View Full Version : WE LOVE BOB
Topicul asta a luat nastere in urma unei discutii avute cu Nightwane. I-am spus ca daca reuseste sa vada Orient Express dintr-o bucata e tare. Mie mi-a luat 6 ore (pauze de tigara, reveniri din soc etc). L-a descoperit si el , ca si mine, pe BOB, cel mai tampit personaj all times, vazut intr-un film romanesc.
Individul care-l joaca pe Bob cred ca a fost sofer pe la filmari sau cizmar. Oricum papa serj l-a distribuit in film.
Bob este un naturalist, ii place sa ragaie, sa se scarpine in c***, sa manance ca porcu', dar cel mai mult , lui Bob ii place natura, padurea. El alearga la inceput de secol 19 cu adidasii sai nike, luati din IDM prin frunzis. Bob asuda, bob iubeste transpiratia. Bob e un porc.
Bob are propriile filosofii despre viata , despre lume, despre rauri, ramuri. Bob iubeste femeia ca pe o cizma prafuita, el o pretuieste doar cand nu o mai are. Bob este un mare idiot !
Dar mai presus de toate bob este razbunator. Ca sa rascumpere moartea logodnicei, Bob vrea sa-l impuste pe serj. Nu are putere s-o faca. Misca pistolul in sus si-n jos ca o p**** beata. Bob este un las !
O sa revin cu citate din filosofia lui Bob !!! :w00t:
Nightwane
12 Jan 2005, 08:36
Bob este ca Sfantul Graal, curge filosofia din el da' nu se termina niciodata.
Bob! Te iubim!
Vlad Zamfirescu nu este un actor atat de prost precum Bob, personajul pe care l-a interpretat in filmul lui nea Sergiu. De ex., in "Italiencele" mie mi-a placut. In film, a mai jucat si in "Stare de fapt" al lui Gulea. Ca actor de teatru, e chiar bun (joaca la Bulandra). Topicul asta mi se pare cam nedrept.
Urmeaza citatele din Bob, cele mai cuminti , pentru inceput. Iata filosofia lui Bob :
"Bob: Nu inteleg Printze de ce esti impotriva naturaletei. A vorbi natural, a gesticula natural, a manca si a bea natural, la fel ca toti oamenii, mie mi se pare cu totul just. Dumneata nu nu dormi ca toti oamenii de rand ? Cand te doare ceva , nu te vaiti ca toti oamenii de rand ?
M uia, pardon Maia:OH, Bob esti imposibil !
Bob: Sarumana' tanti. (ii trimite niste bezele adorabile).
Nu te imbeti ca toti oamenii de rand, indiferent daca bei sampanie frantuzeasca si ei tuica mizerabila ? Nu urasti si nu iubesti ca ei ? Nu vrei sa te imbogatesti ca ei ? Nu mori Printze, asa cum mor si ei ?
serge: Poate ca ai dreptate. Dar tinere domn, oamenii nu se deosebesc numai prin educatie si bogatie. Ar fi oribil sa fim cu totii la fel. Da, da ...
Bob: Ne deosebim oricum. Noi bem sampanie, ei beau tuica. :w00t: Dar Printze, de ce trebuie neaparat sa ne deosebim si printr-un stil ca al dumitale, care e numai afectare, artificialitate si da-mi voie sa marturisesc pana la capat, cumplit de ridicol.
Maia: Bob, arrete ! Esti insuportabil !
serge: Poate o sa fii un avocat de mare succes, sa dea Dumnezeu. Pe mine nu m-ai convins. Nu recunosc decat realitatile din mine insumi..
Ma inviti sa traiesc in lumea celor multi, eu te poftesc in izolare, pe culmi. :w00t: (Ce a zis-o serge aici lui Bob!!!) Nu accepti ascensiunea, eu nu vreau coborarea.
Bob (vine tare din urma): Dar Printze, nu poti nega ca in acesta natura minunata, munti, paduri, totu-i natural ! (Bob mai recupereaza din handicap).
To be continued.... (vine partea aia cu OHE!!!)
Nu mori Printze, asa cum mor si ei ?
Buna intrebare :D .
Vlad Zamfirescu nu este un actor atat de prost precum Bob, personajul pe care l-a interpretat in filmul lui nea Sergiu. De ex., in "Italiencele" mie mi-a placut.
Ba da , trust me , este. In Italiencele :sick: e cel putin la fel de penibil ca in orient. Zamfirescu asta, este chiar Bob.
Spicuind din prea multele bobisme:
Maia: AHHHHHHH, BOB, uite-l pe Bob, nepotul meu. De curand doctor in drept :w00t: si fericit logodnic al Anei.
serge: Felicitari tinere, in special pentru logodnica. E o cinste pentru mine sa cunosc pe domnia ta. (caruta cu prosti e tir in filmul asta).
Bob: Ma bucur Printze, sunteti exact asa cum mi-am imaginat.
Maia (uda): Nu-i asa Printze, ca fac o pereche minunata. Cata tinerete, nu-i minunat !!! Nu spuneti nimic Printze? Bob e un adevarat sportiv, un schior excelent. :w00t: Ana-i mai plapanda. (Catre Ana) Dumneata schiezi?
Ana(rusinata ca o curca): Nu doamna.
Maia: Nici nu patinezi? Nu joci tenis?
Ana(la fel de rusinata): Nu doamna.
Maia: In schimb iti place sa te plimbi singura prin padure. (Vesnica padure, Bob e consternat. Face o fata de prost. Isi aduce aminte ca trebuie sa iasa la jogging, sa-i lanseze noua pereche de tenesi).
Maia: Bob, mananci ca un salbatic !
Bob: Ca un om tanti. Un om care are pofte(cata poezie).
Maia;Bob, vous etes imposible !!! O faci intentionat.
Bob:Sunt un timp imposibil pentru toata lumea, dar nici nu-ti inchipui cat de imposibil sunt pentru mine insumi. (Noi te iubim Bob, neconditionat).
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nu am vazut filmul....dar totul a devenit clar, citind aceste dialoguri.... :D
Pentru mine, Bob e un titan. :w00t:
Bogie, nu te pripi ... Bob e lunnnngggg si plin de intelepciune naturalista.
Maia catre serj : Ceai negru sau verde, mon Prince?
serge: Egal, scumpa doamna. (zice scumpa doamna de 60 de ori in film).
Maia: Mon Prince, sunt foarte necajita din cauza nepotului meu Bob. E un adversar declarat al distinctiei, dar un fanatic al naturaletei. :lol: Dupa parerea sa ar trebui sa mancam, sa ne comportam, sa vorbim toti la fel. (Bob e si comunist pe deasupra).
serge: Scumpa si nobila Doamna :sick: sunt convins ca nepotul domniei tale (cata eleganta nobila), are motive puternice sa gandeasca astfel (lui serge aproape ca-i pica placa din gura). De altfel, am auzit ca (pauza lunga) multi tineri gandesc la fel, eu nu pot si nu vreau sa-mi schimb opiniile. Eu sunt un model invechit (asta e clar !). As fi recunoscator domnule Bob (ce pleonasm), daca mi-ati face cinstea de a-mi arata motivele care duc la concluziile diametral opuse. (Bob isi suge dintii gratios).
Bob: Printze, motivele mele sunt simple. Urasc artificialul si distinctia de care vorbesti dumneata, o distinctie facuta piesa cu piesa si clipa de clipa in fata oglinzii. Mi se pare ceva fals si artificial ( :w00t: Bob musca dintr-un mar. Ii ramane niste zeama pe buze).
Vlad Zamfirescu nu este un actor atat de prost precum Bob, personajul pe care l-a interpretat in filmul lui nea Sergiu. De ex., in "Italiencele" mie mi-a placut.
Ba da , trust me , este. In Italiencele :sick: e cel putin la fel de penibil ca in orient. Zamfirescu asta, este chiar Bob.
Il cunosti cumva :) ?
Orice ati zice, faza cu OHE!!! este momentul de glorie al lui Bob, asa ca sa strigam si noi OHE!!! in semn de dragoste :D .
O faza super din film: Ana se duce pe deal sa se impuste; Bob si cu parintii ei stau de vorba; cand aud impuscatura, fug catre ea; desi pleaca din acelasi punct, cei trei ajung langa cadavrul intins pe zapada din trei directii diferite, formand un fel de cruce cu Ana in centru. Asta da dovada de arta cinematografica autentica 8) .
Urmeaza si momentul OHE !!! si numai faza cu strigatul, dar ma-sa sta cu Ana in casa , ca sa nu faca fata prostii. Bob o consoleaza lasandu-i pistolul pe pat. Ies afara sa care geamantanele. Ma-sa iese si ea din casa unde era cu fii-sa (micuta virgina curca), si incepe sa o striga pe amoreza pe afara. Cand a iesit din casa ? Sau poate gara de secol 18 avea fire exit ...
Anaaaaaaaaa!!! Anoooooooooo! Fahhhhhhhhh!
Pe fetele "actorilor" se vede nerebdarea. (Impusca-te fah in m.m. ca vine cateringu' cu sandviselele !)
notorious
12 Jan 2005, 16:50
bob este un titan !! pana la urma, cred ca o sa merg sa vad 'orientul'! :D
Nightwane
12 Jan 2005, 17:32
Bob poate calatori in viitor pt. a-si procura adidasi "Bao Sheng" sau "Shan Lian" (pt. scena in care alearga) si pt. a-si lua un pistol care nu corespunde perioadei temporale.
Ah si nu trebuie sa uitam ca Bob dispune de un "great physique" .. HE SO SEXY!
ricutza
12 Jan 2005, 22:35
va spun sincer ca nu m-am putut decide pentru care din variante sa optez...Bob este un personaj atat de complex incat ma tem ca inca nu l-am dibuit...nu as vrea sa ma insel in aprecierile mele...
eu as propune acum sa disuctam complexul sau nume: BOB...ce poate fi mai natural decat un B urmat de un O si urmat de un alt B? probabil ca Ion nu era un nume suficient de bun pentru un nepot de contesa sau ce era Maia...am spus Ion pt ca s-a vrut neaprat sa fie un nume din 3 litere care sa ilustreze probabil simplitatea...sa fim seriosi acum...ce copil de vita nobila are un astfel de nume...ca doar nu si-l alege el singur!mai ales ca are o matusa ca Maia....
Bulumulu
12 Jan 2005, 22:50
n-am apucat sa vad filmul, dar dupa reclama care s-a facut aici :D
ce om, ce caracter e bob asta!!!!!
bob rulez... cat despre scena descrisa cu cei 3 plecand dintr-un loc si intalnindu-se venind din 3 directii diferite.. ce sa zic.. a marvel of filmmaking art :w00t:
eu as propune acum sa disuctam complexul sau nume: BOB...ce poate fi mai natural decat un B urmat de un O si urmat de un alt B?
Va mai aduceti aminte de Bob din Twin Peaks? O fi rude :D
notorious
13 Jan 2005, 11:25
BOB e un BOU. e doar o diferenta de o litera. probabil la asta s-a gandit eruditul domn nicolaescu.
Nightwane
13 Jan 2005, 13:16
Stiati ca BOB inseamna B(eware) O(f) B(ob) ?
Probabil Sergiulica isi spune acum: "De ma voi scula (din cacat, n.m.), pre multi am sa (mai) bob-esc si eu!" :P
Ma bucur ca-l apreciati pe Bob. Sper ca in curand sa fie cat mai multi adepti ai maretului Bob.
Printre altele, Bob este si un sociolog si politolog desavarsit. Un fel de hurezeanu al vremurilor sale. Iata un dialog pilduitor intre serge si Bob:
serge: Nu-mi doresc decat mandria de a trai si de a muri frumos (speram cat mai grabnic), intr-o spendida izolare.
Bob: In societatea de azi nu exista izolare splendida.
Serge: Ba da tinere, atata timp cat nu m-atinge nici un strop din noroiul timpului de astazi. (serge e lovit de nostalgie, zambeste tamp)
Bob: Asadar Printze, sa nu facem nimic.
serge: A, n-am spus asta. Eu am vorbit pentru mine. Sa nu fac nimic. (iar zambeste tamp, mai incolo o sa si planga, la cei 80 de ani ai lui)
Bob: Nu intelegi ca societatea se schimba? In Rusia a castigat revolutia saracilor, in Germania si Italia sunt regimuri de dreapta (hopa, Bob are si inclinatii naziste), aici totu-i prafuit, traiti in afara realitatilor, sau nu mai traiti de mult.
serge: Poate, nici piramidele Egiptului nu mai traiesc de mult, dar exista ! :w00t: :w00t: :w00t: (wow ce descoperire)
Bob: Dar dumneavoastra nu va vine niciodata pofta (Bob iar are pofte) sa strigati , asa din plin, natural (Bob e iar lovit de naturalete), fara distinctie OHE !!! N-aveti uneori pofta sa strigati? Hai dupa mine :
OHE!!! Hai toata lumea dupa mineOHE!!! OHE!!! OHE!!! OHE!!! OHE!!!
Bulumulu
14 Jan 2005, 04:22
OheOheOhe
Dac-ar sti maretul Bob ce faceti aici.... :w00t:
Pacat ca n-are neamul asta rapsozi destul de inzestrati ca sa-i inchine maretului Bob mega-hitul pe care il merita. Se va numi, desigur, "Ohe-Ohe-Ohe" sau "O-hei-hei-hei" :P .
Maiaa hi, Maia ha, Maia ha ha ....
Alo, salut ... sunt eu BOB, un haiduc...
Si te rog draga mea serge , primeste fericirea ...
Alo, aaaaloooo sunt eu BOB, ti-am dat bip si sunt voinic
Dar sa stii, nu-ti cer nimic
Vrei sa pleci, dar nu numa' numa' nu mai ei, chipul tau
Draga serge si dragostea din tei mi-amintesc de ochii tai...
Te sun, sa-ti spun, ce simt acum
Alooo , alo, alooo sunt iarasi eu ..... BOB
Ti-am dat bip, si sunt voinic, dar sa stii...
Nu-ti cer nimic draga serge ...doar un rolisor...
OHE !!! OHE!!! OHE!!!
ricutza
16 Jan 2005, 01:09
asa cum s-a facut un film intreg cu personajul Elektra din Daredevil, lucru intamplat de altfel si cu personajul Angel din Buffy spaima vampirilor, eu as propune ca sergiu sa continuie cu un film despre viata lui Bob dupa episodul Ana...atatea lucrui am putea invata de la acest personaj...ar fi o pierdere pt noi sa nu-l mai revedem...
oricum acum ne putem bucura de prezenta lui Bob mai mult pt ca el a aparut si pe caseta video!!!!
eu as propune ca sergiu sa continuie cu un film despre viata lui Bob dupa episodul Ana...atatea lucrui am putea invata de la acest personaj...ar fi o pierdere pt noi sa nu-l mai revedem...
oricum acum ne putem bucura de prezenta lui Bob mai mult pt ca el a aparut si pe caseta video!!!!
OHE ! Aferim ! Tu inca esti indecisa in privinta votului ? :w00t: Cred ca trebuia sa pun o singura optiune la optiuni .... ultima. Asta pt. a nu fi nedrepti fata de BOB.
Promit sa revin cu noi pilde din maretul BOB.
ricutza
17 Jan 2005, 00:52
acum imi dau seama ca am gresit enorm fata de Bob prin ezitarea mea de a-l declara un titan! nu stiu cum am putut face asa ceva! sper sa ma ierte! mi-am indreptat greseala....
astept cu nerabdare alte exemple din replicile sale atat de patrunzatoare....
Pitbull
17 Jan 2005, 02:31
Sä înteleg cä Serge e un BOBONAR? :oops:
Promit sa revin cu noi pilde din maretul BOB.
Da' mai repede, ca nu mai pot de nerabdare :D .
VladRock
29 Jan 2005, 15:26
io l-am vazut in orient ,unde mi se pare ca joaca bine,iar di Italiencele n-am vazut decat secvente.Insa ca si actor de teatru e genial.se plieaza pe orice tip de rol in decurs de cateva secunde fara sa-ti dai seama.asa ca e cam nedrept ca-l criticati,fiind unul dintre cei mai buni actori tineri de la noi.
io l-am vazut in orient ,unde mi se pare ca joaca bine
Tu chiar crezi ceea ce zici? :sick: :sick: :sick:
In privinta lui Bob nu prea ma pot pronunta, pentru ca nu am vazut inca filmul, decat secventele din el pentru ca nu l-am luat pe tot de pe net! :) Asa ca astept sa vad tot filmul ca sa ma pot pronunta. In privinta lui Vlad Zamfirescu insa, actorul care l-a interpretat pe Bob, pot sa ma pronunt. El chiar nu este un actor prost! Joaca foarte bine tipul, am avut ocazia sa il vad in 3 piese pana acum si mi-a placut. Serios, bine a zis cine a zis mai sus ca este unul dintre cei mai talentati actori din generatia tanara de la noi din tara.
Si chiar daca o sa fiu injurata pentru chestia asta, chiar si pentru interpretarea unui "naturalist" precum Bob iti trebuie talent. L-am vazut si in "Italiencele"...numai cuvinte de lauda la adresa lui!
Pitbull
19 Mar 2005, 09:50
Welcome to CineMagia, Kitty!
A word of advice: la început, asteaptä-te la niscaiva toroipane-n cap. Sä nu te sperii, bäietii nu-s räi, da' asa e ei... ;) Aicea-i cam ca la puscärie, cum vine cineva nou în celulä, mai întâi cotonogeala de rigoare, si pe urmä mai vedem. :lol:
Merci!
Eu, sincera sa fiu, ma astept la chestii de genul asta, ca am mai citit diverse raspunsuri si poate sa iasa destul de urat. :huh: Nu vreau decat sa imi expun punctul de vedere despre diverse filme. Atat!
In privinta lui Vlad Zamfirescu insa, actorul care l-a interpretat pe Bob, pot sa ma pronunt. El chiar nu este un actor prost! Joaca foarte bine tipul, am avut ocazia sa il vad in 3 piese pana acum si mi-a placut. Serios, bine a zis cine a zis mai sus ca este unul dintre cei mai talentati actori din generatia tanara de la noi din tara.
Si chiar daca o sa fiu injurata pentru chestia asta, chiar si pentru interpretarea unui "naturalist" precum Bob iti trebuie talent. L-am vazut si in "Italiencele"...numai cuvinte de lauda la adresa lui!
Si mie mi-a placut, atat in "Italiencele", cat si in "The Shape of Things" (singurul spectacol in care l-am vazut pana acum). Greseala lui a fost ca a acceptat rolul lui Bob, personaj care, in opinia scenaristilor, trebuia sa fie cat mai prost si mai vulgar, tocmai pentru a scoate in evidenta caracterul exceptional (?!?) al "printului" Nicolaescu. Tinerilor actori nu le-ar strica sa se gandeasca mai bine inainte de a accepta un rol (vezi si "cazul" Papadopol). Desigur, intervine si problema banilor (nu mai are rost sa insist), dar... putina decenta n-ar strica.
In privinta lui Bob nu prea ma pot pronunta, pentru ca nu am vazut inca filmul, decat secventele din el pentru ca nu l-am luat pe tot de pe net! :) Asa ca astept sa vad tot filmul ca sa ma pot pronunta. In privinta lui Vlad Zamfirescu insa, actorul care l-a interpretat pe Bob, pot sa ma pronunt. El chiar nu este un actor prost! Joaca foarte bine tipul, am avut ocazia sa il vad in 3 piese pana acum si mi-a placut. Serios, bine a zis cine a zis mai sus ca este unul dintre cei mai talentati actori din generatia tanara de la noi din tara.
Du-te si te culca. Inainte de a face asta aeriseste camera si incearca sa nu mai fumezi noaptea. Da-i organismul tau o sansa in a se dezintoxica.
:lol: Da, sigur!!! Intre timp am vazut si filmul...destul de plictisitor si de neinteresant, dar cu peisaje foarte frumoase. Majoritatea actorilor mi s-au parut foarte falsi, in frunte cu Sergiu Nicolaescu! In ceea ce-l priveste pe Bob/Vlad Zamfirescu...da, Bob este un "naturalist" si cum mai zice madame Frunzetti despre el, dar nu stiu de ce se incapataneaza unii sa spune despre actor ca nu ar fi bun, pentru ca este. Name, l-ai vazut pe scena, la vreun teatru?
Am de gand sa vad si "Shape of Things"; pana acum am vazut "American Buffalo" (unde este foarte bun), "Bash - o trilogie contemporana" si "O noapte furtunoasa" (la Bulandra, celelalte se joaca la Teatrul Act) cu el. Consider ca am vazut cateva piese de teatru la viata mea si reusesc sa imi dau seama de cele mai multe ori cand un actor joaca bine si cand un actor joaca prost, iar Vlad Zamfirescu nu este un actor prost. Vad ca se poarta, mai nou, catalogarea asta dupa un singur film sau un singur spectacol vazut cu un actor...asa si despre Maia Morgenstern cate nu s-au spus, vis-a-vis de rolurile pe care le-a acceptat de-a lungul timpului...si cu toate astea, Maia este o actrita mai mult decat buna!
Binenteles ca ce am zis eu aici este o parere proprie, strict personala! Daca altii il considera pe Vlad Zamfirescu un actor prost, asta e parerea lor, eu doar am incercat sa imi ARGUMENTEZ punctul de vedere cum ca ar fi un actor bun (ah, si apropo, nu ceea ce spune un actor ca personaj il face talentat sau nu, ci felul in care o face).
Name
Mishimie sau namdamitu.
Binenteles ca ce am zis eu aici este o parere proprie, strict personala!
Parerea ta.
Daca altii il considera pe Vlad Zamfirescu un actor prost, asta e parerea lor
Parerea lor. CARE ESTE !!! Altceva ?
Longshot
22 Mar 2005, 22:00
nu am vazut orientul ex. si nici nu promit ca o sa o fac. dar citind toate replicile lui bob de pe pagina intai, am stat vreo 2 minute contorsionat de atata ras. na, ca mi-au dat lacrimile. il si vad p serj prezent acolo in scena, cu figura lui grava. :lol:
criminal.
legat de numele lui bob din twin peaks, nightwane, statusi la citit jurnale eh? ;)
Pitbull
09 Jun 2005, 20:51
Drägut topic, da' si-a träit traiu'. Somn usor, Bobule, încuiat aici, printre Nicolaesti la fel de încuiati! :)
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.