PDA

View Full Version : Inchiriere ...

zetemte
06 Jan 2005, 19:23
Salut,

Sunt strain. Am venit in Bucuresti acum 2 ani. In tara in care m-am nascut sunt multe locuri unde pot sa inchierez DVD (Beverly Hills video etc. e genul de frenchise, sunt mult in oras)

Aici in afara de Jolie Ville si Hollywood Multiplex nu am gasit nimic. Locuiesc dupa areoport deci destul departe ...

Poate cineva dintre voi ar putea sa imi ajuta cu informate despre locuri unde pot sa inchiriez DVD'uri. Cel mai bine undeva aprope Otopeni ...

Multumesc anticipant,

TLD
07 Jan 2005, 08:36
Hollywood Music & Film. Are destule centre, nus unu mai apropiat de iesirea din bucuresti... O sa revin cu un site, parca era www.hmf.ro da nu bag mana in foc pana nu ma conving! ;)

Longshot
09 Jan 2005, 08:19
videomax.ro
iti aduce si ia filmele de la tine de acasa.problema ar fi insa ca nu stiu daq pot sa vina la tine, la cat de departe zici ca locuiesti.e bine insa sa incerci sa vezi ce zic.

West
09 Jan 2005, 12:43
Pare faina aceasta idee a celor de la videomax. Se adreseaza doar celor care stau in Bucuresti?

Cinemania
28 Jan 2005, 01:28
ii stie careva pe cei de la video4you? a inchiriat careva dvd-uri de la ei?

am dat de ei pe internet; asta e site-ul lor:
http://www.video4you.ro/cgi-bin/v4you_last.cgi

VirtualCafe
10 Feb 2005, 00:49
Daca sunteti din Timisoara puteti inchiria filme cu livrare la domiciliu de la www.videoclub.ro

Asterix
16 Jun 2005, 10:45
Eu inchiriez aproape zilnic si este OK. Nu au foarte multe filme dar important e ca vin si le aduc si le iau de acasa.

Ronye
04 Aug 2005, 11:02
In Arad nu exista firma de inchiriat DVD-uri care sa ti le aduca acasa ?