PDA

View Full Version : Patimile lui Hristos


Blue
09 Mar 2005, 18:55
Salutare, stiu ca multi mi-ati simtit lipsa pe acest forum, in special versatul guru Nume. Nu pot sa spun ca am vazut toate acele filme nominalizate la oscar insa m-a indignat lipsa filmului "Patimile lui Hristos" dintre nominalizari. Filmul care pe vremea aceasta anul trecut zguduia lumea cinematografiei mondiale nu a avut doar nominalizari marunte la Oscar. Nu stiu despre voi dar mie unu imi lasa un gust amar in gura chestia asta. Poate lansarea lui prea devreme fata de Oscaruri l-a facut sa fie uitat. Sa fie lumea atat de superficiala si subiectiva ?!?

Pitbull
09 Mar 2005, 19:29
Salve, avem topic special "Patimile lui Christos", l-am forfecat acolo-n draci (Doamne iartä-mä!), si cu bune, si cu rele. Dibuieste-l si desfäsoarä-te, desi s-a cam învechit.

radu83
09 Mar 2005, 23:02
cu riscul de a declansa alte discutii interminabile pe tema "the Passion..." te intreb: ce ti s-a parut demn de Oscar la acest film? Incasarile?

Sincer nu vad cum un sir monoton si interminabil de violenta bruta si nediluata poate starni reactii diferite de scarba & repulsie, cu atat mai putin experientele religioase pe care unii pretind ca le-au avut

Pitbull
10 Mar 2005, 00:25
Dom'le, räspunsuri existä - desi nu tin de sfera artisticului. Totusi propun sä mergem la vechiul topic si cä cumbatem acolo. Mäcar ca sä nu-ncepem sä repetäm iar tot ce s-a spus deja. In fond, joaca asta de-a uite dracu', nu e dracu', ba cu sarpele, ba cu plodul diform în brate, nu meritä douä topicuri separate.

keyzer soze
10 Mar 2005, 06:56
Filmul care pe vremea aceasta anul trecut zguduia lumea cinematografiei mondiale

Iti recomand K1, in direct, pe Pro TV. Zguduiala garantata.

Longshot
10 Mar 2005, 07:35
si gasesti k1 si prin diverta p dvd. zguduiala garantata, de cate ori vrei tu :P
rectific, local kombat, nu k1. eh, tot aia, doar ceva mai mioritic.

emanuel
10 Mar 2005, 15:06
Exista deja subiecte cu Patimile lui Hristos.
Discutati acolo.