View Full Version : legea dreptului de autor
care este politica froumului Cinemagia in ceea ce priveste materialele protejate de copyright? vad ca se vorbeste din ce in ce mai des, si din ce in ce mai deschis despre DC++, BitTorent & related stuff
Longshot
29 Jan 2005, 19:30
pai care sa fie? cat timp tragem, le vedem si nu vindem nu facem nimica rau.la mai mare 8)
pai care sa fie? cat timp tragem, le vedem si nu vindem nu facem nimica rau.la mai mare 8)
aaa... aproape nimica rau... dar asta-i deja alta discutie
pai care sa fie? cat timp tragem, le vedem si nu vindem nu facem nimica rau.la mai mare
Constituie infractiunea de piraterie orice material distribuit (fie si intr-un mediu restrans : prieteni, familie, bla, bla), care nu are drepturile de autor platite si taxele conexe. Suficient este sa-l dai la mai multi de 1.
Oricum e greu de dovedit, legea fiind foarte interpretabila.
si pe cine intereseaza asta? pe politie?
pai sa vine, sa-l caute pe Nae, de pe strada Beggars Farm nr 22, din judetul Beggars Farm, din tara Beggars Farm...
si nu inteleg ce-are de facut site-ul asta cu chestia asta? ce, ne denunta emanuel... :D :w00t: :D :w00t:
Bulumulu
30 Jan 2005, 02:58
te cauta dupe ai-pi mah
da, ii si vad pe aia de la polite, cu interpol, impreuna cu aia de la SWAT, acoperiti de CIA si KGB, dand buzna peste mine in baie, ca sa-mi ia CD-urile... hehehehe
Bulumulu
30 Jan 2005, 03:04
ai remarcat masina neagra in fata casei???
da... a murit baba de la etajul 3, acuma au venit s-o ia. ce are de a face cu ce scriem noi aici?
Bulumulu
30 Jan 2005, 03:10
ziceam k daca e sa te caute, te gasesc ei n-ai grija
ca n-o fac e alta treaba....
Cinemania
30 Jan 2005, 03:11
fratilor, nimeni n-o sa poata sa va intre in casa, legal vorbind, sa va confiste mp3-urile, divx-urile etc., decat daca, intre timp, ati facut comert cu ele
Bulumulu
30 Jan 2005, 03:18
si cum iti dovedesc ei asta = comertul (in afara flagrantului, k atunci nu mai au nevoie sa intre peste tine in casa..)?
Cinemania
30 Jan 2005, 03:23
cea mai folosita proba e anuntul ("Inscriptionez, inchiriez bla bla) impreuna cu flagrantul...ce, crez ca nu pot trimite pe cineva sa-i faci cd daca afla ca te ocupi cu asa ceva?!
now, Peggy, you should pay attention! :D
Cinemania
30 Jan 2005, 03:24
si am uitat denuntul vecinului invidios pe tine sau celui pe care l-ai tepuit cu niste faze trase prost :D
Bulumulu
30 Jan 2005, 03:31
iiiiin conclusion: daca vor, te ard. now who's gotta pay attention :P :D
Cinemania
30 Jan 2005, 03:35
nope...te ard, daca pot...de vrut, vor oricum...I don't have to pay attention...I only buy end keep, don't resell
Bulumulu
30 Jan 2005, 03:42
ma-ndoiesc daca chiar pe tine te vor (not personally ;) ) ... mai degraba ceva mai important.. large scale, sa se laude si ei.. resellu ca resellu, da cum e cu procurarea mai mult sau mai putin legala = net, copii clandestine etc?
Cinemania
30 Jan 2005, 03:52
daca e pe net for free, poate fi luat...nu e vina mea ca e pus acolo... :D
in Romania, daca dau de tine vin si-ti confisca si cd-urile si pc-ul...s-a intamplat nu de mult pe undeva...tu crezi ca un pc in plus acolo le strica...sau chiar niste cd-urile care pot fi folosite :D
Bulumulu
30 Jan 2005, 03:59
:D sa faca si ei de-un lan de ceva... ceva cu sistem..
Bulumulu
30 Jan 2005, 04:04
iiiin conclusion (seems like history repeating): daca te vor.... ;)
Cinemania
30 Jan 2005, 04:08
cum vrei...
nu e cazul sa ne apucam sa stergem toate filmele, muzica si programele instalate si sa ne instalam Linux-ul chiar asa repede. Nu se pune problema ca ORDA sa vina peste noi in case sa ne duca la o tura cu duba doar pt ca ne uitam la fimle care altfel nu se prea gasesc. au ei probleme mai mari...
ideea era sa nu se ajunga sa catalogheze forumul Cinemagia ca unul care promoveaza sau sustine pirateria. in cazuri extreme ar putea fi inchis.
Bulumulu
31 Jan 2005, 00:13
chiar nu cred ca cateva aluzii la dc++ sau bittorent etc (care oricum sunt de common knowledge) instiga la piraterie....
insa cei care tot discuta despre "vad filme dvd sau vcd pentru 200.000, aia da... alora le-as da ban.
emanuel
31 Jan 2005, 10:23
care este politica froumului Cinemagia in ceea ce priveste materialele protejate de copyright? vad ca se vorbeste din ce in ce mai des, si din ce in ce mai deschis despre DC++, BitTorent & related stuff
In primul rand am incercat sa mentin discutiile in termenii legii.
CineMagia nu incurajeaza pirateria si am mai discutat acest aspect cu unii useri carora le-am sters mesajele legate de dc++. Au inteles si pentru asta le multumesc.
As vrea pe viitor sa va abtineti de la discutii legate de CD-uri pirat, si locuri de unde sa tragem filme, pentru ca ele vor fi sterse automat.
Va multumesc pentru intelegere.
Ca sa fiu in ton cu Emanuel si ca sa nu va mai puneti intrebari idioate, luati de aici :
"Any sale rental or copying of this dvd and/or this motion picture contained therein is strictly forbidden an wil result criminal and/or civil proceedings against the offender. If u have purchased or paid to hire this dvd, then please immediately contact the Federation against Copyright theft."
Asta scrie pe toate "piratarile" de la sursa, legislatia romaneasca suna intocmai.
Punct, subiect inchis.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.