PDA

View Full Version : Torturi

Leonard
21 Jan 2005, 05:53
menþionaþi aici cele mai memorabile faze de torturã din filme.

încep eu cu 3 exemple care-mi vin în minte:
The Good, the Bad and the Ugly (mai multe, dar cea mai memorabilã e cea cu împinsul degetelor în ochi)
Le Petit Soldat (tortura din baie)
Ichi The Killer (tortura lui Suzuki - este ºi cea care mi-a dat ideea topicului)

keyzer soze
21 Jan 2005, 07:52
dah... audition

Longshot
21 Jan 2005, 07:54
sunt multe faze in multe filme dar favorita mea si ca stil si ca prezentare e de departe tortura politistului in reservoir dogs facuta de mr. blonde pe muzica.

Nightwane
21 Jan 2005, 09:16
"Kiri kiri kiri kiri kiri!!!!" Nici nu mai are rost sa spun titlul filmului ca se subintelege.

"August Underground's Mordum" pt. faza cu tipele care borasc una pe alta.

"Za Ginipiggu 1" pt. faza cu ochiul desi nu e tortura in adevaratul sens al cuvantului.

"Three Extremes - Cut" pt. faza cu pianul...toaaata faza cu pianul :P

"Men Behind The Sun" pt. faza cu tipa pusa la congelat si dup-aia pusa sa-si bage mainile in apa calda (funniest shit ever!)

deocamdata atat...

KORBEN
21 Jan 2005, 10:24
@nightwane
da, chiar asa…
kiri kiri kiri
.........................
1 filmu lu hanneke funny games
tortura psihica totala
2 itchy... desi reactia e doar viscerala
3 cemaster3 ???
si poate mai ma gandesc

Nightwane
21 Jan 2005, 10:25
@nightwane
da, chiar asa…
kiri kiri kiri

2 itchy... desi reactia e doar viscerala

Ichi mah...ICHI ... Koroshyia Ichi or smth :P

Kiri Kiri Kiri to all!

BeNnY
21 Jan 2005, 13:26
Singura tortura care mi-a ramas in cap a fost aia din Passion of the Christ, in general nu apreciez sa vad chestiile astea...

Lady_Skar
21 Jan 2005, 13:40
Uhm... Recrutul si "Razboiul lui Hart" are the only ones that come to mind.

Gaandalf
21 Jan 2005, 14:05
Braveheart
Barbarella - Queen Of Galaxy - eram mic shi n-am uitat nimic ... :oops:
Three Kings
Fight Club - dar era mai mult autocontrol decat tortura ... dar exemplu bun.
Shogun Sadism - ala da film ... :D

ogto
21 Jan 2005, 14:24
am mancat ieri un tort care nu mi-a picat bine... Asta da tortura

Nightwane
21 Jan 2005, 14:35
Singura tortura care mi-a ramas in cap a fost aia din Passion of the Christ, in general nu apreciez sa vad chestiile astea...

GAY!

Lady_Skar
21 Jan 2005, 15:35
AHhh!
I remembered.
Ceva care imi frangea inima de fiecare data desi nu stiu cat de tortura era dar heck, it made me cry.

Cand este dezmembrat Robocop in Robocop 2 de banditi/drogati/villains. Whatever. :(( :(( :((
Si people...
come on now. Nu ma faceti pe mine sa arat ca intelectuala si sa pomenesc de scenele din "1984".
Stiti ca nu-mi sta bine. :)

BeNnY
21 Jan 2005, 17:06

GAY!

I have failed you, father...

" Recrutul si "Razboiul lui Hart" "

Unde e tortura in astea?

Longshot
21 Jan 2005, 18:44
ca ai platit biletul si nu te-ai ales cu nimic decat 2 ore pierdute cu un colin firth de lemn?

Longshot
21 Jan 2005, 18:48
stiu faza cu posturile duble dar imi fac mea culpa pt mai sus.colin farrel that is.

Cinemania
21 Jan 2005, 18:57
Pulp Fiction - Marsellus futut in cur de aia doi...asta da tortura psihica pentru un boss negru ce-o ia la fund de la doi albi slinosi :D

Sm�agol-Gollum
21 Jan 2005, 20:34
..cannibal holocaust... :sick: :sick:

nume
21 Jan 2005, 22:01
Pulp Fiction - Marsellus f**** in cur de aia doi...asta da tortura psihica pentru un boss negru ce-o ia la fund de la doi albi slinosi :D
Fuck ! One step ahead of me ! :x :lol: De secventa asta vroiam sa zic si eu. Si mai e aia de la inceput cu "Fuck pride, in the second round your ass goes down !", in care i se vede doar leocoplastul de pe ceafa transpirata. :love: Tortura dureroasa, daca imi este permis pleonasmul.

ogto
21 Jan 2005, 22:21
" Recrutul si "Razboiul lui Hart" "

Unde e tortura in astea?

In Recrutul e faza cand il captureaza pe Collin il baga in camera aia de interogare ca sa vada Pacino cat rezista. Faza e ok, dar nu e de referinta...

BeNnY
22 Jan 2005, 00:43
A, da. Tin minte ca unu' mai gras ii da o palma Colinutului si incepe sa planga...

keyzer soze
22 Jan 2005, 07:30
partea cu 'reservoir dogs' si urechea e buna rau
another one: finalul de la 'salo' :shock:

europe_east
22 Jan 2005, 09:01
TORTURI? Pai parca Marta Stewart facea torturi... pana nu demult. Hehehe, ce glume fac si eu. Pe mine ma cam cutremura scena din The English Patient cand i se taie lui Willem Dafoe degetele. Sau mai sunt si cele din The Princess Bride... care sunt haioase. Dar si Mel Gibson da bine in tortura din Lethal Weapon... Arata la fel de bine si cand e torturat. :)

Gaandalf
22 Jan 2005, 12:49
Pulp Fiction - Marsellus f**** in cur de aia doi...asta da tortura psihica pentru un boss negru ce-o ia la fund de la doi albi slinosi :D
cel mai bun exemplu ... nota 10 ... "i'm a gonna get medieval on your ass!" :D

Longshot
22 Jan 2005, 16:59
mi-am amintit acush, apropo de f**** in c**, care stie faza din deliverance cu "squeal piggy squeal" ?

Nightwane
22 Jan 2005, 18:04
..cannibal holocaust... :sick: :sick:

Cannibal Holocaust e film pt. copii de gradinitza. Nu provoaca scarba nici daca-ti bagi singur degetele pe gat. A good popcorn movie!

Sm�agol-Gollum
22 Jan 2005, 18:42
oare vb despre acelasi film? eu am vazut doar cateva secvente si mi s-a facut scarba!

radu83
22 Jan 2005, 19:24

pai cam tot filmul numai asta e... sau cel putin atat era remarcabil la el

Nightwane
22 Jan 2005, 19:34
oare vb despre acelasi film? eu am vazut doar cateva secvente si mi s-a facut scarba!

normal k despre acelasi film vorbim :) l-am vazut de 5 ori :P deh...friends came over :) da' e super amuzant.

Cinemania
22 Jan 2005, 21:11
f*** ! One step ahead of me ! :x :lol: De secventa asta vroiam sa zic si eu. Si mai e aia de la inceput cu "f*** pride, in the second round your ass goes down !", in care i se vede doar leocoplastul de pe ceafa transpirata. :love: Tortura dureroasa, daca imi este permis pleonasmul.

:D
sa nu uitam de fazele care n-au mai avut loc in film, adica torturarea promisa de Marsellus poponarului...nici nu vreau sa ma gandesc cat de "medieval" s-or fi dat negrii lui M la curu' aluia...era fain de urmarit avand in vedere imaginatia lui Tarantino :w00t:

notorious
22 Jan 2005, 23:39
hai ca sar peste 'pulp fiction', subiectul pare deja fume.

'reservoir dogs' - tortura politistului, caruia ii taie urechea michael madsen (actorul asta e cam sarit !)

'die another day' - tortura lui bond, interesanta.

'payback' - zdrobirea degetelor.

'braveheart' - scoaterea matelor, intinderea incheieturilor & tot tacamul.

'the texas chain saw massacre' - biata sally !

nume
22 Jan 2005, 23:48
hai ca sar peste 'pulp fiction', subiectul pare deja fume.

'reservoir dogs' - tortura politistului, caruia ii taie urechea michael madsen (actorul asta e cam sarit !)

'the texas chain saw massacre' - biata sally !
Pulp fiction e fume la tine.
Urechea taita nu se vede in film. In schimb actiunea "taietorului" si groaza victimei, creeaza tortura.
Chain saw massacre - imi vine sa vars o lacrima.

Cinemania
23 Jan 2005, 00:22
@notorious
"'reservoir dogs' - tortura politistului, caruia ii taie urechea michael madsen (actorul asta e cam sarit !)"

OT: probabil e dus scenaristul, adica Tarantino, dar actorul care-i joaca scena nu e dus...are el Madsen o privire mai rautacioasa si s-a specializat in roluri de psihopati, dar asta nu inseamna ca e dus...joaca in roluri din astea tocmai pt ca stie sa intre bine in pielea tipului rau; Michael chiar a recunoscut, privitor la Reservoir Dogs, ca nu s-a simtit prea bine cand a trebuit sa filmeze scena torturii, mai ales cand a trebuit sa-l loveasca pe Kirk (actorul "torturat")

Longshot
23 Jan 2005, 08:24
pe spec. ed-ul de la res dogs sunt doua scene alternate in care e close up pe taierea urechii.insa se vede dintr-o mie ca e prop.mult mai eficient nearatand nimic.

radu83
23 Jan 2005, 09:10
ca tot veni vorba de f*** in c**: American History X

Phone Booth: exclusiv psihologic, dar extrem de eficienta

in rest ori au fost deja mentionate... sau nu-mi mai amintesc de ele

nume
23 Jan 2005, 09:19
pe spec. ed-ul de la res dogs sunt doua scene alternate in care e close up pe taierea urechii.insa se vede dintr-o mie ca e prop.mult mai eficient nearatand nimic.
Scurt si la obiect !

Gaandalf
23 Jan 2005, 11:53
pai cam tot filmul numai asta e... sau cel putin atat era remarcabil la el
indeed .. un film numai cu torturi ...
mai era un film vechi de mana a7a pe kre l-am vazut la cinema knd eram prea mic pentru asha ceva cu multe femei sechestrate shi puse sa practice cea mai veche meserie din lume shi tratate sa spunem "neomenste" ... dar nu mai tzin minte cum se numea ...

Ar mai putea intra shi Azucena la aceasta categorie ... :lol: knd il stropeshte pe ala cu whiskey shi ii da foc ptr k a trimis-o in Italia sa fie tarfa shi sa fie "tavalita" de 1000 de barbatzi... :D

Longshot
23 Jan 2005, 13:15
si e bine ca am fost scurt si la obiect?

nume
23 Jan 2005, 13:20
si e bine ca am fost scurt si la obiect?
Prefer taieturile scurte, dure (in general) si cuprinzatoare unui sir lung de baliverne. Da, e bine.

Nightwane
23 Jan 2005, 16:26
mai era un film vechi de mana a7a pe kre l-am vazut la cinema knd eram prea mic pentru asha ceva cu multe femei sechestrate shi puse sa practice cea mai veche meserie din lume shi tratate sa spunem "neomenste" ... dar nu mai tzin minte cum se numea ...

filmul se numea cumva Female Market Imprisonment ? Chiar funny filmul :) daca nu e ala...sa te ia dracu' MAH!

notorious
23 Jan 2005, 19:03
OT: probabil e dus scenaristul, adica Tarantino, dar actorul care-i joaca scena nu e dus...are el Madsen o privire mai rautacioasa si s-a specializat in roluri de psihopati, dar asta nu inseamna ca e dus...joaca in roluri din astea tocmai pt ca stie sa intre bine in pielea tipului rau; Michael chiar a recunoscut, privitor la Reservoir Dogs, ca nu s-a simtit prea bine cand a trebuit sa filmeze scena torturii, mai ales cand a trebuit sa-l loveasca pe Kirk (actorul "torturat")

aia era doar o gluma, cinemaniacule ! :)

totusi, nu pot sa nu-l consider pe acest michael madsen un actor un pic cam liniar... destul de monoexpresiv, cu o voce gajaita adesea enervanta. este de gustat in 'vengeance unlimited', dar nu ne putem multumi decat cu 13 episoade. pacat !

mai este de mentionat si tortura umei thurman din 'kill bill - vol. 2', impuscata in piept si ingropata de vie. sinistru.

Cinemania
23 Jan 2005, 19:09
apropo de American History X, ca aduse cineva aminte de el...
e scena in care Derek il pune pe negrul ala cu moaca pe bordura si i-o...stiti voi...e o tortura "faina" pt privitor :D

nume
23 Jan 2005, 21:49
totusi, nu pot sa nu-l consider pe acest michael madsen un actor un pic cam liniar... destul de monoexpresiv, cu o voce gajaita adesea enervanta. este de gustat in 'vengeance unlimited', dar nu ne putem multumi decat cu 13 episoade. pacat !
Tarantino ar putea scoate si din tine ceva bun. S-au vazut actori excelenti cu niste prestatii mediocre si niste actori penibili atinsi de sclipirea de geniu a vreunui regizor.
Ca de obicei tii sa-ti dai cu parerea asupra oricarui mic rahat. Let it be sau citeste si da mai departe.

notorious
24 Jan 2005, 15:31
S-au vazut actori excelenti cu niste prestatii mediocre si niste actori penibili atinsi de sclipirea de geniu a vreunui regizor.

hai ca la truisme vad ca te pricepi.

Ca de obicei tii sa-ti dai cu parerea asupra oricarui mic rahat.

aici nu mi-am dat cu parerea, am 'comentat'. ;) pt ca Cinemania imi luase postarea precedenta in serios, am zis sa clarific lucrurile. atata timp cat pe cinemagia cenzura nu sta in mainile unor tiriplici anume, fiecare este liber sa spuna ce doreste.

Sm�agol-Gollum
24 Jan 2005, 21:42
faza de pe "asociatii..diverse"!! :sick: :sick:

nume
24 Jan 2005, 21:56
pt ca Cinemania imi luase postarea precedenta in serios, am zis sa clarific lucrurile. atata timp cat pe cinemagia cenzura nu sta in mainile unor tiriplici anume, fiecare este liber sa spuna ce doreste.
Cinemania iti arata pula din mers la orice ora din zi si din noapte. Ceea ce nu pot sa zic despre tine. Ca sa parafrazez o chestie, "u can handle life?". Eu ma distrez cu tine la nesfarsit, tu poti ? (retoric, nu te mai simti obligat sa raspunzi).

mihai_t
24 Jan 2005, 22:48
"audition", fara indoiala, la care imi permit sa adaug "full metal yakuza". o tipa e violata de catre un yakuza slinos dupa care este inecata in propriul c**t, si desigur ca toate acestea sunt vazute de catre ochiul electronic al mafiotului "de metal", ce zacea ratacit undeva pe jos.

Nightwane
25 Jan 2005, 11:35
"audition", fara indoiala

KIRI KIRI KIRI KIRI KIRI!!!!

notorious
25 Jan 2005, 15:46
@nume

raspund, pt ca ma minunez cat de debil poti sa fii in fabulatiile tale amuzant-penibile, pseudoironice si (total) inutile.

"Cinemania iti arata p*** la orice ora din zi si noapte."

ce exprimare plastica, dle jurist. va trebui s-o descifrez la cursul de scatologie, pt ca baietii de cartier utilizeaza expresii inaccesibile pentru erga omnes.

nume
25 Jan 2005, 15:49
ce exprimare plastica, dle jurist.
Viata fara poezie e pustiu....

notorious
25 Jan 2005, 15:56
mai, nume, eu zic sa ne ducem sa ne inecam amarul intr-o bodega, ca nu se mai poate. loc de inventii poetice perpetue.

Gaandalf
26 Jan 2005, 12:18
Thursday ... cu Thomas Jane kre e legat de scaun shi pasarica aia cu "pony tail" Dallas il violeaza. Cred k e cea mai buna tortura ... :D