View Full Version : futurama
pt inceput multam unui forumist d nadejde ca m-a beatificat cu nu mai putin d 8 cd-uri cu adevarata revelatie venind de la matt goerning, creatorul the simpsons
pana acu vazusem vreo 10 episoade pe pro7, din care evident nu am inteles nimic. dar mi-au placut. asa ca acum, dupa vizionat 5 episoade, va dau niste quotes:
"is this salt water?" " no, that's salt with water in it, if that's what you meant"
" you gotta be more careful, we're not in the XXth century anymore."
" oh, right! the bones...I always forget about the bones"
plasati replicile intr-o lume in care vacile si ansoa au disparut, reclamele iti vin in vis, imparatul unei planete traieste intr-o sticla de coca-cola si new york-ul dupa numeroase distrugeri a devenit new new york city. de vazut si savurat.
Cinemania
21 Jan 2005, 01:05
god damm it...am vazut cateva episoade pe nemtalai (si le-am si inteles) :D
Futurama rules...o sa vreau si io cele 8 bucati de aur...daca se poate
dupa 2cduri vizionate imi mentin afirmatia, futrama e o capodpera, mult mai acide si amuzanta decat simpsonii, dar nu si decat southpark
alte chestii memorabile
oh, no they`re gonna get killed on our doorstep and there`s no litter picking untill january 3rd
if I ever feel lonely, i`ll just look at this hideous scar and i`ll remember you
most videotapes were dammaged in 2443, during jesus krist`s second coming
I always feared he will run away. why? why? why didn`t I brake his legs?
globalwarming came, but luckyly nuclear winter cleared it off
you saved my life! i`ll buy you so many lizzards
:lol: ai ajuns la mos craciunul malefic?
dupa 2cduri vizionate imi mentin afirmatia, futrama e o capodpera, mult mai acide si amuzanta decat simpsonii, dar nu si decat southpark
You have seen the light... And it is pretty. Matt has enlightend your path, you now see the future!
Futurama este o capodopera, iar faptul ca nu s-au facut f. multe episoade si nu a fost apreciat la timpul sau ii sprijina statutul de capodopera. Futurama, poate nu acum, va fi considerat un serial 'cult'. Long live Futurama!
un citat genial:
The Don-bot (godfather-ul robotilor) merge la restaurant, bender smulge o fata de masa de pe o masa ca sa poata stea Don-bot jos si spune:
"I like this guy's lack of style"
P.S. am vazut toate episoadele din Futurama de cel putin doua ori, favorite episode: Cel cu Popplers :D
da. da m-am intalmit cu de evil mechanic santa
si e adoarbil episodu
Cinemania
22 Jan 2005, 21:55
si tocmai am vazut DVD-ul pe aici...50 de euroi :(
Gaandalf
23 Jan 2005, 12:54
si tocmai am vazut DVD-ul pe aici...50 de euroi :(
Cate sezoane sunt ? In US sunt foarte populare ... so says my cousin.
La noi nu au da asha ceva... am prins pe RTL2 - dar ich sprehen nicht deutsch!
In momente k astea imi dau seama ca suntem cu 50 de ani in urma.
Cinemania
23 Jan 2005, 19:26
@gaandalf
un sezon (desigur, in limba engleza)
Si in Germania e popular; dar tot e naspa sa-l vezi in germana
da....
vazut inca ceva episoade si am decis sa
fac 2 cd-uri best of si sa le pun la dispozitia doritorilor
pentru ca este mult prea minunat
si sa zik un 10x a load of lots lu ogto care e reponsabl de procurarea seriilor
futurama e dincolo d cuvinte
mda... Futurama este interessant. am vazut si eu marea parte a episoadelor, insa comparand cu Simpsons, m-i se pare destul de slab. in afara de Beder, nu prea ma amuza nimic la Futurama...
dar ma amuz bine vazandu-le.
P.S. bine, bine... mai e si mosu (professorul) care mai este misto... si povestiile sunt destul de haioase... hmmm, hai da, imi place mult.
Am descoperit si eu recent Futurama, si chiar dupa ce a trecut euforia primelor episoade am ramas cu o impresie buna.
se vede mana lui matt goerning (obsesia pt nixon, genericul, umorul negru...) Cu serialul asta a reusit sa improspateze tema supraexploatata din The Simpsons, si i-a iesit f bine.
hilar este profesorul. Rar mai vezi personaje atat de sadice prin serialele de desene animate. amuzanti mai sint doctorul si bender, the bending robot :D
geniala mi s-a parut replica maimutei din "Mars U": "All I want out of life was to be a monkey of moderate intelligence that sits upright and wears a suit. That's why I decided to transfer to Bussiness School!"
a pharaoh to be remembered
http://futuramagallery.deep-ice.com/Bender%20Rodriguez%20Gallery/index.html
intr'adevar ma alatur tutor celor carora le'a placut futurama... mai stiti ceva filme/desene in acelasi stil?.. un alt mare deliciu de'al meu a fost vizionarea serialelor.. "monty python".. vi le recomand ;)
deci ar mai fi si "red dwarf".. intr'un stil similar cu monty.. sau mult asteptatul "hitchhiker's guide to the galaxy" (terry pratchett :D)
GhitzaCartitza
06 Jul 2006, 21:16
Good news everyone :) !!!!! Futurama se intoarce!!! H U R A Y !!
...din 2007 sau 2008 :((
mitza_ceusan
11 Jul 2006, 17:51
Noroc ca am fost nevoit sa lucrez cateva zile cu persoane din statele unite si aveam program pana la 24 si astfel am descoperit si eu magia Futurama . .... Se difuzeaza in fiecare seara (luni-joi) la ora 24:30 la tvr2 .... de atunci ma uit in fiecare seara la Futurama si rad singur de nebun in casa (cateodata se mai trezeste mama si striga la mine :P) .... e super .... :) mia placut foarte mult episodul care sa difuzat joi seara ..... cel in care Leila si cu Fry au folosit o crema de la Zoidberg si au devenit super eroi ... impreuna cu King Bender :))))) si partea mai najpa e ca tot atunci erau si prelungirile meciului italia-germania .. o fost greu sa tot schimb canalele ... saraca telecomanda :P
e difuzat aiurea rau de tot. intr-o zi la 0:15 intr-alta la 0:30, dup-aia la 0:20
Herzeleid
29 Jul 2006, 22:29
Bender e zeul meu.
'Heeey, I AM generous; rememba the time I donated blood?'
'Who's blood?'
'Some guy's.'
GhitzaCartitza
29 Jul 2006, 23:52
SI Dr. Zoidberg e la fel de tare.
Zoidberg: Now open your mouth and let's have a look at that brain. No, no, no, no, no, not that mouth!
Fry: I only have one.
Zoidberg: Really?
Fry: Uh, is there a human doctor around?
Zoidberg: Young lady, I'm an expert on humans. Now pick a mouth, open it and say...
Bender si Zoidberg sunt tari de tot, da' cand apare Zapp Brannigan, incep sa rad instantaneu. Si mai e pe langa el si Kif, care e un fel de copie extraterestra a lui Woody Allen. Astia doi sunt o combinatie geniala. Si desi episoadele cu Zapp Brannigan nu sunt niciodata cele mai reusite, la ele rad cel mai mult.
GhitzaCartitza
31 Jul 2006, 20:07
Exact. Pe astia doi ii uitasem :?. Geniali. Memorabil episodul "War Is The H-Word" in care pamantenii se duc sa cucereasca planeta polpulata de niste bile saltarete. Si multe alte episoade :lol:.
sandokan
03 Aug 2006, 16:42
Cand eram mic admiram aceste desene animate insa acum imi sunt doar niste amintiri placute de care ma despart usor de tot.
Cand eram mic ...
ªi când se întampla asta, mai exact?
sandokan
03 Aug 2006, 16:55
Cam acum 7 ani cred..............totusi eram micut.
Cinemania
03 Aug 2006, 21:49
ba, da Futurama cand o aparut?
Cazeemeer
04 Aug 2006, 21:59
'99... Nu ca il lua cineva in serios pe sandokan, dar acum avem dovada clara.
Gaandalf
21 Aug 2006, 09:38
ce tare ... la end credits ... la Futurama la DESIGNER e trecut unu' SERBAN CRISTESCU.
Dick Tracey
30 Aug 2006, 23:36
Nu, e american. Cel putin dupa cetatenie...
Gaandalf
31 Aug 2006, 11:03
Nu, e american. Cel putin dupa cetatenie...
cat de des te doare ? ia zii tu ...
cred ca nu mai poate suporta durerea, asa ca... ajuta-l
N-am nici o legatura cu tipul... cel putin nu stiu sa am vreuna...
Sa mor daca va mint ca si pe mine ma chema Cristescu! Da' n-am nici o legatura cu tipul... cel putin nu stiu sa am vreuna...
si pe tine vad ca te doare
freackboy
03 Jan 2007, 19:26
Futurama e cel mai tare :w00t:
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.