PDA

View Full Version : lupta steaua, lupta steaua, ole, ole

keyzer soze
24 Feb 2005, 21:50
in seara asta v-am facut, bai hahalerelor.
in steaua asta Dumnezeu a fost stelist. :lol:
ole!
daca luam cupa UEFA, cumpar cinemagia din mana strainilor si o dau boborului.

MinRep
24 Feb 2005, 21:55
:lol: :lol: :lol:
Funny...
:lol: :lol: :lol:

Acum serios vorbind, eu nu sunt mare microbist, nu sunt nici stelist, dar meciul asta a fost un meci adevarat! Parerea mea este ca Steaua a jucat foarte bine si merita calificarea, chiar daca in tur nu a covins.

Bong! A plecat Ranieri! :P

keyzer soze
24 Feb 2005, 22:00
si-uite acum eu ii bag un deget in fund lui ranieri, sa vad daca face 'mac, mac'

Longshot
24 Feb 2005, 22:03
:lol:

vad ca le zici bine. te simti bine in rolul lu' jiji nu?

silver_boy
24 Feb 2005, 23:13
faza super e ca dupa meciul asta cel mai tare blestem pe care il poti arunca asupra unei echipe de top e:"... si sa dea Dumnezeu sa...joci cu steaua!" -:))

Sm�agol-Gollum
24 Feb 2005, 23:23
extraordinar!!...nici nu imi imagineam ca o sa castige steaua!! pe langa ca au jucam bine au avut si mare noroc, in special la loviturile de la 11 metri!

Nae
24 Feb 2005, 23:39
haide steaua!!!...

herbert
24 Feb 2005, 23:52
fotbal in mocirla. nu apreciez asa ceva. ma contrazice, imi maculeaza imaginile frumoase pe care le-am furat astazi din Antonioni...
becali (sper sa nu sufere si keyzer soze :) , care-l tirajeaza fara scrupule aici) trebuie lapidat ca n-a instalat un gazon bun.

hai Real!!!
restu' e provincie, oierime!

keyzer soze
25 Feb 2005, 07:34
nu fi asa crispat, 'telectualule! :)

Jay
25 Feb 2005, 10:47
peste 1 milion de neveste au fost fericite aseara.....

MinRep
25 Feb 2005, 12:15
:lol: Ati vazut cum isi sugeau puIeIe Gigi si Vadim aseara la "Nasul"? :lol: :lol: :lol: Dialogul lor a fost mai tare decat tot ce am vazut in campania electorala!!!

Gaandalf
25 Feb 2005, 13:32
sa ii phoot in gura pe toti stelistii si pe jiji beccali si sa ia bataie cu 11-0 la urmatorul meci.
:sick: :sick: :sick:

WraIth
25 Feb 2005, 16:21
go steaua ..go steaua... meci ca asta nu am mai vazut de mult timp la noi in tara.

ce le face jiji la toti, ca doar omu' lui a dat toate golurile. l-a atins pe Dzeu ce mai... bravo

nume
25 Feb 2005, 16:54
fotbal in mocirla. nu apreciez asa ceva. ma contrazice, imi maculeaza imaginile frumoase pe care le-am furat astazi din Antonioni...
becali (sper sa nu sufere si keyzer soze :) , care-l tirajeaza fara scrupule aici) trebuie lapidat ca n-a instalat un gazon bun.

hai Real!!!
restu' e provincie, oierime!
Mananci cacat, Steaua a fost tare aseara !!! In rest ma pish pe imaginile tale "emasculate" furate din tipul ala cu elicea.

Auzi bah, care este, aseara a fost Fotbal, iar voi papitoii priviti de pe margine.
Vezi sa nu vina aia de la Real aici la bananieri si sa-i violamenteze anal Steaua.

Sm�agol-Gollum
25 Feb 2005, 20:57
ce porc e gigi asta....le-a promis jucatorilor 100.000$(sau euro, nu mai stiu) si le-a dat doar 20.000..... :lol:

Longshot
25 Feb 2005, 21:04
sa ii phoot in gura pe toti stelistii

eh, hai ushor, nici chiar asha. ce s-a intamplat? nu ti-a iesit bine pronosticul la wettpunkt?

Gaandalf
26 Feb 2005, 06:57
sa ii phoot in gura pe toti stelistii
eh, hai ushor, nici chiar asha. ce s-a intamplat? nu ti-a iesit bine pronosticul la wettpunkt?
pariuri ? ce dracu' mey nu am viata ?
pur si simplu nu suport steaua ... si nu-l suport pe jiji si nici pe manelistul ala notoriu de Stoica...

Daca as avea autoritate dictatoriala i-as alinia pe toti in Ghencea sau unde dracu le este stadionul ... si de aici lasa-tzi imaginatzia sa sa curga ...

Longshot
26 Feb 2005, 09:26
se pare ca nu ai inteles. hai sa o fac mai clar. eu sunt stelist. iti inteleg parerea da' nu ti-ar placea daca ar veni cineva pe threadul lord of the rings de la fanatic si ar incepe sa zica cum ca ii "phoote" el pe toti in gura si ca i-ar alinia pe toti. so, can it.

nume
26 Feb 2005, 14:37
nu ti-ar placea daca ar veni cineva pe threadul lord of the rings de la fanatic si ar incepe sa zica cum ca ii "phoote" el pe toti in gura si ca i-ar alinia pe toti. so, can it.
8) Las' ca are baiatu' grija ...

Sm�agol-Gollum
26 Feb 2005, 15:31
nu ti-ar placea daca ar veni cineva pe threadul lord of the rings de la fanatic si ar incepe sa zica cum ca ii "phoote" el pe toti in gura si ca i-ar alinia pe toti. so, can it.
8) Las' ca are baiatu' grija ...

get a life.... :huh:

Gaandalf
26 Feb 2005, 17:08
se pare ca nu ai inteles. hai sa o fac mai clar. eu sunt stelist. iti inteleg parerea da' nu ti-ar placea daca ar veni cineva pe threadul lord of the rings de la fanatic si ar incepe sa zica cum ca ii "phoote" el pe toti in gura si ca i-ar alinia pe toti. so, can it.
aiurea ... ala e un film asta este o echipa de fotbal ... ash zice k deviem cam mult ...

de cand il stiu pe gunoiul ala incult de jiji spune ca o sa se califice si o sa ia nu stiu cate cupe... si pana acuma cand o dadea in bara tacea - acum i-a suras norocul prostului si e mare si tare ...
ppppplease! :sick:

keyzer soze
26 Feb 2005, 18:27
ppppplease! :sick:

pppppula

nume
26 Feb 2005, 22:43
Moare dusmanii ca n-are valoarea lor ... sa moara Veta !!!
Pana si Gutza le-a facut melodie ! Asta-i pohta ce-am pohtit !!!

keyzer soze
27 Feb 2005, 06:49
Cu sabia-n mana si cu oaia-n pula, astept meciul cu villa real madrid.
Io si cu familia mea o sa le aratam la toti papagalii astia vanduti strainilor ce-i aia steaua. Moarte elfilor!

radu83
27 Feb 2005, 11:21
sa ii phoot in gura pe toti stelistii si pe jiji beccali si sa ia bataie cu 11-0 la urmatorul meci.
:sick: :sick: :sick:

esti "caine rosu" cumva? sau crezi in sansa pe care o are Farul? :D

anyway, desi s-a jucat pe mocirla, si mai mult s-a patinat decat alergat, meciul a fost frumos (si nu vorbesc acum doar din euforia calificarii).

asta e, Valencia a jucat jalnic la noi. nici mcacar la ei acasa n-au fost cine stie ce. Steaua a avut noroc, si pana la urma s-a calificat. Sa vadem ce-or face ei cu Villareal care pare ca e pe val un ultima vreme.

PS: Nu simtiti in aer cum creste capitalul politic pt nea' Jiji? :D

nume
27 Feb 2005, 14:29
Cu sabia-n mana si cu oaia-n p***, astept meciul cu villa real madrid.
Io si cu familia mea o sa le aratam la toti papagalii astia vanduti strainilor ce-i aia steaua. Moarte elfilor!
Esti mare om !!!

Gaandalf
27 Feb 2005, 15:09
Moarte elfilor!
trezeste-te sa vezi ce prostii ai scris :lol:
vai ce prost poti sa fii! ... mergi prea mult cu cartea aia in mana ... suzie ...
Valencia a jucat jalnic la noi. nici mcacar la ei acasa n-au fost cine stie ce. Steaua a avut noroc, si pana la urma s-a calificat. Sa vadem ce-or face ei cu Villareal care pare ca e pe val un ultima vreme.

thank you!
daca il laudati pe strambul ala de Cristea care nici nu si-a dat seama k a dat gol cu tibia si a avut noroc k a "sutat" (ma bufneste rasul numai knd ma gandesc la acest temen) stramb si atunci sunteti niste varza cu totii.

pour radu83
nu's nici caine rosu, nu tin nici cu farul ... Champions League la greu
teams i like:
Barcelona / Millan / Arsenal

restul la kkt ...

keyzer soze
27 Feb 2005, 15:55
cuculetz, ai inceput sa vorbesti?
hai ca te invat eu limbajul elfic: ********** ma-ta

Gaandalf
27 Feb 2005, 20:46
cuculetz, ai inceput sa vorbesti?
hai ca te invat eu limbajul elfic: ********** ma-ta
GEEK ALERT, GEEK ALERT!
We have a geek on board ... please proceed to the nearest EXIT!
Contamination level exceeded!

nume
27 Feb 2005, 22:17
Moare dusmani ca n-are valoarea noastra. Cristea e mare om si Gigi isi ia Maybach ca e analfabet.

radu83
28 Feb 2005, 09:20
Gigi isi ia Maybach ca e analfabet.

pai putea nea Jiji sa reziste sa-l vada pe Tiriac cum se plimba in Maybach in timp ce el nu?

Longshot
28 Feb 2005, 09:27
hai lasa ca shi lu' tziriac i-ash da numai <bip>
mai bine moshuletzu ala ar avea grija de odrasla sa, care e preocupata numai sashi pudreze nasucul.

Gaandalf
28 Feb 2005, 09:42
hai lasa ca shi lu' tziriac i-ash da numai <bip>
mai bine moshuletzu ala ar avea grija de odrasla sa, care e preocupata numai sashi pudreze nasucul.
de parca e singurul care face asa ceva ... doar pe el l-au dat in gat ca avea tasu' prea multzi verzishori ...
70% din popular Bucharest people o tzin pe Xtasy si pudra ...

Longshot
28 Feb 2005, 09:46
lol da, dar numai taica-su lu' asta ma streseaza. :P

Gaandalf
28 Feb 2005, 09:50
lol da, dar numai taica-su lu' asta ma streseaza. :P
asta-i alta treaba ...

Jay
28 Feb 2005, 13:14
si totusi nu suporti steaua si fanii stelisti.... why the fuck do write on this topic? pt gaandalf care o arde aiurea... fu-te-l tu pe gigi pana nu mai poti ... noi ramanem la fotbal... si nu ma refer la divizia A, cum e dinamo sau rapid... mdeah

nume
28 Feb 2005, 15:55
Gigi isi ia Maybach ca e analfabet.

pai putea nea Jiji sa reziste sa-l vada pe Tiriac cum se plimba in Maybach in timp ce el nu?
Al lui o sa fie cel mai mare (cu un m mai lung ca lu' catarama) si cel mai negru. Cica negru simplu nu "egazista'' in romanica. Uite asha, sa moara dusmatetu'. E mare om, ca sa mai ...

Gaandalf
28 Feb 2005, 16:30
si totusi nu suporti steaua si fanii stelisti.... why the f*** do write on this topic? pt gaandalf care o arde aiurea...
ptr k va vad k laudatzi niste labari de asta ...
need more reasons ? ;)

Gaandalf
28 Feb 2005, 16:32
noi ramanem la fotbal...
mai intai faza cu Scorsese's Titanic acum asta...
you're funny!

radu83
01 Mar 2005, 13:52
si totusi nu suporti steaua si fanii stelisti.... why the f*** do write on this topic? pt gaandalf care o arde aiurea...
need more reasons ? ;)

lasa-ne si pe noi sa ne manifestam. de cand s-a dus la vale nationala n-am mai avut prilejul...

Jay
01 Mar 2005, 14:27
need more reasons ? ;)

Este o remarca personala la adresa mea ori what?

Gaandalf
01 Mar 2005, 23:42
need more reasons ? ;)
Este o remarca personala la adresa mea ori what?
Este o remarca adresata tuturor celor kre ii dau limbi pe coaie lui jiji si stelei. Peste noapte au ajuns sa fie linshi in asemenea hal de FALS incat da p'afara.

p.s.
it's not personal unless you want to make it ...

Jay
02 Mar 2005, 11:09
p.s.

O arzi aiurea... cand l-am laudat eu pe gigi? sau ceva de genul asta... nu inteleg de ce te iei de mine... vrei sa te pun si pe tine pe lista?..(people I ignore)??

P.S. mi-e lene sa scriu un pm asa ca ... mai te snowboardezi?, eu am facut azuga, predeal si acum as face o sinaia ... 120 cm white powder... uha

Gaandalf
02 Mar 2005, 11:32
p.s.
O arzi aiurea... cand l-am laudat eu pe gigi? sau ceva de genul asta... nu inteleg de ce te iei de mine... vrei sa te pun si pe tine pe lista?..(people I ignore)??

P.S. mi-e lene sa scriu un pm asa ca ... mai te snowboardezi?, eu am facut azuga, predeal si acum as face o sinaia ... 120 cm white powder... uha
Nu m-am luat de tine... absolut deloc. I don't want beef! Eu vb de astia care il lauda pe jiji si tu mi-ai zis k de ce scriu ... ptr ca sunt falsi si nu suport asta. S-au trezit mari ilustrii peste noapte si pe de alta parte il lauda pe jiji care primeste dedicatii de la manelistii notorii ai Romaniei.

p.s. la munte nu am ajuns anul asta ca am o slujba de tot kakatul la care voi renuntza dupa licenta. Stiu pe cineva care are apartament in Predeal asa ca din iarna asta sper sa-mi cumpar placa cu toate ele si sa ma mut acolo pentru sezon.
uha! :w00t:

Jay
02 Mar 2005, 13:57
Nu cred ca cineva sanatos la mine l-ar lauda pe jiji... si mai cred ca Keyzer face caterinca de jiji si de voi... doar nu l-ai luat in serios... :?

P.S. mda... pacat, eu am o placa nitro, legaturi Burton, si boots Vans, deci stau bine... mai imi trebuie ochelari si o geaca noua...asta ca sa ma laud...:P .... o sa ne anturam la anu poate la un freeride...

Gaandalf
02 Mar 2005, 14:12
Nu cred ca cineva sanatos la mine l-ar lauda pe jiji... si mai cred ca Keyzer face caterinca de jiji si de voi... doar nu l-ai luat in serios... :?

P.S. mda... pacat, eu am o placa nitro, legaturi Burton, si boots Vans, deci stau bine... mai imi trebuie ochelari si o geaca noua...asta ca sa ma laud...:P .... o sa ne anturam la anu poate la un freeride...
unii chiar vb serios de steaua ...

p.s. esti bazat nu gluma... la preturile de anu asta nu se mai merita sa inchiriezi de aia voi face un efort sa imi iau si legaturi si boots si placa cat de cat ... si dk voi avea si cazarea asigurata o sa ma destrabalez ...
Mai bine dau banii pe telescaun decat chirie ...

cam cat crezi ca ma ajunge o placa cu toate cele ?

Jay
02 Mar 2005, 14:21
Poate unii vb serios... dar eu nu-i vad...

P.S. eu am dat 14 milioane pe placa si legaturi, dar... placa in stare foarte buna si de calitate, iar legaturi noi freestyle Burton ce dracu, plus bootsii ii aveam... adusi de afara... Oricum la predeal nu e de placa... ma duc sambata la SInaia si acolo e raiul.. well... daca vrei sa-ti iei ceva asa mai de inceput... poti sa dai pe toate cele... vreo 8 milioane asta ca sa poti aluneca bine... anyway... as vrea sa ajung la vara la Balea Lac ca am auzit ca e extreme freeride... cam atat... restul pe pm :P

nume
02 Mar 2005, 16:00
Eu vb de astia care il lauda pe jiji si tu mi-ai zis k de ce scriu ... ptr ca sunt falsi si nu suport asta.
Frodoletz, nu l-a laudat nimeni pe gigi. Daca nu simti ironiile si mistocareala esti orbul din satul de chiori.

In rest deviati.

Gaandalf
02 Mar 2005, 16:09
Frodoletz, nu l-a laudat nimeni pe gigi. Daca nu simti ironiile si mistocareala esti orbul din satul de chiori.

back off cu frodoletz ... ca eu la misto nu te-am luat ...

de deviat am deviat but no more...

Gaandalf
10 Mar 2005, 06:14
lupta steaua, lupta steaua, ole,ole! :D

keyzer soze
10 Mar 2005, 17:25
Tare mi-e ca o luam in pizda, Zenga pleaca la Bilbao, Radoi la Arsenal, iar mania suporterilor la pneurile Maybach-ului. And though...
OLE!

raptor
10 Mar 2005, 17:26
.zenga pleaca dupa ce ia cupa uefa. :huh:

Gaandalf
10 Mar 2005, 18:50
.zenga pleaca dupa ce ia cupa uefa. :huh:
ha ha ha! :lol:
this shit iz funny!
la cum se prezenta terenul si vremea asteptam oameni la urgentza cu degeraturi ...

solutie: sa joace pe jumate de teren ... sa o puna de o miutza! :lol:

Longshot
10 Mar 2005, 19:09
si totusi eu am berea langa mine. acuma ce dreacu fac cu ea? :P
forza steaua anyway.

keyzer soze
10 Mar 2005, 19:51
pula mea

Gaandalf
10 Mar 2005, 20:12
haha! :lol:
tristii aia care au venit de prin toata tara :sleep: ... :lol:
ACASA CU VOI! :sleep:

Longshot
10 Mar 2005, 20:30
nu faptul ca se duc acasa e prob, ci faptul ca se duc acasa rupti de gripa.
si hai, gata, am inteles ca ai o prob cu steaua. now shove it. :hmm:

Sm�agol-Gollum
10 Mar 2005, 21:17
da....mishto meciul...multe faze de gol... :lol:
cand am deschis televizorul si am fazut ca terenul este acoperit cu un strat de zapada mi s-a facut :sick:

PS: fortza steaua!!

Ambra Blu
10 Mar 2005, 21:38
sint rupt de oboseala si nervi; am fost in ghencea sa vedem meciul si m-am simtit ca si cum as fi plecat cu colindul. si n-am vazut nimic!

Danny
10 Mar 2005, 23:14
la cum se prezenta terenul si vremea asteptam oameni la urgentza cu degeraturi ...

foote-m-as pe gura aia a ta spurcata gandalfe.
mai aveam putin si ma transformam in om de zapada.

Gaandalf
10 Mar 2005, 23:26
foote-m-as pe gura aia a ta spurcata gandalfe.
mai aveam putin si ma transformam in om de zapada.
ahahahahahahaha! uite ca am avut si trimis la fatza locului ... :lol:

ati auzit-o pe proasta aia de trimisa a televiziunii romane ? "informations" :sleep:

Jay
10 Mar 2005, 23:32
mai gaandalfe... o arzi super aiurea... tristii aia care au venit din tara? Ce-i cu tine tinere??? Aia se "numeste" suporteri sau non-suporteri care au venit sa vada un meci din cupa Uefa(ceea ce nu prea vezi pe la noi)... imi pare rau pt ei... si-mi pare rau de tine... pt ca-mi aduci aminte de un preten de-al meu, dinamovist, care, atunci cand nu juca echipa lui... isi baga pul a in restul microbistilor... nu de alta, dar miroase a invidie si gradinita.. prin mesajele tale anti-steaua

Gaandalf
10 Mar 2005, 23:43
De ce nu-mi dai pace sa exagerez in voie ? Mi-e indiferent daca castiga sau nu steaua. Sincer sa fiu as fi vrut sa vad meciul in seara asta.

Recunoaste ca e grav cu navetistii ... si-au luat-o rau de tot. maine la SPORT astept live from GARA DE NORD ... vreau mutiny! :P

keyzer soze
16 Mar 2005, 16:25
Ola!

nume
16 Mar 2005, 16:47
Ii batem !!!!

raptor
16 Mar 2005, 16:48
.la bambilici.

Longshot
16 Mar 2005, 18:40
<fss> facu berea cand fu deschisa

forza steaua

BeNnY
16 Mar 2005, 19:01
facu cola

cherryblossom
16 Mar 2005, 20:52
hm... ce liniste pe forum.. toti masculii au sters-o la meci.. :P

Longshot
16 Mar 2005, 20:54
hai k ne-am intors. plini de sudoare, namol si miros de tabac.
las' ca-i ardem la ei acasa. a jucat bine steaua.

Sm�agol-Gollum
16 Mar 2005, 21:18
ce ocazie a avut dinita! vai de mine :w00t:

Gaandalf
16 Mar 2005, 21:24
bagami-ash ca vroiam sa vad si eu un gol ... mi-a placut ca steaua a dominat ... dar

1. hamutovski a sarit direct in cap ... faza de bloopers ....
2. a iesit scandal pe stadion ... se putea altfel ? nu ... la ce sa te astepti de la o haita de tarani, hill billy boys si truckeri manelisti reincarcati ?
3. interviuri cu fanii ... unu avea tatuat emblema stelei pe spate si fata lui jiji berbecali ... si acelasi tatuaj in miniatura pe umar ....
asha k ... fi-mi-ar scarba de steaua si de taranii ei de fani ...
:sick:
4. Oare Dumnezeul asta al vostru nu exista ? Nu priveste asemenea distorsiuni scarboase ale lumii ?
i'm still in shock ... :shock:
5. Dk astia sunt fanii cu care va tot laudatzi ... atuncea PASS!

M0n0
16 Mar 2005, 21:26
Un 0-0 frumos...din cate vad mai sus a fost bine ca nu am vazut meciu...

nume
16 Mar 2005, 22:17
la ce sa te astepti de la o haita de tarani, hill billy boys si truckeri manelisti reincarcati ?
Cumetre, asa sunt toate galeriile nu numai cea a Stelei. Si ca tot umbli prin cluburi : intr-un loc pe care-l frecventam eu (am scris pe la "cine merge ?"), cand veneau "fotbalistii" (indiferent de echipele de provenienta), se lasa cu pisoare sparte si canapele taiate cu cutterul. Asa ca ce sa mai vorbim....

Gaandalf
17 Mar 2005, 15:27
i see ... dar fata lui jiji tatuata pe spate si pe mana?
that's sick!

Longshot
17 Mar 2005, 16:04
poate spera si omul ala la niste euroi aruncatzi in sictir de jiji pe ferestrele mertzanului, la vederea propriei figuri printre firele de par.
...or not

Gaandalf
17 Mar 2005, 16:55
poate spera si omul ala la niste euroi aruncatzi in sictir de jiji pe ferestrele mertzanului, la vederea propriei figuri printre firele de par.
...or not
most likely ...

Longshot
20 Mar 2005, 19:44
haide acuma steaua. score one for the home team. yeah :oops:

Gaandalf
20 Mar 2005, 20:09
1-0 ha ha! :lol:

apartamentu104
20 Mar 2005, 20:27
mai bine 1-0 :((

Longshot
20 Mar 2005, 20:59
nu-i nimic. speranta moare ultima. hai cu 1-1, sa moare toti dusmanii, cum zice mitea

apartamentu104
20 Mar 2005, 21:21
2-0 .....asta e.... :hmm:

Longshot
20 Mar 2005, 21:23
u-k...
ce meci prost a facut steaua.
:? macar sunt intoxicat

MinRep
20 Mar 2005, 21:54
O parere scurta: Steaua a pierdut pentru ca a abordat partida cu prea multa lasitate, iar principalul vinovat este domnu' Zenga. Frumos au visat unii, dar - ca s-o spunem p-a dreapta - au ajuns destul de departe ashtia in Europa...

Dâng-dâng, bã fraierilor!!! :lol: :lol: :lol:

Sm�agol-Gollum
20 Mar 2005, 22:09
vai de puta lor de stelisti! :x

WraIth
21 Mar 2005, 08:19
stai lasa-i in pace...mi s-a facut mila de ei.pacata.chiar speram sa fie un 1-1.
nu-mi pasa nici de becalii nici de nik...pacat de fotbalishti.putea sa dea macar un gol

raptor
21 Mar 2005, 09:37
.becali,te-ai calmat?

herbert
21 Mar 2005, 13:05
becacali fara tzoale
e gol oieru - triste oitzele

Hai Real :P

Gaandalf
21 Mar 2005, 13:14
Inca 2 zile de stiri sportive:
"gigi nu mai are benzina ..."
"zenga a tras o bashina si logodnica era acolo..."
si revenim si noi la normal ...

au jucat bine in prima repriza si au avut ocazii - 1000. dar tot incompetenti raman ...

Sambata acum sa vedem ce face romania... :w00t:

WraIth
21 Mar 2005, 17:26
Sambata acum sa vedem ce face romania... :w00t:

ce sa faca...iau bataie sau fac egal...de la ashtia chiar nu ma ashtept la mult.
nu au reushit ei cu altele mai blegagioase apai....

Gaandalf
21 Mar 2005, 19:10
ce sa faca...iau bataie sau fac egal...de la ashtia chiar nu ma ashtept la mult.
nu au reushit ei cu altele mai blegagioase apai....
nici cu Anglia nu speram atuncea si iaca si-au luat-o pe goarna ...

Sm�agol-Gollum
21 Mar 2005, 21:41
vai de fotbalul romanesc... :(

Denis_stelistu
06 Apr 2005, 21:51
FORZA STEAUA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :love: STEAUA!!!!!!!!
STEAUA ia titlul anul asta va bag la pariu.Nu mai pierde nk.Pacat ca numai e in cupa uefa,dar nu era la fel de buna asa ca Villareal.Dar hai sa lasam pe mana titlului.
UA DINAMO

Gaandalf
07 Apr 2005, 02:08
denis!.. lasa vorba si scoate tricoul de pe tine sa vedem tatuaju' cu jiji k suntem cu totii curioshi...

nume
07 Apr 2005, 07:58
denis!.. lasa vorba si scoate tricoul de pe tine sa vedem tatuaju' cu jiji k suntem cu totii curioshi...
:lol:
Il suspectez si de inscriptia "lux" in anumite locuri mai intime.

p.s.
Cracaneilor, meciul s-a terminat de vreo 3 saptamani (aprox).

Denis_stelistu
07 Apr 2005, 10:12
Ce vrei ma,daca eu sunt stelist c vreti.Numai vorbiti atatea de tatuaje.
P.S.Am zis pacat ca nu sa calificat.

Denis_stelistu
12 Apr 2005, 20:51
Se pare ca Steaua ia campionatul anul asta.Steaua-Rapid 3-1.Asta e pronosticul final din partea mea.

Gaandalf
13 Apr 2005, 18:37
S-a caificat Farul in finala cupei ... :lol:
ce tare!

Denis_stelistu
15 Apr 2005, 09:56
S-a caificat Farul in finala cupei ... :lol:
ce tare!

Dinamo-FARUL 1-2 se va termina sunt sigur.Nu bate dinamo,farul in cupa.Steaua e la 5 puncte de Dinamo.

Gaandalf
27 Apr 2005, 19:44
lupta steaua, lupta steaua, ole, ole - :lol:
FARUL 1 - 0 STEAUA ... :lol:
VARZA CU CARNE ...
haha haha haha!

Longshot
27 Apr 2005, 20:30
refresh my memory. cati ani ati fost in b?

update : criminal ce e in giulesti. 0-3 la pauza. :happy:

Gaandalf
27 Apr 2005, 23:48
refresh my memory. cati ani ati fost in b?
mai conteaza ? "o sa stingem farul din Constanta" ... Steaua a stins o pula...
dk a ajuns sa-mi fie mila de Steaua e grav. Tristilor! O echipa kre a retrogradat v-a batut ... :lol:

herbert
28 Apr 2005, 00:38
bravo Gaandalf! stiam ca vei face totul ca Steaua sa piarda :P
demisia lui Bekakali! :x
cat timp va conduce oierul asta in armani, Steaua va sari din baltoaca in ridicol...
etern valabil ramane doar "Hai Realul"!

keyzer soze
28 Apr 2005, 06:37
care oier, mei? nu ai auzit ca citeste coelho? acum nu mai e ursul becali, ci 'becali, razboinicul luminii'. ;)

nume
28 Apr 2005, 07:48
cat timp va conduce oierul asta in armani, Steaua va sari din baltoaca in ridicol...
etern valabil ramane doar "Hai Realul"!

Noroc cu forumistii ascunsi care au bmw. Doar ei ne-o mai ridica moralul.
"Hai Ciorogarla"!

Denis_stelistu
28 Apr 2005, 22:16
Becali paraseste Steaua! :x .Lasa altii mai buni ca tine.Oricum eu am tinut cu Farul la meci.Hai Farul.Fortza Steaua. :love:

Gaandalf
29 Apr 2005, 16:39
Ce spui tu straine ? Stefan e departe ...