PDA

View Full Version : monologuri... 3

nume
20 Feb 2005, 15:22
de lumina, transpune pe 35 mm si apoi copie din nou rezultatul pe banda video.
Sa-ti reamintesc ca tu foloseai expresii de genul "ca criminalul" ? Nu esti inca in masura sa-ti asumi rolul de gramaticos al cinemagiei.

@Notorious
Cand mai multi talhari iti spun ca esti beat, te duci sa te culci.

BeNnY
20 Feb 2005, 15:28
E o cacofonie. Nu mi se pare deloc la fel de grav ca a nu sti persoana a treia a verbului "a copia".

Alex Leo Serban
20 Feb 2005, 16:07
nu va mai certati intre voi, aveti-va ca fratii!
mai bine uniti-va impotriva lui neica nume-ni - sho pa el, dati-i la gioale, huooo! :P

nume
20 Feb 2005, 16:09
sho pa el, dati-i la gioale, huooo! :P
Expresii de pe groapa Cutzaridei. ;) Profund....

Nae
20 Feb 2005, 16:10
wow ALS... calling the mob (care nu-l merita pe FFC) for help... mda, stiu, batranetea isi spune cuvantul.
trist, nu?

nume
20 Feb 2005, 16:13
batranetea isi spune cuvantul.
trist, nu?
Din ciclul "batranete haine grele", sau "cine n-are batrani sa-si cumpere"! :lol:
Noi l-am gasit pe al nostru. Il putem trimite linistiti cu scaunelul de lemn sa stea la coada la lapte si paine.

Nae
20 Feb 2005, 16:17
als, se scrie greu la computer din balansoar, nu? pai ce sa faci, cu dureriile de spate nu-i de gluma...

Alex Leo Serban
20 Feb 2005, 16:25
nici un efort nu este prea mare pt a-l spurca pe neica nume-ni!
always a pleasure :P

nume
20 Feb 2005, 16:27
Nu se da ma in balansoar, se da in barcutze ! :lol:

Alex Leo Serban
20 Feb 2005, 16:29
si oricum, eu chemam oamenii de calitate sa se coalizeze impotriva unui intrus!
ce, vrei sa fii si tu intrus, nae? ;)

nume
20 Feb 2005, 16:30
Si cand te gandesti ca batranu' nostru il admira pe Pintilie. :sick:

Nae
20 Feb 2005, 16:34
si oricum, eu chemam oamenii de calitate sa se coalizeze impotriva unui intrus!
ce, vrei sa fii si tu intrus, nae? ;)

nu mersi. regret, dar dupa prestatia ta mizerabila la Berlinale, nu am chef sa am de a face cu un incompetent (n-am vrut sa spun impotent)... stii, da-te tu mare p-aici, ca acolo esti un mare ZERO. stai in banca ta, si bucura-te ALS, pentru ca stiu ca la batranete nu mai ai multe placeri de la viata...

Alex Leo Serban
20 Feb 2005, 16:43
emanuel draga,
mai fa curat p-acilea, ca astia iar au luat-o razna...

nume
20 Feb 2005, 16:46
A facut mai devreme cand l-ai injurat voalat pe tata. :P

Baiatu', cameleonismul presupune mai multe culori, strategiile Andy Kaufman idem. Tu nu ai decat una singura .... cea maronie.

@Nae
Lasa-l mah, il nimeresti si cu ochii inchisi. ;)

Nae
20 Feb 2005, 16:48
emanuel draga,
mai fa curat p-acilea, ca astia iar au luat-o razna...

da emanuel, ajuta-l te rog pe ALS, saracu', ca nu mai poate. stiu ca trebuie sa-ti faci treaba, dar imi pare rau s-o spun, ALS chiar vrea chestiile astea... intreaba-l, si te vei lamurii. ALS are nevoie sa-i dovedim ca este un jeg, si de aia o si facem. a reusit sa ne arate (dupa intalnirea lui glorioasa cu FFC) ca nu merita sa fie un om respectat, ci ca ramane cu papitzoi de cartier, care se crede mare scula, dar care iese mult in decor atunci cand incearca sa se arate si in strainatate...
noi ii indeplinim dorinta.
atat.

Alex Leo Serban
20 Feb 2005, 16:56
nici o problema baietii, lasati-va leganati de iluzii cum ca un "jeg" (self-proclaimed "jeg"!) ca mine nu poate avea succes...
ah, ca uitai sa va spun: la berlin am facut nenumarate contacte profitabile & m-am plasat in tot felul de jurii &, in curind (pot sa va dau aceasta veste, stiu ca va fi draga inimilor voastre!), de mine va depinde o f. temerara strategie de asanare a cinematografiei!
ha-ha.
comme quoi - cine ride la urma...

nume
20 Feb 2005, 16:59
Nu rade nimeni, pur si simplu nu ne intereseaza amanuntele astea. Succes in cariera !

Nu despre asta se vorbea aici. Esti deja un caz care merita studiat si aprofundat.

Alex Leo Serban
20 Feb 2005, 17:01
dar dspr ce se vorbea, puiule?
dspr "caracteru" meu?
i don't give a fart 'bout it!

cit dspr "batrinetea" mea... lasati-ma sa rid!

nume
20 Feb 2005, 17:02
puiule?
Puiule asta era a mea, puiule. Puiule ?

Alex Leo Serban
20 Feb 2005, 17:05
ei ca sa vezi, draga, tz, tz, tz... "puiule" era "a lui"!

asta vrea sa ne faca sa credem c-a inventat limba romana :shock:

gata; recreatia s-a terminat!
emanuel, vino cu mopu 8)

nume
20 Feb 2005, 17:07
In fond ce vrei sa demonstrezi ? Ca esti singur, trist, departe de casa si ca nu te baga nimeni in seama ? Cam asa se vede de aici ....

Nae
20 Feb 2005, 17:09
ALS, este asta ultima ta 'strategie' de a te trage din kkt? cu noiile tare relatii (facute la Berlinale? cand, atunci cand stateai in ultimul rand si asteptai ca cineva sa strige tare 'unde e ALS?') ai inteles ca daca ai o imagine de 'jeg' esti mai jmecher decat restu'... sa stii ca esti destept... ai inteles despre ce e vorba in PR. bun, un prim pas.
keep up the good work. in fata ta se deschide o cariere stralucitoare... pacat ca viata se sfarseste incetu' cu incetu'.

Alex Leo Serban
20 Feb 2005, 17:16
mai bine sa se sfirseasca incetul cu incetul aureolata de succese decit sa se tiriie bleaga d'a capo al fine ca a unor fraieri fara orizont... ;)

nume
20 Feb 2005, 17:17
Daca "PLUS: bad publicity = good publicity... ", de ce vrei sa se stearga mesajele ?
N-are logica....

Alex Leo Serban
20 Feb 2005, 17:19
ca sa-ti fac viata mai grea, fraiere! (copy&paste, hai fugutza :happy: )

nume
20 Feb 2005, 17:19
mai bine sa se sfirseasca incetul cu incetul aureolata de succese decit sa se tiriie bleaga d'a capo al fine ca a unor fraieri fara orizont... ;)
Bravo !!! Ai castigat, te inaintez in grad de "nume al Cinemagiei". Coronita si plicul la casierie.

nume
20 Feb 2005, 17:20
ca sa-ti fac viata mai grea, fraiere! (copy&paste, hai fugutza :happy: )
Nu mai e cazul, am 20 de mp-uri de la tine, va fi un best seller ! :lol:

Nae
20 Feb 2005, 17:25
ALS, sunt dezamagit... ma asteptam la mai multa perseverenta din paretea ta, si la un fel de argumentare mai solid... insa, esti trist.
m-am plictisit rau.
auf wiedersehen.

Alex Leo Serban
20 Feb 2005, 17:28
acu, ca i've made my point, dintr-odata parca simt nevoia sa fiu BUN - da, ah da: BUN ca piinea calda, sa-l imbratisez - crestineste - pe bunul de nume care va face pt mine ceea ce mie mi-era lene sa fac, pe nae - bunul lui prieten - care, desi scrie cu greseli de gramatica, vorb-aia: ce conteaza, daca omul are suflet bun!?
important pt mine, acum, este sa stiu ca va ginditi cu drag & recunostinta la mine...
eu, in orice caz, am facut asta pt voi, sa stiti, ca sa aveti si voi o ocupatie worthwhile: scoaterea unui bestseller cu mp-urile mele!
CUM sa va multumesc?
uite, imi dau si lacrimile... parc-as fi la oscar...
va iubesc!
hai, pusi - sau, cum se zice p-aici:
tchuss

nume
20 Feb 2005, 17:30
Iti dedic Un om sfarsit al lui Papini, te caracterizeaza plenar.
Inainte imi starneai greata , acum doar mila. Mila e cel mai nasol sentiment pe care-l poti avea fata de un om. Pacat de tine tristetze.

Si milla o fi hot, tu nu esti hot, doar starnesti (inca o data ) mila.

De "CUM" zici ?

Nae
20 Feb 2005, 17:37
... si noi te iubim ALS draga. si crede-ma, si daca scriu cu greseli de gramatica (si de ortografie etc. etc.), o scriu din drag pentru tine. m-ai lovit din plin. ahhhh, n-am crezut ca o sa vina ziua, in care acest idol al meu imi va face o declaratie de dragoste... insa a venit... vai imi dau lacrimiile cand ma gandesc ca un batranel asa de simpatic (gay) ma iubeste...
mersi, you've brightened up my life.

insa ai grije draga ALS, aici, pe cinemagia mai este cum este, dar acolo stii ca pedofilii intra la inchisoare un timp f. lung. and you know that they get banged in the showers... (ohhhh, s-ar putea sa-ti placa...)... asa ca ai grije cu declaratii din astea de dragoste in germania. nu se stie niciodata cine asculta.
(nu-ti scriu tschues, pentru ca-mi imaginez cum ai spus-o tu... :sick: )
Bayr'scher Leberkaeserln

Alex Leo Serban
20 Feb 2005, 17:43
but WHY???
what did i do wrong??
si cum se face ca, de cite ori vreau sa fiu si eu bun (putin), iese rau?...

sa fie, oare, din cauza ca nu stiu sa disting Raul de Bine?
hmm... might be!
sau ca i don't really care, one way or the other?
could be.

acum, ca mi-am facut terapia saptaminala pe nervii lui nume & nae, cum sa nu le fiu recunoscator?
ei au facut - fara sa-si dea seama - o fapta buna.
iar eu, fiind rau, am devenit - de fapt - bun, pt ca raul... aaa... binele...
cum era?
boringly yours,
a :love: l :love: s

nume
20 Feb 2005, 17:49
pe nervii lui nume & nae
Daca tu crezi ca ai reusit sa ma enervezi , te inseli amarnic. M-ai binedispus azi, asa cum o faci mereu.
Imi imaginez si eu cum te schimonoseai scriind randurile astea de mai sus si m-am intors brusc la primul sentiment. :sick:

Si noi te iubim. :love:

Nae
20 Feb 2005, 17:51
nu ALS, n-ai facut nimic gresit (inafara ca ai scris cuvantul tschuess gresit... dar conteaza regula de ortografie germana ca sh-ul nostru se scrie la ei cu sch... dar nu conteaza.).
numai ca: mama m-a invatat sa am grije de curu' meu atunci cand un fag imi spune ca ma iubeste... bine ca acuma a fost virtual, ca altfel sau iti dadeam in coaie, sau fugeam...

deh, si eu trebuie sa-ti multumesc als, pentru ca si mie mi-a facut bine sa rad toata dupamasa asta cu lacrimi... sa stii ca nu esti singurul care se amuza fiind pe forum, si care foloseste site-ul asta ca terapie intensiva...
asa ca...
urandu-ti bine.
auf ein baldiges, wenn auch nicht mit freude erfuelltres wiedersehen..

Alex Leo Serban
21 Feb 2005, 08:31
pt nae

nu stiu ceai scris acolo la sfirsitu miesajului (in afar de wiedersehen) ca e o limba care eu no suport din coplarie mi se trage ca ma dat parinti la frau sanvat germana si mie nu mia placut chiar de loc
da sa sti ca nu sint fag sau cum se zice despe mine mam obisnuit da chiar ieu am lansat svonu asta ca atunci ierea cool ca nu era multi asa da acu e prea multi dastia si ieu tre sa ma remarc
adica: sint singuru care practica secsu asa cum il practic ieu sa sti
din nou sint unic :love:
asa ca nare ce sati fie teama ca nu ma dau latine ca noi fi animal

keyzer soze
21 Feb 2005, 10:08
@ nae si nume: v-am rugat de nenumarate ori (si in public, si in mp) sa va gasiti alta bucatica de forum in care sa latrati aiurea. la monologuri scriu EU, iar toate celelalte mesaje sunt off-topic. stiind asta, consider atitudinea voastra ca o jignire PERSONALA. in consecinta, acesta va fi ultimul mesaj prin care va voi mai gratula cu atentia mea. you're on my ignore list forEVER.

@ alex: a little piece of advice (a.k.a. efectul de turma) - scrie la 'asociatii diverse' sau la fanatic: zurbagii astia te vor urma constant, convinsi fiind ca vor avea cateva minute de celebritate - ceva de genul 'i'm the man who cursed als' or whatever. :lol: chiar nu stiu de ce te mai obosesti sa le raspunzi unor astfel de labagii.