View Full Version : (S)EXPOSED
Alex Leo Serban
21 Mar 2005, 10:56
pentru cei care au deschis televizoarele mai tirziu... (ca sa zic asa):
probabil ca sinteti la curent cu 'alunecarea' acelor poze (stiti, le-ati mai vazut...) in closetul unui ziar (fiind closet, nici n-o sa-l numesc).
razvan radulescu - de fapt sotia sa, corina - au avut o idee geniala: au deturnat '(s)expunerea' de pe site-ul closetului respectiv pe un site 'alternativ' (inca in lucru) pe care-l puteti vedea la
leo-sint-eu.go.ro
don't be shy, puteti intra - e haios, destept & polemic.
din cite-am inteles, se pune si de-o 'campanie'...
eventual cu t-shirturi & tot tacimul...
asta e.
'trezeste-te, romania!'
Mala Portugal
21 Mar 2005, 13:00
Eu propun sa-si trimita fiecare sustinator poza domniei sale despuiate. Aia da luare de pozitie :P
asta da promovare de site....
pai... mala esti sustinatoare?... daca da, asteptam cu totii pozele cu nerabdare... :P
Pitbull
21 Mar 2005, 13:58
Cäteva argumente sincere:
- Dezaprob publicarea pozelor în acel tabloid si combat amestecul în viata intimä a oricui, cum am mai si spus.
- Regret incidentele care au avut loc aici acum trei säptämâni si astept sä le uitäm definitiv cu totii.
- Admir reactia lui A.L.S. prin construirea acestei noi pagini si o sustin.
- Dacä am fi fost prieteni, n-as fi ezitat sä-mi trimit propria fotografie la leo-sint-eu@go.ro. Din päcate, în perioada respectivä, am fost unul dintre cei mai vehementi adversari ai lui. Astfel, dacä acum mä repezeam sä-mi trimit poza, ar fi putut pärea o ipocrizie si o tigänie (nu fel de "pupat Piata Endependenti"). Totusi, am tinut sä-mi exprim si eu solidaritatea, asa cä am ales o solutie atât moderatä, cât si glumeatä: mi-am trimis avatarul cu capul de pitbull. In fond, printre celelalte montaje, un asemenea hibrid ar fi chiar haios. Si toti cei care-l cunosc de pe Internet pe "Pitbull" stiu cine e el în realitate.
- Sper ca gestul meu sä fie receptionat pozitiv, si sä confirme cä am îngropat definitiv securea räzboiului si de-acum încolo sunt aläturi de A.L.S.
Mala Portugal
21 Mar 2005, 14:06
Daca sunt personalitati e 'o declaratie', daca imi pun eu poza -o necunoscuta - exihibitionism se cheama.
Pitbull
21 Mar 2005, 14:38
Nu neapärat, pentru cä în fond nu-ti "exhibi" decât capul. Dar, desigur, nefiind o personalitate publicä, efectul "declaratiei" tale, desi rämâne valabil, devine mult mai atenuat.
Anonymous
21 Mar 2005, 15:00
Pittbula, trimite totusi o poza ca sa mascam cu ea bulinele alea rosii.
imi pare rau ca s-a ajuns aici in first place A.L.S., serios. insa m-i se pare un gest potrivit din partea ta, si foarte respectabil. n-o sa intru pe acel site, pentru ca nu am dece. sti8u pozele, si nu tin neaparat sa le revad.... e gresit.
sper ca gestul tau sa nu fie inteles gresit A.L.S, si sper ca treci peste mizeria asta.
bafta.
p.s. giulkuz... tot o freci frate? tot o freci?
Well pozele sunt funny, n-aveti de ce sa va feriti de cele puse pe site-ul asta. In ce ziar au ajuns?
PS Cucuruz, draga, freac-o-n alta parte ca murdaresti peretii.
Gaandalf
21 Mar 2005, 19:20
chiar vreau sa stiu si eu ce ziar a publicat pozele ? acel closet ...
romania asta tot jegoasa e ... la fel si populatia ei ...
romania asta tot jegoasa e ... la fel si populatia ei ...
ca-i mizerie pe strada e una, dar sa zici ca populatia tarii este jegoasa, asta e cam prea mult... nu cred, sincer, nu cred.
am vazut cazuri de mizerie omeneasca mai des in alte parti, crede-ma.
poate ca-s si eu prea idealist.
Gaandalf
21 Mar 2005, 19:33
ca-i mizerie pe strada e una, dar sa zici ca populatia tarii este jegoasa, asta e cam prea mult... nu cred, sincer, nu cred.
am vazut cazuri de mizerie omeneasca mai des in alte parti, crede-ma.
poate ca-s si eu prea idealist.
jegoasa e ... dupa studiile care s-au facut ... oamenii kre nu se uita la Din Dragoste, Iarta-ma, Numai iubirea si nu asculta manele sunt pe cale de disparitie.
Politica e varza, Media, Presa si intreaga tzara este o varza cu carne care a stat prea mult la soare.
p.s.
ce tabloid a pus pozele in circulatie?
...ok, let's leave it... who am i to judge?
p.s. nu stiu ce tabloid, si nu ma intereseaza... e vulgar si inuman. exista o granita care nu trebuie trecuta, si asta a trecut peste multe continente. viata privata a unui om nu este tema de 'senzatie'.
Anonymous
22 Mar 2005, 09:26
PS Cucuruz, draga, freac-o-n alta parte ca murdaresti peretii.
Beny, pentru ca te apropii vertiginos de varsta primei polutii cred ca putem sa vorbim ca intre barbati.
Banuiesc ca ai observat de cateva Craciunuri incoace ca, exact ca in Fight Club, tatal tau si mos craciun nu apar niciodata impreuna. Nu, nu asta nu inseamna ca tati este mos craciun. Domnul acela bine facut, imbracat doar cu halat rosu de matase, care vine noaptea la tine acasa, cand tu dormi si tatal tau lipseste, si care ii aduce cadouri mamei tale pentru ca nu a fost cuminte, domnul acela sunt eu. Mos craciun nu exista, pustiule. Nici macar la pro tv. Asta a fost vestea rea.
Vestea buna este ca, daca esti baiat cuminte si imi spui cand nu e tati acasa, o sa primesti un trenulet electric. Vezi, eu chiar tin la tine, nu ca el care spune ca ai depasit putin varsta.
PS. Sarutari de maini mamei.
Airlight
22 Mar 2005, 10:10
giulkiuz,
you suck.
patch4all
22 Mar 2005, 10:17
De acord cu Pitbull. ALS am fost candva adversari si stiu ca ne-am tot incontrat, injurat, blestemat si altele dar acelea erau niste copilarii fata de ceea ce ti-au facut baietii astia dubiosi sustinuti de tot felul de mafioti din industrii distruse chair de ei.
Daca ai nevoie de ceva shout, ok?
Have luck brother, te sustin, e treaba ta. Sa fii bine!
Anonymous
22 Mar 2005, 10:22
giulkiuz,
you suck.
airlight, u suck me.
leo-sint-eu.go.ro
go leo!
RinTinTin
22 Mar 2005, 10:44
Leo,
Keep writing good stuff about movies. Nevermind them. Nevermind them all.
Alex Leo Serban
22 Mar 2005, 12:09
va multumesc din suflet tuturor.
sint f. miscat de ce am citit aici.
sint norocos ca sint incurajat de astfel de oameni - ca voi & ca multi altii.
in leg. cu site-ul amintit - do as u like, dar nu va lasati intimidati de numele deja 'cap'-sate; mie mi s-a parut o idee superhaioasa - si cred ca democratia (dar si libertatea oricui de a fi sau nu pe acel site) intr-un asemenea caz sint esentiale.
in alta/aceeasi ordine de idei, vedeti si la 'premii, fesivaluri' - dspr berlinala; there's a little surprise in store... ;)
Anonymous
22 Mar 2005, 12:39
Momentele astea sunt bune ca sa vezi cine ti-e prieten. Count me in, Alex. ;)
Alex Leo Serban
24 Mar 2005, 13:39
fratilor, e groasa!
printre noi e un turnator - probabil, acelasi care i-a trimis lui nume pozele: azi a aparut, in ziarul de trista neamintire, informatia cu site-ul
leo-sint-eu
pozele respectivilor (nu toti: lipsesc radu muntean & iulian tanase)
titlul zice: 'artistii pozeaza cu corpul lui leo serban'
blablabla
astia
1. n-au cu ce sa umple ziarul
2. nu le au nici cu updatarea cv-urilor respective
3. they s.u.c.k.
dar tipul-turnator e obisnuit cu astfel de 'mind games': ce nu stie el e ca eu stiu, deja, tot ce contin mesajele trimise de el si ca, step by step - & sooner than he thinks! -, he will be 'exposed' :D ...
Pitbull
24 Mar 2005, 13:54
Povestea asta începe sä putä a cadavru mort de mult.
Dacä primele douä "epizdoade" erau oarecum de înteles - hai cu senzationalu', hai cu demascatu', hai cu aia, hai cu ailantä, sä iasä banu' - treaba din numärul de azi e o frectie la un picior de lemn. Pe cine mama dracu' poate interesa noua paginä a lui A.L.S. si reactiile glumete ale prietenilor, în afara celor apropiati lui?
Cred cä dintre explicatiile propuse de A.L.S., cea mai plauzibilä e aia:
- N-AU CU CE SA UMPLE ZIARU'.
Oricum, Nume vä poate confirma urmätoarele:
Deep Throat-ul care i-a trimis initial linkurile prin e-mail, si care dupä toate probabilitätile le-a servit si ziarului (cu aceeasi ocazie, sau putin mai acan�*, dezamägit cä scandalul nu s-a gogonat aici atât de mult cât ar fi fost pre gustu-i), citeste forumul CineMagia din umbrä (poate cu user, poate doar ca vizitator). A väzut bumbäceala noasträ din jurul conflictului Nume-A.L.S., si i-a trimis lui Nume linkurile. Prin urmare, e clar de unde-a stiut si de leo-sint-eu.go.ro
Big Brother watches over you!
herbert
24 Mar 2005, 14:07
Pitbull, raspunde scurt: nu estu tu cel banuit?
Pitbull
24 Mar 2005, 14:15
NU
Alex Leo Serban
24 Mar 2005, 14:19
repet: site-ul nu e 'al meu', ci al lui razvan radulescu (f. amuzat de ce-a aparut astazi!), al urmasilor nostri & al urmasilor urmasilor nostri, in vecii vecilor :D
:D nu pricep nimic, dar ma amuza raspunsurile voastre. Ce poze?? ce ziar?? ce scandal? sa imi explice si mie cineva. in privé daca nu direct pe forum
Pitbull
24 Mar 2005, 14:27
repet: site-ul nu e 'al meu',
Ei... e "al täu" în cuget si-n simtiri - dacä nu-n server @ domain. :D
Pitbull
24 Mar 2005, 14:29
:D sa imi explice si mie cineva. in privé daca nu direct pe forum
Iti explic eu - în privatä, evident. N-are rost s-o mai dezgropäm cu surle si tobe.
da, am inteles care e treaba cu pozele ale.
Vreau sa imi exprim si eu solidaritatea fata de ALS pentru ca mi se pare o murdarie ceea ce s-a intamplat in ultimul timp si mai ales ca totul devine public.
Sper Alex ca o sa reusesti sa treci peste povestea asta. In orice caz, oamenii cu adevarat inteligenti si cu bun simt nu ar trebui sa ignore ziarul, pozele, si in general viata ta personala.
curaj :)
Mie-mi place cum e prezentat ALS:
< un cunoscut om politic din lumea literara >
parca ar fi un tritza fanitza cu burtica si gusa.
patch4all
24 Mar 2005, 18:28
ALS, dar cine este turnatorul pana la urma? Zi ca tradare-tradare dar tre' sa stim si noi.
Cat despre tembelii de la ziarul cu pricina sa isi vada mai tare de industriile pe care le-au distrus patronii lor (prietenii stiu de ce) si de povestile imunde care le inconjoara trecutul prezentul si, cu siguranta, viitorul.
printre noi e un turnator - probabil, acelasi care i-a trimis lui nume pozele: azi a aparut, in ziarul de trista neamintire, informatia cu site-ul...
Exagerezi.
E mult mai simplu : daca-ti cauti numele pe google o sa fii directionat si pe cinemagia (am impresia chiar din prima pagina). Ca sa stoarca subiectul la maxim te citesc si pe forum. Titlurile care le pui - "Atentie santaj"; "(S)EXPOSED"; "Incredibil & incalificabil" etc etc - atrag atentia, mai ales ca in dreptul topicurilor, la autor, apari tu. Pur si simplu le-ai oferit noul articol pe tava. L-ai dat mura-n gura, ei n-au facut altceva decat sa apese pe link.
repet: site-ul nu e 'al meu', ci al lui razvan radulescu (f. amuzat de ce-a aparut astazi!), al urmasilor nostri & al urmasilor urmasilor nostri, in vecii vecilor :D
super tare Razvan Radulescu. El si Andrei Covaci :D
Idee misto si funny. Dar e trist ca: "I know some of the people there" :huh:
Alex Leo Serban
25 Mar 2005, 10:36
Mie-mi place cum e prezentat ALS:
< un cunoscut om politic din lumea literara >
parca ar fi un tritza fanitza cu burtica si gusa.
jeez! asta e cea mai cruda lovitura din ultima vreme... :(
tocmai acu, cind mi-au crescut actiunile ceva de speriat, cind ma invita toata lumea buna - de la patapievici la mihaela radulescu - pe la emisiuni (nu subestimati niciodata efectul paradoxal al scandalului public in epoca media: esti pe pag. 1 a unui ziar - kiar si de scandal -, deci existi ;) ), tocmai acu, ziceam, cind am primit nshpe sms-uri, emailuri & apeluri (inclusiv de la tipe :P !) care spuneau - toate - cit de bine arat la 45 de ani, conu marx se gaseste sa ma portretizeze in kip de 'tritza fanitza cu burtica & gusa'???
now this is mean...
unde au dat-o in bara moronii de la ziaru de kkt respectiv este in intelegerea faptului ca, in ziua de azi - asa cum anticipam, daca va uitati la postarile mele mai vechi -, cind vrei sa faci pe cineva mai cool decit este, il '(s)expui' :w00t: ...
repet: stiam cum functioneaza mecanismele astea, dar in vecii vecilor n-as fi recurs la ele (din partea mea, ar fi fost vulgar!); dar acu, ca au recurs astia, i might as well relax & enjoy it :D
Ambra Blu
25 Mar 2005, 13:33
O analiza in care Viorel Copolovici cearta personalitatile publice ca nu isi manageriaza imaginea cum trebuie.
http://www.iqads.ro/spot.read.php?IDArticol=565
cit de bine arat la 45 de ani, conu marx se gaseste sa ma portretizeze in kip de 'tritza fanitza cu burtica & gusa'???
now this is mean...
Ok, rectific: esti un exemplu vivant al erei Giacometti.
keyzer soze
25 Mar 2005, 20:48
toata lumea buna - de la patapievici la mihaela radulescu
sa inteleg ca pata si-a pus silicoane?
personalitatile publice ca nu isi manageriaza imaginea cum trebuie.
p.s.
De cand raduleasca face parte din lumea buna ? :sick:
Ambra Blu
26 Mar 2005, 00:32
personalitatile publice ca nu isi manageriaza imaginea cum trebuie.
p.s.
De cand raduleasca face parte din lumea buna ? :sick:
Personalitate publica nu = lume buna. Confunzi.
cind ma invita toata lumea buna - de la patapievici la mihaela radulescu
Ambra Blu
26 Mar 2005, 00:39
cind ma invita toata lumea buna - de la patapievici la mihaela radulescu
Pai tu m-ai citat pe mine acolo, iar eu nu ii comentam vorbele lui ALS, ci articolul. In articol era vorba despre personalitati publice etc etc etc
Pai tu m-ai citat pe mine acolo, iar eu nu ii comentam vorbele lui ALS, ci articolul. In articol era vorba despre personalitati publice etc etc etc
My bad, trebuia sa editez mai bine postul. Citatul din tine era corect si in felul ala il aprobam. Am citit articolul, e valabil.
In rest de raduleasca numai "ganduri de bine".
Ambra Blu
26 Mar 2005, 00:58
High life inseamna sa stai o viata-ntreaga high.
High life inseamna sa stai o viata-ntreaga high.
hehehe... daca ai banii necesari... :D
Alex Leo Serban
26 Mar 2005, 08:26
hel-LO!! era a joke kestia cu pata & raduleasca...
credeam ca ghilimelele sint mari cit casa ;)
privitor la articolul lui copolovici - analiza e, probabil, pertinenta (n-am cunostinte de pr ca sa o critic), dar concluzia e gresita (cum am aratat). in lumea avida de senzational in care traim, faptul ca u make the headlines te face cool.
& - anyway - n-am de gind sa-mi pun singur stampila facindu-mi 'coming out'-ul & sa ma inrolez sub steagul-curcubeu pt un accident biologic...asta e ceea ce nu mi se iarta! de ce as fi 'mindru' pt ceva ce nu am ales eu sa fiu??
pur si simplu nu mi-a pasat; faptul ca pozele & profilul erau acolo, 'la vedere', arata cit de putin pret pun pe 'imaginea publica'... faptul ca persoana care (crede ca) 'mi-a facut-o' crede ca are importanta arata cit este de provinciala, de defazata cu timpurile pe care le traim & de jalnica. cum imi scria cineva intr-un mp: 'un frustrat intelectual'...
credeam ca ghilimelele sint mari cit casa
Nu le-am observat.
in lumea avida de senzational in care traim, faptul ca u make the headlines te face cool.
Alex, crede-ma, sa apari in "ziarul" ala nu te face cool. Macar daca te dadeau in Libertatea.
anyway - n-am de gind sa-mi pun singur stampila facindu-mi 'coming out'-ul & sa ma inrolez sub steagul-curcubeu pt un accident biologic...asta e ceea ce nu mi se iarta! de ce as fi 'mindru' pt ceva ce nu am ales eu sa fiu??
Aici ai dreptate.
pur si simplu nu mi-a pasat; faptul ca pozele & profilul erau acolo, 'la vedere', arata cit de putin pret pun pe 'imaginea publica'....
Eu cred ca ti-a pasat, dar nu te asteptai sa ti-o faca talharii. Vrei sa spui ca daca ar fi sa se repete toata tarasenia si ai sti dinainte de ce o sa se intample ai mai lasa fotografiile la vedere ?
"Sursa. Spre deosebire de subiectele anterioare, cazul ALS prezinta o particularitate demna de luat in considerare si motivul principal pentru care am ales sa scriu aceste rinduri. Nu vorbim despre un pictorial paparazzi. Fotografiile au fost descoperite pe un site dedicat homosexualilor, un site pe care ALS isi cauta parteneri de distractie. Sursa este el insusi. Insasi inconstienta de a se expune intr-o lumina nu tocmai favorabila pentru o persoana publica. Personajul a mizat, probabil, pe anonimatul conferit de o comunitate virtuala internationala. Si a gresit. A gresit din pozitia celui care, prin natura profesiei, genereaza atentie si concentreaza interesul publicului."
Pitbull
26 Mar 2005, 11:28
Am träit s-o väd si pe asta! :w00t:
A.L.S. si nume conversând si folosind apelativele "Alex" (sau "Leo"), si "Nume"!
Uite - faze d-astea mä fac sä sar într-un picior si sä declam: "La Vita e Bellaaa!!!" :D
herbert
27 Mar 2005, 00:38
...?
perspective prietenie...
Incerci sa ne transmiti ceva ?
Alex Leo Serban
27 Mar 2005, 09:58
ok, eu n-am zis ca revista aia e cool - au o hirtie de kkt & texte asijderea :sick: -, dar efectul aparitiei pozelor chiar si acolo a fost.
in orice caz, feedbackurile sint beton: people noticed ca, pe linga mutra din libertatea, mai am si un corp - care a aparut acolo; how many 45-year-olds se pot 'lauda' cu asta? (fara sa intre-n pamint de rusine, that is!)
sigur ca as fi preferat o hirtie buna, stilisti etc, dar asta ar fi presupus sa fiu eu de acord cu acest mod de a ma 'vinde'...
anyway.
tot raul spre bine.
exhibitionistul als a fost (s)expus de niste oligoelementi, care l-au facut si mai exhibitionist 8) :D :P
au o hirtie de kkt & texte asijderea, dar efectul aparitiei pozelor chiar si acolo a fost...
1.Varianta electronica nu e pe hartie, nu o poti folosi in scopuri pamantene decat daca te trece pe camp.
2.Aia de "citesc" revista se uita mai mult la poze, textele sunt amanunte. ;)
Pitbull
27 Mar 2005, 19:33
anyway.
tot raul spre bine.
Nu-s cinspce minute de când, înainte sä däshchiz computatorul, mä cugetam fixamente cu aceleasi cuvinte, întrebându-mä cum sä le contextualizez ca sä nu parä prea "consolatoare".
@Herbert
De ce-a trebuit sä-ti "delete via edit" mesajul? Nu era nimic în neregulä acolo. Räspundeai în acelasi spirit comentariului meu dinainte, iar citatul imediat urmätor dat de Nume pästreazä exact un crâmpei din ideea esentialä. Drept e c-a încercat sä te împungä, cam degeaba, da-n fond n-avea cum.
Nu mai astept decât o bere cu Nume, ALS si Herbert la aceeasi masä. Cred cä-i pe vine!
herbert
27 Mar 2005, 19:49
@Herbert
De ce-a trebuit sä-ti "delete via edit" mesajul? Nu era nimic în neregulä acolo. Räspundeai în acelasi spirit comentariului meu dinainte, iar citatul imediat urmätor dat de Nume pästreazä exact un crâmpei din ideea esentialä. Drept e c-a încercat sä te împungä, cam degeaba, da-n fond n-avea cum.
Nu mai astept decât o bere cu Nume, ALS si Herbert la aceeasi masä. Cred cä-i pe vine!
draga Pitbull :P (consum mult Gombrowicz si sunt oximoronic, iconoclast, demolator de forme),
am manipulat gresit, am sters, nu retinusem formula, asa ca - mai bine un mesaj alb care "spune multe".
asteapta...
eu sunt mai sceptic.
Pitbull
27 Mar 2005, 20:04
n-am de gind sa-mi pun singur stampila facindu-mi 'coming out'-ul & sa ma inrolez sub steagul-curcubeu pt un accident biologic...
În fine, hai s-o lämurim si pe asta.
(Am atins-o tangential într-unul dintre mesajele alea kilometrice de-acu' o lunä, asa cä poate lumea n-a prea citit-o.)
Homosexualitatea NU e "accident biologic", "o glumä a naturii", etc. Färä sä intru în toate detaliile, reamintesc cä ea constä într-o discrepantä între sexul individului în general, si structura centrilor cerebrali care guverneazä sexualitatea, apärutä printr-un excedent sau deficit endocrin în perioada intrauterinä de dezvoltare a acelor centri.
Fenomenul se produce ABSOLUT LA TOATÄ LUMEA, întrucât infuzia de hormoni necesari e întotdeauna variabilä, depinzând de mai multi factori. Practic, NU POATE EXISTA nici un individ biologic ai cärui centri respectivi din creier sä fie 100% corespunzätori identitätii lui sexuale. Componenta alternativä partialä este aceea care asigurä empatia si compatibilitatea între sexe. (Un bärbat "excesiv de masculin", cu latura femininä virtualmente nulä, n-ar fi decât un "hiper-macho" incapabil sä înteleagä femeile si sä comunice realmente cu ele, dorindu-le si posedându-le doar ca pe niste obiecte ale pläcerii - si viceversa: o femeie cu personalitatea structuratä similar ar avea o atitudine complementarä fatä de bärbati.)
Scotând din burtä niste procente, doar pentru exemplificare, as zice cä persoanele heterosexuale normale au cam 70-90% o dezvoltare psihosexualä adecvatä, restul de 10-30% apartinând structurii sexuale de sex opus - si fiind, desigur, latente.
Asa cä bisexualii se aflä cam în zona lui 50/50%, iar gayii si lesbienele, în partea opusä a spectrului. Evident, extrema o reprezintä transsexualii - cei care nici mäcar nu se mai pot regäsi în propriul lor trup biologic.
Observati cä pânä si animalele au aceleasi träsäturi (de câte ori nu ne-am mirat väzând diverse patrupede - în special câini - comportându-se homosexual, si întrebându-ne ca fraierii dacä nu cumva înnebuniserä).
Cum altfel credeti sä se explicä scurtele si trecätoarele tendinte homosexuale proprii unei MARI MAJORITÄTI ale puberilor si adolescentilor, înainte ca persoanele respective, maturizându-se, sä se contureze absolut "straight"?
Sau cazurile unor indivizi care, dimpotrivä, abia spre bätrânete îsi descoperä, stupefiati, apetenta spre homosexualitate? Am citit despre un bärbat care, dupä o viatä si o cäsnicie normalä, rämânând väduv pe la vreo saizeci de ani, dintr-o datä s-a... îndrägostit de alt bärbat! Noroc cä era un individ echilibrat si, dupä socul initial, a reusit sä-si accepte noua conditie.
Asa cä onorabilii care numesc aceste tipuri de personalitate si comportament "contra naturii" au cam rämas în urmä cu nivelul de informare. Ar fi destule de comentat si în legäturä cu preceptele morale si religioase împotriva homosexualitätii (de înteles, în contextul epocii când au fost emise), si cu aspectele privitoare la reproducere, în raport cu latura strict afectivä a sexului, etc., dar mä opresc aici. Cred cä ideea e cât se poate de clarä.
draga Pitbull :P consum mult Gombrowicz
Pe langa Gombrowiczul asta, mai povestesteste-ne despre BMW-ul tau. :lol: Sa nu-mi spui ca e seria 7?
o bere cu Nume, Herbert
Trebuie sa fiu beat, drogat si sa fi castigat la loto in ziua aia ca sa se intample asa ceva. :hmm:
@Pitbull
De unde ai scos procentele alea cu 50/50 ? :shock:
@Pitbull
De unde ai scos procentele alea cu 50/50 ? :shock:
Scotând din burtä niste procente
...daca nu esti atent la lectie...
Ambra Blu
27 Mar 2005, 22:01
Cum altfel credeti sä se explicä scurtele si trecätoarele tendinte homosexuale proprii unei MARI MAJORITÄTI
De la un domn care s-a indeletnicit cu talmacirea atita vreme am avea pretentia sa nu juxtapuna niciodata 'mare' cu 'majoritate'.
Ehh, exista controverse.
Unii considera ca e pleonasm.
Altii insa considera ca "marea majoritate" nu este pleonasm, pentru ca poate exista o majoritate de 51% sau una de 98,12%.
Ambra Blu
28 Mar 2005, 10:18
Ehh, exista controverse.
Unii considera ca e pleonasm.
Altii insa considera ca "marea majoritate" nu este pleonasm, pentru ca poate exista o majoritate de 51% sau una de 98,12%.
MAJORITÁTE, majoritãþi, s.f. Partea sau numãrul cel mai mare dintr-o colectivitate. Superioritate numericã cerutã (prin lege) sau obþinutã în alegeri. Majoritate absolutã = numãr de voturi egal cu cel puþin jumãtate plus unu din total. Majoritate relativã = numãrul cel mai mare de voturi obþinut de cineva în raport cu voturile obþinute de fiecare din ceilalþi candidaþi. Majoritate civilã = Majorat1. – Din fr. majorité. Cf. lat. m a i o r i t a s, - a t i s, germ. M a j o r i t ä t.
(Sursa: DEX '98 )
PS: Am o vaga banuiala ca acele controverse exista pe forumuri gen cafeneaua.com
Au existat si intre mine si un stimabil professeur atunci cand i-am atras atentia ca vorbeste in pleonasme.
Pitbull
28 Mar 2005, 19:43
Ambra are dreptate, în fond.
Totusi, nici Danny nu greseste. Dincolo de faptul cä sunä suspect, si contrazice regulile de bazä ale limbii citate de Ambra, sintagma "mare majoritate" nu e numai intratä în uz ci si, asa cum a demonstrat Danny, justificatä logic (n-o putem considera doar o "gresealä generalizatä", cum existä atâtea altele).
Numai märeata Academie poate transa disputa. Pânä atunci, cred cä fiecare dintre noi poate rämâne fidel pärerii sale. N-o sä ne luäm de pär din asta.
Ambra Blu
28 Mar 2005, 22:28
Totusi, nici Danny nu greseste. Dincolo de faptul cä sunä suspect, si contrazice regulile de bazä ale limbii citate de Ambra, sintagma "mare majoritate" nu e numai intratä în uz ci si, asa cum a demonstrat Danny, justificatä logic (n-o putem considera doar o "gresealä generalizatä", cum existä atâtea altele).
Sau gresiti ambii. Exista o instanta, DEX-ul, care valideaza sau nu anumite forme gramaticale, de lexic, etc. In orice caz - uzual folosita sau nu - 'marea majoritate' e incorect. In cazul indicat de Danny se foloseste majoritate relativa.
Ce s-a perimat topicul asta perimat....
Pitbull
29 Mar 2005, 00:30
Exista o instanta, DEX-ul, care valideaza sau nu anumite forme gramaticale, de lexic, etc.
Scuze dacä fluier în bisericä, dar acelasi D.E.X. valideazä perle de inculturä ca "revelion", "pricomigdale", etc., introduse în limbä prin filiera analfabetilor si a agramatilor. Dacä-i vorba sä fim foarte rigurosi, atunci eu mä uit cä-i zice "Dictionar EXPLICATIV al limbii române", nu "normativ". Ii accept explicatiile, dar cu privire la norme, îmi mai folosesc si creierele propii si personele.
Apropo, vä recomand tuturor "Dictionarul greselilor de limbä", scos de Graur prin 1982, cred. Face ferfenitä si DEX-ul, si Indreptarul.
herbert
29 Mar 2005, 01:06
"Marea majoritate" trebuie evitata. Ambra are dreptate. sintagma poate forta intrarea doar intr-un text artistic, invadat de oralitati si indrazneli stilistice - o proza despletita, ceva in care greseala e draguta, intra in reactie chimica s.cl...
ma bucura rautatea - in sens bun - lui Ambra pt corectitudinea & plasticitatea limbii. tinerii prozatori debutati de Polirom m-au dezamagit - majoritatea - prin felul cum scriu - neglijent, simplu-descompus.
sa revenim la topic. iata un articol de Mircea Cartarescu pe acest subiect.
Mircea Cartarescu (www.jurnalul.ro/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=294406&mode=thread&order=0&thold=0)
Homosexualul ramane, pentru majoritatea societatii romanesti, un "poponar", un monstru hidos. I se asociaza sadismul, pedofilia, poate chiar satanismul. Biserica il respinge si doctrinarii nationali ii considera "viciul" – "strain obiceiurilor poporului roman". Oricat de valoros ar fi pe plan intelectual, oricat de folositor societatii ca profesionist, el ramane stigmatizat, alogen, neintegrabil.
Si va mai fi privit asa inca 50 de ani de acum inainte.
Un paralelism cu imaginea evreului se impune si e cat se poate de graitor.
Nu e.
Parca am recitit o bucatica din De ce iubim femeile. :hmm:
keyzer soze
30 Mar 2005, 10:47
articolul lui Mircea despre als vine ca o palma pentru toti cei implicati in afacerea aia cu cucuri si digicam-uri.
Mircea va lua Nobel-ul, als-ul isi va continua emisiunile de pe Cultural (pe cand cartea despre WKW, dude?), iar voi ramaneti la filmat nunti si la luat pumni in bot pe forum-uri.
Anonymous
30 Mar 2005, 11:34
sa revenim la topic. iata un articol de Mircea Cartarescu pe acest subiect.
Mircea Cartarescu (www.jurnalul.ro/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=294406&mode=thread&order=0&thold=0)
Ce infantilo-neadaptat e cartarescu, printre ultimele exemplare de intelectual-don quijote fara oo, incapabil sa inteleaga ca in jurul lui se schimba lumea fix ca in reclama la bigmac.
herbert
30 Mar 2005, 12:46
n-ai dreptate giulkiuz. Cartarescu e destul de "adaptat" si implicat, uneori merge inaintea multora care au iluzia si orgoliul ca mananca "realitatea" pe paine...
cum e astazi reclama la bigmac, ca nu mai consum asa ceva de vreo cativa ani?
si inca, de data asta pt alcineva: Mircea Catarescu nu e "trist". tristi sunt cei care citesc si nu inteleg nimic.
Mircea va lua Nobel-ul.
:lol: Siguuur ca DA !, iar romanii vor fi primii care in urmatorii 4, 5 ani vor trimite primul om pe Marte.
Alex Leo Serban
08 Apr 2005, 10:00
ieri am primit un sms de la numarul de mai sus, prin care mi se propunea un tirg: numele celui care a trimis pozele acelui ziar, in schimbul unei recompense...
cum am propriile mele banuieli in privinta persoanei, am cerut indicii suplimentare.
a urmat un sir rocambolesc de 'detalii', care m-au facut sa miros un bluff (eu am intrebat daca persoana in cauza a dat cu subsemnatul la ziar ca sa-si ia banii, sms-ul mi-a zis ca 'in redactia ziarului exista camere de supraveghere, care au filmat persoana in timp ce' bla bla...).
am zis ca nu ma intereseaza.
la care sms-ul m-a avertizat ca ziarul 'va publica poze cu mine & cu un minor' (sindromul jacko), iar eu i-am zis: sigur ca da, si cu o gisca :D
evident, acele poze nu exista, pt ca nu-mi plac 'minorii'... :sick:
evident, am facut sex si cu minori - cind eram minor...
de atunci, am trecut la sexul matur: prefer experienta ;)
nu e exclus sa fie si o incercare a ziarului de a mai 'stoarce ceva' suc din lamiie - vazind ca n-a iesit nimic.
o supralicitare.
un santaj.
(inca) o mizerie.
la fel de evident, avocatul cu care-am vorbit - si care pregateste actiunea in justitie - e la curent si cu asta (am pastrat sms-urile); mi-ar fi de folos daca stiti acest numar de mobil - informatii pe mp...
multumesc.
Ambra Blu
08 Apr 2005, 13:12
Iar ieri, tot la topicul asta, un labar de la atac la persoana dadea un link cu poze noi. Din fericire, emi a strins gunoiu'.
Pitbull
08 Apr 2005, 14:02
Nici mäcar nu erau poze noi, erau tot alea, editie nereväzutä si neadäugitä. Apropo de storsul smacului de lämâie si de ideea de bluff. Si nu era "de la" atac la persoanä, era CHIAR atac la persoanä - revista însäsi, am väzut cu ochii mei semnätura, sä moarä mama dacä vä mint!
Alex Leo Serban
08 Apr 2005, 14:05
ah, m-am linistit... intrebarea mea era de unde p... mea 'descopera' astia poze 'noi' cind eu stiu ca n-am facut, cu totul, decit alea!! :?
ca doar nu le-oi fi facut in somn(-ul ratiunii - care, cum stim, naste monstri :(( )
Pitbull
08 Apr 2005, 14:09
Somn usor, natiune...! :x
Vor veni vremuri mai bune! :x :x
Naaaniii... Baaaniii... :sleep: :sleep: :sleep:
(Ada Milea sä träiascä!)
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.