View Full Version : cioc cioc
brad_pit_2004
22 Jan 2005, 19:07
servus...
tocmai mi-am pus modem.
sper sa nu va suparati pe mine ca am deschis un subiect de discutie fara legatura cu filmul. vreau doar sa ma prezint.
este primul forum in care ma-m inregistrat, asa ca imi ve-ti ierta greselile de 'butonare'.
ceea ce imi doresc de la acest forum este ... consiliere. la noi in localitate, biletele de cinema sunt foarte scumpe si am aruncat, ca sa zic asa, de cateva ori banii pe apa sambetei. cu biletele.
de exemplu, saptamana trecuta, cam sfantul ioachim, a aparut, intrun sfarsit, kill bill, de qentin tarantino. timp de trei nopti la rand, imi veneau ni cap imagini de groaza cu taxatoarea rupindu-mi biletul in fata. mea.
as vrea ca acest tip de incident sa nu se mai repete... daca se poate.
va multumesc anticipat pentru toate sfaturile pe care mi le ve-ti da. adica ce sa vad si ce nu.
ciao.. .
brad_pit_2004
22 Jan 2005, 19:10
cum sa imi pun si eu o poza care sa ma reprezinte.?
Un irin marilin monroe printre noi ? de unde esti papusel ? te-a socat kill bill de qentin tarantino?
Ca sa nu te mai sochezi pe viitor, vezi ca e o sectiune "acum pe ecrane", in care se vorbeste despre filmele noi. Cu toate ca n-as lua ca reper ce se scrie pe acolo.
Pentru "poze", vezi la setari personale, jos. Iti alegi de acolo.
crydead
22 Jan 2005, 20:06
ma-m inregistrat, asa ca imi ve-ti ierta greselile de 'butonare'.
ceea ce imi doresc de la acest forum este ... consiliere. la noi in localitate, biletele de cinema sunt foarte scumpe si am aruncat, ca sa zic asa, de cateva ori banii pe apa sambetei. cu biletele.
de exemplu, saptamana trecuta, cam sfantul ioachim, a aparut, intrun sfarsit, kill bill, de qentin tarantino. timp de trei nopti la rand, imi veneau ni cap imagini de groaza cu taxatoarea rupindu-mi biletul in fata. mea.
as vrea ca acest tip de incident sa nu se mai repete... daca se poate.
va multumesc anticipat pentru toate sfaturile pe care mi le ve-ti da. adica ce sa vad si ce nu.
Bine ca n-ai fost la mall la avanpremiera c-o visai usor o saptamana.
E mai rentabil la cinema k un local daca te duci c-o fata ca nu poa' sa ceara cocktail si daca e o mai si pipai pe fizic. Da' pentru asta nu merge kill bill ca-ti furi palme.
-------------------------
Viitorul suna ocupat
Greselile de butonare da, de ortografie nu.
crydead
23 Jan 2005, 13:46
profesore, vezi ca ai ratat neste virgule care e. Parerea mea.
ceea ce imi doresc de la acest forum este ... consiliere. la noi in localitate,
ciao.. .
ah... what city might that be?....
Cred ca Pit e cu doi de t.... as in pitt
Gaandalf
23 Jan 2005, 20:48
ceea ce imi doresc de la acest forum este ... consiliere. la noi in localitate,
ciao.. .
ah... what city might that be?....
Cred ca Pit e cu doi de t.... as in pitt
nice nickame though! ... right ? :D
brad_pit_2004
23 Jan 2005, 22:15
am inteles. o sa intru de acum p subiectul cu "ce e acum p e ecrane".
multumesc tuturor celor ce mi-au raspusn.
this could be the begining of a beautiful friendship. :D
ps
am intrebat, brad pit e cu un t.
Cinemania
23 Jan 2005, 22:19
te-au pacalit...nu e cu un t
@ ion brad
E rau sa fii prost sau e rau sa fii prost ? Alege ce vrei tu, optiuni ai cacalau.
Asa e, asa e. Doua au fugit, ticaloseniile dracului! N-ai ce le face domnule...
ps
am intrebat, brad pit e cu un t.
Si pe cine ai intrebat? Cumva pe jennifer aniston?...
check it out..... http://www.cinemagia.ro/actor.php?actor_id=546&hist=1&wnd=_default
herbert
24 Jan 2005, 22:57
Asa e, asa e. Doua au fugit, ticaloseniile dracului! N-ai ce le face, domnule...
tot jelind virgulele, Draga BeNnY, ti-a mai scapat una. scrie fara virgule, ca asa e religia postmoderna :) vezi Korben, care pune verbul la urma si e foarte economicos cu vocalele :)
Lui KORBEN probabil ii place latina de pune verbul la sfarsit :) Nu, nu ma voi lasa niciodata de virgule! Virgulele sunt viata mea :love:
(...)
(...was that retarded or what? =/ )
apartamentu104
28 Jan 2005, 19:53
Salut la toata lumea!
Si eu sunt nou pe acest forum, dupa cum bine vedeti.
Citind mesajele anterioare, mi-am dat seama ca ar cam trebui sa ma scuz pentru greseala strecurata in scrierea numelui meu si as vrea sa va intreb cum o pot remedia.
Multumesc anticipat.
stii ce faci... dai logout, apoi dai log in, si iti fci un cont noui cu un nume nou.... si gata... finnito.
wasn't that hard, was it?
Sm�agol-Gollum
29 Jan 2005, 02:19
stii ce faci... dai logout, apoi dai log in, si iti fci un cont noui cu un nume nou.... si gata... finnito.
wasn't that hard, was it?
exact ce am facut si eu... :D
brad_pit_2004
03 Feb 2005, 10:49
mii de scuze pentru intarzierea raspunsului. se pare ca a uitat matu-si-mea sa plateasca modemul si... va inchipuiti.
pentru JAY: ai dreptate, pitt se scrie cu doi de t. am vazut lincul si acolo asa era.
pentru NUME: nu am inteles intrebarea.
intru acum la ce e acum pe ecrane, ca am ramas in urma.
ne vedem acolooooo, ciao
crydead
03 Feb 2005, 11:56
pentru JAY: ai dreptate, pitt se scrie cu doi de t. am vazut lincul si acolo asa era.
Si eu, cum vad un lindik activ, cum dau click pe el.
RigorMortis
04 Feb 2005, 12:31
Salutare la toata lumea. Am aparut si yo p-aci pe forum si sper sa fie marfa si sa ne distram ;)
A! Si mai e ceva...multa lume citind nickul o sa creada k sunt baiat. TZEAPAAA :D Sunt fata :P
Longshot
05 Feb 2005, 15:34
Sunt fata
parca am mai auzit undeva de rasa asta... :?
RigorMortis
05 Feb 2005, 17:08
parca am mai auzit undeva de rasa asta... :?
lol Si cam pe unde ai auzit? :D
Nightwane
05 Feb 2005, 17:46
io am auzit pe acasaTV
in Numai Iubirea? :?
Longshot
05 Feb 2005, 19:13
la Tatu :sick:
RigorMortis
05 Feb 2005, 19:33
tatu? chiar ca :sick:
Asociatiile diverse e mai incolo. Riga, fato, in afara de bancuri si asociatii mai stii si altceva ?
crydead
05 Feb 2005, 22:41
Tzara, sa mori tu, te apucashi sa faci ordine si disciplina p-aci?
Tzara, sa mori tu, te apucashi sa faci ordine si disciplina p-aci?
Da sa moara ma-ta, m-am apucat. Probleme ?
crydead
05 Feb 2005, 23:07
Sa moara in kk tot neamul tau de tzarani prosti, pisha-m-ash pe tine de coclit prost.
Ne spargem in bambilici ? Injuraturi ? Marsss... n-am chef de tine. Ma plictisesti. Stiam ca asa o sa faci ghertoiule, am fumat ca tine multi. Inca m-ai fumez cativa.
crydead
05 Feb 2005, 23:23
M-ai fumat? Eu te-am futat in gura.
Aha... altceva ? Hai ca poti mai mult de atat ce dracu.
Repede mai scrii, incerc sa mi te imaginez cum stai si ma pandesti sa vezi daca raspund. :)))))
crydead
05 Feb 2005, 23:29
Hai ca poti mai mult de atat de dracu.
Te grabesti, tarane, si nu dai bine cu deshtele alea forjate la sapa.
Mai ia si tu 5 minute la sala si vorbim... oricum maine o sa sterga mesajele.
Vezi ca trunchezi certitudini. Nu-mi mai distorsiona mesajele, limbricule.
crydead
05 Feb 2005, 23:34
La tine pe ogor poate merge si mai eliptic, la orash e mai greu.
Apropo, peizane, cand iti baga astia gaze?
crydead
05 Feb 2005, 23:40
Am inteles, tre' sa mergi pana-n fundu' curtii.
exact, ma asteapta ma-ta s-o fut in buda. esti clarvazator ?
crydead
06 Feb 2005, 00:54
Atat de clarvazator incat cand o sa te vad la o intalnire cimemagista o sa-ti rup muia, peizane. Pana atunci ma pish pe originea ta sanatoasa.
Aha, asta s-a vrut o amenintare ?
crydead
06 Feb 2005, 00:59
Nu, o certitudine, luati-sh fata in pula.
Vezi ca o trimit pe ma-ta acum acasa, a grohait pana acum. E satula. ;)
crydead
06 Feb 2005, 01:03
Luati-ash neamu in pula, esti tare in gura. Lasa ca ne vedem noi sa-ti rup muia, fraiericiule.
Mai taci dracu ma prostule, esti beat.
crydead
06 Feb 2005, 01:09
Peizane, iti fut neamu-n gura ca la casa de cultura de unde intri tu pe internet, pisha-te-ash in cur.
Vezi ca ma-ta e baloasa. :hmm:
crydead
06 Feb 2005, 01:13
Vezi ca n-o so mai vezi pe ma-ta dupa ce ma pish pe ea, ii dau foc si o sting cu basini. Ce prost esti, tarane, da-ti-ash muie cu gutuie ca sa nu ti se aplece.
E baloasa, face clabuci, se sparcaie repede. I-am dat 100.00 sa-ti ia paine. Cand o sa mananci sper sa-ti stea in gat si sa te gandesti la mine.
crydead
06 Feb 2005, 01:18
Peizane, ramane cum am stabilit. La urmatoarea intalnire cinemagia vin sa-ti rup muia. Acum besi d-aci cu neamul tau de tarani prosti, pisha-m-ash pa voi.
Vezi ca te repeti. Cand mai bei doua pahare in plus culca-te.
ps.
Mi-a facut si o confidenta, mi-a spus ca esti un accident de prezervativ.
crydead
06 Feb 2005, 01:24
Peizane, nu vrei tu s-o iei maine pe mata si sa va urcati in rata si sa veniti pana la bucuresti: lu' coana mare ii dau la muie sa aiba si pentru acasa si pe tine te lesin cu bataia?
Imaginea-za-ti ca peste niste ani am sa-mi tarasc coaiele pe coliva ma-tii, asa la misto. Asta in loc de noapte buna.
crydead
06 Feb 2005, 01:27
Sa-ti iau neamu' in pula, sa vezi cat omor iti dau, pisha-m-ash pe mortii ma-ti.
Iar l-ai adunat pe tac-tu din santz ? Mai du-te-n pula mea de jegos. Eu pot sa ma disctrez cu tine la infinit, tu poti ?
crydead
06 Feb 2005, 01:30
Hai, tarane, vino maine la bucuresti sa vedem cat de tare esti fata in fata, du-te-n pula mea.
Iar ai chilotii cu dunga galbena in fata si cu cea maro in spate ? Sa-i iei pe tine la intalnirea cinemagica, sa te demasc si acolo. Mirosi a ferentari.
crydead
06 Feb 2005, 01:34
Sugi pula si cu curu si gura, n-ai sange in tine. E smecher doar la calculator, te caci pe tine de frica sa iesi din curte, da-ti-ash la muie tie si lu tot neamu tau de tarani.
Vezi ca o s-o luam si maine pe ma-ta, vor cascadorii sa faca un gang - bang cu ea. Lor le plac astea mai galetzite si mai baloase, au matarangile f. mari. O sa-i dam 150 de mii maine, "bonux".
Da-mi un mp cu locul si ora.
crydead
06 Feb 2005, 01:38
Nu-ti dau mp, iti dau muie si tie si lu neamu tau. Vino la universitate, daca stii unde e, la 12, pish-am-ash pe tine.
Continua sa scrii la lyrics versuletele tale penibile, luate cu copy si paste din oracolul de clasa a-8a. Acolo nu te citeste nimeni. Nu esti decat un babuin, un maimutoi paros prost. Atat.
crydead
06 Feb 2005, 01:44
Sunt ala cu care ti-e tie frika sa te intalnesi, avortonule. Gata, ca m-ai plictisit. Ma pish pe tine, muisto, si ma slobozesc pe neamu tau de tarani.
Eu nu ma pish pe tine, nu-mi meriti urina, in schimb ma pish pe amintirea mortilor ma-tii. Cum te recunosc cacareaza ?
apartamentu104
06 Feb 2005, 06:15
aoleoooooo lumeeeeeeeeeeeee!!!!! :sick: :sick: :sick:
Longshot
06 Feb 2005, 08:21
au fost ocupati rau baietii, asta dimineata
Eu nu ma pish pe tine, nu-mi meriti urina, in schimb ma pish pe amintirea mortilor ma-tii.
Injuraturile au farmecul lor cand flegmele devin arteziene, spumele troiene si combatantii erecti pe baricadele urii. In rest, divagatiile personale, nu ajuta decat sa defineasca locul mioritic de ansamblare a mucilor pe maneca^camasii.
this was:
after-midnight learning class, for hardcore swearword-ing with our lovable teachers, nume and crydead.
thank you folks for listening, see you next time.
good fight, good night.
tailgunner
07 Feb 2005, 09:55
n-ar fi interesant un chat Cinemagia, ce ziceti? Ne-am delecta cu porcaiala real-time, si, printre picaturi usturatoare, am mai vorbi si despre filme
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.