier la "Pacea", cu 2,50 biletul! Vä dati seama ce economie? De 62,5% !!!
http://www.romanialibera.ro/editie/index.php?url=articol&tabel=z07042005&idx=8
notorious
08 Apr 2005, 18:07
am citit articolul: ca de obicei, in romania se apeleaza la teoria formei fara fosnd: vrem sa incurajam filmul european (50% din premiere sa fie de film european ?? :w00t: come on !), dar astfel nu vom face decat sa pierdem spectatori ! spectatorilor romani nu li se poate vari pe gat filme europene, la fel ca orice public, el trebuie mai intai EDUCAT. ;)
Gaandalf
11 Apr 2005, 14:28
el trebuie mai intai EDUCAT. ;)
educat o pula... la mine la Studio in CTA ... vin filme europene si de multe ori mi se intampla sa primesc banii inapoi si sa ma dea afara ca nu sunt destui spectatori.
Toti au internet sau cumpara dvd-uri la 80.000 de la "pile" ... ba se uita la TV la "Pericol pe insula diavolului" ... si mai sunt si unii ca mine care sufera.
Publicul tre sa fie legat si spalat la creier sa nu se mai uite la "Folclorul contraataca", "Din dragoste" sau emisiunea lui adi de vito ...
offtopic:
scuzati-mi ignoranta, dar si-a tras si adrian kinderul minune o emisiune?
Gaandalf
11 Apr 2005, 20:10
offtopic:
scuzati-mi ignoranta, dar si-a tras si adrian kinderul minune o emisiune?
cum ? :shock: nu stiai ? :lol:
pe National Tv ... in ce zi nu shtiu ...
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.