PDA

View Full Version : WHAT KIND OF A MOVIE WOULD YOUR LIFE BE?

notorious
12 Jan 2005, 16:08
1. mai intai uitati ce-am gasit:

http://web.tickle.com/tests/moviekind/

in caz ca vreti sa aflati ce fel de film s-ar face dupa viata voastra de soareci de cinemagia. :)

2. apoi va rog raspundeti la intrebarile mele proprii:

- ce regizor ati vrea sa va insceneze povestea vietii ?
- ce actor v-ar juca cel mai bine ?
-ce gen credeti voi ca ar filmul vostru biopic ?

notorious
12 Jan 2005, 16:11
sa precizez ca:

1. mie mi-a iesit documentar pt ca am trisat. :sick: salva domnului, apoi mi-a iesit 'suspenseful thriller'.

prietenilor le-a iesit de la suspensful thriller la romantic comedy. :lol:

2.

- as vrea ca viata sa-mi fie regizata de tim burton. ar iesi ceva gen 'ed wood', la ce scenarist talentat sunt. :((

- sa ma joace colin hanks (s-ar potrivi oarecum)

-gen: cred ca am zis deja: un kitsch :?

KORBEN
12 Jan 2005, 17:08
as fi un documentar ca sa rupa pamantul
whatever
mi-am facut o caruta d draci pan sa ma insriu pe situ lor de rahat care vrea zipcode

Demona
12 Jan 2005, 17:46
Stilu` telenovela amestecata cu S.F. si drama exista??? :hmm: :huh: Nu de alta, but that's my freakin` life...

Nightwane
12 Jan 2005, 17:51
mda...suspenseful thriller... :sick:

1. As vrea o colaborare intre David Lynch si Takashi Miike, cu parti regizate de Satoshi Kon (cele animate ;) )

2. dracu' stie :) Tim Curry maybe? :P :P :P :P

3. pai ar fi un musical, horror, cu parti de exploitation si cu bucati animate. Rated XXX. :D

BeNnY
12 Jan 2005, 17:59
as fi un documentar ca sa rupa pamantul
whatever

Hmm... si eu =\

ogto
12 Jan 2005, 18:18
Mi-a iesit: "Groundbreaking Documentary" :huh:

if you were a movie, you'd be a Groundbreaking Documentary

If you think documentaries are boring, think again. Like your movie match, you're an intelligent individual who makes people think. Documentaries span all sorts of topics, from the trivial to the profound. Perhaps your interests do the same, but one thing's clear — you're a smarty and you like to learn.

Mai era, der e prea mult.

P.S. Apropo de topicul asta:
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=4763&hist=0

Pinky
12 Jan 2005, 21:30
Mine:
if you were a movie, you'd be a Suspenseful Thriller
Nothing is simple. Especially you. Like your movie match, you've got lots of plot twists, and you'd like to keep it that way. That's right, you're no open book.
Whether or not you actually lurk in the shadows, you do like to keep people in the dark sometimes. Mysterious and enigmatic, you keep people guessing. When they think they've got you figured out, you enjoy throwing a curve ball their way. Maybe it's the element of surprise that tickles your fancy. Perhaps it's the shock value. Or maybe you're just intensely private. In any case, you keep life intriguing and unpredictable. And that's what makes you such an interesting individual.

1. Spielberg
2. Pai... Scarlett Johansson, Hilary Swank sau Katie Holmes
3. Comedie

Sm�agol-Gollum
12 Jan 2005, 22:18
if you were a movie, you'd be a Suspenseful Thriller

Nothing is simple. Especially you. Like your movie match, you've got lots of plot twists, and you'd like to keep it that way. That's right, you're no open book.

Whether or not you actually lurk in the shadows, you do like to keep people in the dark sometimes. Mysterious and enigmatic, you keep people guessing. When they think they've got you figured out, you enjoy throwing a curve ball their way. Maybe it's the element of surprise that tickles your fancy. Perhaps it's the shock value. Or maybe you're just intensely private. In any case, you keep life intriguing and unpredictable. And that's what makes you such an interesting individual.

nume
12 Jan 2005, 22:33
Site-ul ala e un rahat. Fun test :w00t: :sick: .

1.Daneliuc.

2.Un necunoscut, m-am saturat de vechea garda care e din ce in ce mai bashita.

3.Genul : circ dramatic.

herbert
12 Jan 2005, 23:16
1. Tarkovski + Kubrick + Minghella
2. o combinatie exploziva (Al Pacino + Ralph Fiennes + Ed Norton)
3. drama

Gaandalf
13 Jan 2005, 00:03
Testul mi s-a parut un jeg ... shi mi-a ieshit groundbreaking documentary. :sick:

Deshi mi se intampla foarte des sa visez k am puterile lui Clark Kent shi zbor cu viteza luminii ... asta ash vrea sa fie viatza mea pe marele ecran:

Regizor / writer: Sofia coppola
Actor: Tom Cruise
Gen: Drama / Romance

europe_east
13 Jan 2005, 21:28
Ok, let's play:

1. Julie Taymor
2. Cine mi-ar *placea* sa ma joace? Cel mai mult? Nutsa Kukhianidze (cea din The Good Thief)
3. Drama/Comedie involuntara ;)

nume
13 Jan 2005, 22:20
@ herbert

...Minghella, esti sigur ? O sa mori inghetat intr-o pestera sau o sa pici cu avionul in desert. Minghella e penibil de slab, nu mi-as da "viata" pe mainile lui.

@europe

The good thief e varza filmul. Vorbesti de cel cu Nick Nolte, nu ?

herbert
13 Jan 2005, 22:40
...Minghella, esti sigur ? O sa mori inghetat intr-o pestera sau o sa pici cu avionul in desert. Minghella e penibil de slab, nu mi-as da "viata" pe mainile lui.

fara putina melodrama nu ai succes :P traiesc dramatic, dar ma intereseaza si succesul. mai ales ca Minghella e un mare maestru al genului melodramatic :)

ricutza
13 Jan 2005, 23:03
hmmm...din pacate ultima parte a vietii mele a semanat mai mult cu o telenovela... :(
am avut totusi si momente de actiune, suspans, drama asa ca pana acum a fost amuzant s-o traiesc...

cred ca daca ar fi s-o regizeze cineva, as vrea sa fiu eu persoana respectiva... 8) ! Inca ma mai gandesc cine ar putea juca rolul principal (in mod cert nu tot eu!)

Nae
14 Jan 2005, 00:30
who... a suspensful thriller, me? get off...

nu, testul e de c****... viata mea, daca ar exista cineva care si-ar face timp s-o analizeze, si s-o transforme intr-un film... atunci ar arata cam asa...

Script: Koncalovski
Regie: Cassavetes
Actor: .... mai ma gandesc...

europe_east
14 Jan 2005, 04:53
@europe

The good thief e varza filmul. Vorbesti de cel cu Nick Nolte, nu ?

Da. Mie mi-a placut. Inca foarte mult. Nu stiu daca e din cauza ca e o parodie de film de actiune, sau din cauza unui Nick Nolte batran dar sarmant, o Nutsa delicioasa, sau un Kusturica in rol secundar- pasionat de rock!-, un Ralph Fiennes in rol de snob, sau muzica lui Goldenthal, de data asta cu imprumuturi arabesti si hip-hop. Si imi plac si poantele din film.

notorious
14 Jan 2005, 11:41
nu, testul e de c****...

ma bucur ca sunteti cu totii de acord cu mine, dar just take the fucking test ! e naspa, pana si mie mi-a iesit groundbreaking documentary (!!), dar ideea parea draguta.

MinRep
14 Jan 2005, 13:08
Groundbreaking Documentary... Intr-o zi, poate... ;)

In rest:

Regizor: Peter Weir
Actor: Jim Carrey
Gen: ...epic...

KORBEN
14 Jan 2005, 14:38
mda...
totusi
1 regizor
fellini fiind mort, cam greu dar as supune la probe pe
tim burton, gondry, oliver stone, sokurov,
i-as lasa sa filmeze toti toata povestea si as face un colaj
2 actor/??????
greu
adrien brody si collin farell
3 genu
psihoza deperimanta

tailgunner
14 Jan 2005, 15:12
po' sa zic ce fel de film as vrea sa fie...

unul regizat de Zhang Yimou...ajutat de Michel Gondry

cu muzica de Angelo Badalamenti
mixata de David Holmes
operator sa fie Eduardo Serra

cu un scenariu adaptat de Charlie Kaufman

cu Zhang Ziyi fluturind sabii fantasmatice, inaccesibila
neaparat cu Harvey Keitel si/sau Tim Roth

moartea mea din final la latitudinea lui Zhang Ziyi...

...asa, arcimboldesc, imposibil...

tailgunner
14 Jan 2005, 15:30
am facut testul tembelilor de la Tickle si mi-a iesit si mie Groundbreaking Documentary, desi am pus raspunsurile aiurea in mod intentionat.
Se non e vero e ben trovato...

nume
14 Jan 2005, 16:43
Da. Mie mi-a placut. Inca foarte mult. Nu stiu daca e din cauza ca e o parodie de film de actiune, sau din cauza unui Nick Nolte batran dar sarmant, o Nutsa delicioasa, sau un Kusturica in rol secundar- pasionat de rock!-, un Ralph Fiennes in rol de snob, sau muzica lui Goldenthal, de data asta cu imprumuturi arabesti si hip-hop. Si imi plac si poantele din film.
Da si mie mi-a placut aerul de tarfa ofilita a lui Nolte, iar pustoaica aia drogata e din alt film.

Finalul e apoteotic, exact ca-n productiile de serie f ... nu mai vorbesc de politistul francez, marele "prieten - dusman" al lui Nolte.
Si toate astea pe un rapp francez incantator. :sick: :love:

Cinemania
15 Jan 2005, 00:11
so...I'd be a Suspenseful Thriller...mda...s-au incadrat destul de bine aia care au conceput testul ;)

2
- Lynch
- Nicolas Cage
- manga :D

keyzer soze
15 Jan 2005, 07:21
1. mai intai uitati ce-am gasit:

http://web.tickle.com/tests/moviekind/

in caz ca vreti sa aflati ce fel de film s-ar face dupa viata voastra de soareci de cinemagia. :)

2. apoi va rog raspundeti la intrebarile mele proprii:

cand am vazut topicul asta, mi-am amintit de cartarescu si testul psihologic cu sarpele. nu-mi plac testele, nu l-am facut nici pe asta. dar presupun ca m-as incadra cu brio la 'pointless documentary'. dupa cum decurge luna ianuarie pentru keyzer soze (munca zi-lumina), optez ca regizor pentru darren arronofsky (in stilul 'pi'), adam sandler ca actor (in stilul 'punch...'), soundtrack cu siguranta aphex twin (poate combinat in mod inexplicabil cu recviem-ul lui mozart :) ) iar ca rol feminin si mai sigur maggie cheung (cea din 2046 :)) ). hai pa

Ilila
25 Jan 2005, 21:21
Titlul filmului: Not just an ordinary day regie: Sharon Maguire, rolul principal: Janeane Garofalo replica data de Lothaire Bluteau

:D Sa-mi spuneti cand apare pe ecrane sa merg sa-l vad si eu!

Serghei
25 Jan 2005, 22:41
iar ca rol feminin si mai sigur maggie cheung (cea din 2046

Pt ce iti trebuie rol feminin?Ai de gand sa devii travestit?Daca da,ti-l recomand pe Almadovar,se pricepe la asa ceva!

Serghei, if you were a movie, you'd be a Groundbreaking Documentary...
Part of you probably gets a kick out of creating controversy and getting people fired up about their beliefs. Another part probably likes opening people's eyes and sharing your thoughts.

No shit!

Si totusi:
Regie:Lars von Trier
Actor:Lars von Trier(cu toate ca e redundant sa-ti joace altul rolul intr-un documentar)
Soundtrack:probabil clasica(...Wagner)

keyzer soze
27 Jan 2005, 06:58
iar ca rol feminin si mai sigur maggie cheung (cea din 2046

Pt ce iti trebuie rol feminin?Ai de gand sa devii travestit?Daca da,ti-l recomand pe Almadovar,se pricepe la asa ceva!

i don't get your point. sa fi fost johnny walker-ul care se plimba pe taste?

Serghei
27 Jan 2005, 11:44
Something like that!

flav
29 Jan 2005, 05:37
Suspenful thriller...
stiam site-ul... primesc saptamanal teste de la el..
pacat ca nu imi permit sa iau abonament full... care este cu adevarat o descriere adecvata... cred ca toata ziua asta sta ca sa vad ce zice site-ul despre mine :D
viata mea... hmm... ar fii un film frumos... copilarie dramatica pe alocuri, multa aventura, mister... nu as putea s-o compar cu nici un film...
dar ca si regizor mi-ar place sa fie [chiar daca suna clishee] Spielberg, pentru ca stiu ca as avea ce sa spun si ce sa fac in viata, mai ales daca ar fii un film. Fantasy, un romance [fara libidinoseala ieftina, si prostii de genul i love you si kkt de valentine's day]

Scenariul: o adaptare dupa America de Kafka sau orice nuvela sau roman de-a lui Eliade

actor principal... probabil Robin Williams sau tom hanks sau Anthony Hopkins, cu rol secundar Kate Hudson

Soundtrack-ul ar fii constituit din Bach la inceput [suita II pentru Violoncel solo], apoi Rimsky-Korsakov [Scheherazade], apoi Prokofiev putin, si apoi John Williams si Leonard Bernstein [ceva west side story, sau Candide]

Afisul ar avea fatza protagonistului indreptata un pic in jos inspre stanga sau dreapta si ar avea un zambet de genul "am trait vremuri bune, vremuri grele, am fost tot timpul optimist... am ajuns departe. sunt fericit"

Ar fii intitulat in varianta mai lunga "The meaning of life is not important" sau "Life is to short to ask questions", sau "A man who lived his life"

hmm... cocktail interesant... if i may say so myself... :D