PDA

View Full Version : Cum vi se pare Sergiu Nicolaescu ca regizor & actor?

inzahouz
22 Mar 2005, 00:54
Cum vi se pare Sergiu Nicolaescu ca regizor & actor? Ce parerea aveti despre Orient Express? Este cumva Sergiu Nicolaescu un regizor depasit?

apartamentu104
22 Mar 2005, 00:57
vezi ca pe tema asta cu orientu' s-a mai vorbit gramada pe forum. cauta pe thredurile un pic mai vechi si o sa gasesti destule pareri.

si ca sa raspund: depasit, chiar "naspa" in ambele domenii.

MinRep
22 Mar 2005, 14:02
Hmm... Nu am vazut "Orientu'", dar am sa comentez facand abstracite... Serge a fost - odata - un regizor destul de capabil si un comunist fruntas. Ca actor nu a fost niciodata MARE, insa s-a descurcat de cateva ori. Pe masura ce timpul a trecut si tara si-a intors fata inspre 'capitalismul decadent', Serge a devenit din ce in ce mai sters, atat ca regizor cat si ca actor ("Triunghiul morti"... :w00t: brrrr)

Filmele lui au fost patetice mai tot timpul... dar unele mai aratau bine...

nume
22 Mar 2005, 17:36
Serge a fost - odata - un regizor destul de capabil
Du-te bah d-aici ! Topic d-asta s-a mai tot facut. E inutil ca si personajul in discutie.

Blue
28 Mar 2005, 09:46
Ce cauta serjiu la staruri ?!? :shock:

jikatuki
18 Oct 2007, 03:21
batran

mafalda
05 Sep 2008, 12:42
Un dinozaur :lol: care ar trebui sa sa stea cuminte la pensie si sa-i lase si regizorii tineri sa faca filme. Il cauta moartea pe acasa si el pe la CNC dupa "partea leului"!

Pauline Kael
05 Sep 2008, 14:10
Un dinozaur :lol: care ar trebui sa sa stea cuminte la pensie si sa-i lase si regizorii tineri sa faca filme. Il cauta moartea pe acasa si el pe la CNC dupa "partea leului"!
Mafaldule,dar daca nu exista deloc,nu era mai rau?
Eu zic ca a facut si lucruri bune pt cinema roamnesc ,printre alea prea-multele.Si da,ar putea sprijini tinerii ,dar cine ii sprijina?
Asta cu moartea p-acasa e prea dura :P

mafalda
05 Sep 2008, 14:30
Pai a facut si filme bune si mediocre si proaste. Destule cat sa mai lase si pe altii!

Pitbull
08 Sep 2008, 01:44
Hmm... Nu am vazut "Orientu'", dar am sa comentez facand abstracite... Serge a fost - odata - un regizor destul de capabil si un comunist fruntas. Ca actor nu a fost niciodata MARE, insa s-a descurcat de cateva ori. Pe masura ce timpul a trecut si tara si-a intors fata inspre 'capitalismul decadent', Serge a devenit din ce in ce mai sters, atat ca regizor cat si ca actor ("Triunghiul morti"... :w00t: brrrr)

Filmele lui au fost patetice mai tot timpul... dar unele mai aratau bine...
Ca de cele mai multe ori (si desi de doi ani nu mai inträ pe-aici decât tacit), MinRep just gräit-a.
Am votat "altele", evident - adicä: slab pe ambele planuri.

bre
08 Sep 2008, 12:58
o parere cam nasoala. m-a enervat in special intr-un interviu cand a zis ca el cauta culorile, le potriveste, sa nu iasa kitschy. mai sa fie, unde era expertu in cromatologie.
nu zic, a facut el si treaba ok, da deja ni s-a cam luat, e vremea sa-si ia o casa de vacanta la miami si sa-si petreaca batranetile intre cristina rus si lazariuc...ca tot le-a folosit el in film 8)

Pitbull
08 Sep 2008, 17:32
e vremea sa-si ia o casa de vacanta la miami
Are la doiami... ästa, Doi mai.

bre
09 Sep 2008, 15:37
e vremea sa-si ia o casa de vacanta la miami
Are la doiami... ästa, Doi mai.

:lol:

E.Floares
09 Sep 2008, 16:05
Nici ca bunic nu cred ca e bun. Oare pe toti nepotii ii cheama Andrei?

Pitbull
09 Sep 2008, 16:08
Nu. Cam pe 12% din ei îi cheamä si Tudor.

Se7en
10 Sep 2008, 11:28
Ha

Floydman
10 Sep 2008, 11:34
e unul din putinii actori care cand juca parca citea. efectiv citea. sau recita pe de rost. ca la scoala...era incredibiiil....nu am vazut nimic asemanator in istoria cinema-ului. nimic atat de nul si impersonal ca intonatie, nuantare, dictie si expresivitate. nimic!

ca regizor pun esecurile lui pe seama stangaciilor comune multor filme romanesti. Mi-au placut de la el (dar nu neaparat ca regie) doar Mihai Viteazul (ca imi placeau istoria si aventurile pe cand eram tanar copil ;) ) Capcana Mercenarilor pentru poveste si jocul lui Amza si Cozorici si cateva pasaje din Dacii (cele ale lui Amza care salveaza filmul) . Cam atat. Restul pauza pe toata linia...

mafalda
18 Sep 2008, 13:18
Mos Nicolaescu a fost un actor execrabil!
De cate ori l-a, vazut in postura de actor, imi amintea de actorii diletanti din teatrul de amatori gen "Cantarea Romaniei"

corinka
24 Jun 2009, 01:29
Un actor si regizor din categoria "asa si asa", adica nici bun, nici prost, ci pe la mijloc. A avut si momente bune, dar si proaste. Mai bine se rezuma doar la regie si se concentreaza pe asta, scenariile si intrepretarea sa le lase pe seama altora mai priceputi.

Amantul_Taciturn
28 Jun 2009, 18:44
Ciuleandra, in rest nu stiu daca o sa ramana altceva decat o drojdie bine infuzata cu national-comunism.
Cred ca I.P.Culianu a identificat excelent rolul sau cand l-a plasat in treimea ceausita :Balasa la pictura, Paunescu la poezie, Serjiu la cinematografie.