PDA

View Full Version : VA CER PAREREA - HOPE SPRINGS

Gilia
09 Mar 2005, 13:34
Va salut oameni buni!
Sunt curioasa si eu sa aflu niste pareri ROMANESTI in legatura cu filmul Hope Springs cu Colin Firth.
De ce spun romanesti? pentru ca pe cele straine le-am studiat deja.
Astept, deci, sa imi raspundeti si va multumesc anticipat.
Numai bine :D !!!

Gilia
09 Mar 2005, 18:27
:? chiar nimeni nu a vazut filmul asta?
...sau sa mai am un pic de rabdare? ...ok o sa am... :)
Chiar! ... daca tot suntem la capitolul pareri hai sa va mai cer una, si anume, in legatura cu Trauma tot cu Colin Firth.
Sper in continuare ca voi primi raspuns.
Numai bine :D !!!

cherryblossom
09 Mar 2005, 20:38
te cheama cumva giulia? 8)

Gilia
09 Mar 2005, 20:47
Nu!

Acuma, totusi, daca tot ai intrat in vorba, stii ceva de filmele astea???

cherryblossom
09 Mar 2005, 20:54
habar n-am de ele, dar ma uit acum pe imdb si vad ca au note foarte proaste... iar Colin Firth nu-mi place de fel...

Gilia
09 Mar 2005, 21:13
Pe IMDB m-am uitat si eu, nu doar la note ci si la comentarii.
Ma interesa parerea unor persoane care au vazut filmele astea (se pare ca sunt destul de putine, aproape inexistente).
Oricum mai astept...

Am vazut Fata cu cercel de perla si, ca multi altii, cele doua Bridget Johns si am zis sa vad unde a mai jucat CF. Faptul ca tie nu iti place CF nu il comentez, e parerea ta.

cherryblossom
10 Mar 2005, 11:41
Girl with a Pearl Earring se remarca mai mult pentru Scarlett Johansson, decit pentru Colin Firth.. but, whatever... nu cred ca trebuie sa poposesti prea mult la filmele alea doua, cind exista sute mult mai bune...

Gilia
10 Mar 2005, 12:28
De exemplu? ... ia zi-mi unul pe care l-ai vazut tu in ultima vreme. 8)

cherryblossom
10 Mar 2005, 12:33
ultimul, ultimul?

Pianista de Haneke ;)

parca sintem la gradinita... :)

Ambra Blu
10 Mar 2005, 12:57
Girl with a Pearl Earring se remarca mai mult pentru Scarlett Johansson, decit pentru Colin Firth.. but, whatever... nu cred ca trebuie sa poposesti prea mult la filmele alea doua, cind exista sute mult mai bune...

Hai ca numar eu pe degete sutele alea, cit timp imi vorbesti tu de imaginea din Girl With a Pearl Earring.

cherryblossom
10 Mar 2005, 14:57
pina ai numarat tu pe degete sutele alea, eu am fost sa maninc... mai bine imi spui tu despre imaginea din filmul ala, ca de la profesionist la amator.. 8)

Ambra Blu
10 Mar 2005, 15:03
pina ai numarat tu pe degete sutele alea, eu am fost sa maninc... mai bine imi spui tu despre imaginea din filmul ala, ca de la profesionist la amator.. 8)

Mi-au iesit vreo zece sute. Asta vine cam o mie in lei. Desert nu maninci? Cit nu iti spun eu despre imaginea aia?

marx
10 Mar 2005, 15:06
Hai ca numar eu pe degete sutele alea, cit timp imi vorbesti tu de imaginea din Girl With a Pearl Earring.
Ce nesimt al realitatii ai tu, miriapodule!

Ambra Blu
10 Mar 2005, 15:09
Ce nesimt al realitatii ai tu, miriapodule!

Dar ce vaz ascutit ai tu, cirtitoiule! Cum iesi tu din starea invizibila cum zice cineva ceva de dra cherryblossom.

cherryblossom
10 Mar 2005, 15:19
Cit nu iti spun eu despre imaginea aia?

nu inteleg (probabil o sa zici ca "nu am cum" etc... but still, nu inteleg)...

pe marx lasa-l in pace, a luat el partea si altor 'domnisoare' :)

Gilia
10 Mar 2005, 15:42
Asa, gagici paruiti-va! madam Mitza Baston si madam Didina Mazu ... pentru domn' Nae Girimea :lol:

cherryblossom
10 Mar 2005, 15:46
Asa, gagici paruiti-va! madam Mitza Baston si madam Didina Mazu ... pentru domn' Nae Girimea :lol:

:lol: sint pe jos de ris... ma paruiesc cu gagica Ambra Blu pentru domnu Marx-Nae Girimea.. hahaaaaaaaaaaaa, asta e mai tare decit bancul lui Leonard.. :lol:

Jay
10 Mar 2005, 21:48
asta e mai tare decit bancul lui Leonard.. :lol:
Care banc? :?

cherryblossom
10 Mar 2005, 22:35
pai ala cu rola de film...

Jay
10 Mar 2005, 23:20
ah..ala cu rola de film...
Ce se intampla pe topicul asta? am si eu in seara asta chef de scris pe forum si nu prea am unde... asa s-a ajuns... :P

Nae
10 Mar 2005, 23:24
a very confusing topic, indeed.
unde s-a inceput si unde s-a ajuns... bancul lui Leonard cu rola...!?
whatever...

Jay
10 Mar 2005, 23:24
Nu la asta ma refeream... anyway... bun banc