PDA

View Full Version : De ce apar asa tarziu filmele in Romania?!?

VirtualCafe
10 Feb 2005, 01:24
Ma enerveaza la culme...cand vad ca unele filme apar cu o asa intarziere la cinema cat si pe DVD in tara noastra iubita. Ma simt ca intr-o tara a lumii a 3 a. Atata reclama se face ca apare Aviatorul la cinema (pe care l-am vazut pe un DVD pirat cumparat din piata cu 60 de mii) , ca apare Ocolul pamantului in 80 de zile (film pe care l-am vazut acum cel putin 2 luni - tot pirat), eveniment mare ca apare SAW la cinema, mare kestie ca apare Cold Mountain pe DVD(film aparut de mult timp pe DVD dincolo). Am ajuns la concluzia ca pana si producatorii de filme ne considera o tara de cacao si nu meritam sa vedem la timp nici macar filme...

nume
10 Feb 2005, 01:39
Cred ca ti-ai raspuns singur la intrebare.

Longshot
10 Feb 2005, 07:46
filmele ajung la noi, in acelasi ritm in care ajung si in alte tari europene.pune mana, verifica, si nu mai boci. :hmm:

emanuel
10 Feb 2005, 09:26
S-a mai discutat despre acest subiect (http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=3874&hist=0&wnd=_default)
Topic inchis, continuati la linkul de mai sus.

BeNnY
10 Feb 2005, 16:42
N-ai inchis topicul

ogto
10 Feb 2005, 17:12
Daca tot nu s-a inchis topicul, rasp si eu.

Filmele apar tarziu la noi pt. ca dureaza mult sa ajung aici filmele prin posta si de multe ori se pierd sau le fura vre-un grasan imputit care sta la panda langa cutiile de scrisori :huh:

Daca tot ai intrebat...