Log in

View Full Version : LOST - Naufragiatii

emanuel
24 Jan 2005, 12:10
Un nou serial. Episodul pilot a fost difuzat sambata asta.
Astept impresii, reactii, etc.
Ce se afla pe insula aia? E un fel de Triunghi al Bermudelor?
Haideti sa discutam, si in saptamanile urmatoare vom vedea cine a avut dreptate...

Serialul se difuzeaza sambata seara pe AXN.

KORBEN
28 Jan 2005, 00:10
da, vazut chestiunea
se vrea palpitant si o da in diverse
cat dsp line-up-ul de personaje este atat de TIPIC ca nu prea ai ce astepta
accentueza atat de mult suspansu ca ar fi cazu sa o dea in horror
dar nu o face
singura faza tare e plotpointu cu frantuzoiaca....
slabutz

Longshot
28 Jan 2005, 08:48
dea.slabutze flash backurile alea care ii prezinta pe toti ca drogati, criminali, alcoolici dar in gen. e sustinuta tensiunea bine si m-a prins, cel putin primul episod.vedem cum continua.din ce-am inteles episoadele nu o sa fie cu toti la gramada.fiecare ep cu cate unu', doi.in fine, e televiziune totusi.

emanuel
31 May 2005, 13:39
Deja au trecut 20 de saptamani de cand ruleaza... si primul sezon se apropie de sfasit.
Boone a murit, Locke a deschis trapa misterioasa, s-a nascut copilul invaluit in mister al lui Claire...
Ce parere aveti, cum se incheie sezonul?

Denis_stelistu
31 May 2005, 16:45
Misterios :o
Sigur.
Oricum a fost misto primul sezon.Serialul e tare.

Felix
23 Jun 2005, 20:01
Sincer , filmul asta m-a surprins , mai ales ca stiam ca e facut pe principiul unui reality show , iar eu nu ma dau in vant dupa asa ceva . Abia astept sezonul viitor . Cred ca principalul lucru care il face interesant e misterul ... spre deosebire de un reality show , unde si un orb poate sa vada continuarea , Lost nu inceteaza asa surprinda .
Sunt lasate multe intrebari fara raspunsuri .... si cred ca asa e numai bine de incheiat un sezon .

emanuel
23 Jun 2005, 22:47
Gratie unui prieten de pe forum am reusit sa vad si ultimele episoade din Lost inaintea difuzarii.
Sfarsitul primului sezon nu lamureste prea multe lucruri, dar macar avem satisfactia ca am mai aflat cate ceva...
Oricum un final frumos, dupa unele episoade care chiar ma enervasera...
Sunt curios cu ce vor continua in sezonul 2, ce idei le mai vin.

TLD
24 Jun 2005, 00:41
http://www.torrentreactor.net/view.php?id=5117530

Preview la sezonu doi... Ma rog tre sa aveti un client de torrent pt a putea downloada si viziona traileru... dar sunteti copii mari si va descurcati voi! ;)

yURy
24 Jun 2005, 11:54
Trailer oficial la LOST - Season 2 !!! Poate fi vizionat doar cu Real-Player !
AicI (http://rapidshare.de/files/2585001/LOST_-_SEASON_2_TRAILER.ram.html)

Longshot
02 Jul 2005, 21:24
a aparut cateva minute in episodu' din seara asta si la o cautare rapida aflai ca michelle rodriguez a semnat ca regular cast member pt sez. 2
so there. hispanic tits. racial diversity. politically correct. cert e ca o sa fie acolo. giddyup.

Felix
03 Jul 2005, 06:54
Gratie unui prieten de pe forum am reusit sa vad si ultimele episoade din Lost inaintea difuzarii.
Sfarsitul primului sezon nu lamureste prea multe lucruri, dar macar avem satisfactia ca am mai aflat cate ceva...
Oricum un final frumos, dupa unele episoade care chiar ma enervasera...
Sunt curios cu ce vor continua in sezonul 2, ce idei le mai vin.
Finalul sezonului e fost ciudat de-a dreptul ... ok nu e un film care sa intre in tiparele normale , dar nu stiu de ce ma asteptam la mai mult ... E adevarat ca a lasat mult intrebari si ca te cam pune pe ganduri pana la sezonul 2 , dar tot nu e chiar ceva ce asteptam , paraca lipseste ceva ( iar chestia cu ei toti muncind pt pluta fericiti e atat de Holywood , si de tipic americana ... nu credeam ca o sa o dea in bara la final )

emanuel
03 Jul 2005, 11:38
Acesta de care zici nu a fost ultimul episod.
Saptamana viitoare va fi ultimul, unul special de 2 ore, in care vom afla mai multe si va fi cu adevarat senzational si frumos cum a fost si primul din aceasta serie.
Vorbim dupa aceea.

Felix
03 Jul 2005, 20:55
AAA acum intelege si eu ... ca ei au spus ceva de episodul 20 si ceva , nu stiu de ce am ramas cu impresia ca era 23 ... :P Se mai intampla ... in cazul asta astept episodul de sambata viitoare

Lady_Skar
05 Aug 2005, 21:23
Nu vreau sa aiba 4-5 sezoane! Va dati seama ca pana si atunci tot cu un cliffhanger se termina! Eu voiam 2 maxim 3 sezoane ca sa aflam si noi odata si odata in ce zona crepusculara au ajuns oamenii astia.
:)

Longshot
05 Aug 2005, 21:35
da' ce, crezi ca ei stiu? pur si simplu fac povestea din mers.
la ce rating bun a avut serialul o sa vezi soto cel putin 4-5 sezoane.

Lady_Skar
06 Aug 2005, 08:53
Jin, Charlie, Claire si Hurley sunt personajele mele preferate de pe insula. De fapt toate imi plac dar daca vreunul din astia 4 moare, boicotez serialul! :)
Ar fi bine ca Jack si Locke sa-si rezolve odata problemele, pentru ca amandoi au de invatat unul de la altul. Locke mai are putin si construieste un altar insulei. Unul dintre ploturile preferate ale sezonului trecut a fost relatia dinter Locke si Boone, desi Boone era uin fel de evil henchman: "YESSSSS, master". :) Dar a murir ca un erou.

Deci pana la urma ce se intampla, Michelle Rodriguez vine in serialul asta sau nu? Let's spice things up a bit.

yURy
06 Aug 2005, 12:49
Dap,asha se pare Michelle Rodriguez va fi o naufragiata din coada avionului kre a cazut in alta parte a insulei shi va aparea ink din primele episoade ale sezonului ;)

pier
11 Sep 2005, 21:16
Cel mai genial serial din toate timpurile. Sper sa faca 3-4 sez shi sa le incheie cu un film. Cand s-a terminat primul sezon am ramas :w00t:, deshi speram sa sa elucideze toate misterele. Preferatul meu personaj este Locke, deshi are nishte teorii mai ciudate el le shtie pe toate. Sper sa aiba acelasi succes shi sa-shi publice revista shi-n romania.

See you next time!!

Belzebooth
17 Oct 2005, 08:59
Nu sunt un fan al serialelor TV, din lipsa de timp. Dar intr-una din zile chiar am avut putin timp si am copiat de pe retea episoadele pilot din Lost. Dupa ce le-am vizionat ... nu m-am mai oprit pana nu le-am vazut pe toate (care au aparut pana acum) pana la "Everybody hates Hugo", inclusiv cele doua specials-uri. Iar acum imi pare rau... pentru ca trebuie sa astept o saptamana intreaga pentru a vedea un nou episod.

Ce pot sa spun... Un film care te tine ochii lipiti de ecran.

dolloress
21 Oct 2005, 12:19
sa incepem cu noutatea, ca asa e in presa...am vazut primele 5 episoade ale sezonului 2...stiu ca nu toti se vor oftica, dar macar sunt sigura ca exista cativa fani pe acest forum care vor face acest lucru...si ce ma bucur...
so, ca sa nu incep cu "deci"...primele 2 episoade de baga intr-o ceatza mai mare decat te-a lasat sezonul 1, dar apoi se mai linistesc apele...cel putin episoadele 4 si 5 au fost de-a dreptul plictisitoare (nu stiu de ce dar am o vaga impresie ca s-a schimba regizorul sau scenaristu...o sa verific si o sa va spun daca am dreptate sau nu)...
eu sunt un fan al acestui serial dar, totusi, nu as vrea sa dureze prea mult ca mor...daca e sa gandim logic, atunci cand a fost lansat lost s-a batut la globul de aur cu un alt serial "Nip Tuck" - Prietenie pe muchie de cutit a fost traducerea romaneasca...din nefericire, premiul nu a fost castigat de lost...ce vroiam sa spun, de fapt, este ca Nip Tuck a ajuns la sezonul 3 ( care a fost lansat cu o zi inaintea celui de-al doilea sezon din lost)...adica e o lupta reala intre ele...so, ma indoiesc ca lost se va termina inaintea lui, sper doar sa nu o lungeasca doar de dragul de a fi in continuare in lupta...oricum, din informatiile pe care le detin, lost va incepe pe axn in ianuarie 2006...asa ca cei care nu se impaca prea bine cu torentii mai au de asteptat...
aaa....sa nu uit, nu ma provocati cu intrebarile ca imi va fi greu sa ma abtin sa nu va povestesc...

Raketu
03 Jan 2006, 03:50
Serialul asta e extraordinar, cum am vazut primele 2 episoade, cum am ramas cu gura cascata si am devorat cu o curiozitate de neimaginat restul de 34 de episoade :D
Personajele preferate sunt
1.Saiyd -nu stiu exact ce e asa de special la el dar omu' e pur si simplu interesant 8)
2.Hurley
3.lockle
4.Eko

LOSTgirl
28 Jan 2006, 17:12
Paaaaaaai.... serialul asta merita!TOTUL... e pur si simplu interesant....Personajul meu favorit e Charlie :love: , apoi urmeaza Locke, Sayid si ..Sawyer! :D ;)

Raketu
29 Jan 2006, 03:14
4 8 15 16 23 42 numerele care ne dau dureri de cap :D ... care e semnificatia lor ...?
Parerea mea e ca numerele au atat propietati matematice cat si propietati spirituale

Prop. Matematice
Hurley castiga la loto cu numerele alea ....

Prop. Spirituale

Dupa ce am vazut episodul psalm 23 am facut legatura cu numerele, fiecarui numar ii corespunde un psalm ....

emanuel
29 Jan 2006, 19:05
Uite cate ceva despre numerele misterioase:
aici (http://www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=11597&what=article&article_id=12977&hist=1&wnd=_default)

qwerty
06 May 2006, 12:32
Am reusit sa vad si eu tot serialul ,sezonul 1+sezonul 2 pana la episodul 20.E un serial foarte bun mie mi-a placut mult cu toate ca nu se intampla foarte multe lucruri intr-un episod iar misterele de pe insula sunt in continuare neelucidate.Sunt sigur ca o sa mai fie cel putin un sezon,eu unul astept cu interes episodul urmator care va aparea in 10.05.2006.

mu_zz_i
08 May 2006, 20:14
Ai ajuns pana la 20. e bine ca eu sunt la 19 din sezonul 2. Am auzit ca regizorii, scenaristii au material pentru 12 sezoane dar ar prefera mai mult sa termine cu totul la sezonul 3 pt a nu supara fanii desi eu unul sunt pentru al lungii si a afla misterele treptat, incet ci nu rapid sa nu se mai intealeaga. Asta e parerea mea. Cat despre numere , s-ar putea sa fie niste episoade cheie care le reprezinta. Unii spun ca locul unde sa prabusit avionul ar fi Triunghiul Bermudelor iar locatia unde se afla acest loc (daca exista acest loc cum spun cercetatorii ) este in Oceanul Atlantic, prin zona Marii Caraibelor. Inseamna ca avionul nu sa prabusit acolo pt ca ruta dintre Los Angeles si Sydney se face deasupra Oceanului Pacific, deasupra Ins Fiji, Samoa, Polinezia si asta este si logic: distanta dintre Sydney si LA este mult mai scurta prin est, deasupra Pacificului, decat prin vest,deasupra Atlanticului. Si daca revedeti micul film pus de Locke si vazut de ceilalti naufragiti veti vedea ca omul care prezinta filmul este de origine asiatica (galbejit), iar zona de care va spun eu ca ar fi cazut avionul este plina de insule cu acesta rasa. O alta dovada este si faptul ca aceea zona din Pacific, Polinezia, este formata din mii de insule mai mici si mai mari NELOCUITE pe cand despre Marea Caraibelor nu pot spune asta. Lasand la o parte mica lectie de geografie tin sa mai aduc la vedere 2 lucruri care cred ca nu sunt intamplatoare: 1.cu totii am vazut ca toti pasagerii care erau in avion se intorceau la casele lor dupa o perioada nu prea buna pt ei, cu multe pacate; iar doi, cea mai importanta, mai toti aveau probleme de sanatate inainte de a se prabusi pe insula: Locke era paralizat, Jin era "inapt", Rose avea o boala care nui mai dadea prea multe zile de trait, iar Claire,care era insarcinata, a avut o nastere mult mai devreme. Toate acestea au trecut odata cu sederea pe insula: Locke poate merge pe propriile picioare, Jin sa vindecat si el, Rose la fel, iar Claire desi a avut o nastere grea, ia mers bine si ei si copilului. Oare sa fie o intamplare?????????

mu_zz_i
11 May 2006, 22:59
Pentru vanatoarea de numere
In episodul 20, cand incepea povestea Anei Lucia apar masinile, iar pe masini ghiciti ce numere se afla: 23, 15, 16, 42 iar masina cu care vine Ana Lucia este 8.
Trebuie sa insemne ceva astea.
In caz ca o sa aflu am sa revin.

emanuel
11 May 2006, 23:32
Eu am impresia ca scenaristii ne tot dau informatii pe parcursul serialului, dar ce se va intampla pana la urma cu informatiile date, cred ca nici ei nu stiu. Oricum cred ca totul se inventeaza pe parcurs.
Ai vazut ep 21 din sez. 2? Deja se precipiteaza lucrurile... se vede ca mai avem 3 episoade si se termina acest sezon. Pana in septembrie, iar vom astepta pana ni se vor lungi urechile... :)

Cinemania
12 May 2006, 02:08
am o dilema....

cum incepe exact primul sezon din serial?

prabusirea avionului, organizarea grupului in jurul doctorului, gasirea buncarului, plecarea lui Sawyer & co cu pluta se petrec in primul sezon?

Cinemania
12 May 2006, 02:14
hehe..am aflat...am inceput vizionarea cu sezonul 2..ain't that a bitch!? :lol:

Goddess
12 May 2006, 13:34
Nu stiu de ce a prins la public atat de bine serialul asta, ca e ...soooo stereotypical :P .N-am vazut prea mult din el, doar cateva episoade din primul sezon,dar nu mi s-a parut nimic deosebit.Mi se pare doar o aglomerare de idei din alte seriale.
Singurul lucru care il face deosebit (nu in sensul bun al cuvantului) e faptul ca prelungeste atat de mult suspansul, incat iti vine sa iei la bataie televizorul.Iar unele lucruri sunt chiar prea evidente, dar nuuuu, ei reusesc sa faca un intreg episod despre asta.Cum a fost cel cu flash-back-urile despre un tip (habar am cum il cheama) care se droga in avion.O scena ca tipul se aseaza pe scaun.O scena ca tipul se ridica de pe scaun.Alta ca se duce de la scaun la baie.Urmatoare ca deschide usa de la baie.Apoi alt flash-back:inchide usa de la baie. Cand tu ti-ai dat seama ca ala e junkie din primul episod , in care tremura ca toate cele. :lol:

Bine, am exagerat, but you get the idea.

Cinemania
12 May 2006, 18:51
Nu stiu de ce a prins la public atat de bine serialul asta, ca e ...soooo stereotypical :P .N-am vazut prea mult din el, doar cateva episoade din primul sezon,dar nu mi s-a parut nimic deosebit.Mi se pare doar o aglomerare de idei din alte seriale.
Singurul lucru care il face deosebit (nu in sensul bun al cuvantului) e faptul ca prelungeste atat de mult suspansul, incat iti vine sa iei la bataie televizorul.Iar unele lucruri sunt chiar prea evidente, dar nuuuu, ei reusesc sa faca un intreg episod despre asta.Cum a fost cel cu flash-back-urile despre un tip (habar am cum il cheama) care se droga in avion.O scena ca tipul se aseaza pe scaun.O scena ca tipul se ridica de pe scaun.Alta ca se duce de la scaun la baie.Urmatoare ca deschide usa de la baie.Apoi alt flash-back:inchide usa de la baie. Cand tu ti-ai dat seama ca ala e junkie din primul episod , in care tremura ca toate cele. :lol:

Bine, am exagerat, but you get the idea.

n-ai exagerat, dar uneori un soap ultarsofisticat face bine

qwerty
13 May 2006, 22:41
Episodul 21 a fost interesant,se pare ca pe insula mai sunt o gramada de bunkere, eu sunt foarte curios cum o sa se termine toata povestea asta.Din pacate mai avem mult de asteptat.

qwerty
21 May 2006, 14:37
Episodul 22 din seria 2 nu aduce nimic nou,doar accentueaza cateva lucruri pe care deja le stiam.Un episod de umplutura.

emanuel
22 May 2006, 15:19
Si ne pregatim de marele final, miercuri in SUA, un episod dublu - sfarsit de sezon 2.
Probabil ca mare lucru nu vor lamuri, dar vom vedea atunci ce si cum. Deja lucrurile s-au mai limpezit fata de sezonul 1, acum stim mai multe lucruri si banuim cam in ce directie se indreapta subiectul.
Din cate am inteles, in prima parte a episodului dublu (23-24) vom afla povestea lui Desmond, cel pe care l-am descoperit in buncar la inceput de sezon 2, apasand pe buton :-)

qwerty
27 May 2006, 09:45
Din pacate sezonul 2 s-a incheiat lasandu-ne intr-o ceata totala.Nu s-au dezlegat prea multe mistere,lucrul acesta fiind amanat pentru urmatoarele sezoane.Nu stim ce s-a intamplat cu butonul cu cei 3 care au fost luati prizonieri,cu Michel care a plecat cu barca si inca nu stim mare lucru despre ''ceilalti''.Se vede treaba ca mai avem de asteptat pana cand o sa aflam misterele de pe insula.

emanuel
27 May 2006, 14:45
Era si normal sa ne bage mai mult in ceata... asa se intampla la final sezon cu orice serial :-)
Oricum ei au spus ca vor sa faca 4-5 sezoane din LOST, asa ca mai avem de asteptat.
Sper doar sa nu se incurce pana la urma si sa uite ce indicii ne-au dat pe parcurs... si sa lase unele intrebari fara raspuns.

qwerty
27 May 2006, 16:39
Si eu sper ca nu se vor incurca.Oricum e destul de interesant faptul ca fiecare personaj are o poveste care este prezentata separat de viata de pe insula.O sa vedem care va fi continuarea cu toate ca sunt sigur ca inca nu exista un scenariu pentru sezonul urmator.Oricum dupa ce s-a intamplat la sfarsitul acestui sezon sunt o multime de variante pentru continuare iar producatorii au timp de gandire.

Cinemania
30 May 2006, 18:16
damm...pai normal ca trebuie sa o puna de continuari...m-o scos din sarite finalul ala, iar acuma tre' sa astept pana in toamna/iarna pt sezonul 3...dar merita...m-am atasat foarte usor de personaje (desi, sincer sa fiu, imi doresc sa moara Michael :D ), in plus curiozitatea mi-a fost starnita la maxim

qwerty
14 Jun 2006, 09:54
Producatorii serialului de succes Lost, a carui sezon 2 s-a terminat cu surprize pe 24 mai, au spus ca al treilea sezon se va concentra mai ales pe iubire - si pe Ceilalti. "Ceilalti constituie o parte importanta a noului sezon, si sunt inconjurati de multe intrebari si mister," spunea producatorul executiv Carlton Cuse intr-un interviu, "Si aceste lucruri le vom explora".

"Vor aparea si fete noi in noul sezon. Michael Emerson, cine il interpreteaza pe Henry Gale, va fi un caracter prominent in sezonul trei", spunea Cuse. In al treilea sezon mai apare si Penelope Widmore, interpretata de Sonya Walger.

In finalul sezonului, spectatorii afla cine e Desmond (Henry Ian Cusick), ce se intampla daca nu este apasat butonul, de ce s-a prabusit avionul si despre soarta lui Michael (Harold Perrineau) si Walt (Malcolm David Kelley). La sfarsit Jack (Matthew Fox) , Kate (Evangeline Lilly) si Sawyer (Josh Halloway) sunt prizonierii Celorlalti. Iar Claire (Emilie de Ravin) il saruta pe Charlie (Dominic Monaghan).

Sezonul doi fiind terminat, scriitorii sezonului trei s-au intrunit in Hawaii pentru a elabora detaliile povestii noului sezon. "E interesant, pentru ca in principiu ne tinem de acelasi itinerar pe care l-am discutat acum cativa ani", spunea Bryan Burk, producator executiv a serialului. "Desi detaliile se schimba si apar caractere la care nu ne-am gandit, dar ideea de baza ramane aceeasi"

Fgxf
16 Aug 2006, 14:50
pfoai... :(( trebuie asteptat pana in septembrie pt seria a 3a? :sad:
ultimul episod din seria a 2-a, se numea "Live together, Die alone"?
pe siteul asta arata ca deja sunt scoase doua episoade din a 3-a serie :
http://www.tv.com/lost/show/24313/episode_listings.html?season=3&tag=nav_bar;3

serialul il transmite vreun post TV?

qwerty
17 Aug 2006, 09:40
Sambata si duminica 19.08.2006-20.08.2006 AXN transmite tot sezonul 1 de la 19,30 pana la 4 dimineata.
Iar in 26 si 27 08.2006 sezonul 2 de la aceiasi ora.

Fgxf
17 Aug 2006, 09:47
eu nu cred ca prind AXN... e post romanesc, nuh?

norina
17 Aug 2006, 10:27
ba trebuie sa prinzi postul asta; este in limba romana si ma mira ca nu ai auzit de el pana acum

Fgxf
17 Aug 2006, 10:45
nu prea ma uit la TV :D o sa-l caut... dar oricum, am vazut seria I si II din Lost... astept sa apara seria III.

norina
17 Aug 2006, 13:45
vizionare placuta!!!!
eu nu halesc serialul asta :sick:

crin3l
22 Aug 2006, 10:45
Am vazut cate ceva din maraton... m-a vrajit din prima data pot sa spun , poate ca shi pt ca nu prea am vazut seriale de genul la viatza mea. Oricum se cunoashte ca are shi ceva originalitate.

Fgxf
02 Sep 2006, 15:43
pe tvr da seria a 2-a...
dar cand apare seria a 3-a si unde ?!!?

qwerty
11 Sep 2006, 21:21
Pe TVR1 va incepe sezonul 2 la inceputul lui octombrie.
Sezonul 3 incepe tot in octombrie pe dc.

Nightwane
11 Sep 2006, 22:05
Lost e de cacat.

Bubu
11 Sep 2006, 22:19
Nu-i salveaza cineva si pe astia? Ca stau pe insula aia inca de la primul episod...

Nightwane
11 Sep 2006, 22:35
bai mancatiascapu', ne mai futi mult in cur pe tot forumu'?

ca mi-a cam ajuns putoarea la nas. nu vrei tu sa te cari frumos de aici cam 5-6 ani? vorbim atunci. go! NOW!

Bubu
11 Sep 2006, 22:55
:D

Ran
12 Sep 2006, 13:04
imi place lost...ma tine in priza...dar (pt ca mereu exista un "dar")e ca un "tanar si nelinistit" cu actiune: o lalaie prea mult...mai am cateva episoade si termin de vazut si seria a doa...

crin3l
17 Sep 2006, 07:11
imi place lost...ma tine in priza...dar (pt ca mereu exista un "dar")e ca un "tanar si nelinistit" cu actiune: o lalaie prea mult...mai am cateva episoade si termin de vazut si seria a doa...
Nu compara tu Lost cu porcaria aia de telenovela ieftina facuta doar pt audientza fara a impresiona cu mai nimic.Asha cred , nu ca m-ash fi uitat ci fiindca a duarat asha de mult.Oricum sunt de departe genuri shi stiluri asemanatoare.

Ran
18 Sep 2006, 23:24
Nu compara tu Lost cu porcaria aia de telenovela ieftina facuta doar pt audientza fara a impresiona cu mai nimic.Asha cred , nu ca m-ash fi uitat ci fiindca a duarat asha de mult.Oricum sunt de departe genuri shi stiluri asemanatoare.

stiu ca sunt de alte genuri, da io ma refeream la lungirea actiunii in lost...deja ei sunt la a doa serie si nu s`a intamplat nik deosebit (bine ca in a doa serie e ceva actiune, aci nu am nik de "reprosat")...

crin3l
22 Sep 2006, 15:56
Sa vad cine ma contrazice ca Lost e "Dumnezeul" serialelor...

Nightwane
22 Sep 2006, 15:59
eu

norina
22 Sep 2006, 16:14
si eu

Supastar
22 Sep 2006, 22:42
me three! :happy:

crin3l
23 Sep 2006, 12:45
Vreau argumente ;)

Nightwane
23 Sep 2006, 12:50
1. nu se intampla nimic in serial.
2. flashback-uri prea multe si inutile
3. e boring (ba vad aia ceva, ba nu vad si tot asa timp de 1000 de episoade)
4. e LOST
5. nu se intampla nimic.

Cinemania
23 Sep 2006, 12:54
cum ziceam mai demult: un soap ultraspecializat :D

Nightwane
23 Sep 2006, 12:54
si nici macar nu e anti-soap ca stim-noi-ce-serial-care-e-de-fapt-cel-mai-misto-serial-din-lume-si-nimic-nu-poate-sa-l-intreaca-never-ever.

Cinemania
23 Sep 2006, 12:56
care, care?

Nightwane
23 Sep 2006, 12:56
e, care. unu' misto. stii tu.

Cinemania
23 Sep 2006, 12:58
sa-mi fie rusine :((

Nightwane
23 Sep 2006, 13:00
pai da :alien:

Cinemania
23 Sep 2006, 13:01
gata, ma autoflagelez

crin3l
23 Sep 2006, 13:01
4. e LOST
5. nu se intampla nimic.

1. shi in cel mai slab film se intampla ceva, cuvantul "nimic" nepotrivindu-se deloc in cazul lui Lost.
2. Nu sunt inutile in nici un caz shi shtii shi u dc ;) ,desigur sunt shi de umplutura dar este o chestie care da originalitate serialului.
3.Mie nu mi se pare deloc boring... dar aici nam cum sa te contrazic in toalitate(fiecare cu gustul lui)
4.Daca ar fi asha de LOST n-ar mai avea atata succes ;)
5.dupa cum am mai spus se petrec prea multe inca.

Nightwane
23 Sep 2006, 13:02
1. in LOST nu se intampla absolut nimic. na, poftim.
2. e de cacat

astea-s argumentele supreme si nu pot fi combatute pentru ca eu stiu cel mai bine si eu am intotdeauna dreptate. deci, uite-asa.

Cinemania
23 Sep 2006, 13:05
4. e LOST
5. nu se intampla nimic.

1. shi in cel mai slab film se intampla ceva, cuvantul "nimic" nepotrivindu-se deloc in cazul lui Lost.
2. Nu sunt inutile in nici un caz shi shtii shi u dc ;) ,desigur sunt shi de umplutura dar este o chestie care da originalitate serialului.
3.Mie nu mi se pare deloc boring... dar aici nam cum sa te contrazic in toalitate(fiecare cu gustul lui)
4.Daca ar fi asha de LOST n-ar mai avea atata succes ;)
5.dupa cum am mai spus se petrec prea multe inca.

1. in acel nu se intampla nimic al lui Nighty se ascund multe subintelesuri
2. e original, dar numai daca e primul serial pe care-l vezi de cand ai iesit de pe portativul taticului
3. nu e boring daca te lasi agatat din prima de acel oare ce-o sa se intample mai departe?
4. are succes destul ca e ceva nou pt mase...adica acelasi fond imbracat in forme noi
5. si se vor mai intampla ca realizatorii au de unde sa coaca idei

crin3l
23 Sep 2006, 18:53
1. in acel nu se intampla nimic al lui Nighty se ascund multe subintelesuri
2. e original, dar numai daca e primul serial pe care-l vezi de cand ai iesit de pe portativul taticului
3. nu e boring daca te lasi agatat din prima de acel oare ce-o sa se intample mai departe?
4. are succes destul ca e ceva nou pt mase...adica acelasi fond imbracat in forme noi
5. si se vor mai intampla ca realizatorii au de unde sa coaca idei

Uite un om obiective din toate punctele de vedere :D.Oricum , la o adica Lost este un serial shi rar au fost sau sunt seriale care sa aiba o idee mai interesanta ca aceasta din Lost.

Nightwane
23 Sep 2006, 19:14
ce idee? oameni pe o insula? Survivor ce e? Gilligan's Island ce e?

Cinemania
30 Sep 2006, 13:17
apropo: cand va incepe noua serie la noi?

crin3l
30 Sep 2006, 19:46
Bai baiatul Survivor e cu totul alt gen (se numeshte reality show - poate cel mai tare din lume) , dar nu se poate compara cu Lost care e un serial pt televiziune.Shi oricum difera shi ca idee , singura asemanare fiind insula (la Survivor cateodata shi continent - "Survivor Africa" - sezonul 3 care s-a desfasurat in Kenya) ;)

Nightwane
30 Sep 2006, 20:09
si Gilligan's Island?

Fgxf
01 Oct 2006, 12:43

man, probabil ca tie-ti place mai mult Gilmore Girls, nu? :D
poate te si uiti excitat la maxim ca mama e mai tare ca fiica :w00t: .
in orice caz, e buna ideea LOST si abia astept seria 3 .

bafta :) .

Nightwane
01 Oct 2006, 15:07
nu, bre, nu ma uit la Gilmore Girls. Ma uit la tzatzele evei longoria in Desperate housewives. Si la popou' lu' Sherilyn Fenn in Twin Peaks. Si la alte chestii intr-un serial britanic despre care tu n-ai voi se stii. Si astea-s serialele cu oameni la care ma uit.

LOST e de cacat.

qwerty
02 Oct 2006, 19:58
apropo: cand va incepe noua serie la noi?

Pe 4.10.2006 incepe sezonul 3.

http://tv.yahoo.com/feature/fall06/?d=103

Cinemania
02 Oct 2006, 20:08
pai in State..dar la noi oare cand vine?

qwerty
02 Oct 2006, 20:29
Tot atunci.Uita-te pe Torent joi ,ca sigur o sa fie.

Cinemania
02 Oct 2006, 20:33
Torent? sper ca vorbim de acelasi lucru :D

ziceam la noi la TV cand apare

qwerty
02 Oct 2006, 20:53
Ca sa-l vezi la TV mai ai de asteptat.AXN va difuza sezunul 3 la inceputul lui decembrie.

Cinemania
02 Oct 2006, 21:04
ioi...cam mult...merci de info

Supastar
02 Oct 2006, 21:49
mama e mai tare ca fiica
asta kiar asa e! :huh:

jeleu
02 Oct 2006, 21:57
milf

Supastar
02 Oct 2006, 22:00
nu-mi spune k o preferi p ochioasa aia! :o

crin3l
03 Oct 2006, 15:45
Shtie cineva cand va incepe sa de seria a 2 a pe TVR 1?

qwerty
03 Oct 2006, 19:06
A inceput
Vineri, 15 septembrie, ora 21.50-(LOST - SUA, 2004),
Primul episod, sezonul II

Vineri, 6 octombrie, ora 21.50-Sezonul II, episodul 4,-Toatã lumea îl urãºte pe Hugo.

Rezumatul episodului 4 .Pe insulã, Sawyer, Jin ºi Michael aflã cã cei care i-au capturat sunt de fapt supravieþuitorii din partea din spate a avionului în care s-au aflat cu toþii. Aceºti oameni sunt mult mai defensivi decât eroii noºtri. Cei trei aflã ca „inamicii” de pe insulã au fost iniþial 23, dupã care au supravieþuit doar cinci dintre ei. Ceilalþi supravieþuitori îi duc pe Sawyer, Jin ºi Michael într-un buncãr unde sã discute împreunã ce pot face în viitor.
Claire gãseºte mesajul din sticla de pe plutã. Îi împãrtãºeºte vestea ºi lui Sun, temându-se de ce este mai rãu. Dar Sun decide sã protejeze pe toatã lumea ºi, pentru a pãstra speranþa vie, arde sticla. Între timp, înãuntrul colibei, explorãrile lui Sayid îl fac sã conchidã cã ciudatul peretele magnetic este datorat exploziei de la Cernobâl. Din cãmarã, presiunea începe sã ajungã la Hurley, care decide sã foloseascã dinamita care le-a mai rãmas pentru a… rezolva toate problemele.

H.R..PATAPIEVICI
03 Oct 2006, 19:13
DOAR TARANTINO SE DISCUTA

qwerty
03 Oct 2006, 19:25
Vineri 24 noiembrie 2006 pe TVR1, Lost -Sezonul 2 episodul 11-The Hunting Party,episod care o are in distributie pe Monica Barladeanu (Monica Dean).

qwerty
05 Oct 2006, 09:52
A aparut primul episod din sezonul 3- POVESTEA A DOUA ORASE.
Vestea proasta e ca trebuie sa astept o saptamana pentru inca un episod.

qwerty
06 Oct 2006, 16:49
Am vazut primul episod din sezonul 3 si se anunta un sezon interesant.Misterele raman in continuare mistere iar producatorii ne dau cu lingurita rezolvarile.
In primul sezon a aparut insula,in sezonul 2 a aparut buncarul, iar acum a aparut un intreg orasul pe insula si nu stiu daca e bine sau rau.In primul epison nu apar decat Jack,Kate si Sawyer ei sunt prizonieri in orasul nou.Inca exista acea atmosfera se suspans care te tine in priza si atata vreme cat se va mentine serialul va avea succes.

Fgxf
08 Oct 2006, 04:39
alte chestii intr-un serial britanic despre care tu n-ai voi se stii.

intr-adevar, n-am voi se stiu ;) .

a aparut si episodul 2 din seria a 3-a?
pe TVR e odata pe saptama, nu? la fel si pe AXN?

Cinemania
09 Oct 2006, 23:45
In primul sezon a aparut insula,in sezonul 2 a aparut buncarul, iar acum a aparut un intreg orasul pe insula si nu stiu daca e bine sau rau.

io zic ca e foarte bine...putin piper si sare nu strica, nu ca n-au avut primele 2 sezoane destul :D

oricum mi-a starnit si mai mult interesul faza cu orasul ascuns si civilizat (?)

qwerty
12 Oct 2006, 12:53
A aparut episodul 2 din sezonul 3-The Glass Ballerina.

pildit
12 Oct 2006, 17:03
Nu e chiar un oras, sint citeva case.
Si mai e noua statie Dharma, numita Hydra

Cinemania
12 Oct 2006, 23:15
Nu e chiar un oras, sint citeva case.
Si mai e noua statie Dharma, numita Hydra

pt ce se mai afla pe insula aia, poate fi considerat oras, unul asa mai primitiv :D

Gaandalf
13 Oct 2006, 07:05
ce voma de debut de sezon...
al doilea episod este de fapt primul pentru ca in 301 abereaza Linus in nestire cam ce s-a intamplat in 69 de zile de la prabusirea avionului.
i like Sun & Sawyer ... :D

uitati-va bah la Heroes ... ala da serial.

qwerty
13 Oct 2006, 08:44
al doilea episod este de fapt primul pentru ca in 301 abereaza Linus in nestire cam ce s-a intamplat in 69 de zile de la prabusirea avionului.

Poate ai vazut tu alt film sau poate ai vazut ep.300.
In primul episod 301, Kate,Jack si Sawyer sunt in captivitate in orasul nou de pe insula iar Jack are o tentativa de evadare nereusita.
Episodul il are in prin plan pe Jack sunt redate flessuri din trecutul lui,despartirea si divortul de sotie care isi gaseste fericirea alaturi de altcineva si intrebarea obsedanta ,,cine e tipul?''
In 302 protagonisti sunt Sun si Jin, care impreuna cu Sayid incearca sa-i gaseasca pe cei trei dar barca cu care faceau cautarea este capturata de ceilalti.In acest episod Sawyer o saruta pe Kate.
In primele 5 episoade Kate va alege intre Jack si Sawyer,e un sezon care se bazeaza pe iubire.
Producatorii au declarat ca in total vor fi 7 sezoane.

Gaandalf
13 Oct 2006, 08:51
Poate ai vazut tu alt film sau poate ai vazut ep.300.
da
ai dreptate ... caz in care situatia se prezinta de cacat. recapitularea la 302 cu ce s-a intamplat in 301 este un jeg.
:sick:
o sa ma uit pana la capat ca am o problema cu curiozitatea, i'm naturally inquisitive. :D

qwerty
13 Oct 2006, 09:08
recapitularea la 302 cu ce s-a intamplat in 301 este un jeg.
Despre ce recapitulare vorbesti in 302?Sau despre ce film vorbesti?Sunt sigur ca nu e vorba de Lost.

pildit
13 Oct 2006, 09:25
7 sezoane ? esti sigur ? maiculita, sper sa nu se transforme intr-un soi de Dallas. Eu sint mort dupa acest serial dar cred ca ar trebui sa se termine dupa acest sezon (sau ma rog, dupa inca unul...)
Ce e bun nu dureaza mult :)

Acum despre ep 302 : f simpatica Kate la tirnacop imbracata in rochia aceea suava...Poate ar trebui sa-i dea si lui Sawyer una...

Inca o intrebare : de unde a gasit Kate capsuni ?

Gaandalf
13 Oct 2006, 10:27
faci pe prostu' sper ...
"she tastes like strawberies"
ai luat traducerea in ro... ce ai facut ?
oh doamne! :shock:

qwerty
13 Oct 2006, 10:39
Se vor da primele 6 episoade, dupa care urmeaza o pauza pana in februarie, iar dupa aia se va difuza in fiecare saptamana un episod nou (17 ep. mai exact).

301-A Tale of Two Cities-04.10.2006
302-The Glass Ballerina 11.10.2006
303-Further Instructions 18.10.2006
304-Every Man For Himself 25.10.2006
305-The Cost of Living 1.11.2006

Gaandalf
13 Oct 2006, 10:43
(17 ep. mai exact).
adik atata ptr sez 3 ? doar 17 ? ce s-a intamplat cu cele 24 dupa metoda traditionala ?

qwerty
13 Oct 2006, 10:51
(17 ep. mai exact).
adik atata ptr sez 3 ? doar 17 ? ce s-a intamplat cu cele 24 dupa metoda traditionala ?

6 episoade pana in noiembrie + 17 episoade incepand cu februarie 2007.Sezonul 3 are 23 de episoade.

pildit
13 Oct 2006, 12:39
Care-i problema ta Gandalf ?
she tastes like strawberies - capsuni, da ?

qwerty
13 Oct 2006, 13:04
Sunt foarte multe mistere din sezonul 1 si 2 care au fost abandonate si nu vad cum o sa explice tot pentru ca au abordat simultan prea multe directii ca s-au ratacit pana si scenaristii printre ele, iar acum in loc de raspunsuri se deschid iarasi noi intrebari in speranta ca cele vechi vor fi uitate.
Unele chestii nu vad cum pot fi explicate rezonabil. Sau rezonabil de plauzibil.
De ce a deviat avionul?Pana acum am crezut ca din cauza ca Desmond nu a apasat butonul la timp dar acum vad ca avionul se afla deja deasupra insulei in momentul cutremurului iar in primul episod se spune ca au avut defectiuni si au deviat 1000 de mile.
Ben a zis ca a trait pe insula toata viata si e implicit sef sau unul dintre cei mai mari de pe insula. Cum de nu stie Ben de existenta iahtului daca exact unu din subalterni vroia sa plece de pe insula cu acesta ??Si de ce aveau nevoie de iaht, ca inteleg ca naufragiatii s-ar fi invartit in cerc.
Cred ca nici The Others nu pot pleca de pe insula cu toate ca au contact cu lumea,cineva le trimite provizii si cate o caseta ca sa stie si ei ce evenimente au mai avut loc,cine a mai murit cine a mai castigat campionatul.Vad ca vor sa-l ademeneasca pe Jack cu aceasta caseta.Daca sunt asa tari de ce mai au nevoie de Jack? Jack a hotarat sa intrebe daca fosta sotie e fericita, cu toate ca atunci putea afla cine era cel care i-a furat-o.
,,The Others" nu au oferit nicio dovada ca ei nu sunt the bad guys. Ba dimpotriva. La fiecare cateva episoade apare unul care spune: "We're not the bad guys Jack."
Ce s-a intamplat cu tipii aia care erau la pol?

pildit
13 Oct 2006, 14:37
Intr-adevar, multe mistere...material destul pentru multe episoade..

Cu avionul - s-ar putea sa gresesc, dar uite cum vad eu lucrurile :
Din cauza ca Desmond nu a apasat butonul, campul electromagnetic din jurul insulei a luat-o razna si a facut ca avionul sa se prabuseasca. De ce era avionul in jurul insulei atunci ? habar n-am.. intimplare ?

qwerty
13 Oct 2006, 14:53
Da cam multe coincidente, avionul se afla la locul potrivit.Scenaristi au uitat treaba cu fumul si cu numerele iar acum ne baga pe gat alte mistere.Ai vazut ce dosar avea Jack?Mai ceva ca la securitate,avea acolo toata viata lui + autopsia lu taicasu.Oricum in 2 sezoane nu am aflat mare lucru si stau si ma intrebam cam cat poate sa o tina un serial cu cativa oameni care naufragiaza pe o insula si am gasit si raspunsul foarte mult daca ai un scenariu bun.Am ajuns la concluzia ca serialul se scrie din mers si inca nu stiu nici scenaristii cum o sa fie maine.

pildit
13 Oct 2006, 17:17
Asta numesc talent - sa tii cu sufletul la gura oamenii chiar dupa 50 de episoade :)
Buna treaba, JJ ABrams si restul...
Sfatul meu este insa sa nu o lungiti exagerat de mult

Cinemania
14 Oct 2006, 23:51
7 sezoane ? esti sigur ? maiculita, sper sa nu se transforme intr-un soi de Dallas. Eu sint mort dupa acest serial dar cred ca ar trebui sa se termine dupa acest sezon (sau ma rog, dupa inca unul...)
Ce e bun nu dureaza mult :)

Acum despre ep 302 : f simpatica Kate la tirnacop imbracata in rochia aceea suava...Poate ar trebui sa-i dea si lui Sawyer una...

de fapt Sawyer a gasit kapshuna :D

Cinemania
14 Oct 2006, 23:54
Da cam multe coincidente, avionul se afla la locul potrivit.Scenaristi au uitat treaba cu fumul si cu numerele iar acum ne baga pe gat alte mistere.Ai vazut ce dosar avea Jack?Mai ceva ca la securitate,avea acolo toata viata lui + autopsia lu taicasu.Oricum in 2 sezoane nu am aflat mare lucru si stau si ma intrebam cam cat poate sa o tina un serial cu cativa oameni care naufragiaza pe o insula si am gasit si raspunsul foarte mult daca ai un scenariu bun.Am ajuns la concluzia ca serialul se scrie din mers si inca nu stiu nici scenaristii cum o sa fie maine.

si mai ramane problema lui Hugo si a fostei colege de la spital...daca tii minte, cand el voia sa sara de pe stanca, ea l-a oprit si a tinut-o sus si tare ca ei doi nu se cunosc deloc, desi...

Gaandalf
15 Oct 2006, 08:54
de fapt Sawyer a gasit kapshuna :D
:lol: :lol: :lol:

qwerty
15 Oct 2006, 16:08
si mai ramane problema lui Hugo si a fostei colege de la spital...daca tii minte, cand el voia sa sara de pe stanca, ea l-a oprit si a tinut-o sus si tare ca ei doi nu se cunosc deloc, desi...

De parca ar fi singura chestie lasata in coada de peste.

pildit
16 Oct 2006, 10:07
Kate a mincat capsuni la micul dejun romantic de pe malul marii (cu Ben Linus aka Henry Gale ).

qwerty
16 Oct 2006, 12:16
Kate a mincat capsuni la micul dejun romantic de pe malul marii (cu Ben Linus aka Henry Gale ).

Inca un mister rezolvat.

Cinemania
16 Oct 2006, 20:06

de parca n-aveau unde sa creasca...insula aia nu e Cernobil

pildit
20 Oct 2006, 11:12
Asta ar fi titlul meu, titlul oficial este "Further instructions".

Incurcate sint caile Domnului...Aflam ca Locke a fost intr-un fel de secta, care cultiva marijuana dar unde se rostea rugaciunea de multumire inainte de masa. Interesant...

Desmond se pare ca a luat-o razna, umbla gol pusca prin jungla si are capacitatea de a "citi" viitorul - vezi faza cu discursul lui Locke.

Locke are un fel de viziune in cortul sau - "the sweat lodge" - apare Boone care il conduce in scaunul cu rotile prin aeroportul din Sydney. Acolo ii vede cam pe toti prietenii nostri, inclusiv Kate, Sawyer si Jack.
Mesajul lui Boone este : "Salveaza-l pe Eko si rezolva-ti problemele John".

Locke descopera o pestera unde sint niste schelete (unul cu emblema Dharma) si il gaseste si pe mr Eko, salvindu-l din labele ursului polar.
Se pare ca Locke isi asuma rolul de conducator odata intors in tabara.
Good luck mr Locke !

qwerty
20 Oct 2006, 11:56
Un episod care nu aduce nimic nou in afara de noi mistere.Producatorii pasesc apasat in hora un pas in dreapta si unul in stanga,adica bat pasul pe loc.Tot pe loc, pe loc, pe loc,special de la nasu mare fara numar inca 1000 de mistere.Ce mai conteaza unul in plus sau in minus.Ne facem ca uitam ce-a fost pana acuma si bagam altele noi.Desmond e acum guru iar Lock un mare traficant de iarba.

pildit
20 Oct 2006, 12:31
Imi place noua ipostaza a lui Desmond..il prinde :)

Cinemania
20 Oct 2006, 16:03
Imi place noua ipostaza a lui Desmond..il prinde :)

adica dezbracat si ganditor? :lol:

pildit
20 Oct 2006, 16:10
Da, ii sta bine rolul asta.
Si pe Locke il prinde bine rolul de conducator, cred ca merita sa ocupe "postul" asta de mult timp :)

Cinemania
20 Oct 2006, 16:15
Locke a fost, mai mult sau mai putin, leaderul grupului inca din primul episod

pildit
20 Oct 2006, 16:31
La concurenta cu Jack...cam toata lumea il socotea pe doctor lider (parerea mea)

Cinemania
20 Oct 2006, 19:23
da, asa e, insa din umbra Locke ii conduce de la spate pe toti

Fgxf
21 Oct 2006, 00:13
intr-un fel de secta, care cultiva marijuana dar unde se rostea rugaciunea de multumire inainte de masa. Interesant...
!
ce cacat ai zis acum :D ... iarba se foloseste de cand lumea si omul pentru diferite ritualuri si contacte spirituale cu Dumnezeu, asa ca nu vad unde e problema...
revenind la Lost insa, s-au complicat foarte tare... si nu stiu daca mai imi place asa mult... "mistere" peste "mistere"...

pildit
23 Oct 2006, 09:58
Sa faci comert cu marijuana nu are nici o legatura cu religia crestina. Si dupa cum rosteste Locke rugaciunea, se pare ca e vorba de o secta crestina (daca pot sa-i spun asa..)

crin3l
23 Oct 2006, 14:05
da, asa e, insa din umbra Locke ii conduce de la spate pe toti
Asha este . Dintre Jack shi Locke , omul mai matur sau mai intzelept cum vretzi voi sa ii spunetzi este Locke (adevarul este ca este shi mai in varsta ca Jack.)Jack este prea impulsiv.Shi oricum mai bun ca leader , dupa parerea mea ar fi Sayid in dauna lui Jack.

pildit
23 Oct 2006, 14:20
Pe Sayid l-as face comandant :)

crin3l
29 Oct 2006, 12:49
Am vazut ep 4 din seria 3 , flashbackul fiind despre Sawyer cand era la inchisoare.In rest nu se avanseaza prea mult ci tot la fel , se bate pasul pe loc. Cineva a zis ca in ep 3 se arata ca Desmond vede viitorul - nush in ce moment a observat el asta, dar il felicit ca aici se accentueaza aceasta idee.

qwerty
31 Oct 2006, 19:20
Maine se difuzeaza episodul 5.Vom vedea ce se mai intampla.Ar cam fi timpul sa creasca putin ritmul ca altfel raman in urma.Prison Break si Heroes au luat-o de mult inainte.

erica
01 Nov 2006, 09:56
este vorba de un experiment pe acea insula....iar naufragiatii sunt subiectul lui :Dharma consta in idei revolutionare in stiinta politica precum si in cea sociala care considera ca experimentarea stiintifica si ingineria genetica moderna pot crea o societate utopica unde fiecare are o oportunitate egala in viata cu celalalt. Egalitatea lor inseamna ca fiecare depinde de celalalt la acelasi nivel astfel incat nimeni nu este redundant. Ei cred in dualitatea existentei , ca fiecare fiinta umana are necesitatea de a domina si de a se simti dominat in acelasi timp , de a depinde de cineva si de a simti ca alticneva depinde de ea- acestea fiind nevoile primare ale fiintei umane fiind luate viata pierzandu si sensul. Ei vor sa creeze o societate egalitara in care fiecare sa evolueze si sa fie implinit in cadrul generatiei noastre prin modificarea lor mentala si anatomica.

the others: Acesti lideri nevazuti ai Dharma sunt in fata unei revolutii genetice finantata privat. Pentru a controla societatea care ei doresc sa o creeze trebuie sa controleze fiecare individ din aceasta societate. Oamenii care se sacrifice pentru ceilalti sunt considerati de Dharma ca fiind buni . Sacrificiul individual demonstreaza ca au empatie si constiinta care dovedesc o moralitate inalta si loialitate pentru o societate care impune o libertate individuala spre un bine maret. In timp ce creeazao utopie exterioara acelei societati in mod simultan construiesc o utopie interna prin recuperarea materialului uman pur , neprelucrat in forma pietrelor de temelie ale vietii – AND ul si ARN ul . Trasaturile ereditare sunt selectate dintre cele pe care ei le valorifica ca fiind potrivite exceptionale sau " speciale". Ei cred ca nu numai ca intensifica simturile personale si bunastarea dar si ca garanteaza ca generatia urmatoare va fi egala in mostenirea talentelorsi capacitatea intelecuala.

aici sunt niste linkuri care explica tot :
http://en.wikipedia.org/wiki/Dharma_Initiative

http://forums.abc.com/n/pfx/forum.aspx?nav=messagelist&webtag=lost&tid=423 ;)

serialul este foarte bine facut , destul de bine gandit , arunca tot felul de indicii , numai ca trebuie multa atentie ... parerea mea e ca walt este un personaj important pentru the others pentru studiu deoarece are puterea de a anticipa lucrurile : episodul cu pasarea care se loveste de geam , jocul cu zaruri ...

crin3l
02 Nov 2006, 19:48
Am vazut ep 5 din aceasta serie(Costul supravietuirii) shi nu vreau sa va spun decat ca este cel mai frumos din aceasta serie shi unul din cele mai interesante si emotionante episoade din intreg serialul.

qwerty
03 Nov 2006, 13:25
Un episod reusit pote cel mai bun din sezonul 3.Pacat de Eko,inca nu m-am prins de ce l-au scos ca avea un rol important iar in locul lui au bagat 2 fete noi.

crin3l
03 Nov 2006, 13:43
Shi mie imi pare f rau de Eko.:(

crin3l
10 Nov 2006, 22:08
Pe masura ce avanseaza aceasta serie episoadele cresc in tensiune. Insa nush de unde aceasta prostie a producatorilor serialului de a difuza ep. 7 abia in februarie, mai ales ca se termina shi asha aiurea. Se joaca cu rabdarea noastra :x

qwerty
13 Nov 2006, 12:07
Din 7 februarie se va difuza in fiecare saptamana cate un episod,mai exact 16 episoade.Eu zic ca merita sa asteptam.

Sir DLP
14 Nov 2006, 13:14
Mda ...

Au explicat in vreun fel animalul ala invizibil din prima serie?

@erica
Toate aceste lucruri despre care spui tu au aparut ca si informatii in serial?
Adica, in mare, "ceilalti" sunt un grup de savanti un pic scelerati care se sacrifica pe altarul stiintei si se dedica intreaga lor viata acestui proiect. In spatele lor este (cine?) o forta politica, financiara sau oculta (la un moment dat i'ar putea aduce in prim plan pe Iluminati sau pe Templieri :D :P )care doreste ca, pe termen mediu probabil, sa creeze o societate dupa tiparele despre care vorbeste erica.
Tare. Dupa cum am vazut ca merg lucrurile oamenii fac experimente la nivel profesional, factorul uman necontand decat strict in sensul reusitei proiectului. Prin urmare au nevoie de mase de manevra si carne de tun pentru ca, dupa cate se pare, proiectul nu are experienta anterioara, totul se face pe loc si are parte din plin de rateuri. Pot presupune deci ca atunci cand vor epuiza actualii cobai vor face rost de altii?

Si voi ziceti ca astia sunt atat de pacalici incat nu au si ei o tabla pe care sa scrie toate misterele pe care le introduc in serial? Ar fi chiar tare.

Bysky_bv
29 Nov 2006, 21:08
AM auzit ca se filmeaza si sezonul 4?asa e ? din cate stiu eu vor fi numai 5 ep. isi da cineva cu parerea ce e umbra aia neagra care la omorat pe EKO? cien credeti ca e devina pt fanomele sau apariitile acelor persoane cunoscute de naufragiati. cred ca tampesc pana in feb :x cred ca am 10000 de intrebari. trebe sa fie o explicatie logica ca si la prabusirea avionului.

qwerty
01 Dec 2006, 19:14
Inca nu se filmeaza sezonul 4.

Bysky_bv
01 Dec 2006, 19:19
poate ca da.asa am auzit dar nu mai conteaza.stiu sigur ca se va filma

severel
04 Dec 2006, 19:11
cand apare retul sezonului 3 ca nu mai am rabdare :((

severel
04 Dec 2006, 19:16
pa ce post da din februarie pls spunetimi
:((

drudu
04 Dec 2006, 20:53
pe dece tv (ia, imi iau ban?)

qwerty
07 Dec 2006, 15:23
pa ce post da din februarie pls spunetimi
:((

Pe ABC din 7 februarie.Atunci se difuzeaza episodul 7 din sez 3.

Alecs_
07 Jan 2007, 20:33
AM auzit ca se filmeaza si sezonul 4?asa e ? din cate stiu eu vor fi numai 5 ep. isi da cineva cu parerea ce e umbra aia neagra care la omorat pe EKO? cien credeti ca e devina pt fanomele sau apariitile acelor persoane cunoscute de naufragiati. cred ca tampesc pana in feb :x cred ca am 10000 de intrebari. trebe sa fie o explicatie logica ca si la prabusirea avionului.

pentru prabusirea avionului exista o explicatie, atunci cand Desmond a intarziat sa introduca numerele... insula a atras avionul ca un magnet.

retrimer
08 Jan 2007, 11:39
nu stiu ce va place la lost, ma enerveaza la culme ca dupa un serial intreg cu momente in care cica trebuia sa ma stresez ajung in momentul in care ori se termina serialul, ori descopera o mizerie de gen o camera la subsol unde mai baga si doua sticle de vin din '64 ca sa iti bage creierul in bete pentru urmatoarele 20 de episoade.
cred ca daca iti dau tie, cititorule, 300 milioane, si un crew faci un serial de asta de nu ai sa-ti vina sa crezi, tot ce tre sa faci este sa te gandesti cum sa-ti mai bati joc de dobitocii care oricum devin fani pentru ca serialul "e altceva" sau cool.

stii, pana si tu ai face un lost.uite idee: get yourself a lost idea!

daca te uiti la un soap opera ai sa ai o surpriza: sunt la fel, dupa 20 de episoade nu s-a intamplat nimic, in mare, decat ca huan s-a stresat de 14 ori, au fost 10 momente in care martita s-a gandit, si micul jokito s-a taiat la un deget...

soap opera lovers.

Ssergiu
08 Jul 2007, 22:02
d-eh ... Nu te poate invinovati nimeni ca nu iti place. Faptul ca fiecare premiera a unui episod are o audienta de aprox 15 milioane de telespectatori spune destule despre calitatea serialului.
Pentru tine actiunea se intampla prea incet si te plictisesti deoarece nu esti un fan al genului. Daca iti plac filmele de actiune - nu te uita la LOST!

savoria
04 Mar 2008, 14:11
stie careva cand incepe sezonul 4?
o sa incep sa uit celelalte sezoane pana vad iar :P

crin3l
10 Mar 2008, 13:28
stie careva cand incepe sezonul 4?
o sa incep sa uit celelalte sezoane pana vad iar :P
Sezonul 4 a inceput de pe la inceputul lunii februarie . A fost difuzat in State pana la episodul 6 cred.

savoria
10 Mar 2008, 14:36
:(( si la noi oare cand incepe?
cred ca trebuie sa-l caut pe net, ca nu o sa am rabdare sa vad 1 ep/sapt :(

savoria
10 Mar 2008, 20:27
ooo, yeah.. am reusit sa iau si eu primele 6 episoade din sezonul 4 :w00t:

StefanDo
08 Apr 2008, 13:32
Pentru poll cu personajul preferat din Lost click aici: http://www.cinemagia.ro/poll_vote.php?id=164

StefanDo
23 Oct 2008, 11:06
un trailer la seria a cincea gasiti aici: http://www.cinemagia.ro/news.php?news_id=10210

Cinemania
23 Oct 2008, 20:47
cam acelasi chestii le-a sugerat deja si ultimul ep. din sezonul 4