View Full Version : Va rog eu sa'mi gasitzi o solutzie plzzzzzzz!!!!!!!!!!!
Incerc de vreo 2 ani sa fac rost de un film si peste tot ma lovesc de peretzi..deja incep sa'mi pierd speranta ca voi reusi sa gasesc filmul pe undeva...este vorba de "The Mary Kay Letourneau Story: All-American Girl".Am vazut filmul la pro-tv acum vreo 2 ani si am rams uimit.Vreau neaparat sa il revad...as face orice pt asta...il cumpar si la supra pretz daca este nevoie..:P Va rog spunetzi'mi ce pot face sa fac rost de film..plz....deja nu mai stiu unde sa caut...
herbert
02 Jan 2005, 15:24
a salvat cineva "copilu"?
spartacus
14 Jan 2005, 07:42
Sorry! Io nu stiu despre ce film e vb. Care-s actorii din film??.. 8) 8)
blitz43
18 Jan 2005, 20:02
chiar orice?
pentru inceput aseaza-te in genunchi... :o
pot doar sa-ti dau un link catre filmul respectiv. Dar probabil ca asta deja stiai si tu.
din pacate nu stiu daca poti sa-l gasesti pe undeva pentru ca nu a aparut pe dvd. Este un film pentru tv.
eventual sa scrii la pro tv, cine stie poate il mai difuzeaza si poti sa-l inregistrezi.
The Mary Kay Letourneau Story: All-American Girl (http://www.imdb.com/title/tt0232062/?fr=c2l0ZT1kZnxteD0yMHxzZz0xfGxtPTIwMHx0dD1vbnxwbj 0wfHE9VGhlIE1hcnkgS2F5IExldG91cm5lYXUgU3Rvcnl8aHRt bD0xfG5tPW9u;fc=2;ft=5;fm=1)
VladRock
29 Jan 2005, 17:15
Poate ai marea bafta sa fie vreun maniac mai mare ca tine care sa-l aibe pe hard.dar presupun ca ai incercat pe net de zeci de ori.o idee ar fi intr-adevar sa dai un msj pro tv-ului ca sa-l difuzeze din nou.bafta!
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.