PDA

View Full Version : hai romania!!!!!!!!!!!

apartamentu104
26 Mar 2005, 15:52
ce ziceti: batem sau nu olanda?

M0n0
26 Mar 2005, 16:09
Dar cand e meciu...?

apartamentu104
26 Mar 2005, 16:11
azi la 8

M0n0
26 Mar 2005, 16:14
Trebuie sa faci un poll...dar mere si asa...
Eu astept meciu...si vom vedea...dar parca am o presimtire ca ia bataie...in fine...vom vedea...

apartamentu104
26 Mar 2005, 16:16
am vrut mai mult sa aflu pareri explicite, nu doar un pol. eu sper sa castige dar ma roade si pe mine o mica neliniste in privinta infrangerii..(romania stie de ce)

Longshot
26 Mar 2005, 21:07
right.
m-am oprit prin minutu 70 si m-am uitat la lost p axn.
oricum, pronosticasem 2-0 pt olandezi. pacat k nu am avut c**** sa pariez cu un tovarash.
asta e. poate la anu'

nume
26 Mar 2005, 21:10
Varza.

herbert
26 Mar 2005, 22:30
varza cu pitici...

vai de capul si burtica noastra.
unicul fotbalist printre romani pe teren - Chivu, in rest - handicapati.
Dorinel Munteanu - un impotmolit, care se sufoca fara rost...
Florentin Petre - un pitic care nu poate, dar vrea...
Lobontz - un betiv resapat, cu reflexe intarziate...
Pancu - asculta o melodie din Bosfor si roaga sa nu fie deranjat...
Adrian Ilie - se uita la picioare si cade...
Moldovan - a inteles inca din minutul 1 ca a facut o greseala ca s-a intors la nationala...
(...)
Pitzurca - fotbalul e o chestie mai complicata decat barbutul...

apartamentu104
27 Mar 2005, 00:21
asta e. suntem varza. cu ocazia asta sper sa vad si eu la stiri cand castigam vreo medalie la inot (sau alt sport uitat in romania) decat cu cine s-a mai fu..t mutu.
natie de oi. asta suntem.....

Sm�agol-Gollum
27 Mar 2005, 02:02
eram sigur ca o sa se termine 2-0 pt olandezi. vai de capul lor de romani!!

keyzer soze
27 Mar 2005, 07:01
Scorul a fost just

BeNnY
27 Mar 2005, 11:12
Eu dau vina pe Piturca.

Longshot
27 Mar 2005, 11:47
nici hellenio herrera daq vine acuma sa antreneze n-are cu cine
singura chestie discutabila legata de 11le lu' pitzurca e k a inceput cu piticu' ala de petre pe dreapta. in rest, toti au fost alesi bine.
asta e valoarea. acuma, hai bagam niste filme, destul cu fotbalul. :P

obvious
27 Mar 2005, 12:20
well...that died.

Lady_Skar
27 Mar 2005, 15:00
Dudes... it's just a game.

PS: Asta zic asa ca am pierdut pentru ca daca se intampla sa castigam, I would be like:

WOO HOO! We kicked ass! Suntem cei mai tari! Hai Romania! Say WHOOP there it is...

:)

WraIth
27 Mar 2005, 18:38
nu mai zic nimic decat bafta la tineret.

poate ashtia mai "batrani" vor avea ceva sanse pt Africa de sud 2010 :P

herbert
28 Mar 2005, 01:26
un bun comentariu al lui Cornel Nistorescu despre cum ne-am strivit dintii in portocala si nu numai...
noi de fapt nici nu aveam dinti, am spus ca vrem sa muscam pe teren, dar mai bine ceream de baut pe margine...

O betie prelungita

Cornel Nistorescu
Evenimentul zilei, Luni, 28 Martie 2005

Un imbecil mai tinar de la TVR spunea dupa meciul Stelei cu Valencia ca jurnalistilor nu le mai ramine decit sa cinte victoria, e drept, frumoasa, dar departe de o performanta. De fapt, cintaretul de performante fotbalistice, aflat intr-un prelungit somaj, nu facea decit sa instige la mistificarea grosolana a situatiei din fotbalul romanesc. De mai multa vreme, o adunatura de ciumeti este preamarita ca o ceata de Cavaleri ai Marelui Ordin. Ciumeti si la cluburi, ciumeti si in echipe, ciumeti si mai sus, in diferite organisme de administrare a tristetii. Si inaintea meciului cu Olanda, campania de impopotonare a unei echipe fara capatii, fara coloana si fara idee de joc a continuat de parca tara intreaga ar fi intrat in perioada mataniilor si inchinaciunilor lui Anghel Iordanescu. Adevarul este ca generalul a plecat in politica si in aventurile batrinetii, lasin-du-ne mostenire o echipa dupa chipul si gindirea sa. Aventuroasa ca Mutu, fitoasa ca Plesan, amatoare ca Ogararu, pitica la metraj (ca Petre Marin si Florentin Petre). O asemenea adunatura fotbalistica era incurajata de ziare cu propozitii de vitel motaind in taverna - “calcati-i in picioare”, “scoateti-le fotbalul din cap”. Cui? Olandezilor, risipiti pe la mai toate marile echipe de fotbal ale Europei, tara cu infrastructura sportiva si cu performante, pepiniera pentru toate marile cluburi de fotbal din lume. Gigiitii de la mahala si din presa, cu putina lor masura mentala, isi imaginau ca Petre Marin ii poate face varza pe Van Nistelrooy si pe Cocu, ca le va strecura mingea printre urechi, printre picioare si printre ochi. O minciuna dulceaga a fost tesuta la nivel national pentru a da unor pirliti sentimentul ca sint lei-paralei si pot musca din pietre si din dinozauri. O rusine de echipa, cum este de citiva ani de cind ne vedem siliti a recunoaste ca fotbalistic sintem de mina a treia (nici macar de-a doua), este impachetata cu panglicute si clopotei, manele si temenele pentru a aduce cu generatia de aur. Cita vreme fotbalul romanesc si aventurierii care-l anima au facut din drogarea lui Mutu o isprava internationala, iar din toate calificarile ratate doar ghinioane nedrepte vom locui intr-o minciuna dulceaga. Ca mai avem fotbal, ca sintem la un pas de performanta, ca talentele romanesti sint o recolta la fel de simpla ca si cea de ciuperci prin paduri si poieni. Si nu vom avea parte decit de rezultate penibile.
Ne vom imbarbata inaintea meciurilor exact ca boxerii americani fanfaroni si ne vom dezumfla cu scuze gasite in pripa. Ne-a furat arbitrul, am avut ghinion, a fost terenul chel si desfundat, a lipsit drogatul Ionescu! Fite in capul fotbalistilor, fite in capul maharilor inradacinati la Federatie si biete fite nevindecabile in capul spectatorului agatat de speranta “poate de data aceasta”. Sa fie clar! Nici de data aceasta, nici de data viitoare, nici din greseala sau din intimplare daca nu ne trezim din aceasta minciuna generalizata. Nu mai avem echipa nationala. Si nu avem nationala pentru ca nu avem fotbal. Citiva baieti mai acatarii pe care ii exportam in graba ca pe niste berbecuti sau vitei nu sint fotbal romanesc de talie europeana. Nu mai avem la ce performante sa ne asteptam de la el. Cu Mircea Sandu si Dumitru Dragomir, plus liota de smecheri pastoriti de acestia, sintem condamnati sa nu mai ridicam nasul mai sus de Azerbaidjan, Feroe, Malta si Luxembourg. Smecheria si superficialitatea, invazia de ciubucari si militieni ne-au coborit pina la galerele fotbalului. Daca Universitatea Craiova a ajuns de risul curcilor si pe mina unuia fugarit de politisti prin boschetii patriei e semn rau! Si trompeta buna doar la sunat desteptarea.
Lozincile cu “scoteti-le fotbalul din cap” si “calcati-i in picioare” ar putea fi un semn ca fotbalul romanesc are parte si de spectatori, si de jurnalisti beti. Sau imbatati cu apa rece!

nume
28 Mar 2005, 01:51
un bun comentariu al lui Cornel Nistorescu
Ca te caracterizeaza comanda copy / paste stiam. Cu toate astea constat cu stupoare ca copypastuiesti toti looserii Romaniei. P-asta il ratasesi. Pe viitor poate ii gasesti si scrisoare care a induiosat America (cea cu atentatele de la 11 septembrie), si o pui p-aici sa plangem impreuna. :sick:

Gaandalf
28 Mar 2005, 06:22
Piturca declara: "Am lucrat IN SPECIAL la fazele fixe!" ... si ma trezesc cu gol in sec 46 - las-o'n pula calului ...
De vina au fost toti ...
cel mai normal jucator a fost Chivu restul rapandule. Contra a lipsit si mi i-a bagat pe cacanarii aia 2 de 1000 de ani ... Moldovan (poate sa dea el cate goluri vrea la Timishoara or whatever) si Dorinel (manacmi-ar pula ca mi-a mancat jocul cu Danemarca) care a prins un shut puternic de era sa doboare un avion.

E ca vai de capu' nostru ... nici o problema obiectivul nostru este Euro 2008... ;)

nume
28 Mar 2005, 15:07
si Dorinel (manacmi-ar p*** ca mi-a mancat jocul cu Danemarca) care a prins un shut puternic de era sa doboare un avion.
Asta mi se pare si mie cel mai varza.

Longshot
28 Mar 2005, 15:32
Piturca declara: "Am lucrat IN SPECIAL la fazele fixe!" ... si ma trezesc cu gol in sec 46 - las-o'n p*** calului ...

ba sa stii ca io cred chestia asta. pai daca e cum zici tu, inseamna ca nici zenga nu lucreaza din astea la antrenament, nici raz lucescu, nici andone. pt ca toate echipele noastre de club o iau de la straini la greu din faze fixe.
we just suck man.
dar sunt pt adus tineri la echipa. mai rau ca moshii aia nu au cum sa joace.

Gaandalf
29 Mar 2005, 13:30
isn't this ironic ?
In meciul cu Danemarca ne-am luat gol in min. 94 sau 95 ... acum cu Olanda ne-am luat gol in sec. 46. O dam dintr-o extrema intr-alta.

Cat despre unii jucatori ... Radoi l-am tot urmarit ... se uita in stanga si in dreapta ... se trezeste cu mingea in careu la noi si incepea sa fuga ca un derutat. Si Piti ala e nebun se cearta cu Contra si ii da EJECT. Nu se fac d'astea. Dar pana la urma e antrenor si decizia e a lui

Oricat de "prafuit" o fi Mutu .. numai el poate sa-i motiveze pe ai noshtrii. Clar. Si oricat de mult il injura astia a dat goluri si pana la urma asta conteaza.

HAI ROMANIA MIERCURI!

BeNnY
29 Mar 2005, 16:15
Ideea e ca primele 10-20 de minute Dorinel Munteanu a alergat, a jucat ceva dar dupa aia clar obosise si n-a mai aparut tot jocul, aici intervenea Piturca, trebuia sa-l scoata. Ca sa nu mai spun de Pancu, la faza cand a tras un sut pe-aproape de bara si am auzit numele lui eram "Huh? Pancu joaca?"

Gaandalf
29 Mar 2005, 16:22
Ideea e ca primele 10-20 de minute Dorinel Munteanu a alergat, a jucat ceva dar dupa aia clar obosise si n-a mai aparut tot jocul, aici intervenea Piturca, trebuia sa-l scoata. Ca sa nu mai spun de Pancu, la faza cand a tras un sut pe-aproape de bara si am auzit numele lui eram "Huh? Pancu joaca?"
My point exactly ... sa se lase de nationala a facut destul rau. Daca sunt sensibil la ceva e atuncea sunt la meciurile nationalei. La meciul cu Danemarca cand l-am vazut cum a batut cornerul am inceput sa injur cat m-au tinut plamanii. Cand au dat gol am rupt un scaun, spart 2 sticle de bere si daramat masa.
Pancone mai face fata cat de cat dar si el tre sa treaca pe banca.

Longshot
29 Mar 2005, 19:42
spart 2 sticle de bere

goale, sper...

pancone :hmm:
al draq garoi, cica "pancone". ok insa. sunt cu tine aici. dar il bagi pe banca, si dupa aia? cu cine joci? cu aia din china?
ne facem nervi degeaba. tot ce putem face e sa bem berile alea. ca toti romanii : de suparare bem, de fericire bem.

Jay
29 Mar 2005, 21:41
Eu zic ca nu batem Olanda....

WraIth
30 Mar 2005, 09:43
astazi cashtiga amandoua...nu au scuza, dar tineretul pupa germania in 2006.

Gaandalf
30 Mar 2005, 20:14
hai romania! unde? :x
La naibii cu jocul asta de divizia C. Pase aruncate la intamplare si la mishto'. Trist! :sleep:
jeg de gol.
1-1 RUSHINE!
Ma pish pe el de meci ...

Nae
30 Mar 2005, 23:52
the sadness of all microbisti....TONIGHT...

deh, eu am fost in club prometeus... jazz-night, cu harry tavitian si 'arabul'... am pierdut un meci trist.
pa germania 2006

apartamentu104
31 Mar 2005, 01:31
stati mai nu va ambalati ca a fost 2-1 pt noi. si cum speranta moare ultima...

WraIth
31 Mar 2005, 09:28
sperantza a fost ciuruita, spanzurata shi inecat de mult :P

Longshot
31 Mar 2005, 09:57
sau trasa pe nas

Sm�agol-Gollum
31 Mar 2005, 20:04
abia au scos un 2-1....RUSINE!!! vai de viata voastra!

raptor
01 Apr 2005, 12:35
.v-a venit romania?

Gaandalf
05 Apr 2005, 06:11
Cica antrenorul Danemarcei isi anunta jucatorii ca
vor juca un meci contra Romaniei. Nimeni n-are chef, si la un moment dat
portarul zice :
"Baieti, uite ce zic eu, joc eu singur contra
Romaniei, si voi mergeti intr-un pub, OK?"
Toti sunt de acord. La un moment dat aprind TV-ul si ce vad: 1-0 pentru
Danemarca, gol Sorensen in minutul 5! Toti veseli, sting TV-ul si iar se pun pe baute... La capatul celor 90 de minute aprind
din nou televizorul si..."Romania 1 - Danemarca 1, gol Mutu, minutul 89."
Fuga toti la stadion si la vestiare il gasesc pe
Sorensen, disperat, cu capul in maiini...
"Ce s-a intamplat, mai Sorensen?"
"Baieti, imi pare sincer rau, am fost eliminat in minutul 11!"

apartamentu104
05 Apr 2005, 07:07
:D :lol: :D :lol:

Gaandalf
05 Apr 2005, 08:00
:D :lol: :D :lol:
nu e de ras mey! ... :lol: cu dorinel pe teren "impossible is nothing!" ...
:D

Sm�agol-Gollum
05 Apr 2005, 21:30
:lol: :lol: :lol: !!! am ras de am pocnit!! :lol:

Denis_stelistu
08 Apr 2005, 23:05
Daca au pierdut calificarea,dar totusi mai au 20% sanse.Daca Juca Mutu poate ar mai iesi calificarea.

Sm�agol-Gollum
09 Apr 2005, 21:24
Daca Juca Mutu poate ar mai iesi calificarea.

i doubt it