View Full Version : Golden Raspberry
s-au anuntat nominalizarile pt razzies!!!!!!!!!
25th Annual Golden Raspberry (RAZZIE®) Award Nominations
WORST PICTURE
ALEXANDER (Warner Bros.)
CATWOMAN (Warner Bros.)
SUPERBABIES: BABY GENIUSES 2 (Triumph Films)
SURVIVING CHRISTMAS (DreamWorks)
WHITE CHICKS (Columbia/Revolution)
WORST ACTOR
Ben Affleck / JERSEY GIRL and SURVIVING CHRISTMAS
George W. Bush / FAHRENHEIT 9/11
Vin Diesel / CHRONICLES OF RIDDICK
Colin Farrell / ALEXANDER
Ben Stiller / ALONG CAME POLLY, ANCHORMAN, DODGEBALL,
ENVY and STARSKY & HUTCH
WORST ACTRESS
Halle Berry / CATWOMAN
Hilary Duff / CINDERELLA STORY and RAISE YOUR VOICE
Angelina Jolie / ALEXANDER and TAKING LIVES
Mary-Kate & Ashley Olsen / NEW YORK MINUTE
Shawn & Marlon (The Wayans Sisters) / WHITE CHICKS
WORST SCREEN COUPLE
Ben Affleck & EITHER Jennifer Lopez OR Liv Tyler / JERSEY GIRL
Halle Berry & EITHER Benjamin Bratt OR Sharon Stone / CATWOMAN
George W. Bush & EITHER Condoleeza Rice OR His Pet Goat / FAHRENHEIT 9/11
Mary-Kate & Ashley Olsen / NEW YORK MINUTE
The Wayans Brothers (In or Out of Drag) WHITE CHICKS
WORST SUPPORTING ACTRESS
Carmen Electra / STARKSY & HUTCH
Jennifer Lopez / JERSEY GIRL
Condoleeza Rice / FAHRENHEIT 9/11
Britney Spears / FAHRENHEIT 9/11
Sharon Stone / CATWOMAN
WORST SUPPORTING ACTOR
Val Kilmer / ALEXANDER
Ah-Nuld Schwarzenegger / AROUND THE WORLD IN 80 DAZE
Donald Rumsfeld / FAHRENHEIT 9/11
Jon Voight / SUPERBABIES: BABY GENIUSES 2
Lambert Wilson / CATWOMAN
WORST DIRECTOR
Bob Clark / SUPERBABIES: BABY GENIUSES 2
Renny Harlin and/or Paul Schrader / EXORCIST 4: THE BEGINNING
“Pitof” / CATWOMAN
Oliver Stone / ALEXANDER
Keenan Ivory Wayans / WHITE CHICKS
WORST REMAKE OR SEQUEL
ALIEN v PREDATOR (20th Century-Fox)
ANACONDAS: HUNT FOR THE BLOOD ORCHID (Screen Gems)
AROUND THE WORLD IN 80 DAZE (Disney)
EXORCIST 4: THE BEGINNING (Warner Bros.)
SCOOBY DOO 2: MONSTERS UNLEASHED (Warner Bros.)
WORST SCREENPLAY
ALEXANDER, Written by Oliver Stone, Christopher Kyle and Laeta Kalogridis
CATWOMAN, Written by Theresa Rebeck and John Brancato & Michael Ferris and John Rogers
SUPERBABIES: BABY GENIUSES 2, Written by Steven Paul and Gregory Poppen
SURVIVING CHRISTMAS, Written by Deborah Kaplan & Harry Elfont and Jeffrey Ventimilia & Joshua Sternin
WHITE CHICKS, Written by Keenan & Shawn & Marlon Wayans and Andy McElfresh, Michael Anthony Snowden
and Xavier Cook
detalii pe www.razzies.com
Longshot
25 Jan 2005, 08:21
cam violente alea pt alexander si penibil ca l-au luat in baza pe ben affleck pt jersey girl care chiar nu a fost rau.
si alea pt f 9/11 sunt tampite desi britney merita din plin pt replica ei inepta :D
Interesant....Colin Farell si Angelina Jolie sunt nominalizati la cei mai prosti actori, dar cuplul alcatuit de ei nu a avut aceeasi onoare...Minus si cu minus da plus? :shock:
Premiile astea sunt, de obicei, cam la nivelul zmeuricii, dar sunt dragute. Anul asta, insa, cu nominalizarile pentru "Fahrenheit 9/11", s-ar putea sa fie chiar amuzante. (I'm keeping my fingers crossed for George W. and his pet goat)
Corecte, cu o singura obiectie personala, la STARSKY & HUTCH eu m-am ras.Despre remake-ul asta chiar poti sa zici ca e o comedie cinstita.
Tare rau faza cu Bush, nu cred ca va castiga, nu ar veni sa-si ia premiul.
Apropo, astia isi ridica premiile astea?
Longshot
25 Jan 2005, 13:00
si eu am ras la starsky and hutch.eram pe jos la aia cu "du it"
nimeni nu vine sa si le ridice.acu 3-4 ani insa a venit tom green si a luat tot ce "castigase" pt freddie got fingered.a fost singurul caz in 25 de ani.
nimeni nu vine sa si le ridice.acu 3-4 ani insa a venit tom green si a luat tot ce "castigase" pt freddie got fingered.a fost singurul caz in 25 de ani.
au mai venit si Verhoeven pentru "Showgirls" si - parca - Brian Helgeland pentru "The Postman"...
Longshot
25 Jan 2005, 14:11
cat de sigur esti?cand venise tom green a vuit toata mass media, cum ca ar fi fost singurul tip care efectiv s-a prezentat.si freddie got fingered a fost dupa postman si alalaltul.
Cinemania
25 Jan 2005, 15:53
acuma si-a primit si Alexul lui Stone rasplata :D
notorious
26 Jan 2005, 22:42
cat de sigur esti?cand venise tom green a vuit toata mass media, cum ca ar fi fost singurul tip care efectiv s-a prezentat.
helgeland s-a prezentat sigur sa-si ia zmeura, pt ca a fost un caz unic: in aceeasi zi, luase oscar-ul pt 'l.a. confidential', si zmeura pt 'the postman'. a declaratara ca 'le-am meritat din pli pe amandoua'. ;)
nominalizarile sunt in parte discutabile. faza cu worst director renny harlin and /or paul shrader e chiar aiurea, pt ca cei doi au facut efectiv doua filme diferite.
'the exorcist: the beginning' n-a fost rau.
'Avp' NU este nici remake nici sequel.
mary kate olsen si ashley olsen sunt cele mai insuportabile curvistine de pe micul/marele ecran.
nominalizarea lui bush este debila ! (ha, ha, ce amuzant e juriul golden razzies-urilor !)
notorious
26 Jan 2005, 22:44
ah, era sa uit - alexander trebuia lasat in pace. problema este ca a iesit in evidenta prea mult - buget, actori, nume mari... este doar un film dezamagitor, nu unul prost.
Gaandalf
27 Jan 2005, 01:06
WORST PICTURE
CATWOMAN (Warner Bros.) :lol:
WORST ACTOR
Ben Affleck / JERSEY GIRL and SURVIVING CHRISTMAS
WORST ACTRESS
Hilary Duff / CINDERELLA STORY and RAISE YOUR VOICE
WORST SCREEN COUPLE
Ben Affleck & EITHER Jennifer Lopez OR Liv Tyler / JERSEY GIRL
WORST SUPPORTING ACTRESS
Jennifer Lopez / JERSEY GIRL
WORST SUPPORTING ACTOR
Jon Voight / SUPERBABIES: BABY GENIUSES 2
WORST DIRECTOR
Bob Clark / SUPERBABIES: BABY GENIUSES 2
WORST REMAKE OR SEQUEL
ANACONDAS: HUNT FOR THE BLOOD ORCHID (Screen Gems)
WORST SCREENPLAY
SUPERBABIES: BABY GENIUSES 2, Written by Steven Paul and Gregory Poppen
lipseshte SEED OF CHUCKY in multe locuri ... :sick:
notorious
28 Jan 2005, 11:12
eu stiu ca acum vreun an doi, membrii razzie s-au intrecut pe sine inventand o noua categorie, 'the most flatulant teen-targeted movie', unde am fi avut cu siguranta onoarea sa-l nominalizam pe 'saw'.
notorious
28 Jan 2005, 11:17
da, mah, m-am uitat mai bine si uite ce-am gasit, printre nominalizari:
Special “Worst of Our First 25 Years” Awards
WORST RAZZIE LOSER of Our First 25 YEARS
Kim Basinger (With 6 Nominations Total)
Angelina Jolie (With 7 Nominations, including 2 for 2004)
Ryan O’Neal (With 6 Nominations Total)
Keanu Reeves (With 7 Nominations Total)
Ah-Nuld Schwarzenegger (With 8 Nominations, including 1 for 2004)
WORST ‘DRAMA’ of Our First 25 YEARS
BATTLEFIELD EARTH (2000)
THE LONELY LADY (1983)
MOMMIE DEAREST (1981)
SHOWGIRLS (1995)
SWEPT AWAY (2002)
WORST ‘COMEDY’ of Our First 25 YEARS
ADVENTURES of PLUTO NASH (2002)
THE CAT IN THE HAT (2003)
FREDDY GOT FINGERED (2001)
GIGLI (2003)
LEONARD PART 6 (1987)
WORST ‘MUSICAL’ of Our First 25 YEARS
CAN’T STOP THE MUSIC (1980)
FROM JUSTIN TO KELLY (2003)
GLITTER (2001)
RHINESTONE (1984)
SPICE WORLD (1998)
XANADU (1980)
Gaandalf
28 Jan 2005, 16:06
eu stiu ca acum vreun an doi, membrii razzie s-au intrecut pe sine inventand o noua categorie, 'the most flatulant teen-targeted movie', unde am fi avut cu siguranta onoarea sa-l nominalizam pe 'saw'.
nu stiu dk stiti de Mtv Movie Awards unde intr-un an au avut o categorie ptr Best Role As AN UNANIMATE OBJECT... si era si Vanilla Ice nominalizat p'akolo ... :lol:
Longshot
28 Jan 2005, 18:51
mtv-urile sunt penibile dar imi placeau premiile alea mai tampite.aveau si best line (imi amintesc ca fusese nominalizata "are you a pothead, focker?" :D ).acuma a ramas doar best villain.
da, mah, m-am uitat mai bine si uite ce-am gasit, printre nominalizari:
Special “Worst of Our First 25 Years” Awards
Era cazul sa apara si astea... :D Oricum, se pare ca s-a evitat categoria "WORST ACTOR of our first 25 YEARS", unde saracul Stallone ar fi triumfat cu siguranta. In cazul de fata, eu prezic "Showgirls" si Governor Ah'nold!
notorious
28 Jan 2005, 22:04
(imi amintesc ca fusese nominalizata "are you a pothead, focker?"
cred ca era 'are you on drugs, focker ?'
Longshot
29 Jan 2005, 07:59
Best Line from a Movie
Robert De Niro
For "Are you a pothead, Focker?".
luat de pe imdb.com.de altfel vad ca a si castigat premiul asta in anul ala.
Sm�agol-Gollum
29 Jan 2005, 17:48
cum de a fost nominalizat white chicks, ca am ras de am pocnit la filmul ala?!!?
cum de a fost nominalizat white chicks, ca am ras de am pocnit la filmul ala?!!?
a fost doar un sir de gaguri... dar nu pot sa spun ca n-ar fi tzanspe alte filme care ii meritau locul
Longshot
29 Jan 2005, 19:00
eu am ras si la freddie got fingered si asta nu-l impiedica sa fie un film infect.
sunt genu ala de filme, cum zic astia "so bad that it's ... good"
notorious
30 Jan 2005, 15:56
sau 'dude, where's my car', dar care n-a mirosit parfumul fragedelor si dulcilor zmeurele...
era vb de un sequel, parca ?
s-au anuntat si "castigatorii":
Catwoman a "prins" 4 premii: worst picture, worst directing, worst screenplay and worst performance by an actress
Bush a luat worst actor si worst screen couple (cu "his pet goat" :D). Brittney Spears si Donald Rumsfeld au primit premiile pentru actori secundari.
in paralel, guvernatoul Schwarzenegger a fost declarat worst Razzie loser of the last 25 years pt cele 8 nominalizari neincununate pana acum cu nici o victorie
Longshot
27 Feb 2005, 14:58
:lol: se pare ca stone a scapat anul asta. dar sunt curios cum blade trinity nu si-a tras nici o nominalizare. catwoman trebuie sa se fi chinuit rau sa iasa mai prost ca asta.
Bush a luat worst actor si worst screen couple (cu "his pet goat" :D). Brittney Spears si Donald Rumsfeld au primit premiile pentru actori secundari.
Astea au cam fost date in bataie de joc, dar - sunt curios - Mr. W. nu a venit sa-si revendice premiile? :D
notorious
27 Feb 2005, 17:43
adevarul e ca nominalizarile lui bush erau bune la nivel de gluma si atat. se pare ca, totusi, nostimii membrii 'golden razzy' se iau in serios. ce-am mai ras ! :sick:
Sm�agol-Gollum
27 Feb 2005, 20:12
mie mi-a placut de halle berry cand a venit sa-si ridice premiul! :lol:
Gaandalf
27 Feb 2005, 22:49
adevarul e ca nominalizarile lui bush erau bune la nivel de gluma si atat. se pare ca, totusi, nostimii membrii 'golden razzy' se iau in serios. ce-am mai ras ! :sick:
au fost live la tv pe vreun program ?
mie mi-a placut de halle berry cand a venit sa-si ridice premiul! :lol:
:o Chiar si-a aratat fata? Strange...
Longshot
28 Feb 2005, 14:21
Oscar-winner Halle Berry's flop Catwoman and President George W. Bush's government were the big winners at Saturday's Golden Raspberry Awards. Berry shocked film fans when she graciously arrived on stage, clutching her Academy Award, to collect her Worst Actress Razzie at the Los Angeles ceremony. Catwoman won four accolades, including Worst Director for Pitof, Worst Picture and Worst Screenplay. Berry said, "Oh my gosh, oh my God. I never in my life thought that I would be here, winning a Razzie. It's not like I ever aspired to be here, but thank you. When I was a kid, my mother told me that if you could not be a good loser, then there's no way you could be a good winner. It was just what my career needed - I was at the top and now I'm at the bottom."
trebuie sa admit, the dame has balls. eu nu m-as fi dus. :?
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.