View Full Version : Antony Quinn
Pe acesta unde il situati, nu am vazut sa se vorbeasca pe acest forum mai nimic de el. Mie mi se pare un actor cu o naturalete deosebita si il consider unu dintre cei mai buni. Bineinteles ca spre finalul carierei a jucat si el in multe filme de 2 lei , insa cine mai capata roluri importante de la o varsta incolo.
Please refresh my memory...cate filme pls...
Cate filme ce?? Cate filme slabe ?? A jucat in serie Hercule ca Zeus, nu iti este destul ??
Sorry...nu imi venea fata lui in minte...
touchpoet
17 May 2005, 13:16
MOnO - aici nu e vorba daca iti vine in minte numele sau figura actorului Anthony Quinn, aici e vorba de IGNORANTA CINEMATOGRAFICA - cum poti fi un veteran al acestui site daca nu stii cine e Anthony Quinn?
E foarte trist intr-adevar... cit despre cele citeva filme in care a jucat la finalul carierei trebuie sa subliniez ca au fost numai roluri secundare, in care a acceptat sa joace pentru a-si cistiga existenta -- sa nu uitam ca a avut 11 copii, doi facuti dupa virsta de 80 de ani, si i-a crescut si intretinut pe toti pina la moarte...
Anthony Quinn este unul din putinii giganti ai istoriei filmului...
MOnO - aici nu e vorba daca iti vine in minte numele sau figura actorului Anthony Quinn, aici e vorba de IGNORANTA CINEMATOGRAFICA - cum poti fi un veteran al acestui site daca nu stii cine e Anthony Quinn?
E foarte trist intr-adevar... cit despre cele citeva filme in care a jucat la finalul carierei trebuie sa subliniez ca au fost numai roluri secundare, in care a acceptat sa joace pentru a-si cistiga existenta -- sa nu uitam ca a avut 11 copii, doi facuti dupa virsta de 80 de ani, si i-a crescut si intretinut pe toti pina la moarte...
Anthony Quinn este unul din putinii giganti ai istoriei filmului...
De ce nu te uiti cand era postul ala...?
Eram incepator atunci...give me a break...
Il stiu pe Antony Quinii dar am postat atunci la inceput fara sa gandesc...ok?
Este un actor extraordinar ,imi place cel mai mult in "zorba grecu".Are o cariera stralucita.Ar fi bine ca sa avem si noi un sfert din ce a facut el Antony Quin. :love:
Si mie mi-a placut in Zorba iar aseara l-am revazut in Revenge a lui Tony Scott.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.