PDA

View Full Version : Ciudat

Jay
28 Jan 2005, 03:51
Ma holbam si eu la ..In curand... si vad ca Shrek3 care va iesi in 2007... are deja 34 de voturi. Adica are si 5 stele deja... ciudat! Nu? Sa fi ajuns pirateria asa de departe? .....hm... m-a pus pe ganduri..

Longshot
28 Jan 2005, 07:15
:D nu ma.n-are cum.stai calm.e doar exces de zel.

Nae
28 Jan 2005, 08:51
LOL... hai ca mi-ai salvat ziua cu chestia asta. hehehe. frumos.

deh, romania este o tara cu multi clarvazatori, cu multi oameni care stiu sa citeasca viitorul in carti.... deh, nici nu stiu dece te intrebi cum se poate asa ceva. ce? tu nu ai fost la mama cireasa ca sa-ti citeasca in palma cum o sa-ti placa shreck 3?

Longshot
28 Jan 2005, 08:54
ar trebui ceva gen imdb.sa nu se poata vota decat dupa data lansarii.na, data lansarii americane ca sa nu suparam piratii.

Nae
28 Jan 2005, 08:58
ar trebui ceva gen imdb.sa nu se poata vota decat dupa data lansarii.na, data lansarii americane ca sa nu suparam piratii.

la ce visezi Longshot? chiar asa, am ajuns sa fiim idealisti?
nu se va schimba nimic. a mai fost unu' pe forum care a incercat sa schimbe ceva tot la voturi... insa pana la urma s-a dat batut si a plecat.
deh, mai sunt multe de facut pe site-ul asta, isna daca fuctioneaza si asa, dece sa iti spargi capul?

VladRock
28 Jan 2005, 15:06
tare faza cu shrek3.o fi pirateria o afacere de succes si care se misca repede,dar am ceva indoieli ca sunt asa de rapizi :D

BeNnY
28 Jan 2005, 18:09
:D nu ma.n-are cum.stai calm.e doar exces de zel.

Glumea cu chestia cu pirateria...

Da, stiam de chestiile astea, ia vezi Harry Potter 4 sau 5 sa vezi acolo...

notorious
28 Jan 2005, 22:22
dar ultimele doua 'matrix'-uri ? amandoua erau in topul voturilor pe cinemagia cu luni intregi inainte sa fie lansat... in state !

Gaandalf
30 Jan 2005, 02:07
dar ultimele doua 'matrix'-uri ? amandoua erau in topul voturilor pe cinemagia cu luni intregi inainte sa fie lansat... in state !
la fel shi Two Towers shi Return Of The King