PDA

View Full Version : gadjo dilo

silver_boy
15 Feb 2005, 16:27
Admirabil film.L-a vazut cineva ?

Sm�agol-Gollum
15 Feb 2005, 20:55
:sick: mars ba de aici cu kakatul asta cinematografic! imi este rusine ca este asociat cu numele de film! :sick:

Jay
15 Feb 2005, 21:08
gadjo dildo

Sm�agol-Gollum
15 Feb 2005, 21:14
gadjo dildo

:lol: :lol: haha...mishto faza!
filmu asta e unul din cele mai proaste filme pe care le-am vazut....story-ul este varza, limbajul este :sick: ,iar faza in care curva aia de tiganca fuge goala prin padure este ff :sick: :sick:

silver_boy
15 Feb 2005, 23:23
Nu dispera Sméagol-Gollum,filmul asta prost te ajuta sa intelegi mai bine filmul bun.In fond,filmele valoroase pe care intuiesc ca le vezi tu ii sunt tributare. Altfel cum ai mai putea sa faci distinctia?
Asa ca ...din cand in cand, ia-ti femeia de mana, intra intr-un cinema si rezista pana la capat la un film prost. Iar daca femeia ta e frumoasa fa-ti o amanta urata.Fi consecvent cu principiul asta care te face sa discerni valoarea de non-valoare frecventandu-le pe amandoua.Daca e urata cauta-ti una frumoasa.Banuiesc ca e greu.Totusi incearca.Ramai cu cea din urma,caci tu iubesti valoarea, dar vino catre cea dintai".Daca esti singur fa-ti o gagica.Nu importa unde identifici tu valoarea dar fara reversul ei n-ai s-o intelegi niciodata.Traieste ..."dialecticos"...
PS Voiam doar sa-ti spun de" gustibus non disputandum" dar m-am luat cu vorba -:)

nume
15 Feb 2005, 23:34
Nu dispera Sméagol-Gollum,filmul asta prost te ajuta sa intelegi mai bine filmul bun.In fond,filmele valoroase pe care intuiesc ca le vezi tu ii sunt tributare. Altfel cum ai mai putea sa faci distinctia?
Asa ca ...din cand in cand, ia-ti femeia de mana, intra intr-un cinema si rezista pana la capat la un film prost. Iar daca femeia ta e frumoasa fa-ti o amanta urata.Fi consecvent cu principiul asta care te face sa discerni valoarea de non-valoare frecventandu-le pe amandoua.Daca e urata cauta-ti una frumoasa.Banuiesc ca e greu.Totusi incearca.Ramai cu cea din urma,caci tu iubesti valoarea, dar vino catre cea dintai".Daca esti singur fa-ti o gagica.Nu importa unde identifici tu valoarea dar fara reversul ei n-ai s-o intelegi niciodata.Traieste ..."dialecticos"...
PS Voiam doar sa-ti spun de" gustibus non disputandum" dar m-am luat cu vorba -:)
S-a ras puternic.

Despre Gadjo Dilo s-a vorbit pe forum, filmul e superb.
Btw, individul se uita la lotr fotr etc, il poti ignora in pace, e inofensiv. Lipsa de gagica (sau alte elemente de viata), il fac uneori irascibil. Isi revine repede si posteaza la cafenea linistit.

Jay
16 Feb 2005, 03:39
Eu habar nu am de filmul asta... dar am vazut exils... care e regizat tot de el... mie mi-a placut, nu a excelat dar am ramas cu un gust placut... nah ca m-ati facut curios....

keyzer soze
16 Feb 2005, 14:35
'mezerie de film.
ciudata zi, este a doua oara cand ma vad pus in situatia incomfortabila de a aproba gusturile unui fan lotr (dupa aviatorul)
:shock:

Sm�agol-Gollum
16 Feb 2005, 20:45
'mezerie de film.
ciudata zi, este a doua oara cand ma vad pus in situatia incomfortabila de a aproba gusturile unui fan lotr (dupa aviatorul)

:lol: vezi ca poti! :lol: :P

Gaandalf
17 Feb 2005, 07:38
'mezerie de film.
acest film nu l-am vazut. dar as vrea sa adaug si eu ceva...
Mesaje precum cele ale lui keyzer dovedesc clar care este trend-ul pe acest site. Judecati oamenii ptr un singur film care i-a placut. De ce ?

Cataloghati si altceva nu mai conteaza. E grav!

keyzer soze
17 Feb 2005, 10:23
Judecati oamenii ptr un singur film care i-a placut. De ce ?

de ce nu? it's true. sau, vorba prietenului meu Ulrich, Sad but true.

Gaandalf
17 Feb 2005, 10:29
Judecati oamenii ptr un singur film care i-a placut. De ce ?
de ce nu? it's true. sau, vorba prietenului meu Ulrich, Sad but true.
nimeni nu este perfect si sa stai sa judeci imperfectiunile altuia este ca si cum tu ai fi "flawless" ...ceea ce se cam practica pe acest forum ... (fi-mi-ar scarba :sick: ) shi nu este adevarat ...

vorbaun unuia: "there's always beauty inside a flaw"
sau vorba altcuiva: "you can never replace anyone beacause everyone is made of such beautiful specific details."

keyzer soze
17 Feb 2005, 10:36
sau vorba altcuiva: "you can never replace anyone beacause everyone is made of such beautiful specific details."

really? i'm not romantic and i don't live in paris.
and i don't give a fuck about your specific details, elfilor.

Gaandalf
17 Feb 2005, 10:39
really? i'm not romantic and i don't live in paris.
and i don't give a f*** about your specific details, elfilor.
pai ma uit la tine si vad ce vede multa lume ...

p.s. - i'm not an elf - biatch! ;)

keyzer soze
17 Feb 2005, 10:57
pai ma uit la tine si vad ce vede multa lume ...

nu te uita la Soare. o sa-ti arzi creierii.

Gaandalf
17 Feb 2005, 11:01
nu te uita la Soare. o sa-ti arzi creierii.
i hate the sun ... my dumb ass people protective aura is very efficient ...
you're the living proof...

gata ca ma plictisesti ...

Jay
17 Feb 2005, 21:37
Poti cataloga oamenii dupa gusturi si mai ales dupa gust... adica cineva care idolatrizeaza sa preupunem... Titanic... nu poti veni si incepe o discutie despre Greenaway... sau ceva de genul asta...
e ceva de genul... Imi place muzica "buna", dar nu strica si o manea... ei... ba da, strica....
@gaand... don;t take it personal

Gaandalf
18 Feb 2005, 10:18
@jay

Doar pentru ca mi-a placut LOTR si inca imi place .... schwaitzer ala sau keyzer cum ishi zice m-a catalogat asa cum multi labari de pe forum au facut-o ... dar sunt persoane de pe acest forum kre nici salut nu mi-ar fi spus inainte ... asta pana m-au cunoscut.

Unul imie foarte bun amic.
Nu dau nume. si nu .. nu este "nume" ... :P

Sper ca intelegi punctul meu de vedere ...

KEYSER
18 Feb 2005, 13:46
Doar pentru ca mi-a placut LOTR si inca imi place .... schwaitzer ala sau keyzer cum ishi zice m-a catalogat asa cum multi labari de pe forum au facut-o ... dar sunt persoane de pe acest forum kre nici salut nu mi-ar fi spus inainte ... asta pana m-au cunoscut.

'all those who fancy lotr are fags'. spus dupa. :D
in alta ordine de idei pe care nu le intelegi, ma mir ca stii ce-i aia schwaitzer. :shock: credeam ca ai ramas la pizza si cola, between her lips.

Nae
18 Feb 2005, 15:10
we're way off-topic here... hai si eu:
LOTR-movie sucks bigtime. e un jeg, scump.

back to the original topic:
filmul este f. misto. are niste secvente impresionante, si ca sa spun adevarul, asta a fost primul film care m-a facut sa inteleg viata tiganeasca. i liked it a lot...

Bulumulu
18 Feb 2005, 18:45
whats wrong with you guys??? check this: tolerance :P

gadjo dilo... frumos dar nu stiu eu ce

nume
18 Feb 2005, 22:22
... dar sunt persoane de pe acest forum kre nici salut nu mi-ar fi spus inainte ... asta pana m-au cunoscut.
Tocmai te-ai facut de bascalie.
Si da , Lotr = fags. Gay !

alex2
19 Feb 2005, 02:33
imi dai voie sa te contrazic? la faza cu LOTR si fags, si ce mai debitati voi mai sus...

gusturile parca ziceati mai sus (unul dintre voi), k nu se discuta si basta.

so...

nume
19 Feb 2005, 02:35
N-am zis eu asta. Gusturile se discuta, ca d-asta suntem p-aici.
Oricum subiectul a luat-o razna , aici se vorbea de Gadjo Dilo (gagiu diliu).
Autorul topicului trebuia sa-l incadreze la film in general....

Sm�agol-Gollum
19 Feb 2005, 08:37
we're way off-topic here... hai si eu:
LOTR-movie sucks bigtime. e un jeg, scump.

back to the original topic:
filmul este f. misto. are niste secvente impresionante, si ca sa spun adevarul, asta a fost primul film care m-a facut sa inteleg viata tiganeasca. i liked it a lot...

pai daca ti-a palcut gadlo dilo :sick: , nici nu are cum sa-ti placa lotr...

Nae
19 Feb 2005, 12:11
draga,
eu am citit carta LOTR, toata, si mi-a placut. am jucat la RPG de mi-a venit rau. am crescut, si am trecut peste faza asta. cam asa sta treaba
btw... am citit si 'unfinished tales of numenor and middle-earth', 'the hobbit', 'the adventures of tom bombadil', 'the silmarillion', 'the book of lost tales part 1 and 2' 'the return of the shadow', 'the war of the ring', 'sauron defeat', 'the peoples of middle-earth', si 'the lost road and other writings'... asa ca stiu ceva. numai ca nu ma mai intereseaza. si vazand filmele, m-i s-au parut de kkt. comparand filmul cu cartiile, si apoi vazand si gadjo dilo, trebuie sa spun ca gadjo dilo a fost mult mai misto.
no offence.

Sm�agol-Gollum
19 Feb 2005, 12:18
no offence taken....dar mi se pare ciudat sa iti placa gadjo dildo si sa nu iti placa lotr dupa ce ai si citit toate cele mentionate.... :?

Nae
19 Feb 2005, 12:26
nu e ca nu-mi place smeagol... am trecut peste faza aia. tolkien este genial, n-am ce spune, dar filmele nu au mai avut nimic din ce avea cartea. nimic din atmosfera aia de fantasy, ci numai o gramada de special-effects scumpe, si multa multa lupta. it does not have the essence of LOTR any more... nu mai ai frumusetea si complexitatea lumii pe care a creat-o Tolkien.
daca ar fi sa aleg intre a face un film ca gadjo dilo, si unu' ca LOTR, crede-ma ca l-as face pe gadjo dilo.

...presupun ca si tu o sa treci peste faza LOTR. enjoy now. si eu mai rasfoiesc din cand in cand cartiile, asa de placere, dar nu mai sunt obsedat cum am fost la un moment dat. simplu'.

WraIth
19 Feb 2005, 20:15
cam cu intarziere,dar lasa.
1) care p*** mea ii faza cu keyzer !? are frati...unu keyzer altu keyzer soze(sorry daca nu ma scris corect) .mai exact spus...cine/ce ii keyzer!?
2)i quote" hey what r u guys doing ?
we're playing harry potter.
ha! fags! " (daca tot "puneti eticheta")
3)pt ce-i mai sus .....true

cat despre filmul asta despre care vb...nu l-am vazut,dar spre sa.

silver_boy
20 Feb 2005, 03:26
Da Nume ,ai dreptate cu Dialogul ...In ceea ce priveste maxima cu "de gustibus non diputandum" cred ca a fost o chestie inventata de antici dupa ce spalau varza(chatuiau 3 d) prin Urbe.Initial se incepea cu dialogul, cu necesitatea lui, si dialogau si dai argumente si dai sofisme si dai iar argumente, mai un vin , mai o sclava ...si se facea seara.Consensul poola ...si dai iara conversatie, dai cu polemici,dai cu alt fel de argumente, iar cu un vin iar cu o sclava(ar fi zis si aia saraca ceva dar cum nu avea drepturi se multumea sa taca) si oboseala si nervi... Azi asa , maine asa ...pana ce intr-o buna zi, mai mult ca sigur ca un betiv ( in vino veritas) a bagat-o pe aia cu de gustibus non disputandum .Si toti Forumistii, pastilati de polemici, de lipsa consensului,rupti de oboseala, au plecat acasa fericiti ca au gasit toti un argument perfect inteligibil in ordinea ratiunii care sa nu jigneasca pe nimeni si sa-i lase sa plece la somn .
ps Aropo de Gadjo dilo si de scena cu insulta(dintre S. si Izidor): Ma intreb cati dintre noi au puterea de a se lasa insultati fara sa se supere si cati dintre cei care o fac, "insulta" fara rautate.In lumea noastra alaturarea insultei cu ceva in care nu e prinsa rautatea e absurda .In lumea din Gadjo dilo e perfect normala.

nume
20 Feb 2005, 04:37
Despre Gadjo Dilo (http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=4957&start=0&hist=0) am zis eu pe aici.

Frumos ce spui tu si foarte adevarat. Iar despre sclava aia (Izaura poate ? :? ), am tot amintit (am obosit deja).

Pt. restul hobitilor, elfilor bleah f*uck off !!!

Gaandalf
20 Feb 2005, 18:46
... dar sunt persoane de pe acest forum kre nici salut nu mi-ar fi spus inainte ... asta pana m-au cunoscut.
Tocmai te-ai facut de bascalie.
Si da , Lotr = fags. Gay !
mi se rupe mie ca m-am facut de bascalie... ma "ceva" pe voi toti aia care va credeti ... ce pm va credeti voi ...

@caizer suzeta
la cum aratzi tu ... nu ma astept sa stii ce e aia femeie asa k nu mai comenta ...

@ nume
citatul lui cartman despre Harry Potter ...il dedic tuturor ...

nume
20 Feb 2005, 18:50
Nu cunosc citate despre harry potter :shock: , nu ma intereseaza. Dedica-l cui vrei tu, n-ai decat. Ideea e simpla : aveti bartamai sectiunea de forum unde puteti vorbi despre filmele pe care le adulati, nu mai manjiti cu kkt celelalte filme.

Sm�agol-Gollum
20 Feb 2005, 22:42
Cartman: What are you doing?
Stupid little boys: We're playing Harry Potter!
Cartman: Fags!!!

get the picture?...

nume
21 Feb 2005, 02:54
1. Filmul a fost realizat in satul Cretzulesti, cam la 30 km de Bucuresti . Locatiile sunt reale, nu s-au folosit decoruri, efecte speciale si alte artificii.
Carciuma unde fratele Sabinei (Rona Hartner) da cu paharul in fatza romanului functioneaza si astazi. In carciuma respectiva a prestat multi ani Adrian, asta pana sa devina "star". Probabil ca Gatlif , in prospectiunile sale, l-a remarcat acolo.
2. Locatia unde arde casa tiganeasca se afla in Vizuresti, un catun uitat de lume , la 2 km de carciuma sus amintita. Aici s-a filmat un numar impresionant de filme, datorita "peisajului pitoresc" (echipe frantuzesti, americane, episoade din Garcea si oltenii etc etc etc ). Bastinasii sunt 100% de etnie, traiesc din furtul de lemne de foc si mici smangleli prin Bucuresti. Cam astia va sparlesc portofelele in autobuz.
3. Izidor (Izidor si in film), e cat se poate de adevarat. L-am cunoscut, tipul e exact ca in film, prietenos, cald si de o inteligenta nativa iesita din comun. Rolul din Gadjo nu i-a schimbat viata si modul de a fi.
4. Bugetul n-a depasit 50.000 de $ (deci nu-ti trebuie sute de milioane .)
5. Gatlif si-a spus povestea cu acuratetea unui buletin de stiri reusit. Ca sa nu mai vorbesc de umanitatea imaginilor de o cruzime izbitoare in acelasi timp. Nici o secunda pelicula nu mi-a creat impresia de falsitate, facatura. Actorii neprofesionisti, cu toate stangaciile lor, sunt de colo. Repulsia unora fata de acest film se trage din faptul ca e facut in Romania. La Kusturica nu strambati din nas ca e la sarbi. :hmm:
6. Incendierea caselor si izgonirea tiganilor din sat sunt adevarate , pana si scanteia scandalului (bataia din bodega), care mocnea de mult timp, e reala. Sunt curios cine i-a spus regizorului (nascut in Algeria, crescut prin Spania si Franta , compozitor, actor si pe deasupra etnic), toate detaliile acestea.
7. Dansul pirandei pe masa e executat in palatul Stirbei de la Buftea, transformat intre timp de comunisti in hotel restaurant.
-------------------------------------------------------------------------------------
Gadjo Dilo (Gagiu Diliu) 11/10

Ori vorbiti despre filmul asta ori taceti dracu' din gura. LOTR e la fanatic !!! Nu raspuns la provacari scabroase.

WraIth
21 Feb 2005, 15:34
at ce compari.....

Jay
21 Feb 2005, 16:07
@wralth.... ia mai du-te si te culca ... ca esti un fraier pierdut prin satul de vacanta... dai citate in latina gresite... te intrebi cine e keizer(e un fel de dumnezeu pentru tine... bah scartarule)... si vi si injuri ca un fanatic descreierat(ti-a zis nume unde sa te cari)... hai pa
P.S. de gustibus et coloribus ...

Nightwane
21 Feb 2005, 20:20
dar sunt persoane de pe acest forum kre nici salut nu mi-ar fi spus inainte ... asta pana m-au cunoscut.

Nu dau nume.

tu de cine dracu' vorbesti mah? :P

@wralth.... ia mai du-te si te culca ... ca esti un fraier pierdut prin satul de vacanta... dai citate in latina gresite... te intrebi cine e keizer(e un fel de dumnezeu pentru tine... bah scartarule)... si vi si injuri ca un fanatic descreierat(ti-a zis nume unde sa te cari)... hai pa

lol... s-a facut al dracu' Jay :D

Si ca sa fiu on-topic: eh...Gaydjo Dildo m-a cam lasat rece oarecum... not too great but not too crappy. Mediocru.

WraIth
22 Feb 2005, 12:58
dai citate in latina gresite... te intrebi cine e keizer... si vi si injuri ca un fanatic descreierat(ti-a zis nume unde sa te cari)... hai pa

somebody's beeing a lil' bitch

@ Jay 1) bravo cicero...unde vezi u citat in "latina"!?
2)dea...am intrebat cine ii keyzer!? ce te bagi!? ah?
3) ha ha...auzi fanatik descreierat...mai uita-te ce ai scirs shi tu apoi zi de altii
hai bafta

Gaandalf
22 Feb 2005, 14:15
dar sunt persoane de pe acest forum kre nici salut nu mi-ar fi spus inainte ... asta pana m-au cunoscut.
Nu dau nume.
a bit gelous are we ? :D

@nume
ah! ma faci pe mine fag ? :lol: sunt 2 useritze care frecventeaza acest forum care au ras de ce ai zis ...
if you follow me ... :lol:

nume
22 Feb 2005, 15:10
@ hobiti indragostiti
Incercati sa ma stoarceti de seva mai rar. In felul asta va pot alimenta mai consistent.

Bulumulu
22 Feb 2005, 16:16
si ce daca sunt (ei) lotr fans? si ce daca au "invadat" forumul, scapati de la fanatic? gadjo dilo is niice si user e user :sleep:

Gaandalf
22 Feb 2005, 16:29
si user e user :sleep:
mai bine sa fiu un paria al acestui forum decat :
1. Ambra Blu a luat trenul spre 2046, in timp ce voi ati ramasi blocati in negri anilor '30. Va reveni in 7 zile.

nume
22 Feb 2005, 16:35
Papushel, vezi sa nu va fac niste vizite dese pe la fanatic. S-ar putea sa devin subit interesat de subiect. Nu de alta dar as vrea sa va poluez un pic armonia aia "frateasca". :sick:

Gaandalf
22 Feb 2005, 16:40
ma abtin sa comentez ce s-a scris la film in general ... cat ptr armonia aceea frateasca de care tot vb - nu exista...

exista doar tentative inutile de a salva ceva ce este pe duca ...
nu ma intreba de ce ma complac ca nu stiu nici eu ...

Nightwane
22 Feb 2005, 16:57
Nu dau nume.
a bit gelous are we ? :D

you spelled it wrong :P si nu..nu-s gelos. eram doar curios despre cine vorbeai.

Gaandalf
22 Feb 2005, 16:58
my best friend ... you know you are ...

you need not hear it again ...

Jay
22 Feb 2005, 17:20
ati adus intariri?... ce dracu' mah... nu mai vorbiti de lotr peste tot ca sa putem si noi sa intram pe topicuri... apropo... de rahaturi din astea... gen fiecare cu gusturile lui si bla bla bla... m-am saturat...
@wralth... nici macar nu am sa ma obosesc...

Bulumulu
22 Feb 2005, 17:27
@jay
"m-am saturat"... well... si de ce ne spui asta? n-ai ce face? du-te si citeste o carte... (lotr or your choice) :P

Jay
22 Feb 2005, 17:29
tare bou esti

Bulumulu
22 Feb 2005, 17:43
ramai tu la "watch" k scrisu nu-ti vine bine... pe bune, si mai las-o moale

Jay
22 Feb 2005, 17:55
Nu ai treaba pe la asociatii diverse or smth??

nume
22 Feb 2005, 17:57
Emanuele inchide topicul asta, a luat-o razna. Numai de Gadjo dilo nu se vorbeste ... :hmm:

Nae
22 Feb 2005, 17:57
wow, cata suparare...

Bulumulu
22 Feb 2005, 18:33
there definetely IS something in the air...

@jay
i will elevate you by my love :P

WraIth
22 Feb 2005, 20:39
@jay nici nu doream ...dar in schimb (stai sa-mi dreg vocea) ,citez,cu cateva modificari:

" ia mai du-te si te culca ... ca esti un fraier pierdut prin satul de vacanta... dai citate in latina, corecte sau greshite,nush... si vii si vorbesti vulgar ca un fanatic descreierat
hai pa "

Am incheiat citatul.
sper sa fi pus capat la asha zisa ta apatie fata de... ,deshi nu cont,dar transmiti numai bad vibs.
bafta

Jay
22 Feb 2005, 20:43
Eu nu am nici un fel de apatie pentru lotr...adica nu-mi place and so on... dar la mine e o problema personala... tot incerc sa va evit si dau peste voi ... am tot tacut... dar gata... m-am enervat...

keyzer soze
22 Feb 2005, 20:48
tot incerc sa va evit si dau peste voi ... am tot tacut... dar gata... m-am enervat...

se pare ca nu-s singurul lotrofob
bravo jay, good taste as always

nume
22 Feb 2005, 22:03
Am incheiat citatul.
Il incheiasesi deja prin ghilimele.
Eu poate nu eram lotrofob, dar prin prezenta voastra prin paginutzele astea albastre, m-ati facut sa devin.
De acum inainte am sa incep sa citesc "fanaticul".

WraIth
23 Feb 2005, 14:12
Eu nu am nici un fel de apatie pentru lotr...adica nu-mi place and so on... dar la mine e o problema personala... tot incerc sa va evit si dau peste voi ... am tot tacut... dar gata... m-am enervat...

:lol: bine ma,dar nu ma referam la apatie pt lotr.gata.that's all i needed to know.thx
salut

@nume ... ma scuzi. am specificat pt citire.lasa chiar daca nu-i ocrect dpdv gramatical sau whatever