View Full Version : probleme ?
Am probleme cand accesez site-ul, implicit forumul, se incarca foarte greu si se blocheaza. La voi merge bine, sau e de la serverul lor ? :((
emanuel
06 Jan 2005, 19:53
Sigur nu e de la noi. Mie imi merge perfect.
si mie-mi merge perfect... e de la tine
Daca esti pe astral se intelege. Si la mine are cam aceleasi efecte. Boii astia limiteaza din minut in minut viteza cred... :hmm: :sick:
Nu e astral, e mediasat, dar cred ca e tot aia. Faza nasoala e cand scrii ceva mai lung si are legatura si cu filmul, il trimiti , nu ajunge ... si-l pierzi.
M-am fript de cateva ori asa ca m-am invatat minte sa-i dau copy inainte de a trimite, just in case. Curios e ca merg toate bine, numai cinemagia nu. :hmm:
Nu e astral, e mediasat, dar cred ca e tot aia. Faza nasoala e cand scrii ceva mai lung si are legatura si cu filmul, il trimiti , nu ajunge ... si-l pierzi.
M-am fript de cateva ori asa ca m-am invatat minte sa-i dau copy inainte de a trimite, just in case. Curios e ca merg toate bine, numai cinemagia nu. :hmm:
Asta era un bug mai vechi al forumului din ce stiu eu... si nu prea avea legatura cu conexiunile noastra, astora de acasa. Dar de vreun an n-am mai intalnit problema asta[ceva cu php-u?]... Se pare ca mai sunt mici scapari inca... sau e de vine netu. In cazul meu cu incarcatu forumului stiu sigur ca e de la Astral, la tine nu stiu, mai intreaba pe altii de al mediasta cum li se misca cinemagia! ;)
@ TLD mersi, s-a rezolvat, luasem un virus urat care mi-a facut zob calc. :(( A trebuit sa reistalez tot, ce sa mai, durere de cap. Oricum site-ul mergea greu si inainte si merge greu si acum.
da, si eu am problema asta... site-ul merge foarte incet, si din cand in cand, imi da o greseala din aia, care imi inchide toate ferestrele, si care ma face sa reintru pe site, pierdandu-mi toate 'necititele'.... si ma enervez rau de tot.
Cinemania
14 Jan 2005, 18:16
da, si eu am problema asta... site-ul merge foarte incet, si din cand in cand, imi da o greseala din aia, care imi inchide toate ferestrele, si care ma face sa reintru pe site, pierdandu-mi toate 'necititele'.... si ma enervez rau de tot.
la fel am patit si io de cateva ori :x
now, that is not a nice thing to do
Gaandalf
14 Jan 2005, 18:31
avetzi virusakis oameni buni ... io am distrus PC-ul de la munca shi ce patzitzi voi din cand in cand la mine este "on a daily basis" ...
Cinemania
14 Jan 2005, 18:52
avetzi virusakis oameni buni ... io am distrus PC-ul de la munca shi ce patzitzi voi din cand in cand la mine este "on a daily basis" ...
e o posibilitate...tocmai mi s-au inchis toate paginile de internet fara sa se blocheze :D
ce bine ca nu-s pe calcul de acasa ci pe unul de la universitate :D
Ai dreptate, dar cum iti explici ca am reinstalat tot, l-am devirusat ... si merge la fel de greu. Netul rupe in rest, toate merg beton, am descarcat filmul lui Stone (Alexander) in 6 minute (3 cd-uri :w00t: ).
E ceva si de la site, are momentele lui, de ups and downs ... :hmm:
VladRock
28 Jan 2005, 15:11
io deja nu mai intreb de ce merge greu.e de la virusi ca-l mananca pe unu din iubita mea familie sa incerce toate siteurile care n-ar trebui deschise si downloadeaza toate prostiile.ce marfa!tre sa formatez tot!
tagheue
21 Feb 2005, 10:34
Prima datã când scriu înt-un forum, aºa dacã mesajul ãsta ajunge unde nu trebuie, scuze.
Întrebare: unde în mama dracului pot sã fac rost de revista Cinemagia în Timiºoara??????
La Capitol ºi la Timiºul tot spun cã nu au, cã nu au mai primit de luni.
M-am sãturat sã tot citesc de pe monitor, printer nu am.
Ajutaþi-mã.
emanuel
21 Feb 2005, 13:21
Revistele se trimit lunar si in orasele din provincie.
Se termina insa foarte repede...
Revistele se trimit lunar si in orasele din provincie.
Se termina insa foarte repede...
Se pot gasi in orice pubela din incinta cinematografelor.
Nu stiu unde se pot gasi, dar intre timp site-ul asta e plin de bug-uri. Postezi si nu se vad posturile. Asta cam de 2 zile de cand cu avatarul de 1 km a lui Gaandalf.
La autentificare da erori ... "this page cannot be found", dupa care te trezesti automaticaly sign in. (parca forumul nu avea optiunea asta?) :shock:
La autentificare da erori ... "this page cannot be found"
Confirm. Si mie imi da aceeasi eroare uneori.
hmmmm, nu penste greseala asta n-am dat inca...
dar pe aia veche tot o mai am cu: "internet explorer made an invalid command. the pages you are curently using must be shut down."
p.s. si site-ul asta tot la viteza de melc beat a ramas.
La autentificare da erori ... "this page cannot be found"
Confirm. Si mie imi da aceeasi eroare uneori.
Downlodeaza Opera de pe gameszone. Acum merge mult bine, se incarca mult mai bine si nu mai da nici o eroare.
Poate ma lamureste si pe mine cineva care e faza cu cookies astea.
Poate sunt io prost, a' nu pot de nici o culoare sa atasez poze la mesaje. Aveam una chiar interesanta pentru voi.
Si inca ceva....N-am reusit sa gasesc nicaieri pe site un mail de contact. Iarasi...ceva indicatii?
Longshot
18 Jun 2005, 13:11
ez. e tag-ul "img" - insereaza imagine.
cand dai cu pointer-ul pe el o sa scrie modul cum se foloseste
"Sugestii si reclamatii la
[email protected]"
emanuel
18 Jun 2005, 13:55
Multumesc pentru raspunsuri.
Da' asta cu atasatul imaginilor nu cred ca e in regula. Imi cere URL, asa ca nu pot sa atasez imagine de pe hardul meu. Sau pot?
Longshot
18 Jun 2005, 17:53
pai la descriere scrie "http://image_url"
hence, merge sa bagi doar poze de pe net, nu merge sa faci upload de pe hard.
same goes pt avataruri
Sigur nu e de la noi. Mie imi merge perfect.scuze ca deranjez dar stie cineva cum il cheama pe tipul din six feet under,cel care joaca rolul fratelui lui brenda,care a stat si pe la nebuni o vreme?
Pitbull
10 Dec 2005, 04:00
Go to "Vreau sä stiu" and ask there.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.