View Full Version : cearta, alta...
Impresionant. Ce masina ai nu ne spui ?
Puiule, vezi ca niste greseli de ortografie faci tu mai sus. La faza cu banii iti raspund cu faza cu portofelul. Esti anul 1? Atunci te iert.
Sa-i spui "moacanu" nu mi se pare deloc atac, ci doar o hematurie rectala.
p.s. Iar l-ai lucrat offline ? :lol:
Impresionant. Ce masina ai nu ne spui ?
Puiule, vezi ca niste greseli de ortografie faci tu mai sus. La faza cu banii iti raspund cu faza cu portofelul. Esti anul 1? Atunci te iert.
p.s. Iar l-ai lucrat offline ? :lol:
Sa nu-mi zici ca ai inceput sa o aperi pe Ambra.
notorious
19 Feb 2005, 13:06
asta-i tot ce poti ?? din tot 'articolul' postat mai sus ? cauta niste vitamine, niste mg sau ceva, pt ca esti halal de slab, sau, daca nu, 'ramai filosof'.
tu singur ai zis, prostovane, mai sus ca este un 'atac'. acum o dai pe basinele ?
p.s. Iar l-ai lucrat offline ?
am inteles - de fiecare data cand te simti ca puitzul acoperit de puf galben, fara aparare si fara argumente, preferi sa te imbeti cu apa rece (pt a cata oara ?) in felul asta.
serios ma intreb, merita sa vorbesc cu un asemenea maturator de strada ?? eu zic ca nu. ma retrag (si) de aici.
@Notorious
Ai noroc ca sunt binedispus si-mi merge bine (nici nu-ti inchipui domn' boboc la facultate de 2 lei.)
Faza cu stau la camin (cel mai bun din Bucuresti), m-a facut sa rad. :lol: :lol:
Asta e ca in clasa a 2-a: " a mea e mai mare ! " Vrei sa incepem sa ne spargem in zestre ? :lol:
Mai pingu' , esti mic rau de tot si mai slab ca ceaiul fara gheata si zahar. Gramaticosu' cinemagia care si-o ia de fiecare data cand incearca sa corecteze pe altii, facand la randul sau greseli de ortografie grosolane.
De la a nu sti unde sa pui un apostrof pana la a nu face acorduri, e distanta de la Buftea la Tulcea si inapoi.
"Puiule" iti ziceam eu.
In fond sunt convins ca esti "baiat bun". Un baiat bun cu grave probleme de etica, morala si gramatica limbii.
Cand mai multi talhari iti zic ca esti beat (las in cazul tau), te duci la nani.
cherryblossom
19 Feb 2005, 19:16
ambra beats keyzer :x
nobody beats nobody.. unora le place mai mult ambra, unora keyzer, si probabil ca celor mai multi le plac amandoi... fiecare dintre cei doi are stilul lui, si nu inteleg de ce trebuie sa-i compari...
Un baiat bun cu grave probleme de etica, morala
Pierdut printre neologisme?
sinonime ai vrut sa zici...nu? :D
Nu. Vad ca-i plac neologismele dar nu si intelesul lor. Sugerand ca ar fi trebuit sa stie ca etica = morala ca sa nu-l puna langa morala. Haios este ca a facut greseala in paragraful in care-i reprosa lui notorious ca nu scrie regulamentar.
sinonime ai vrut sa zici...nu? :D
@Benny
Saracu' ....
Era doar o subliniere.
Lost in translation cu alte cuvinte, din romana in romana .... :lol:
Numetule, citeste ce e deasupra ta ca n-am vrut sa scriu sinonime. Nu era subliniere, era pleonasm. (virgula e diabolica, stiu)
Fulguletz, e simplu .... alea sunt sinonime.
Ce clasa esti ? a 6-a ? Lasa ca mai ai timp.
Esti tampit. (ca vrei sau involuntar?) N-am zis ca nu sunt sinonime, de fapt chiar am zis ca sunt ("etica = morala"), dar etica e un neologism, si am vazut ca iti place sa te avanti printre neologisme, dar uneori nu le nimeresti si in loc sa fii destept te agiti prost. Nu e corect ca intr-o enumeratie sa alaturi 2 sinonime asa cum nu e corect sa spui: Femeia batrana, in varsta si urata fuge pe strada.
Cu alte cuvinte cobori in jos Luceafar bland ...
Monologurile s-au transformat in dialoguri.
Tu nu esti Eminescu, si ceea ce scrii tu nu e nici poezie.
PS Amice, esti patetic. :)
Ce-ai facut pana la 5 am ? Te-ai uitat la filme pentru adulti ? Mami dormea ?
Desi nume a avut un ban de curand, vad ca nu l-a influentat cu nimic. Continua sa spuna chestii tampite, sa arunce insulte lipsite de orice semn de inteligenta si sa fie handicapat. Poate ar fi o idee buna sa fie banat din nou, si daca nici dupa 7 zile nu se calmeaza si mai tace dracului din gura ca m-am saturat, si nu sunt singurul, de prostia lui excesiva, cer sa i se dea ban de tot, si chiar pe IP daca nu intelege.
Multumesc anticipat
notorious
19 Feb 2005, 23:17
Vad ca-i plac neologismele dar nu si intelesul lor. Sugerand ca ar fi trebuit sa stie ca etica = morala ca sa nu-l puna langa morala.
ce e etica, ce e morala pt nume... un manunchi de paie la subtioara...
dar sa-l lasam, ca e binedispus.
lui ogto - acum ce ai cu nume? tu nu vezi k si-a cenzurat drastic discursul? nume ataca pe nu mai stiu cine, benny l-a atacat pe nume k se pierde in neologisme, nume i-a dat replica sub violenta cu care am vazut k v-a obisnuit - fapt remarcat si de notorius...eu nu neg k poate te-a calcat pe sireturi, radule, dar cateodata pur si simplu tre sa let go... :hmm:
benny - sunt sinomine, unul e neologic si unul nu. si da, nu e corecta utilizarea lor k in ex de mai sus...:)
nume - da, am auzit de licenta poetica, dar asa imi ziceau la un moment dat niste elevii cand greseau - da', da si eminescu...bla, bla. aici nu e site de poezie, nu? ><
sunteti cu totii fantastici - apropo de greselile gramaticale - ba vreti sa le ignorati sau sa va fie ignorate, ba taxati la greu pe cei care gresesc. renuntati la cruciadele astea, k oricum nu veti ajunge la nici un rezultat:P
criticati-va ideile, daca le aveti si dc aveti cu ce sa le criticati, nu va mai certati asa, de florile marului, parului, whatever...
si fiti mai pacifisti, ce naiba, k mai e putin si explodeaza site-ul asta de energii negative acumulate! :D
Alex Leo Serban
20 Feb 2005, 09:14
NO WAY - cine a zis ca "tre sa let go"??
si mai ales cu neica nume-ni???
taxati-l, taxati-l, poate-si muta curu de pe forumu asta sau tace dreacu din gura, ca numai timpenii spune peste tot si polueaza topicurile...!
nu caritate, ci ECARISAJ vreau sa vad, baietii!!!
in priv. lui "cobori in jos, luceafar" blabla - dupa cum a aratat si senatorul adrian paunescu intr-on interventie/exegeza televizata (la otv of course!), acolo vorbeste catalina, cu cele patru clase ale ei, iar poetul (pardon: Poetul!) nu face decit sa o reproduca :oops:
ok, e speculatie, dar e singura speculatie (teoretica, nu financiara!) venind de la sen. a.p. cu care sint, cit de cit, de acord. ;)
.punct.ar fi mai mult decat cazul sa incheiem perioada "ana blandiana" pe acest subiect si sa ii dam lui keyser pace sa isi continue monologurile. care,fie vorba intre noi, erau printre putinele demersuri interesante de pe ast' forum.
herbert
20 Feb 2005, 12:14
.punct.ar fi mai mult decat cazul sa incheiem perioada "ana blandiana" pe acest subiect si sa ii dam lui keyser pace sa isi continue monologurile. care,fie vorba intre noi, erau printre putinele demersuri interesante de pe ast' forum.
tu macar intzelegi ce spui? ce stii tu despre Ana Blandiana?
arunca dracu' rufa asta comunista din avatar!
nu stii ca sunt interzise pe Cinemagia simbolurile comuniste si fasciste?
TOVARASE herbert. eu nu m-am declarat de acord cu 'regulamentul' cinemagia, deci nu ma simt obligat sa il respect. pina la o eventuala sanctionare avatarul meu ramane neschimbat. nu am folosit simboluri naziste. vezi de-un oftalmolog.
.am auzit de ana blandiana. nu am acasa opera completa sau biografia, dar stiu cine e. nu simt nevoia sa ma justific in fata ta pentru folosirea numelui ei intr-o fraza.
.e regretabil, dar s-a imputit cu inca 2 mesaje acest topic. din vina personajului de mai sus, evident.
TOVARASE herbert.
:lol: Cate dreptate. La Chisinau iar s-a taiat gazul, cred ca d-asta e irascibil.
@als
Sa ma car ? Eu n-am sa ma car niciodata atata timp cat vei fi tu pe cinemagia. Si nu stiu de ce, dar am impresia ca voi fi mult mai mult decat tine. Am avantajul varstei. ;)
Cand tu vei fi de mult timp la Eternitatea, eu am sa zburd p-aici.
Vezi ca esti suburban domn' critic de film.
senatorul adrian paunescu intr-on ..
Domnu' de ... 48, vedeti ca e intr-o. Inca ceva bai domnule, te suspectam de multe treburi (de unele de care nu te suspectezi nici tu), dar sa citezi din Paunescu si sa il mai si aprobi ..... :sick:
"Sa ridicam mainile in aer pentru al nostru domn Marius Moga !!!!"
Bai doamnelor, bai domnilor, noapte buna!
Alex Leo Serban
20 Feb 2005, 13:35
@als
Sa ma car ? Eu n-am sa ma car niciodata atata timp cat vei fi tu pe cinemagia. Si nu stiu de ce, dar am impresia ca voi fi mult mai mult decat tine. Am avantajul varstei. ;)
Cand tu vei fi de mult timp la Eternitatea, eu am sa zburd p-aici.
Vezi ca esti suburban domn' critic de film.
fac iu.
neica nume-ni are, cica, "avantajul virstei" - dar, hopefully, mai exista si accidente pe lumea asta :P
in plus, i don't do "eternitatea", ci bellu :love:
and then - fac iu.
ci bellu :love:
and then - fac iu.
Ce tare !!!
O observatie "minora" : si la Bellu, Eternitatea, Damaroaia, Straulesti etc, cadavrele sunt mancate de viermi in acelasi mod. ;)
fac iu .
Nu mersi, mie imi plac femeile. ;)
Alex Leo Serban
20 Feb 2005, 14:06
mda, foarte profund... subteran chiar... numai ca eu am lasat vorba sa fiu incinerat, so... :P
cit dspr "fac iu", era evident pt toata lumea (minus, of course, neica nume-ni) ca l-am folosit la figurat.
culmea ridicolului & a pleonasmului: neica nume-ni se lauda ca lui ii plac femeile - dar d c trebuia subliniat: are neica vreo banuiala ca n-ar fi asa?... -, problema lui e ca si ele, femeile, ar trebui sa-l placa :sick:
la cit freaca menta pe forum & la ce timpenii scrie, nu cred ca are vreo sansa - poate la vreo handicapata :D
da ajunge: cum se face ca topicu asta atit de misto a devenit lada de gunoi a lui nume-ni??
cred ca emanuel ar trebui sa mai faca curat pe-aici: pe unde trece nume-ni, se lasa cu miros de balega...
la cit freaca menta pe forum & la ce timpenii scrie, nu cred ca are vreo sansa - poate la vreo handicapata :D
cred ca emanuel ar trebui sa mai faca curat pe-aici...
Foarte impresionant.
Da, ar trebui sa faca curat si sa inceapa cu tine.
Ba baiatule esti plictisit ? Nu ne mai incanti cu niste telegrame berlineze ? S-a terminat festivalul ? Esti penibil, nu ai altceva mai bun de facut in Germania ? Nu sunt cluburi, cafenele etc ? Sau n-ai bani ?
Soze e fanul tau, ii porcaiesti locul in ciuda dorintei lui. Sa-ti aduc aminte ca n-a inceput de la mine ? Nu !
La timpul potrivit am sa-ti fac o vizita la locul ala in dreptul caruia ai pus o inima. ;)
p.s.
O observatie de bun simt : incinerarea nu elimina varianta Bellu ?
Sau iti arvunesti de pe acum o capela in care sa-ti fie depus borcanasul de ness (stii tu, ca in Balanta.) ;)
Alex Leo Serban
20 Feb 2005, 14:21
d c, va organizeaza cei de la groapa comuna o vizita ghidata la bellu sa vedeti personalitatile? :D
gata, m-am plictisit si de neica nume-ni!
e banal si redundant.
Jenant .....
Si cand te gandesti ca omul asta e mai mare ca tata.....
Alex Leo Serban
20 Feb 2005, 14:31
daca tac-tu ar fi vazut "kinsey" (in care se face apologia masturbarii), ne-ar fi scapat pe toti de un jet inutil ca tine :lol:
daca tac-tu ar fi vazut "kinsey" (in care se face apologia masturbarii), ne-ar fi scapat pe toti de un jet inutil ca tine :lol:
Cred ca pentru asta meriti un bann.
Taica-miu are treaba, niste afaceri de condus, n-o arde printre pusti pe forumuri de cinema.
Incredibil cat de josnic esti.
Linkul de pe RF a fost citit de 122 de persoane (majoritatea de pe cinemagia), si totusi tu continui sa te umilesti ....
Alex Leo Serban
20 Feb 2005, 14:37
MI SE RUPE!
i break all taboos :P
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.