View Full Version : film location
Salutare oameni buni! Ar putea sa ma ajute cineva sa-mi spuna exact locatia unde s-a filmat Panic Room(Jodie Foster), sau macar poate stiti un site unde se pot afla informatii de acest gen. Am cautat pe imdb si nu am gasit. M-ar interesa doar locatiile din New York pentru ca am inteles ca s-a filmat si in Los Angeles! Thanks
bellhop
03 Feb 2005, 20:45
încearcã pe forumul de la IMDB, poate vreun new-yorkez a recunoscut locatia casei; dar cred cã s-a vîndut între timp :D
bai bellhop, m-ai dezamagit! ai dat un raspuns pe masura inteligentei tale! nu te supara ca iti spun, dar mai bine taceai, nu te fortzai sa te bagi in seama de aiurea asa! Tu chiar crezi ca eu am dat drumu la un subiect amuzant? Sau doar o intrebare simpla de tot te amuza!? Te rog sa ma anuntzi ca am mai multe intrebari simple si vei avea ocazia sa stai non stop cu gura la urechi! Ashtept in continuare your next issue meseriashule sa te vad de ce esti in stare! Ce sa te mai intreb de regizori, actori, scenarii, premieri, etc, ca atunci creca lesini de ras!! Take care!
bellhop
10 Feb 2005, 02:57
:shock:
ia-o usurel;
http://www.panicroom.com/
Pe langa usi, sisteme si alte chestii socoteli, te directioneaza si catre site-uri de film. De acolo s-ar putea sa afli mai multe.
Joao Gilbertu
10 Feb 2005, 13:15
Si pence te-ar interesa bibicule locatia ? Asa, ca sa stim si noi.
Vezi ca stim toti de unde e semnatura aia, in plus e gresita.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.