PDA

View Full Version : In suturi!!!

Pages : 1 2 [3]

Judex
07 Sep 2009, 01:32
Ar trebui sa fug la Ciuc. Si asta ar insemna sa nu-i fut in direct in dinti pe labeharzi.

Pitbull
07 Sep 2009, 07:37
Mai finut, Judexe, mai finut, cä iar se lasä cu bannäri.

Pentru anumite cortexuri lemnoase, o micä remarcä (sper s-o înteleagä): poti fi împreunä cu cineva sau ceva, si în calitate de colaborator, nu numai de angajat. Ca atare, poti vorbi în numele grupului astfel format, despre diverse activitäti ale sale.

raptor
07 Sep 2009, 10:22
parca injuriile erau pedepsite cu ban...nu tin deloc sa ma dedau practicii homosexuale la care ma imbie judex si consider mesajul sau o insulta grosolana.
sau hai sa o luam asa:
daca eu as fi injurat un forumist inocent, din senin as fi luat automat ban. rog conducerea sa se sesizeze, altminteri am sa ma consider profund dezamagit de organizarea si legislatia cinemagista.

Cinemania
07 Sep 2009, 10:56
http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85829&highlight=suturi

in caz ca v-a venit cheful

Pitbull
07 Sep 2009, 11:22
Gloria, Stefan, îl puneti la punct pe ästa, vä rog? Iar si-a luat-o în cap, si se viseazä apärätorul CineMagiei - vorba aia: pe cine nu bannezi, nu te lasä sä träiesti (în liniste). Eu am mai väzut oameni dependenti de cocktailul arogantä+prostie, da' unii parcä-l vor ei pe tot.

raptor
07 Sep 2009, 11:32
Pai de ce sa il puna la punct? N-a zis nimanui sa "s... p..." si nici n-a injurat pe nimeni. De ce sa il puna la punct, tovarase?

Liviu-
07 Sep 2009, 11:39
Ma plictisiti ingrozitor cu certurile astea stupide si cu faptul ca se cauta nod in papura pentru orice in ceea ce fac unele persoane. Da, stiu, nu sunt obligat sa va citesc, dar totusi ar prinde bine putina liniste din punctul asta de vedere pe cinemagia. Nu vedeti ca nu intereseaza pe nimeni rafuielile voastre personale? Decat sa va atacati pe unde prindeti, cum au facut si alte persoane inainte, doar ca de data asta e o chestie mai mult unidirectionala, ar fi mai bine sa incercati prin mesaje private sau si mai bine, sa nu mai incercati deloc.

Cinemania
07 Sep 2009, 12:11
Gloria, Stefan, îl puneti la punct pe ästa, vä rog? Iar si-a luat-o în cap, si se viseazä apärätorul CineMagiei - vorba aia: pe cine nu bannezi, nu te lasä sä träiesti (în liniste). Eu am mai väzut oameni dependenti de cocktailul arogantä+prostie, da' unii parcä-l vor ei pe tot.

nu vad nici un motiv pt ca Mistah J sa fie banat (banuiesc ca asta inseamna "sa fie pus la punct")

in rest...
latrina se ingroasa tot mai mult in topicul asta...asta deoarece continuati sa urinati impotriva vantului

Pitbull
07 Sep 2009, 14:37
De acord. Toate au o limitä. Sä-l încuiem.

Judex
07 Sep 2009, 14:45
Raptor, eu n-am spus sa-mi sugi mie pula, ci asa in general. Daca nu iti ceri scuze pentru insanitatile debitate la adresa mea numai asa o sa te tin.

Pitbull
07 Sep 2009, 14:54
Sä-l încuiem. !!!

L.E.
Precizez cä de la #505 încoace, toate mesajele au constituit initial un off-topic de la "Despre piraterie: pro sau contra?", pe care Cinemania l-a mutat aici - mäsurä logicä si de bun-simt; totusi mesajele mele fuseserä postate în contextul ACELUI topic; în ästa de-aici prefer sä nu postez (cu exceptia actualei precizäri), asa cä orice eventuale atacuri ulterioare vor rämâne färä räspuns.

Deleted
07 Sep 2009, 20:11
Sä-l încuiem. !!!

L.E.
Precizez cä de la #505 încoace, toate mesajele au constituit initial un off-topic de la "Despre piraterie: pro sau contra?", pe care Cinemania l-a mutat aici - mäsurä logicä si de bun-simt; totusi mesajele mele fuseserä postate în contextul ACELUI topic; în ästa de-aici prefer sä nu postez (cu exceptia actualei precizäri), asa cä orice eventuale atacuri ulterioare vor rämâne färä räspuns.

al meu era! off-topic 100%, un joc de cuvinte inept (desi as fi putut sa insailez pe marginea cazului regizorului Stefan Gladin, caruia o instanta franceza i-a dat castig de cauza)

dar nu, recunosc ca:
- am navalit in tromba si am postat fortand Regulamentul pana aproape de limita de plesnire;
- desi nu am utilizat propriu-zis termeni injuriosi, i-am provocat in mod grosolan pe unii, creand astfel o "perturbare" a forumului;
- am persiflat (eternul sfertodoct!) prestigiul unui Moderator - si unde? tocmai acolo unde isi exprima satisfactia pentru succesul fostilor sai elevi, deveniti studenti (clipa de fericire);
- m-am comportat in modul cel mai mitocano-marlanesc (if I may say so :) ).

mai rau, am facut asta fiindca:
- am vrut sa testez Forumul / Moderatorii - inclusiv toleranta lor, viteza de reactie, proportionalitatea sanctiunilor etc.
- am cautat sa obtin vizibilitate
- m-am distrat

Concluzii:
- Moderatorul Cafenelei este absolut OK si merita felicitat (nu e captatio benevolentiae, nu-i cazul, e o simpla constatare) pentru ca aplica Regulile, dar o face individualizat (fapta, imprejurari, rezultat etc.)
- Celuilalt Moderator, Mr Pittbull, ii cer cele mai sincere scuze! sper sa mi le accepte
- Multumiri userului Dragomara care - desi putea sa ma besteleasca - a dovedit ca intampina cu bunavointa un nou venit pe care e dispusa sa-l "civilizeze", nu neaparat sa-l execute.

Acum aveti motiv sa-mi stergeti TOATE postarile - ca sa-mi onorati nick-ul :) si sa ma dati afara IN SUTURI!!!

cu o exceptie (zic eu): cele de pe threadul "Joc (alege unu'!)" unde n-am facut decat sa relansez Jocul ... nu de alta, statea impotmolit intr-un biet "penis", sarmanul!

P.S. In contextul apelului la respectarea regulilor, ar mai fi fost si chestia aia cu "nesupunerea civica, ca arma supremä a democratiei", dar ... nu-mi pot invoca propria culpa caci Nemo auditur propriam turpitudinem allegans >:)

Nici macar 8/96 hahaha

illotempore2002
07 Sep 2009, 22:07
Simpatic Deleted asta....

Judex
08 Sep 2009, 00:29
A reaparut mitomanul isteric supranumit labehardul. Esti cel mai mare cacanar ma, nu ai voie sa stergi contul unui om.

illotempore2002
08 Sep 2009, 11:53
Moment propice pentru noi sa te servim en-gros prin strungareata, exact ca pe la ghiseu.

Cu fluturari de palarie domnilor supermoderatori si admini (asa, ca la rodeo) pentru faptul ca, uite pozna! au uitat Regulamentul in acest caz special.

:-/

Nu prea reusesc sa fac sinapsele care trebuie intre postarea mea si asta :-S

illotempore2002
08 Sep 2009, 12:36
Aaaa, am inteles. M-am gandit ca e ceva necurat la mijloc asa ca nu m-am inflamat.

illotempore2002
08 Sep 2009, 12:53
Mai esti suparat pe noi?

Cinemania
08 Sep 2009, 13:03
nu e nici o legatura, mesajul a fost mutat aici de pe alt topic, ca la offtopic asyllum, dar "au omis" sa puna si mesajul lui judex in care ne injura - cel la care am raspuns.
n-are nici o legatura cu postarea ta.

inca o metoda de inflamare a relatiilor, specialitatea casei.

mesajul la care te referi a fost mutat si el (daca e mesajul la care cred eu ca te referi) ...e pe pagina anterioara...daca nu e ala, te rog spune-mi

Judex
08 Sep 2009, 13:04
Specialitatea casei la Halebardu': sa stearga conturile utilizatorilor pe motive tampite. Dupa care vine aici si isi asmuta cateii sa ma faca pe mine cu ou si cu otet. Esti jenant, vere, da' las' ca vezi tu!

illotempore2002
08 Sep 2009, 13:08
Hai mah potoliti-va, parca sunteti baieti de 12 ani si va bateti ca unu din voi l-a injurat de mama pe celalalt sau l-a impins la fotbal.

Cinemania
08 Sep 2009, 14:16
@cinemania
ala e, dar cine sa mai stie care post e raspunsul la care, in varza asta? eram sigur ca illo va reactiona, era si normal. Aici parca lucrurile ramaneau in ordine, doar la Offtopic Asyllum se facea ghiveci de posturi.

corect

Sau acum ghiveciul e peste tot?

in ceea ce priveste tarlaua mea, cateodata da

e greu sa fii femeie de serviciu

illotempore2002
08 Sep 2009, 15:09
@Judex

De ce nu are voie Hale sa stearga conturile oamenilor? Are voie, e forumu lui, face ce vrea, nu vad problema. Si oricum, la cat de enervant esti tu Judex uneori (de multe ori) si io ti-as sterge contul >:) Si da, accepta-te, esti mincinos, le infloresti de le zapacesti (pe ele, nu pe noi), bagi din top, umfli, poate poate o sa fie cineva fascinat de prezenta / personalitatea ta :P

illotempore2002
08 Sep 2009, 15:56
Mai, nu generaliza, aici avem o SPETZA, vbim despre un caz particular si-l adresam ca atare.
In plus, ai devenit cam enervant cu apucaturile astea de justitiar, tu ne evaluezi pe toti cat suntem de educati, cinstiti, manierati, influenti, neinfluenti, pacalitori sau directi, wtf, cine esti tu?????? Eu una incep sa ma simt sacaita. Mai vezi si lucrurile dragutze nu ne mai f...e la cap.
Pup.

Judex
08 Sep 2009, 18:23
Tu, Illo, esti o habarnista care nu stie sa aprecieze corect un om. Suna-l pe Mihnea si intreaba-l ce si cum inainte sa vorbesti ca proasta-n targ.

Mistah J a inteles foarte bine ce s-a intamplat acolo.

Judex
09 Sep 2009, 00:47
Bai, Labehard, mai du-te-n gatu' ma-tii!!!!!!!!! Te-ai purtat execrabil. Miuzet la fel. Si sa muor io daca mai vine careva la voi!

halebardul
09 Sep 2009, 09:09
muori!

klein
09 Sep 2009, 11:04
@Judex, avand in vedere tonul si cuvintele cu care te adresezi imi dau seama ca scuzele alea pe care m-ai pus sa le transmit nu au nici o valoare. Iar acum, regret nespus ca ti-am adus acel serviciu. :(

Judex
09 Sep 2009, 13:13
Scuzele alea erau o intarire a celor pe care le-am adresat la momentul initial. Ti-am si explicat ca ii acord circumstante atenuante halebardului, considerand ca, din nervozitate, nu le-a aboservat atunci. Dar vad ca se insista intr-o tampenie si ma mir, dupa cat ti-am explicat, ca tot lui ii tii partea.

Judex
10 Sep 2009, 10:38
N-am ce face, nu ma pot abtine. :D
Adminul-nepereche de 'dincolo' vaneaza disfunctionalitati ale celorlalte forumuri, insa trece cu vederea faptul ca ora si-o seteaza fiecare cum vrea, din panoul personal de control. Behehetooon! :))

jactati
18 Sep 2009, 15:25
Inca o data sunt nefericita .. dar pentru ca ma plictisesc ... adica nu am ce face , mai bine incepea scoala.
mikala, daca te plictisesti iti propun o analiza de text:
"Mai sunt si oameni di-nastia care gresesc forum-urile . Din dragoste de caterinca mai baga si ei cate o gluma , doua , se mai i-a de unul sau altul si " ha ha " ce-a mai iesit . Asa e?"
da, mai bine-ar incepe scoala. ca limba romana din iad nu-mi place. imi pare rau ca te-am necajit. :)

Mikala
18 Sep 2009, 16:11
Inca o data sunt nefericita .. dar pentru ca ma plictisesc ... adica nu am ce face , mai bine incepea scoala.
"Mai sunt si oameni di-nastia care gresesc forum-urile . Din dragoste de caterinca mai baga si ei cate o gluma , doua , se mai i-a de unul sau altul si " ha ha " ce-a mai iesit . Asa e?"
da, mai bine-ar incepe scoala. ca limba romana din iad nu-mi place. imi pare rau ca te-am necajit. :)

Asa invata-ma tu limba romana ca tu te-ai nascut Destept nu ?
Sa ma necajesti ? :) nu , chiar nu m-ai necajit pentru ca nu-mi pasa de ceea ce crezi tu si nu-mi spui tu mie cum sa vorbesc . Daca am gresit , e problema mea . Nu-mi pasa de ceea ce zici tu . Lasa sa fiu eu aia inculta , analfabeta si ce-oi mai crede tu despre mine , decat ca TINE.

jactati
18 Sep 2009, 16:29
După lecţia de ortografie urmează cea de paremiologie, în care vom studia zicala cu paiul, bârna şi ochiul...
Nu rataţi ora de gramatică de mâine. Vom afla despre utilizarea majusculelor. :D
scumpule, pentru tine am trei cuvinte (majoritatea minuscule si initiale): e e cum-mings. mikala nu merita raspuns.

Mikala
18 Sep 2009, 16:42
De parca imi pasa mie de ce zici tu =))
Normal ca nu merit raspuns , daca spun adevarul.

Mikala
18 Sep 2009, 16:43
După lecţia de ortografie urmează cea de paremiologie, în care vom studia zicala cu paiul, bârna şi ochiul...
Nu rataţi ora de gramatică de mâine. Vom afla despre utilizarea majusculelor. :D
scumpule, pentru tine am trei cuvinte (majoritatea minuscule si initiale): e e cum-mings. mikala nu merita raspuns.

ESTI CUMVA GAY DE II ZICI , SCUMPULE ?

Dragomara
18 Sep 2009, 17:59
Apropo de ortografie/ gramatică, trebuie să povestesc întâmplarea asta, pentru că nu se cade să râd singurică. Ei bine, pleacă în armată fiul învăţătorului din satul bunicilor mei, şi ca orice proaspăt recrut scrie părinţilor. După ce citeşte domnul învăţător scrisoarea fiului drag, corectează cu roşu toate greşelile şi o trimite înapoi, fără niciun alt comentariu.
Nu se cunoaşte reacţia fiului, bănuim că asta a fost prima şi totodată ultima scrisoare trimisă, din armată, părinţilor.
=)) =))

halebardul
19 Sep 2009, 21:35
Problema ta, mistah j, este ca n-ai umor. Deloc. Altfel ai intelege.
Ti-o spun la fel de serios ca si intrebarea serioasa pe care mi-ai pus-o mai demult si la care n-am vrut sa raspund. Din acelasi motiv.

Mikala
20 Sep 2009, 21:46
Ma bucur ca tu halebardule te crezi mare desteptaciune .
In caz ca nu vezi , in ultimii 5 , 6 ani nimanui nu-i mai pasa cum scrie.
Daca ai sta la fiecare in parte sa gasesti greseli te-apuca Apocalipsa . . imi e mila de tine , de fapt . Nu .
[ Si eu inca scriu bine . Si lasa , sa nu stiu eu cand sa pun virgule , dar in loc sa te iei de altii , fa-ti o viata , traieste-o . :) My advice . ]

halebardul
20 Sep 2009, 21:52
nu, analfabeti au fost dintotdeauna, nu numai in ultimii 5-6 ani.
doar ca nu aveau forumuri sa se exprime.

Si eu inca scriu bine .
suficient de bine pentru locul in care te afli.

In rest - nu te bag in seama.
Vei afla ca ai motive sa-mi multumesti pentru asta.

Mikala
20 Sep 2009, 21:59
Nu cred :).
Singurele persoane carora o sa le multumesc or sa fie prietenii mei , prietenului meu , parintilor mei , rudelor mele SI ATAT ! :)
Tu nu te incadrezi in NICI O CATEGORIE , comprende?

nume
23 Sep 2009, 19:46
"am facut un alt forum, in care un critic respectabil de film sa aiba loc sa se exprime"

Se beleste pula toata.

Clonatu
27 Sep 2009, 00:14
nu, analfabeti au fost dintotdeauna, nu numai in ultimii 5-6 ani.
doar ca nu aveau forumuri sa se exprime.

Si eu inca scriu bine .
suficient de bine pentru locul in care te afli.

In rest - nu te bag in seama.
Vei afla ca ai motive sa-mi multumesti pentru asta.

Te juri ţîgane?:|

Dragomara
27 Sep 2009, 00:33
I am back for... hours! 8, 7, 6, 5, 4...
ia o dedicaţie, cât mai poţi citi: Old Habits Die Hard
http://www.youtube.com/watch?v=8efM1or-bGA
--
PS: I did not miss you AT ALL. :">

Mikala
27 Sep 2009, 00:42
I am back for... hours! 8, 7, 6, 5, 4...
ia o dedicaţie, cât mai poţi citi: Old Habits Die Hard
http://www.youtube.com/watch?v=8efM1or-bGA
--
PS: I did not miss you AT ALL. :">

Mi-ai adus aminte de melodia din coloana sonora a filmului Alfie , Mick Jagger - Old habits die hard :) imi place super mult melodia aia.

Dragomara
27 Sep 2009, 00:47
@Mikala - sunt convinsă că şi lui îi place, de-aia i-am şi dedicat-o!! :P

Mikala
27 Sep 2009, 00:51
@Mikala - sunt convinsă că şi lui îi place, de-aia i-am şi dedicat-o!! :P

Intrebarea era daca o stie :)

illotempore2002
01 Oct 2009, 12:03
Propun ca rapandulele de tip Jactati, Halebardul, ALS si alti ca ei, din lumea celor care nu cuvanta, sa nu mai aiba acces sa vizualizeze ce se intampla pe forum....pt ca perpetueaza o eterna ciuperca de laba piciorului pe care o transmit intregului mediu inconjurator (deh, asa e cu ciupercile, candidozele, bolile rusinoase, se dau la toata lumea).

illotempore2002
01 Oct 2009, 12:10
jactati, nu-ti vom sterge contul

atunci poate-mi facilitezi sa nu fiu vazut cand sunt on-line. se pare ca prezenta mea in bara de jos a forumului irita. eu am selectat de mult optinea ascunde la "online/offline" dar ceva nu merge. multumesc din nou. scuze pentru "planset".

ps. va rog sa observati in continuare ca "scarbosenia-mi" va ramane o vreme vaga, pentru ca ea trebuie "inventata".

Nu bai agariciule, te astept la cotitura, atata tot!
Nu e nimic inventat, nu cred ca poate spune cineva ca am inventat vreodata chestii despre alti useri. Hai, fa ceva acolo, esti injiner, tre sa stii sa umbli la soft sa apari invizibil, ca da, ne iriti, si dispari!

jactati
01 Oct 2009, 12:12
dragutza doamna, din partea mea puteti sa va dati singura suturi. sunt convins ca va descurcati ... ca si in alte situatii ale vietii. acum, va rog sa ma scuzati ... ma duc off-line ca deja v-ati infierbantat ... degeaba.

illotempore2002
01 Oct 2009, 12:14
Super, multumesc! Esti si tu un dragutz (ma rog, vorba vine)!

p.s. nu e asa ca masca asta de domn amabil, calm, detasat (how much fakeness can you play ) nu o porti chiar in toate circumstantele?

l.e. inca esti online mah? n-auzi sa bagi capul la cotetz? Hai odata, misca-te!

ricutza
01 Oct 2009, 13:37
jactati, nu-ti vom sterge contul

atunci poate-mi facilitezi sa nu fiu vazut cand sunt on-line. se pare ca prezenta mea in bara de jos a forumului irita. eu am selectat de mult optinea ascunde la "online/offline" dar ceva nu merge. multumesc din nou. scuze pentru "planset".

ps. va rog sa observati in continuare ca "scarbosenia-mi" va ramane o vreme vaga, pentru ca ea trebuie "inventata".

Nu bai agariciule, te astept la cotitura, atata tot!
Nu e nimic inventat, nu cred ca poate spune cineva ca am inventat vreodata chestii despre alti useri. Hai, fa ceva acolo, esti injiner, tre sa stii sa umbli la soft sa apari invizibil, ca da, ne iriti, si dispari!

mai Illo, ce le faci la toti de ii superi asa tare? jactati chiar parea un om calm si decent...

illotempore2002
01 Oct 2009, 13:39
De unde reiese ca eu l-am suparat pe Jactati?

Ai folosit bine timpul trecut imperfect "parea" calm....e doar o aparentza, ai dreptate.

ricutza
01 Oct 2009, 13:59
pai din ce-am priceput eu, imi pare ca jactati are ceva doar cu tine. cu restul lumii mi s-a parut rezonabil. De-asta am tras concluzia ca tu i-ai fi zis ceva care l-a suparat.

Am spus ca "parea" un om rezonabil pentru ca eu una nu pricep aceasta dorinta de a-ti face publice animozitatile. Ok si pe mine ma enerveaza multi useri. Si daca am tinut sa le spun ceva (desi incerc sa ma abtin), le-am spus pe privat.

nume
01 Oct 2009, 20:45
iar asta e valabil pt tot grupul de boschetari de acolo. din pdv-ul meu, ei sint - de mult - 2 metri sub pamint, cei care se agita pe cinemedgidia nu-s decit fantomele lor
Grupul de boschetari de pe cinemagia iti da cu trompa-n cap.

ura lor impotriva mea e reala
Maestre, mie daca imi intrai in mana beai cu paiul.

(boschetarul de buftea)
Afacerea cu bucsusi e de un real succes. E sustinuta si de U.E. cu fonduri. Ai facut curatenie in dugheana aia sordida? Faianta in Valea Cascadelor nu a fost niciodata mai ieftina.

(pe moment a fost penibil, acum e un titlu de glorie pt mine)
hahahahahahahahahahahahahahah
cinemedgidia
Devii tolerat.

Dragomara
01 Oct 2009, 21:39
brava, tată, asta da #evoluţie#. cred că bâta aia totuşi a funcţionat! ;)

Utilizatorii nostri au scris un numar de 11299 articole
Avem 91 utilizatori inregistrati
Cel mai nou utilizator inregistrat este: Mistah J
In total aici sunt 5 utilizatori conectati : 2 Inregistrati, 0 Ascunsi si 3 Vizitatori [ Administrator ] [ Moderator ]
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 21 la data de Duminica, 26 Iulie 2009 13:53
Utilizatori inregistrati: fLoreign, hyde

nume
01 Oct 2009, 21:48
: "Eu nume! Eu nervos! Eu puternic! Eu zdrobit la tine!"...
:)))))))))) Dupa o lunga absenta pe forumul asta regasesc un vechi idiot, mistaj j.

Deleted
01 Oct 2009, 22:17
brava, tată, asta da #evoluţie#. cred că bâta aia totuşi a funcţionat! ;)

Utilizatorii nostri au scris un numar de 11299 articole
Avem 91 utilizatori inregistrati
Cel mai nou utilizator inregistrat este: Mistah J
In total aici sunt 5 utilizatori conectati : 2 Inregistrati, 0 Ascunsi si 3 Vizitatori [ Administrator ] [ Moderator ]
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 21 la data de Duminica, 26 Iulie 2009 13:53
Utilizatori inregistrati: fLoreign, hyde

numa-şa, să dau semn că mai ... răsuflu :D

vreau şi io bâtă!!!!! >:)
să-mi dau una în cap :P

corinka
01 Oct 2009, 22:36
http://img18.imagehosting.gr/out.php/i1093852_evolution.jpg

=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

Chambord
03 Oct 2009, 07:37
Cum sa-l facem DJ-ul forumului???????????????????????????????
Tot respectul pt Chamb, dar ca muzica propusa de el este efeminat-cretinoida.

Cinemania RULZZZZZZZZZZZZZZZZ! B-)

Efeminat-cretinoid este creierul tau de cocalar frustrat.

Judex
03 Oct 2009, 11:20
Hopa, s-a imbatat Chamb. :))

keepwalking
07 Oct 2009, 23:19
@mistah j

de unde ideea asta ca trebuie sa-l faci pe cineva "din vorbe"?
uite, eu nu sunt capabil de reactii "colorate" atunci cand se ia unul de mine in spatiul virtual, dar si real.
pe langa faptul ca e o lipsa datorata prezentei bunului simt, este si o pierdere de timp si de energie.
oamenii ca pitbull sau ca mine au alte preocupari.
lucram, scriem, suntem preocupati de traiul de maine al familiilor noastre, avem alte griji.
nu ne batem capul cu dispute interminabile gen "mirc".
nici macar nu sunt pamflete astfel de "faceri din cuvinte", ci simple provocari de tip baietas de cartier.

P.S.: Si da, palma data fizic e absolut necesara atunci cand se depaseste limita bunului simt.
La fel as fi reactionat si eu daca as fi fost sistematic terfelit de astfel de facatori "din vorbe".

raptor
07 Oct 2009, 23:57
pardon, sa avem iertare, MJ , orzul nu e de spart pe gaste

halebardul
08 Oct 2009, 20:49
cred ca e de ajuns sa intelegi ca e basarabean.
sau, daca era judex, mitoman.

de unde mai poate veni aventura decat din locurile unde legea abia se coace?

Judex
08 Oct 2009, 20:52
Mitoman esti tu papagalule! Si la fel cacanarul de Raptor, grafician de doi lei.

halebardul
08 Oct 2009, 20:56
eu n-am zis ca e mitoman, ba chiar cred ca e perfect adevarata povestea lui.
mucava-people esti doar tu.

Judex
08 Oct 2009, 20:58
Ce poveste a lui Raptor e adevarata, ma rog? Si de ce as fi eu mitoman? Sunteti niste cacanari ma! Pupati-l voi in cur pe Leo in continuare!

halebardul
08 Oct 2009, 21:01
ori esti beat - foarte probabil - ori esti cu mintea infundata - la fel de probabil.
Aici vorbeam despre altceva.
Daca vrei bataie mergem in locurile special amenajate.

Judex
08 Oct 2009, 21:04
Daca vrei ne si batem. Dar nu cred ca vrei. Am 1,82 si 85kg si o viteza naprasnica in pumn.

halebardul
08 Oct 2009, 21:08
am 1.92, 98 kg si am facut box.
dar deja devenim penibili.

vorbeam de bataie in vorbe, la "In Suturi" sau unde se mai permit chestii de astea. Tu ai sarit la mine.

Judex
08 Oct 2009, 21:11
am 1.92, 98 kg si am facut box.
dar deja devenim penibili.

vorbeam de bataie in vorbe, la "In Suturi" sau unde se mai permit chestii de astea. Tu ai sarit la mine.
Ma bag. Am facut Karate traditional. Dar merge si box.

Disciple
08 Oct 2009, 21:13
Sunteti tristi...:))

Judex
08 Oct 2009, 21:14
Sunteti tristi...:))
Da, probabil. Dar nu inteleg de ce se ia de mine!

halebardul
08 Oct 2009, 21:16
povestea lui paul aramis e foarte probabil sa fie adevarata.
ring any bell?
primele postari din pagina asta.

p.s. cu declaratiile belicoase ti-as recomanda sa fii mai retinut.

Judex
08 Oct 2009, 21:18
povestea lui paul aramis e foarte probabil sa fie adevarata.
ring any bell?
primele postari din pagina asta.

p.s. cu declaratiile belicoase ti-as recomanda sa fii mai retinut.
Ce treaba am eu cu povestile lui Paul????

Si de ce sa fiu mai retinut, ma rog?

Judex
08 Oct 2009, 22:29
bine, ma scuzi, nu esti basarabean.
presupunerea de mitoman era doar o ipoteza absurda, cu judex ca subiect.

cred ca te-ai luat de persoana gresita, daca e sa revezi "dialogul".
Hai mai du-te in primejdii cu cretinii tai!

halebardul
08 Oct 2009, 22:33

vezi, paul, despre ce vorbeam? aici e viata. unde-s cutitarii gata sa ti-o ia.
macar de-ar fi valabili. da-s doar batiste-nlacrimate.

Judex
08 Oct 2009, 22:36

vezi, paul, despre ce vorbeam? aici e viata. unde-s cutitarii gata sa ti-o ia.
macar de-ar fi valabili. da-s doar batiste-nlacrimate.
Du-te ma in primejdii cu cretini tip Raptor grafician de cacat, Mala Portugal vanzatoare de chiloti sau Leo.

halebardul
08 Oct 2009, 22:43
in spatiul virtual esti nul.
si toate opiniile tale la fel.

incearca in viata reala ceva, poate ai sanse.

Judex
08 Oct 2009, 22:46
in spatiul virtual esti nul.
si toate opiniile tale la fel.

incearca in viata reala ceva, poate ai sanse.
Posibil. Fuck off!

Dragomara
09 Oct 2009, 05:28
@mistah j

de unde ideea asta ca trebuie sa-l faci pe cineva "din vorbe"?
uite, eu nu sunt capabil de reactii "colorate" atunci cand se ia unul de mine in spatiul virtual, dar si real.
pe langa faptul ca e o lipsa datorata prezentei bunului simt, este si o pierdere de timp si de energie.
oamenii ca pitbull sau ca mine au alte preocupari.
lucram, scriem, suntem preocupati de traiul de maine al familiilor noastre, avem alte griji.
nu ne batem capul cu dispute interminabile gen "mirc".
nici macar nu sunt pamflete astfel de "faceri din cuvinte", ci simple provocari de tip baietas de cartier.

P.S.: Si da, palma data fizic e absolut necesara atunci cand se depaseste limita bunului simt.
La fel as fi reactionat si eu daca as fi fost sistematic terfelit de astfel de facatori "din vorbe".
Dragă, amu rectific, tu chiar ai umor!!!
Ooooh şi stai că n-am terminat: citatul ăsta e din vreo carte, sau din vreun "decalog" despre ce şi cum ai VREA tu să fii, sau ce?!

=)) =)) =)) =))

PS: Mulţumesc! =)) =)) =))

Acum evident că reacţiile tale vis-a-vis de Halebardul şi ALS sunt excepţia de la... "decalog". :P :P :P

illotempore2002
09 Oct 2009, 11:11
Ce s-a intamplat pe forumul loserilor numiti halebabarditul si leonidul serbahomoloiul de a venit putrezitul ala de halebasinitul sa scrie aici? si-au dat cu basini pe la nas, s-au scuipat in preputz, si-au inghitit reciproc diareele, cu chill bill, raptor ala imbatranit prematur, ma rog, stiti voi, toata gasca de blazati neinspirati, sau ce s-a petrecut?

de ce se milogesc aici dupa atentie?

hai mah sa le dam nitzica atentie.

Vai, cat am baut aseara????? :-O

Cat am baut de l-am uitat pe agariciul-sef, jactati?

Dragomara
09 Oct 2009, 11:20
Of. Bordel şi/ sau bodegă ar trebui să facem aci. La cea din urmă parcă m-aş băga şi io, evident pentru că-mi place să gătesc pentru alţii. :"> :P :P

halebardul
09 Oct 2009, 11:50
Vai, cat am baut aseara????? :-O

Pan-ai facut spume la gura de atata supt.

Acum vad ca ti s-a facut foame.

illotempore2002
09 Oct 2009, 11:55
That's all?

:-S

Ziceai ca te exciti in creieri (btw, ce trist tre sa fie pt familia ta sa nu te exciti si in alta parte, ea cum rezista?).

halebardul
09 Oct 2009, 12:02
Auzi, daca tot ai ramas tu pe-afara: mergi in parc, baga un threesome cum iti place tie cu niste maidanezi si linisteste-te. Dar vezi sa nu sperii bietele animale cu fatza aia de hingher.
Si astfel sa ramai, din nou, nefe.

illotempore2002
09 Oct 2009, 12:05
:))

Nu-mi duce tu grija labagiu mic, am si o proprietate personala unde pot dormi, nu fi tzaran coclit si produ si tu un mesaj mai acatari. Hai ca sunt asa de dezamagita de lipsa ta de inspiratie si de lentoarea neuronala ca nici nu-ti mai raspund!
:-*

keepwalking
09 Oct 2009, 12:09
aha, deci asa arata o "facere din vorbe" :)
ma bucur ca imi lipseste simtul unor astfel de replici.
vezi, dragomaro, la ce ma refeream eu cand ziceam de "replici colorate"?

illotempore2002
09 Oct 2009, 12:11
Stai asa, fa-ma sa inteleg, Keep?
CUMVA labagiul mic hale-NEbabarditul a sustinut ca el stie sa ne faca din vorbe?
:-O

Spune-mi ca am intzeles gresit.

Gloria
11 Oct 2009, 15:27
Topic inchis. Pe forumul Cinemagia vor fi sterse toate mesajele injurioase, remarcele cu aluzie la minoritatile de orice fel, amenintarile de orice fel etc.