View Full Version : Texas Chainsaw Massacre
Finaltears
20 Feb 2005, 00:00
Cine crede ca Texas Chainsaw Massacre a fost si este cel mai bun film facut vreodata.
Nightwane
20 Feb 2005, 08:00
la care TCM te referi? ca sa stiu daca zbier si fac scandal sau nu.
Sigur la ala din 2004.....
Nightwane
20 Feb 2005, 14:30
sper ca nu...
Facem pariuri? Eu zic ca vorbeste de ala mai recent.
notorious
20 Feb 2005, 20:39
eu zic ca vorbeste de cel de tobe hooper (si sper sa nu ma insel ! :(). o data ca exista multi fanatici care sa-l considere 'all time favourite', a doua oara ca, desi nu sunt putini cei carora le-a placut remake-ul mai mult decat originalul, ma indoiesc ca unul dintre ei il vede kiar 'cel mai bun film ever'. ar fi prea de tot ! :((
Longshot
20 Feb 2005, 21:34
eah e prostie asta cu cel mai bun.
insa tot imi da the willies faza cu leatherface facandu-si prima aparitie administrandu-i ciocanu ala in cap nefericitului ala care se aventureaza prin casa, si spasmele lu ala dupa lovitura.
Finaltears
21 Feb 2005, 14:46
Ma refer la filmul in care a jucat Jessica Biel
Nightwane
21 Feb 2005, 14:53
oh heavens yes! sa i se dea ban si sa i se dea foc la casa ... auzi tu... TCM cu Jessica Biel film bun... ptui! se duce de rapa lumea asta.
notorious
21 Feb 2005, 16:00
Ma refer la filmul in care a jucat Jessica Biel
bleah ! :sick:
macar ai vazut, totusi, originalul ?? PLEASE say 'no' !
Finaltears
22 Feb 2005, 04:17
Intr-adevar,vorbesc de cea mai noua versiune a filmului,The Texas Chainsaw Massacre.Am spus ca e cu Jessica Biel in rolul principal.
Finaltears
22 Feb 2005, 04:20
Daca am vazut originalul? Nu exista Originalul,pentru ca e bazat pe something real,a real story,deci toate sant cover`uri daca vrei sa le spui asha.De ce?Ar trebui sa il vad?
Longshot
22 Feb 2005, 07:50
neah, ramai la asta noul ca ala vechiul ie nashpa ca nu are efecte mishto. si e din' 74. bleah. cine ar vrea sa vada filme asha vechi?
Nightwane
22 Feb 2005, 16:43
e bazat pe something real,a real story
:oops:
notorious
22 Feb 2005, 21:57
Daca am vazut originalul? Nu exista Originalul,pentru ca e bazat pe something real,a real story,deci toate sant cover`uri daca vrei sa le spui asha.De ce?Ar trebui sa il vad?
este VAG bazat pe infricosatoarea poveste (reala) a lui ed gein, care isi masacra autostopistii si isi confectiona masti din mutrele lor, dar that's it ! it's fiction !
E simplu, individul crede ca a vazut singura varianta existenta a filmului. Nu stie ca voi ziceti de original, nu de sequel. Nu bate pana acolo.
Intr-adevar,vorbesc de cea mai noua versiune a filmului,The Texas Chainsaw Massacre.
sigur vorbesti serios?
Daca da, e grav. Nici macar filmul facut prin saptezeci si ceva nu e "cel mai bun film facut vreodata" (desi ar fi printre cele mai bune filme horror). Cu atat mai putin un remake sec...
Longshot
22 Feb 2005, 22:43
dap, e dupa eg gein, dar dupa povestea lui ala e si psycho si in general toate filmele slasher au elemente comune cu pov aia. the guy pur si simplu era prototipul perfect al psihopatului cu cutit :P
notorious
22 Feb 2005, 22:50
dap, e dupa eg gein, dar dupa povestea lui ala e si psycho si in general toate filmele slasher au elemente comune cu pov aia. the guy pur si simplu era prototipul perfect al psihopatului cu cutit
you mean, cu drujba ! :D
Pitbull
23 Feb 2005, 01:15
Topicul ästa parcä-i un fel de încrucisare între dialogurile lui Beckett (de pildä, "En Attendant Godot" si situatiile lui Dolfi Solomon (îmi vine-n minte "Notiunea de fericire"). :w00t:
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.