View Full Version : Auleu Domnieeee- Despre Topul Cinemagia
alexedi
03 Feb 2005, 07:49
Am intrat uite acusa pe cinemagia. Pe "pagina de start" imi fug ochii la Topul Cinemagia. Apoi ei (ochii) ies din orbite de groaza. Cum adica (in ordine descrescatoare) Resident Evil, Alexander, Bridget, After the Sunset, New York Taxi????
Inca nu imi pot reveni, sper ca totul e un cosmar, deja mi-am pus tot colegii (si colegele :)) sa ma ciupeasca. Ei bine, da, sunt un din ala care mai 'fura timp' la serviciu. Acuma nici n-or fi aparut capodoperele anului intr-o luna, dar rog forumistii care inca mai au creier macar sa inverseze locurile 1 si 8...
notorious
03 Feb 2005, 11:14
nu-ti face griji - din cate stiu eu, in toul cu pricina voteaza mai mult vizitatorii care inca se mai chinuie sa digere pop-corn-ul crontanit cu o seara in urma. daca vrei sa vezi alegerile forumistilor pt cele mai bune filme ale anului, stii unde sa cauti. :)
alexedi
03 Feb 2005, 13:35
M-am mai linistit putin, Mister Notorious :)
Putin- pentru ca uite ca exista cel putin 1000 de idioti crontanitori care au trecut pe aici. Si sunt sigur ca le si suna mobilu' in timpul 'spectacolului'. Scandalos!
M-am mai linistit putin, Mister Notorious :)
Putin- pentru ca uite ca exista cel putin 1000 de idioti crontanitori care au trecut pe aici. Si sunt sigur ca le si suna mobilu' in timpul 'spectacolului'. Scandalos!
Nu te mai simti scandalizat, asta e riscul amestecului printre babuinii din salile de cinema romanesti.
Nu te mai simti scandalizat, asta e riscul amestecului printre babuinii din salile de cinema romanesti.
si acum ce-ai vrea, sa iesim in afara ca sa putem vedea un film asa cum trebuie? sint prosti, dar sint prostii nostri. atata timp cat se evita cinematografele gen multiplex si/sau filmele pomenite mai sus, intalnirile cu babuinii autohtoni se reduc la minim
keyzer soze
04 Feb 2005, 21:33
babuinezi, giboni, whatever... babuini suna de parca ar fi iesit din gura unui logoreic
.aveti tot dreptul sa va revoltati pe cei cu lacune culturale sau lipsa de bun-gust cinematografic. dar e o prostie sa va revoltati pe faptul ca ei merg la cinema. pentru ca din voi, cinefililor,s-ar umple 2 sali de cinema in fiecare saptamana si apoi inapoi la berea din fata pc-ului. asa ca eu zic sa va rugati la bunu' dumniezo sa faca inghesuiala.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.