Log in

View Full Version : Lista filme bune.

fukebush
05 Feb 2005, 20:23
Buna,
Caut o lista cu filme bune atat americane cat si europene sau asiatice. Eventual cu denumirea lor in engleza (pt a ma ajuta sa le gasesc mai usor).
Asta pt ca in ultimul timp nimeresc doar filme proaste..:( si cum eu nu sunt asa priceput apelez la voi cu incredere. :)
M-as multumi si cu o lista a nomilalizarilor la Oscar de-a lungul timpului.
Recunosc ca-mi place de: Pacino, R. de Niro, G. Depardieu dar sunt constient ca mai sunt si altii. :w00t:
Multumesc mult

Longshot
05 Feb 2005, 21:13
vezi top 250 - ul de pe imdb.com
nici pe departe nu e o clasificare foarte buna sau realista a valorii artistice a filmelor ci mai mult o ierarhie dupa popularitate, insa filmele care sunt in varf (cu exceptia lordurilor si razboaielor stelare) sunt universal apreciate si pot constitui un punct ok de plecare spre alte realizari, mult mai elaborate.

si tot imdb-ul te ajuta cu premiul oscar si cu celelalte festivale de filme (cannes, berlin, etc)

fukebush
05 Feb 2005, 21:51
Meci mult Longshot. L-am gasit

aditza2004
06 Feb 2005, 12:00
Iti recomand si eu 3 filme :) ...The Incredbles,Shark tale,shrek 2,polar express....filmele de la oscar animate...daca te plictisesti azi;)

Leonard
07 Feb 2005, 14:01
@fukebush: nu te lua dupã ãºtia. intrã pe categoria Iconoclast de pe acest forum. Acolo gãseºti titluri sau chiar comentarii la filme bune.

bellhop
10 Feb 2005, 02:51
so aliens are indeed among us :)

Joao Gilbertu
10 Feb 2005, 13:13
Incearca sa accesezi pagina de la TIFF. Au filme bune. Garantat, ca doar am fost in fiecare an.

giulika
22 Feb 2005, 13:49
uite chiar ieri a inceput s aruleze pe HBO mega filmul "All that Jazz", nu-l scapa data aviatoare
IN oras acum intra o sumedenie de filme grozave: HOuse of Flying Daggers, Aviator, Un LOng Dimanche de Fiancailles, Closer
Mai lasa computerul si dvd-urile, iesi in lume si intra intr-o sala de cinema. ASTA inseamna FILM!

nume
22 Feb 2005, 14:36
IN oras acum intra o sumedenie de filme grozave: HOuse of Flying Daggers, Aviator

Sa mori tu ?

marx
22 Feb 2005, 14:37
uite chiar ieri a inceput s aruleze pe HBO mega filmul "All that Jazz", nu-l scapa data aviatoare
IN oras acum intra o sumedenie de filme grozave: HOuse of Flying Daggers, Aviator, Un LOng Dimanche de Fiancailles, Closer
Mai lasa computerul si dvd-urile, iesi in lume si intra intr-o sala de cinema. ASTA inseamna FILM!

Si uite asa ne sfatuieste un alt critic de film, bellissima Giulia Ghica Dobre, favorita lui ambraburica albastrie, sa tinem aproape okii deschisi in bezna....
PS: sa inteleg ca filmele ce nu se pot vedea la cinema isi pierd valabilitatea si devin bobine de muzeu?

cherryblossom
22 Feb 2005, 14:42
giulika, ai pasit cu stingul pe forum :lol:

nume
22 Feb 2005, 14:47
Si uite asa ne sfatuieste un alt critic de film, bellissima Giulia Ghica Dobre
Esti sigur ca e aia ? Eu nu cred. Asta nu face acordurile.

marx
22 Feb 2005, 14:54
Julie, draga mea astronauta, nu e nevoie sa-mi raspunzi prin mp-uri intrebarilor mele tapetate pe acest forum.

nume
22 Feb 2005, 14:57
Julie, draga mea astronauta, nu e nevoie sa-mi raspunzi prin mp-uri intrebarilor mele tapetate pe acest forum.
Aceeasi rugaminte si aici. Lasa-ne !
Iti mai dedic o data reply-ul din mp. ;)

Brotto
24 Feb 2005, 15:13
Recomand voua 3 filme de nota 10: Napoleon(2002),The Great Dictator,cu Charlie Chaplin, si Heat,cu Robert De Niro si Al Pacino