Log in

View Full Version : Caut postere (filme originale)

quendehuo
04 Feb 2005, 12:06
Asa cum am zis ... caut postere !!! urgent ... mai exact postere cu: The Lord Of The Rings (The Fellowship Of the Rings, The Two Towers, The Return Of The King) ... postere originale (eng.) adika sa NU fie scris pe ele "Stapanul inelelor" ci "The Lord Of The Rings" :D ... daca aveti de vanzare sau stiti unde pot gasi va rog reply-atzi a.s.a.p. !!! thx !!!

keyzer soze
04 Feb 2005, 21:39
cauta in camera lui gaandalf, langa papusile barbie

Andrew Dude
12 Feb 2005, 21:06
:shock: asa de curiozitate, cat ai fi dispus sa dai pe un poster? am eu cateva dar mai degraba as da la schimb. zi-mi daca ai ceva la schimb si afisez si eu o lista. am si originale (in engleza) dar alea nu le dau! :P peace! 8)

SarumanTheWhite
12 Feb 2005, 22:36
Am 4 postere cumparate din Uniunea Europeana cu scris in Engleza.... desi nu le dau.... Incearca sa cumperi de pe Amazon.co.uk sau Amazon.com (daca vrei direct de la sursa)

Sparxxx
14 Feb 2005, 10:29
Am u poster original (scrie in engleza) cu GANGS OF NEW YORK.
L-am castigat la un concurs la Hollywood Multiplex.
Nu l-am folosit deloc, sta sul pus in dulap :D
Da-mi mail la [email protected] daca te intereseaza si fa-mi o oferta.Ne intelegem noi sigur, daca esti interesat bineinteles

radu83
14 Feb 2005, 14:05
Daca eu, ca om normal vreau sa-mi iau un poster de film (mai mult sau mai putin original) ce trebuie facut?

am incercat pe la cinematografe, dar mi se cereau sume exorbitante (in jurul a 500k) iar variante amazon.com & altii nu ma incanta.

as fi recunoscator daca cineva mi-ar putea raspunde

Sparxxx
14 Feb 2005, 14:49
Pai cam asta este pretul unui poster ~10euro poate chiar si mai mult la cele rare.Alta sansa nu prea vad, decat donatii, schimburi etc SAU sa iei cu japca :D

radu83
14 Feb 2005, 19:15
atata timp cat dau banii astia legal, n-am nici o problema. As da si mai mult. Un ciubuc de 500k mi se pare exagerat totusi...

raptor
16 Feb 2005, 13:27
.mie mi se pare ciudat ca accepta sa iti dea cu ciubuc.as vrea si eu adresa cinematografului,poate trec p-acolo odata sa-mi cumpar vo' 2 postere.

.eu recomand centrele de inchirieri,unde cu o ciocolata poti rascoli maldarul de postere mai vechi.

jona
18 Mar 2005, 13:15
am niste postere dar sunt filme mai vechi (adik nici "Hitch", dar nici "Casablank", get?). oricine e interesat, zice ce vrea si dc am, ajut. Schimb, vanzare/cumparate, U name it.

raptoRu
21 Mar 2005, 12:04
de ce nu incerci sa intri pe un site de wallpapere. de ex www.joblo.com (unul dintre cele mai tari site-uri de stiri despre filme and so on) si mergi apoi si ti le printezi unde vrei. chestia e ca ai o groaza de posibilitati si sunt numeroase wallpapere de la coming movies si la rezolutii foarte mari...chiar si la 1600x.....

try it

raptor
21 Mar 2005, 14:16
.1600x nu e mare decat daca ai monitor de 14...si nici atunci.Si posterele sunt la rezolutii de 75, ceea ce inseamna ca o sa iasa un A4 cu picseli. in cel mai bun caz.

Andrew Dude
22 Mar 2005, 09:21
:w00t: Yo, Jona, ce afishe mai ai tu? Pune shi tu o lista sau ceva.
Oameni buni, unde oare sfarsesc atata amar de afishe care ajung pe la cinematografe apoi "dispar"? Prin Deva mi s-au spus ca le arunca, prin Suceava ca le trimit cu filmu' iar prin Iasi cica NU AU! :shock:
Ar trebui sa se deschida shi la noi un site care sa comercializeze afishe, desi e ilegal... dar totushi. :P
In sfarshit, care mai are de vanzare sau la schimb, sa mai lase cate un anunt p-aci. Peace! 8)

jona
24 Mar 2005, 18:06
:w00t: Yo, Jona, ce afishe mai ai tu? Pune shi tu o lista sau ceva.
Oameni buni, unde oare sfarsesc atata amar de afishe care ajung pe la cinematografe apoi "dispar"? Prin Deva mi s-au spus ca le arunca, prin Suceava ca le trimit cu filmu' iar prin Iasi cica NU AU! :shock:
Ar trebui sa se deschida shi la noi un site care sa comercializeze afishe, desi e ilegal... dar totushi. :P
In sfarshit, care mai are de vanzare sau la schimb, sa mai lase cate un anunt p-aci. Peace! 8)

Lista de la adresa http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=2025&postdays=0&postorder=asc&highlight=postere&start=25&hist=0 este inca valabila. Just pick one.

jona
24 Mar 2005, 18:07
P.S.: Pt Andrew Dude, am facut rost iar de LOTR. Interested?

jona
24 Mar 2005, 18:07
P.S.: Pt Andrew Dude, am facut rost iar de LOTR. Interested?

Denis_stelistu
10 Apr 2005, 22:23
Daca vreti imagini,informatii despre filme si actori,postere intrati pe
www.imdb.com

Longshot
10 Apr 2005, 22:26
parca am mai auzit de site-ul asta undeva

radu83
11 Apr 2005, 07:33
Daca vreti imagini,informatii despre filme si actori,postere intrati pe
www.imdb.com

multumim!!! :D

Andrew Dude
11 Apr 2005, 09:37
Pentru cei interesati, astea sunt afisele care le scot la vanzare/schimb:

2 Fast 2 Furious
50 First Dates
American Pie - The Wedding
Bad Boys 2
Bruce Almighty
Bulletproof Monk
Charlie’s Angels - Full Throttle
City of Ghosts
Gothika
Identity
Intolerable Cruelty
Love Actually
National Security
Pirates of the Caribbean (stare nu prea buna)
S.W.A.T.
Scary Movie 3
Secret Window
Stuck on you
Terminator 3 - Rise of the Machines
The Pianist
The Punisher
The Recruit
The Time Machine
Timeline
Welcome to the Jungle

Toate sunt format mare si in stare destul de buna.
Peace! 8)

Denis_stelistu
11 Apr 2005, 11:04
Nu multumesc eu am luat de pe site.

Denis_stelistu
11 Apr 2005, 11:06
Nu multumesc eu am luat de pe site.

Felix
16 Apr 2005, 07:03
Daca vrei afise originale ... si care sa arate bine www.allposters.com . Gesesti ce vrei acolo in materie de afise . Probeleme : sunt destul de scumpe ( cam 16 - 19 euro ... dar asifele sunt marime standard adiaca mari ) ; ajung cam greu in Europa ( insa asa cum spunea cineva , americanii or fi avand ei defectele lor dar sunt oameni de cuvant ); daca mai vrei si altceva la afisul ala ( laminare , inramare ... eventual un autograf ) o sa te ajunga usor la sume de 300-350 de euro .
Cu toate astea e cel mai bun site in materie de postere .

tornado_x
16 Apr 2005, 13:15
o sa te ajunga usor la sume de 300-350 de euro .
Cu toate astea e cel mai bun site in materie de postere .

:shock:
La banii astia ai putea sa-ti cumperi si 10 DVD-uri originale, decat un poster(cu autograf). :?

Felix
16 Apr 2005, 13:38
Nu am spus ca o sa fie si ieftine ... si crede-ma stiu pe cineva care a dat 560 de euro pe un poster ... inramat si cu 17 autografe pe el .

tornado_x
16 Apr 2005, 13:51
Acum sa fim seriosi.........560€ pt un poster :shock: , persoana respectiva sigur stia ce face cu banii, sau asta nu era o problema?

Felix
16 Apr 2005, 15:44
Sunt unii care uiat sa fie fani si sunt obsedati ... nici eu nu as da atat ... nu asa da mai mult de 20 asta e clar ... dar pentru unii e vital sa dea un car de bani pt un afis inramat si cu 17 autografe pe el . Banii nu erau o problema ... erau un mijloc .

jona
19 Apr 2005, 15:43
In ritmul asta, scoatem si noi la bani gramada. Cum?

1.Facem o poza de grup.
2.Da fiecare un autograf (100% original si autentic)
3.Gasim pe unu care vrea sa cumpere "POSTER ORIGINAL, MARIME NATURALA, CU FORUM-istii DE LA CINEMAGIA, autografe originale incluse"

Scoatem niste banuti frumosi, nu? :D

Felix
21 Apr 2005, 22:25
Cred ca ar fi o chestie intresanta ... Totusi avem o problema ... Nu cred ca cineva ar da mai mult de 1000 de lei pe un astfel de afis ... Eu unu nu as da . Desi sa stii ca am incredere deosebita in noi :) .

Bulumulu
22 Apr 2005, 19:17
mergeti pe la festivaluri si vedeti acolo... gratis

Felix
26 Apr 2005, 14:47
Care festivaluri ? .... Cele din Romania ? ... Cam putine ... nu crezi ?

Bulumulu
04 May 2005, 03:06
putine, nu putine... dar sunt!
nu dispera :D

Felix
04 May 2005, 08:20
Nici nu aveam de gand ;) Oricum e cam singurul loc ... cei de la cinematografe dau foc la afise , nu le vand . Dar traim in Romania .. si asta ne ocupa tot timpul .

raptoRu
25 Jul 2005, 23:00
in momentul de fata traiesc in germania....aici exista posibilitatea sa mergi la videoteci si sa intrebi....clar ca sunt postere mai vechi sau mai noi insa ma pot deplasa din cand in cand sa vedem ce postere au....de obicei le arunca ca nici draq nu le cumpara. ei le folosesc doar pt reclama la un dvd ce apara nou si prezinta interes ca mai apoi sa le arunce.
eu mi.am facut rost de constantine, electra si the fantastic four ca sa imi aranjez camera. posterele sunt mari, cam de 16 pagini. 3 postere sunt suficiente sa imi umple un parete. daca sunt interesenti....scrieti pe forum si o sa ma uit....va dau de stire ulterior.

Sm�agol-Gollum
26 Jul 2005, 08:56
in momentul de fata traiesc in germania....aici exista posibilitatea sa mergi la videoteci si sa intrebi....clar ca sunt postere mai vechi sau mai noi insa ma pot deplasa din cand in cand sa vedem ce postere au....de obicei le arunca ca nici draq nu le cumpara. ei le folosesc doar pt reclama la un dvd ce apara nou si prezinta interes ca mai apoi sa le arunce.
eu mi.am facut rost de constantine, electra si the fantastic four ca sa imi aranjez camera. posterele sunt mari, cam de 16 pagini. 3 postere sunt suficiente sa imi umple un parete. daca sunt interesenti....scrieti pe forum si o sa ma uit....va dau de stire ulterior.

pe unde in germania?...ca plec si eu pe 1 in germania si poate imi spui si mie de unde pot sa fac rost de postere...

capitain
26 Jul 2005, 14:08
am vrut sa iau eu niste postere super faine (calitatea hartiei) din belgia si m-am rugat de tipul care le dadea jos sa mi le dea mie, dar spunea ca le da mai departe la alte cinematografe, impreuna cu pelicula...
n-am mai apucat sa stau pana iesea filmul de tot de pe ecrane.

raptoRu
26 Jul 2005, 22:23
traiesc in N-Germaniei, la 50 km de hamburg...in lüneburg. exista un lant de videoteci "video-paradis" se numesc.....de acolo imi fac rost. evidentsunt si altele. let's stay in touch.

irene marlyne monroe
29 Jul 2005, 11:05
Acum sa fim seriosi.........560€ pt un poster :shock: , persoana respectiva sigur stia ce face cu banii, sau asta nu era o problema?
poate vrei un poster si cu marlyna bruneta cea reala,ce zici te tenteaza?adica cu mine.

Sm�agol-Gollum
29 Jul 2005, 11:10
hopa...daca ai poster cu tine atunci e serios :shock: :sick:

irene marlyne monroe
29 Jul 2005, 11:12
hopa...daca ai poster cu tine atunci e serios :shock: :sick:
se poate face,doar sunt originala si reala,nu am murit inca,dar,mi-ar placea la suma acea,asa ca daca vreti va pozez.

Sm�agol-Gollum
29 Jul 2005, 11:19
let's not and say we did, ok. sa stii ca imi plac ochii mei si nu vreau sa se intample ceva cu ei... :w00t:

jericho
15 Aug 2005, 14:27
IA TRIMITE-NE DRAGA UN POSTER CU TINE DAR AI GRIJA SA ITI PUI O PUNGA PE FATA SI SA STRANGI BINE

tornado_x
18 Aug 2005, 11:56
se poate face,doar sunt originala si reala,nu am murit inca,dar,mi-ar placea la suma acea,asa ca daca vreti va pozez.

:happy: Mai intai daca ai un preview si pe urma vedem daca merita. :D

blizzblizz
18 Nov 2008, 15:01
:) vand postere filme noi ... originale si neoriginale :D