View Full Version : The Texas Chainsaw Massacre
Finaltears
30 Mar 2005, 02:50
A venit timpul sa realizati(in special scepticii care m-au criticat,cand am spus ca filmul e cel mai bun,numai de dragul de a fi interesanti) ca The Texas Chainsaw Massacre e cel mai bun fil facut vreodata.(DeGen)
Pitbull
30 Mar 2005, 06:39
auleo
The Texas Chainsaw Massacre e cel mai bun fil facut vreodata.(DeGen)
Are u sure about that...?
A venit timpul sa realizati(in special scepticii care m-au criticat,cand am spus ca filmul e cel mai bun,numai de dragul de a fi interesanti) ca The Texas Chainsaw Massacre e cel mai bun fil facut vreodata.(DeGen)
again???
Pitbull
30 Mar 2005, 15:37
Nenea Emanueeel...! :(
Domnu' Ambraaa...! :o
Uitati, iar a venit ästaaa...!!! :((
apartamentu104
30 Mar 2005, 16:13
mai, ca fan al jessicai biel, am urmarit filmul cu interes, in special tricoul destul de mulat al ei.
dar de aici pana la cel mai bun film "ever invented" (dupa cum zicea unul din amicii mei) e cale lungaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
mai vizioneaza si tu cateva (ia-le chiar de pe acest forum, ca gasesti o groaza de titluri), si eu zic si sper ca o sa-ti schimbi ideea asta fixa.
Pitbull
30 Mar 2005, 16:19
...sa-ti schimbi ideea asta fixa.
Päi... ori / ori. Si cred cä-i mai degrab' "ori" decât "ori". ;)
Gaandalf
30 Mar 2005, 16:58
asta din ce sistem interstelar a intrat in traiectoria cu cinemagia?
Coliziunea era inevitabila ... spun expertii ...
manelesux
31 Mar 2005, 16:32
destul de bun remakeul. orishicum, tobe hooper a revenit recent cu toolbox murders, ceva mai palid dar cu cateva aspecte demne de vizionat.
celestin_astalus
04 Apr 2005, 19:24
Despre masacrul din Texas nu poti spune ca e cel mai bun de gen facut vreodata, doar ca sa fi in acord cu cativa cinefili mai de marca. E intradevar un film reusit , dar care zic eu face furori doar prin numele lui(shi prin participarea actritei principale). L-am vazut, mi-a placut shi doar atat!
Pitbull
04 Apr 2005, 19:35
Dragilor, de ce räspundeti voi asa de serios la un topic care-i doar de caterincä? Doar ca sä-l împingeti în capu' listei, iar si iar si iar si iar si IAR? (Apropo, mandea a replicat cât timp topicu' era proaspät recocotat colo sus la cucurigu, asa cä I'm clean.)
Denis_stelistu
12 Apr 2005, 21:01
Baaa,The texas chainsaw massacre n-ar trebui interzis sub 18 ani.Nu mi s-a parut remakul asa de dur,mai ales ca Jessica Biel a ajucat cel mai bine dintre toti,sincer sa fiu.O sa fie difuzat si pe televizor,doar aveti rabdare. :D
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.