View Full Version : i like these calm little moments before the storm...
Longshot
03 Mar 2005, 09:55
strict din motive de plictiseala, la o cafea aici si o tigara, bagati cele mai marfa personaje negative din filme. nu merg pers. gen michael corleone sau patrick bateman, in caz ca va intrebati, care sunt principale, si cu care esti fortat sa "tzii". puteti sa-i amintiti totusi, ca sa nu-i uite lumea.
din punctul meu dv, cireasa de pe tort o ia stansfield din leon, interpretat de gary oldman. superb. :happy:
"You don't like Beethoven. You don't know what you're missing. Overtures like that get my... juices flowing. So powerful. But after his openings, to be honest, he does tend to get a little fucking boring. That's why I stopped!"
cherryblossom
03 Mar 2005, 11:56
personajul lui Denzel Washington din Training Day... this guy is really cool, I think I like him... :love:
ladyscorpio
03 Mar 2005, 13:09
Tom Cruise in Collateral si mai ales Benicio del Toro in The Hunted.
Lady_Skar
03 Mar 2005, 15:06
Joker din Batman
Jack Nicholson nu numai ca a jucat personajul dar l-a inteles perferct. Joker is completely insane, este opusul radical al lui Batman. Insa in acelasi timp este foarte inteligent, la fel cum si batman este nitel labil psihic.
Dr Evil in Austin Powers
What more can you say about this guy?
Mama lui Bubble boy
Pentru ca era atat de delicios de paranoica, si in the end a facut ce trebuie.
Joker din Batman
Jack Nicholson nu numai ca a jucat personajul dar l-a inteles perferct. Joker is completely insane, este opusul radical al lui Batman. Insa in acelasi timp este foarte inteligent, la fel cum si batman este nitel labil psihic.
Si pe langa asta, cum ai putea sa-l placi pe ...homosexualul Batman?
Lady_Skar
03 Mar 2005, 16:37
He's not gay, he's just driven!
Dar since you brought it up, iti atrag atentia asupra unei conversatii intre Lex Luthor si Joker din comics bine inteles:
Lex Luthor: How does it feel... to know Batman likes Catwoman better?
Joker: Wh-what?
Lex Luthor: Face it sister, he'll NEVER love you. You can fuck with his city all you want. He'll never take you to the prom.
Joker: SOMEONE GET ME AN AXE! I WANNA CHOP HIS HANDS OFF!
:D
obvious
03 Mar 2005, 18:09
gary oldman personaj negativ din orice...hehe..loooove the man.
diavolul din "the passion".unul dintre putinele puncte favorabile ale sandramalei.peiorativ sau nu..
lance henrikssen in "dead man"ul lui jarmusch. .anyday, babe.
nu e negativ.dar...
Malcolm McDowell.Clockwork (gee, cine ar fi ghicit ...?)
europe_east
03 Mar 2005, 18:25
Daniel Day Lewis in Gangs of New York.... Sau oriunde.
obvious
03 Mar 2005, 18:36
europe_east, love ya!
exact ala era beculetul care nu se aprindea.
day-lewis it is.
europe_east
03 Mar 2005, 18:56
Plecaciuni.... :)
Ar mai fi si Woody Harrelson in Natural Born Killers, zic eu. Ca in Larry Flint esti cam obligat sa tii cu el... Hey, but come on, o dama rea si sarmanta nu gasim?
Ahem... These calm little moments... :P
Cat despre personaje negative... Sa nu fie prea principale ca sa nu tinem cu ele din principiu... Ceva mai deosebit... Harvey Keitel in "Alice Doesn't Live Here Anymore"... He blew me away! :D
Longshot
03 Mar 2005, 19:07
bine asha mah cu oldman. obvious > high five.
l-am uitat pe joaquin pheonix in gladiator, singurul lucru bun din film.
"am i not mercyful?"
p.s. : da, stiu de greseala. initial pusesem this calm little moment. si abia mai incolo mi-am amintit ca era "moments". am uitat insa sa pun si "these"-ul corespunzator. touchy, touchy
obvious
03 Mar 2005, 19:11
pai diavolul din passion..aia dama rea si sarmanta..
ne mai gandim.
europe_east
03 Mar 2005, 19:15
Personaje neprinicipale?.... Aaaaa, pardon. Deci ceva mic si rau si ascuns intr-un colt? Salieri?
Da, diavolita aia mi-a placut si mie mult. Ce ochi, Dumnezeule....
obvious
03 Mar 2005, 19:22
europe..
:love:
marla singer.nu negativ.negru though.
Longshot
:? glenn close? - dalmatienii, ala cu michael douglas si dangerous liaisons. se pune?
nu stiu cat de sarmanta e though :P
obvious
john cleese in eric the viking. hahahahahaha!!!
europe_east
04 Mar 2005, 05:29
we all love marla... lucy liu in kill bill? sau darryl hannah?
tailgunner
04 Mar 2005, 08:40
Dennis Hopper in Blue Velvet
Robert Loggia in Lost Highway
Kevin Spacey in The Usual Suspects & Seven
Bill McKinney (mountain man) in Deliverance
...erm.... Roger Reese (Sheriff of Rottingham) in Men in Tights?..."He deared to kill a king's dare" :lol: sau Dom De Luise (Don Giovanni) "Since we've been friends, us, England and Jersey..." :lol:
cherryblossom
04 Mar 2005, 09:59
we all love marla... lucy liu in kill bill? sau darryl hannah?
darryl hannah!!
tailgunner
04 Mar 2005, 10:06
ahem...merciful
tailgunner
04 Mar 2005, 10:14
tot Gary Oldman in The Fifth Element
"You're a monster, Zorg!"
"Ah know".
:lol: :lol: :lol:
Gaandalf
04 Mar 2005, 12:22
Darth Maul ... suparat rau de tot si mai si arata EVIL pe deasupra...
Give it up for Darth Maul!
Tyler Durden
"Hi. You're going to call off your rigorous investigation. You're going to publically state that there is no underground group. Or... these guys are going to take your balls. And send one to the New York Times, one to the LA Times press release staff. Look, the people you are after are the people you depend on. We cook your meals, we drive your ambulances. We connect your calls, we guard you while you sleep. Do not... fuck with us."
Brick Top Polford - "Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me."
John Milton
"Let me give you a little inside information about God. God likes to watch. He's a prankster. Think about it. He gives man instincts. He gives you this extraordinary gift, and then what does He do, I swear for His own amusement, his own private, cosmic gag reel, He sets the rules in opposition. It's the goof of all time. Look but don't touch. Touch, but don't taste. Taste, don't swallow. Ahaha. And while you're jumpin' from one foot to the next, what is he doing? He's laughin' His sick, fuckin' ass off. He's a tight-ass. He's a sadist. He's an absentee landlord. Worship that? Never."
Longshot
05 Mar 2005, 07:54
tyler durden cu siguranta nu e villain frate, dar brick top DA. si super faza aia cu nemesis.
legat de lucy liu sau daryll hannah, lucy liu pana la capat :
"silly rabbit, trix are ... for kids" :love:
Nightwane
05 Mar 2005, 08:21
Frank - n - furter (desi nu e bad-guy in totalitate :P)
"Even smiling makes my face ache..."
"He had a certain naive charm...but no muscle!"
;)
Gaandalf
05 Mar 2005, 13:42
tyler durden cu siguranta nu e villain frate ...
ha ha ... dar ce este ?
Longshot
05 Mar 2005, 16:50
cum am zis-o si la inceput, daca il pui pe tyler poti sa ii pui si pe michael corleone, hannibal lecter, norman bates, ori nu poti sa faci asta. nu stau sa explic de ce pt ca mi-e lene sa scriu.
da, e pers. negativ daca vrei sa pui totul in alb si negru dar topicu asta era strict pentru anumiti "rai". daca tot ai nelamuriri, baga privat :P
Gaandalf
05 Mar 2005, 17:05
cum am zis-o si la inceput, daca il pui pe tyler poti sa ii pui si pe michael corleone, hannibal lecter, norman bates, ori nu poti sa faci asta. nu stau sa explic de ce pt ca mi-e lene sa scriu.
da, e pers. negativ daca vrei sa pui totul in alb si negru dar topicu asta era strict pentru anumiti "rai". daca tot ai nelamuriri, baga privat :P
bine mey dk tu zici ...
Nightwane
05 Mar 2005, 17:48
ah..sa nu-l uit pe Michael Myers :love: best goddamn serial killer ever.
ah..hai si Leatherface (desi e retardat :P he still rocks)
dar...din tot ce am vazut eu pana acum...nimeni nu-l egaleaza ca sharm si ca freakiness pe good ol' Frank :D
Gaandalf
05 Mar 2005, 17:50
bine ca nu ai zis si de Jason ... :D
Nightwane
05 Mar 2005, 17:53
bine ca nu ai zis si de Jason ... :D
jason is lame. very very lame. so is freddy. :hmm:
da' ma mir ca TU n-ai zis nimic de Frank-n-furter :P you twit!
Gaandalf
05 Mar 2005, 18:09
hai sa itzi fac pe plac...
stii k Frodo ii da 2 bashini lu' Michael si cade in cap si isi sparge si masca aia LAME a lui nu ?
:lol:
meriti tu oare sa scriu SAURON aici ? ala e si mai suparat ...
Nightwane
05 Mar 2005, 18:13
hai sa itzi fac pe plac...
stii k Frodo ii da 2 bashini lu' Michael si cade in cap si isi sparge si masca aia LAME a lui nu ?
meriti tu oare sa scriu SAURON aici ? ala e si mai suparat ...
FRODO? Frodo nu e villain ... si Frodo s-ar pisa pe el de frica in fata lu' Michael Myers. Sauron? Sauron e un labar trist care se caca pe el de frica cand ii vede pe Teletubbies.
Gaandalf
05 Mar 2005, 18:31
Sauron? Sauron e un labar trist care se caca pe el de frica cand ii vede pe Teletubbies.
haide sa analizam acest personaj un pic...
A psychotic murderer institutionalized since childhood escapes on a mindless rampage while his doctor chases him through the streets.
mindless rampage = :lol: :lol: :lol: :lol:
Si dupa 20 si ceva de ani tot nu moare si se intalneste cu Busta Rhymes care ii zice : "Die mother-fucker" sau ce dracu ii mai zice...
i mean ... get a life buddy!
deci recunoaste ca e LAME... macar Sauron avea motiv da' asta ce dracu' ... tot invie, iar moare si o sa apara Halloween 47 peste zeci de ani ... :sick:
Nightwane
05 Mar 2005, 18:33
haide sa analizam acest personaj un pic...
A psychotic murderer institutionalized since childhood escapes on a mindless rampage while his doctor chases him through the streets.
Si dupa 20 si ceva de ani tot nu moare si se intalneste cu Busta Rhymes care ii zice : "Die mother-f***" sau ce dracu ii mai zice...
i mean ... get a life buddy!
deci recunoaste ca e LAME... macar Sauron avea motiv da' asta ce dracu' ... tot invie, iar moare si o sa apara Halloween 47 peste zeci de ani ... :sick:
cracanel...eu ma refer strict la Myers din Halloween 1. You cocksucking midget
Gaandalf
05 Mar 2005, 18:37
whatever dude! mindless rampage ... :lol: mai bine ziceai de Sauron si poate ca as fi acceptat ... :lol:
explica-mi si mie faza cu masca aia din aracet sau ce vrea ea sa fie ...
cine pe cine a copiat cu masca... au scos ucigas cu masca de hockey si unul cu masca de aracet. Care a iesit primul la cinematografe ?
Sm�agol-Gollum
05 Mar 2005, 20:54
the dude i don't wanna fack with is jack za ripper...
Nightwane
06 Mar 2005, 06:18
explica-mi si mie faza cu masca aia din aracet sau ce vrea ea sa fie ...
cine pe cine a copiat cu masca... au scos ucigas cu masca de hockey si unul cu masca de aracet. Care a iesit primul la cinematografe ?
Myers a fost primul cu masca...Jason a venit mai tarziu cu masca de hockey (care e cam gay )
notorious
08 Mar 2005, 13:16
1. hannibal lecter
2. annie wilkes (din 'misery', fucking crazy CRAZY C.R.A.Z.Y. woman)
3. sadako & samara (eu am ceva cu copiii afurisiti din filmele de groaza !) - din 'ringu' si remake-ul sau american(izat).
4. michael myers - dar cu mentiunea ca sper sa moara odata !
5. copilul din 'dark water' (nu mai tin minte cum o chema) - koji suzuki, saracul, are ceva cu fetitele posedate
6. regan (exorcistul) - like i said... kids again!
7. elle driver (!!!)
si multi altii :P
Gaandalf
08 Mar 2005, 17:57
4. michael myers - dar cu mentiunea ca sper sa moara odata !
poftim ?
o sa prinda o noua serie in curand... Halloween : Next Gen in care Michael will set out on a "mindless rampage" ( :lol: ) to hunt down the cousins of Jamie Lee Curtis' grand kids (from her father's side) ... si o sa se "apgradeze" si el k Jason X si o sa vedem filme SF. Dupa o sa vedem un Freddy Vs Jason X VS Michael VS Chucky and his 2 new born hell's spawns brides ... :lol:
Elle Driver ? Good pick!
Also O'Ren Ishii! :love:
Christopher Walken .... Vincenzo Coccotti in True Romance, 1993. Super tare. Singurul film in care mi-a placut Patricia Arquette.
Apare intr-o singura secventa, in rulota lui Dennis Hoper care-i spune ca italienii se trag din negri. Coccoti il rade pe personajul lui Hoper.
notorious
08 Mar 2005, 21:35
Elle Driver ? Good pick!
Also O'Ren Ishii!
vai, cum am uitat de o'ren !! intra in FATA lui elle, din partea mea. :) de fapt, adunatura de ticalosi din 'kill bill' este antologica. :P
Longshot
08 Mar 2005, 22:03
de fapt, adunatura de ticalosi din 'kill bill' este antologica
poate mai putin vernita green totusi. n-a aratat decat 2-3 scheme cu un cutit.
notorious
09 Mar 2005, 16:22
hai sa mai bagam si un:
8. john doe ('se7en')
9. cyrus the virus ('con air')
10. cujo. :(( daca nu era [i]turbat[/] cainele ala nenorocit !!
ma gandeam daca ar trebui sa introduc in top raul colectiv din 'dogville'...
Longshot
09 Mar 2005, 16:53
merge.dar poate stellan skarsgaard si paul bettany. totusi ei sunt cei mai "repugnant"
daca am face o categorie cu cei mai penibili, l-as baga pe dracula din blade trinity. poate stiti faza :
dracula : are you ready to die, blade?
blade : i was born ready, motherf*cker
dracula : motherf*cker? i like that...
Gaandalf
10 Mar 2005, 06:11
Desi are un rol de cateva secunde pe mine m-a super distrat: "Bomb Voyage" din Incredibles: "Mooonsiuer Encroyable!" :lol:
- in Bambi - villain - MAN :lol:
- 2001: A SPACE ODYSSEY - HAL 9000
-Clockwork Orange - Alex De Large
-It - Pennywise
-Wishmaster
Sm�agol-Gollum
10 Mar 2005, 21:26
"robotzelu" din Red Planet, NASA parca....
Nightwane
11 Mar 2005, 12:32
-Wishmaster
eeeew...you are so lame. The Djin e unul dintre ei mai penali villains. Nu mai penal ca ala din Bloody Murder da' whatever. :P
ah..sa nu uit sa-i pun si pe aia multi din Men Behind The Sun :D
notorious
11 Mar 2005, 16:49
"robotzelu" din Red Planet, NASA parca....
huh ???? aschimodia aia pe care, daca n-as sti ca-i personaj negativ, as face-o cadou unui verisor de-al meu de 5 anisori sau as arunca-o la fiare vechi ?? jesus ! :shock:
Sm�agol-Gollum
11 Mar 2005, 20:45
ce o sa te fut.a aschimodia aia daca te prinde...
notorious
13 Mar 2005, 11:19
baietzelule, eu cred ca tu te sperii prea usor...
Sm�agol-Gollum
13 Mar 2005, 23:16
nope..i don't think so
si in plus aici nu e faza de speriat, ci e faza de "i don't wanna fuck with" s.hit
Longshot
14 Mar 2005, 08:09
l-as expedia in categoria asta si pe bob din twin peaks. la o adica, mofo-ul asta mi-a terorizat serile cand ma uitam la serial. (pe de alta parte si uriasul ala, care cica era baiat bun, ma cam speria :oops: )
cu ocazia asta, ii dau si un r.i.p./o.i.p./d.s.i. lui frank silva, care il juca.
Nightwane
14 Mar 2005, 11:49
l-as expedia in categoria asta si pe bob din twin peaks. la o adica, mofo-ul asta mi-a terorizat serile cand ma uitam la serial. (pe de alta parte si uriasul ala, care cica era baiat bun, ma cam speria :oops: )
cu ocazia asta, ii dau si un r.i.p./o.i.p./d.s.i. lui frank silva, care il juca.
Bob, din perspectiva mea, nu era rau. Doar profita de slabiciunile oamenilor. Si cum motto-ul meu temporar e "hit people when they're down" ... he can't be a bad guy :P
notorious
14 Mar 2005, 14:05
poate ca o sa sune ciudat, dar mie R.E.A.L.L.Y. evil mi s-a parut robert durant (larry drake) din 'darkman'. that guy was T.W.I.S.T.E.D. :((
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.