Log in

View Full Version : Fillme piratate vs. Filme in Cinema

inzahouz
22 Mar 2005, 00:42
Cati dintre voi cumpara un film de la magazin, cati dintre voi il inchiriaza, cati dintre voi merg la cinema si cati stau acasa :) in fata PC-ului fac un download si se uita la ce film doresc?

apartamentu104
22 Mar 2005, 00:46
desi sincer prefer cinemaul ca loc de vizionare a filmelor, lenea, banii si timpul liber ma fac sa vad majoritatea filmelor la calculator.

Leonard
22 Mar 2005, 05:45
încã un topic tîmpit. toate, dar nu merge sã selectez decît una. nu aleg nimic.

WraIth
22 Mar 2005, 09:16
ashi dori toate,dar din pacate nu pot decat ultima varianta.i miss the good old days acnd mergeam la cinema,inchiream video,etc :(

Sm�agol-Gollum
22 Mar 2005, 21:18
si eu prefer cinemaul, dar din pacate nu mai exista asa ceva in this god forsaken town! :(

SunsetG|rl
22 Mar 2005, 22:47
prefer d 10 mil d ori mai mult cinemau' decat calcu sau tvu. p bune. e cu totul alta senzatia. si unele filme par mai bune la cinema decat is in realitate. :D
da nah acuma cum in romania cu bujetu ii cum ii si nu avem totdeauna bani d cinema mai apelam si la dld d p net. la televizor sincer eu nu mai am rabdare sa ma uit. mai ales cu atatea reclame.(ma enerveaza de-a dreptu mai ales ca unele is de-a dreptu penibile :sick: )
si mai smeagol...tu p unde vietuiesti d esti asa d oropsit....fara cinema ?? as muri...

M0n0
23 Mar 2005, 07:58
Si eu prefer mult cinemau fata de calc si tv...dar cand ai calcu la indemana si mai esti si ocupat ... u get the point...ata e...

WraIth
23 Mar 2005, 10:19
si mai smeagol...tu p unde vietuiesti d esti asa d oropsit....fara cinema ?? as muri...

las' sa nu mai faca reclama.undeva departe rau de tot unde canta pasarile shi haiducii calca balegile :P

Sm�agol-Gollum
23 Mar 2005, 20:50

las' sa nu mai faca reclama.undeva departe rau de tot unde canta pasarile shi haiducii calca balegile :P

:lol: :lol: fffffunny!!

pai in oras au fost 2 cinemauri dar unul a dat faliment iar la celalalt a cazut tavanul(asta acum 1 an jumate)... :( [sob,sob]

inzahouz
25 Mar 2005, 01:25
...hmm de ce ...e un topic tampit? :) topicu asta...

e vorba de curiozitate...

si de a demonstra ca lumea....sta acasa si se uita la comp.... la filme decat sa dea bani...pt a merge intr-un cinema

cu alte cuvinte

cinema-urile din romania they really suck..si alea care exista sunt prea scumpe pt tot romanu...

asha ca prefera sa se stranga cu mic cu mare la vecinu care "are comp si conectie la net, si trag unu film de pe odc si se uita la el"

cam asta e ideea...

si nu stiu :) cat timp..faci o afirmatie de genul asta te rog frumos sa o sustii altfel risti sa pici :) de ... :) cam ce cuvant ai mentionat tu in postul tau...

Gaandalf
25 Mar 2005, 08:39
ce om prost a aterizat la cinemagia si a mai cacat si topicul asta ... :sleep:
unii le fac pe toate 4 ... tu trebuie sa incarci forum-ul cu inca un thread de tot cacatu' ca sa ce ? sa aflii cati merg la cinema si cati inchiriaza si cati downloadeaza.... and so on and so forth. Ce prostie.... :sick:

Sm�agol-Gollum
25 Mar 2005, 22:06
ce om prost a aterizat la cinemagia si a mai c**** si topicul asta ... :sleep:
unii le fac pe toate 4 ... tu trebuie sa incarci forum-ul cu inca un thread de tot cacatu' ca sa ce ? sa aflii cati merg la cinema si cati inchiriaza si cati downloadeaza.... and so on and so forth. Ce prostie.... :sick:

uh...testy... :D

Longshot
26 Mar 2005, 07:49
nu e vb ca e inutil cat e vb ca e prost facut. (vroiam sa pun "cretin" dar iesea o rima)
macar daq puneai optiuni suficiente. asha daq vad cate 2 filme la cinema pe saptamana, 2 pe dvd inchiriat, 1 pe dvd cumparat :? , 10 la pc, ce varianta aleg?

apartamentu104
26 Mar 2005, 11:26
lasati fratilor omu' sa se exprime. mi se pare ca asta a fost primul lui topic sau cel mult al 2-lea. la fel si cu mesajele. o sa invete cum merge treaba pana la urma. daca nu va place modul cum a fost conceput chestionarul, nu va obliga nimeni sa votati.

Longshot
26 Mar 2005, 11:44
critica e motorul progresului :lol:

apartamentu104
26 Mar 2005, 11:53
nu am zis ca nu trebuie criticat. dar deja a sarit toata lumea in capul omului, care mai de care sa-l faca mai de "cacat". cred ca a prins ideea pana acum.

notorious
27 Mar 2005, 11:40
lucrurile stau foarte simplu - prefer cinematograful, fireste, dar cumpar si cd-uri (casete video / dvd-uri, in nici un caz) ca sa vad filmele pe care, in cinematografele din bucuresti nu le-as gasi nici cu slujba.

ah, si, recent, am inceput sa frecventez cinematecile.

nume
27 Mar 2005, 17:21
ah, si, recent, am inceput sa frecventez cinematecile.
Mi-e dor de vremurile alea. Best choice !

Gaandalf
28 Mar 2005, 06:54
nu am zis ca nu trebuie criticat. dar deja a sarit toata lumea in capul omului, care mai de care sa-l faca mai de "c****". cred ca a prins ideea pana acum.
hai mah de parca nu se stie ca toata lumea downloadeaza... Asta este trendu-ul nowadays ... ne mai trebuie si un topic in care sa spunem ca mergem mai rar la cinema si ne benoclam la PC mai mult.

notorious
28 Mar 2005, 20:46
Mi-e dor de vremurile alea. Best choice !

hmmm... am fost de doua ori la cinemateca union si de doua ori a fost proiectie video (sau, ma rog, DVD video). oare sunt eu chiar asa fixist sau cinematograful incepe sa fie trecut pe banca ? :hmm:

nume
28 Mar 2005, 22:50
hmmm... am fost de doua ori la cinemateca union si de doua ori a fost proiectie video (sau, ma rog, DVD video). oare sunt eu chiar asa fixist sau cinematograful incepe sa fie trecut pe banca ? :hmm:
Cand mergeam eu la Union, proiectiile se faceau ca in Nuovo Cinema Paradiso. Nu stiu, mie imi placeau asa, aveau farmec. Mai uita nenea ala sa schimbe bobina, urca tanti aia de la bilete sa-l trezeasca. Baga omu' bobina, reincepea filmul. Sala era mai mereu goala :love: . Eu am prins epoca boema in care puteai sa intri cu un carnet de student ATF (atunci nu aveau poza). In plus puteai sa scrii pe un biletel plus invitat.

cherryblossom
28 Mar 2005, 22:55
Eu n-am mai fost de citiva ani buni la cinemateca... acum nu mai e tot asa, cu abonament si un invitat?

notorious
30 Mar 2005, 23:24
ba da, tot asa a ramas. numai ca cinemateca union a fost complet renovata (sau cel putin asa pare) si arata trasnet ! :love:

Andrew Dude
04 Apr 2005, 09:42
[/quote]pai in oras au fost 2 cinemauri dar unul a dat faliment iar la celalalt a cazut tavanul(asta acum 1 an jumate)... :( [sob,sob][/quote]

Esti din Dorohoi mah Smeagol? Acolo am auzit ca s-a prabusit un tavan de cinema acum vreun an.

Cat despre mersu' la cinema, acesta se practica din ce in ce mai rar. Credeti-ma sunt martor la ireversibila decadere a, ce a fost o data, locul unde iesea lumea (familii intregi!) sa se destinda. Eu am fost, sunt si voi ramane un impatimit al cinematografului. Pacat ca fanaticii ca mine sunt extrem de rari. Peace! 8)

Sm�agol-Gollum
04 Apr 2005, 21:13
Esti din Dorohoi mah Smeagol? Acolo am auzit ca s-a prabusit un tavan de cinema acum vreun an.

wow..dude, u heard of my little town? i'm impressed! :D de unde esti?

christi
05 Apr 2005, 11:25
Cinema, clar. Singurele filme pe care le vad la calculator sint cele vechi si cele care nu sint lansate la noi (cum ar fi Team America). In rest.... 3-4 drumuri saptaminale la cinema ;)

GhitzaCartitza
15 Apr 2005, 21:28
La alegerea fiecaruia! Ai bani? Te duci la cinema chiar daca nu te pasioneaza filmul. Doar sa-ti admire lumea prietana si toalele noi. N-ai bani dar vrei neaparat sa vezi un film? Inseamna ca te uiti la filme imprumutate de la prieteni sau renunti la fumat :P . Unii nu-si permit! Asta e!
Oricum nu te duci la film singur! Iesirea la un film e o metoda de socializare. Poti sa vezi cu prietenii un film si pe calculator. Dar nu se merita. Doar daca ai Home Cinema.
Filmele sunt singurele care aduc spectatorii in salile de cinematograf. Depinde de echipa care se ocupa de promovare. Trebuie sa te faca sa intri la film. Chiar daca filmul e prost! E o industrie din care trebuie sa iasa bani. Si chiar foarte multi bani. Asta trebuie sa inteleaga regizorii romani. Sa faca filme comerciale (ex: 2fast 2furious, xxx, taxi varianta frantuzeasca), filme care sa distreze spectatorul, nu sa-l doara mintea dupa ce iese de la film ca nu a inteles ideea.
Muzica misto, faze imposibile, actori frumosi (nu neaparat talentati) inseamna reteta pentru un film de succes.
Atata timp cat un film nu stie sa-si faca reclama (adica sa stie sa se vanda) o sa fie vazut pe calculator sau prin cine stie ce alte metode care nu aduc nici un profit producatorului.