View Full Version : Oscar~
Din cate am inteles in seara asta are loc evenimentul. Chestia ciudata e ca pe program24.ro scrie:
"00:00 Premiile Oscar, numaratoarea inversa...
01:15 Secunda fatala(R)"
Si din cate stiu eu ar trebui sa dureze ~5 ore. Il transmit altii atunci?
Longshot
27 Feb 2005, 18:21
nope. romanii nu dau ceremonia. ala e doar un reportaj micut probabil.
dar, de ce nu discutam pe thread-ul de la premii?
Ca nu multi intra acolo. Eu fiind unul dintre cei care nu intra.
ProSieben-ul transmite?
Longshot
27 Feb 2005, 18:30
well, daca nu transmit, atunci o sa stau treaz pana la 4 degeaba. asha ca ar face bine sa o faca. din ce zic astia, in locul unde nu vrei tu sa intrii, se pare ca da, transmit nemtzii.
Ar fi bine sa transmita. Pentru binele lor. Daca nu, WW3 ~
Un topic cu oscar deja exista. Demers inutil ....
bellhop
27 Feb 2005, 19:13
Proteve nu dã transmisia în direct, cicã au dat un promo cã dau marti, sau joi de-apoi...;
uitati-vã pe ProSieben de la 2.00;
M_olecula
27 Feb 2005, 19:47
protv-ul transmite gala reluare marti seara
de la 00:00 pe pro7 e in direct
Pe PRO7:
02:00 Oscar 2005 - Ankes Red Carpet Show
03:00 Oscar Preshow 2005
03:30 Oscar 2005: LIVE
Asa e?
Sm�agol-Gollum
27 Feb 2005, 20:06
02:00 Oscar 2005 - Ankes Red Carpet Show
03:00 Oscar Preshow 2005
03:30 Oscar 2005: LIVE
sa inteleg ca asta e pe pro7,nu?
ma fut in gura lor de romani impotenti ca nu dau oscarurile live!!
http://www.cinemagia.ro/forum/viewforum.php?f=51&hist=0
auoleu....
cat de varza sunt comentariile in germana... incredibil.
ce cretia e Anke Engelke.... durere...
daca nu tace, sa mor eu ca inchir teveu'.
Datorita reporteritei yo m-am culcat de la 2:30 la 3:30 :)
Longshot
28 Feb 2005, 07:49
:lol: asha am facut si eu. am deschis exact la premiul pt art direction, primul. asa ca nu am prins nici un neamtz vorbind.
Gaandalf
28 Feb 2005, 08:51
a vazut cineva introducerea ... cu Chris Rock ?
De fiecare data fac o caterinca despe toate filmele care sunt nominalizate sau nu numai ...
Cum a fost prestatia lui Chris Rock ?
Leonard
28 Feb 2005, 11:37
da, a fãcut miºto de mai mulþi, spunînd cã nu sunt decît 5 stele adevãrate în salã (a dat exemplu pe Clint Eastwood), restul sunt niºte amatori: s-a luat în mod special de Tobey Maguire, Jude Law (motiv pentru care Sean Penn i-a luat apãrarea cînd a ajuns pe scenã), Natalie Portman...
s-au miºcat mai repede anul ãsta decît de obicei. n-a durat mai mult de 3 ore decernarea. înainte dura vreo 5. oricum a fost plictisitor. cele mai proaste filme (Aviator ºi Million Dollar Baby) au luat cele mai multe premii. eu m-am siktirit încã de la început cînd a luat vaca de Blanchet pentru rol secundar.
Gaandalf
28 Feb 2005, 11:45
Rocking The Oscars (http://www.empireonline.co.uk/site/news/newsstory.asp?news_id=16592) - titlul articolului de pe Empire - :lol:
Mie unul decernarea premiilor Oscar ma enerveaza an de an mai tare :x . Imi amintesc mereu de meciurile de box a la Don King . Totul trebuie sa fie aranjat astfel incat " sa iasa totul bine". Cum de atatia ani la rand doar Sidney Potie a fost singurul actor de culoare care sa fi detinut un premiu Oscar pentru rol principal iar deodata ne trezim ca acorda si pentru actor si pentru actrita simultan pentru cel mai bun rol; de ce trebuie un succes de box office sa ia premiu oscar neaparat (excludem filmele de actiune si comediile bineinteles) cand filmul e de aruncat la gunoi?!? In fine , sunt multe lucruri de spus!!
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.