View Full Version : Giuseppe Tornatore
thoumak
31 Dec 2004, 18:40
Giuseppe Tornatore este unul din regizorii mei preferati.
As dori parerile voastre pe forum despre filmele lui.
multumesc
tudor
keyzer soze
01 Jan 2005, 11:43
in sfarsit s-a facut dreptate si l-ati bagat pe tornatore la cafenea, printre chistoace si resturi de bere acrita.
bravos pentru initiativa! :lol:
Subscriu, TORNATORE N-ARE CE CAUTA AICI !!! Locul lui e film in general. Nu poti sa pui Cinema Parodiso, Balul, si alte capodore alaturi de oina, asociatii diverse si alte "chistoace". :shock:
aici ti-a cerut sa scrii parerea
"fill" it or lose it sista'
Locul lui e film in general. Nu poti sa pui Cinema Parodiso, Balul, si alte capodore alaturi de oina, asociatii diverse si alte "chistoace". :shock:
Care "Bal", monser?! Te asigur ca Tornatore nu e aceeasi persoana cu Etorre Scola.
keyzer soze
03 Jan 2005, 17:26
Subscriu, TORNATORE N-ARE CE CAUTA AICI !!! Locul lui e film in general. Nu poti sa pui Cinema Parodiso, Balul, si alte capodore alaturi de oina, asociatii diverse si alte "chistoace". :shock:
Limiteaza-te la scris, ca la subscris nu te pricepi. Locul unei mediocritati precum Tornatore este EXACT langa locul unde dam cu piciorul. Sau, mai pe intelesul tau, unde o luam in mana.
@marx :oops: , corect, greseala mea.
@keyzer "Sau, mai pe intelesul tau, unde o luam in mana."
adica ? :shock:
asta nu a facut io non ho paura?
si malena?
dak a facut malena e un GENIU
dac nu, nu ma pronunt
Malena a facut cu siguranta.
Vazusem Cinema Paradiso al lui Tornatore si Splendor al lui Ettore Scola, din cauza asta i-am incurcat. Balul lui Scola e bestial, a luat si Cannes-ul in '83.
De Tornatore am mai vazut Cu totii sunt bine (Tutto stano bene), cu Marcello Mastroianni. Nu mi s-a parut cine stie ce, dar Cinema Parodiso are 10/10 la mine, mult peste Splendor-ul lui Scola.
M-a prins si 1900... Un Tim Roth genial....
cherryblossom
13 Jan 2005, 14:30
Cinema Parodiso are 10/10 la mine.
Nuovo Cinema Paradiso are si la mine tot nota maxima... Malena mi s-a parut varza, cred ca a placut numai din cauza Monicai Belucci :)
Cinemania
14 Jan 2005, 23:52
daca aici am dat de Tornatore, ma exprim si io...
am vazut doar Nuovo cinema Paradiso (pur si simplu magic), The Legend of 1900 (cu un Tim Roth fantastic) si Malena (indraznet, enervant de real si de o frumusete sexy)
@cherryblossom - mie mi-a placut mai mult jocul baiatului...si faza cu "o sa orbesti de la masturbat!!!"; sa nu mai zic de bataia care o incaseaza Malena de la urateniile alea de babe imputite si nefutute...si hai sa recunosc ca dupa ce mi s-au scurs si mie ochii prin film dupa superbissima Monica, am zis: "From now on, I'll be at your side. Forever, I promise. Just give me time to grow up." :love: ...filmul e super si nu cred ca Tornatore l-a facut doar sa ne arate formele Monicai
Filmul e bun dar nu extraordinar. Are nostalgia tampa care imi placea candva.
La Cinema Paradiso e de inteles ... secventele alea cazute "la clopotelul" preotului pudic sunt geniale. Mai sa dau o lacrima. :w00t:
Cinemania
15 Jan 2005, 00:16
...chiar ma regaseam in baiatul din Malena...ce vremuri cand eram copil si sani si funduri si buze de femei mai mari cutreieram...cu privirea!
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.