View Full Version : Aaltra
o caterinca misto, premiata la tiff de colegii nostri bravi din juriul cinemagia. un look & style a la kaurismaki & jarmusch. un umor negru cu glumite anti-political correctness, ce m-a facut sa rad cu lacrimi de la "semnalizarea combinelor agricole" pana la "ploaia din fiecare duminica".
tocmai am vazut ca mai exista si o aaltra iconoclasta. dar 2 topicuri pt. filmul asta nu strica :P .
cherryblossom
07 Apr 2005, 10:28
filmul asta e bestial, l-am vazut si eu aseara... erau 4-5 oameni in sala, iar ce n-am inteles e de ce nu ridea nimeni... eu am fost pe jos de ris, aia doi erau super simpatici...
Leonard
08 Apr 2005, 04:24
ma rog, eu nu intelegeam de ce radeau (cand l-am vazut la Elvira Popescu anul trecut era sala plina)
cherryblossom
08 Apr 2005, 14:40
au fost citeva faze foarte amuzante, de fapt au fost chiar multe... genul de chestii stupide cum mai vezi prin filmele lui Jarmusch ... in schimb nu prea mi-a placut cum a fost filmat, foarte obositor pentru ochi, bine ca aveam ochelarii la mine...
Leonard
09 Apr 2005, 17:06
îþi dau dreptate cã e obositor pentru ochi. Eu încã nu îmi luasem ochelari cînd l-am vãzut. Jarmusch mi se pare genial prin alte chestii, mai puþin comedia.
Oricum cinematografia belgianã mi se pare cam obscurã. Chiar nu-mi vine-n minte vreun nume de regizor cît de cît cunoscut care sã fie belgian. O fi Bruxelles capitala Europei dar la filme nu prea le au.
notorious
10 Apr 2005, 21:12
desi subscriu la parerea lui EgoN (din primele 30 de minute pe care le-am vazut eu - restul, pe miercuri, cred... :?), nu prea am prins, totusi, trick-ul cu imaginea b&w. anybody cares to explain ?
Mala Portugal
18 Apr 2005, 21:13
Revazandu-l, am senzatia ca e mult mai putin improvizat si ceva mai construit decat l-am perceput prima data. Si tot acu' mi-am dat seama ca la prima vizionare mi-au scapat niste gaguri delicios de crude de genu' "Asculta Superman"(pentru cei care n-au vazut filmul, asta era o formula de adresare catre un tip in scaun cu rotile).
capitain
04 May 2005, 19:38
mai ruleaza pe undeva?
...sau m-am trezit prea tarziu
Alex Leo Serban
05 May 2005, 19:30
Oricum cinematografia belgianã mi se pare cam obscurã. Chiar nu-mi vine-n minte vreun nume de regizor cît de cît cunoscut care sã fie belgian. O fi Bruxelles capitala Europei dar la filme nu prea le au.
ex-CUSE me?!?
fratii dardenne, iti spun ceva?...
sau jaco van dormael - autorul acelui mi-nu-nat 'toto le heros'?? :love:
ca sa nu mai vorbim de mai batrinul andre delvaux - 'intr-o seara un tren', 'l'oeuvre au noir', etc...
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.