View Full Version : Intalnire Cinemagica de Sarbatori
Cu ocazia sfintelor sarbatori de Craciun am prilejul de a va invita la o intalnire cinemagica care va avea loc acolo unde vreti voi, cand vreti voi.
Eventualii participanti sunt rugati sa se anunte.
PS Misto cifre:
Utilizatorii nostri au scris un numar de 77777 articole
Avem 3100 utilizatori inregistrati
Pai eu propun saptmana viitoare... cam pe marti sau miercuri... dupa-amiaza...
Vad ca nu prea sunt multi interesati... Cand or sa fie oameni care sa se intalneasca stabilim si data/locul
Lady_Skar
16 Dec 2004, 07:02
I'm interested! :)
Oricum nu fac nimic de sarbatori... de Revelion probabil o sa stau pe net.
Cooooooool... 8)
Pai daca ma vreti si pe mine la intalnirea asta... ar trebui sa fie saptamana viitoare pana miercuri... dupa aia intru in vacanta si de net si de oameni...:P
mie mi se pare o ide f misto
Poate sa vina emi imbracat in Mosu' :lol: :w00t: :happy:
Nightwane
17 Dec 2004, 14:25
uuu meeting Cinemãgãria? cool... cine vine si cine NU vine?
marti.. gen spre seara... cine ar fi dispus?
Pana acum cred ca yo, ogto, jay, Lady S, Nightwane & Korben
Lady_Skar
19 Dec 2004, 18:14
haideti oameni buni! Nu ma lasati singura cu oamenii astia. :)
They may need protection! 8)
Ramane marti pe seara? Unde? Vreti poze? (nu le pun aici, le dau participantilor)
unde ne intalnim? la ce ora? unde mergem? ce facem? aduce cineva bere? ;)
.care aduce bere la minori vine politia si il ia.
irene marlyne monroe
19 Dec 2004, 22:58
Pai daca ma vreti si pe mine la intalnirea asta... ar trebui sa fie saptamana viitoare pana miercuri... dupa aia intru in vacanta si de net si de oameni...:Psunt si eu interesata asa ca numa uitati sa ma anuntati si pe mine!numarul meu tel.e:0744187914
irene marlyne monroe
19 Dec 2004, 23:02
Pana acum cred ca yo, ogto, jay, Lady S, Nightwane & Korbensi irene marlyne monroe
irene marlyne monroe
19 Dec 2004, 23:02
Pana acum cred ca yo, ogto, jay, Lady S, Nightwane & Korbensi irene marlyne monroe,dar unde anume si la ce ora?
mda, chiar pare a se meriota efortu
ne vedem marti
astept detalii
Lady_Skar
20 Dec 2004, 08:55
Eu propun ori Frame unde imi place atmosfera... ori Hanul cu Tei unde sunt mese lungi, putem sa luam vin fiert :D and I love the music.
Just an idea... 8)
Confirm Marti... maine adica ... La Hanul cu Tei... la ora 18.00(de ce 18.00? Pai mi pot sta mai mult de 20.00.... sorry) ....
Cat despre foto.... mai bine nu... cel putin eu ies ca dracu'...
astept... confirmari...
irene marlyne monroe
20 Dec 2004, 10:49
Confirm Marti... maine adica ... La Hanul cu Tei... la ora 18.00(de ce 18.00? Pai mi pot sta mai mult de 20.00.... sorry) ....
Cat despre foto.... mai bine nu... cel putin eu ies ca dracu'...
astept... confirmari...daca este stabilit sigur voi veni si eu!de abia astept sa si ne cunoastem,este bine si pt.rev.sa nu vi ca o necunoscuta la alti necunoscuti!
Pai stai sa vedem daca pot si ceilalti... NU e batut in cuie... intra si tu maine dimineata si vezi ce se spune....
irene marlyne monroe
20 Dec 2004, 12:19
[quote="Jay"]Pai stai sa vedem daca pot si ceilalti... NU e batut in cuie... intra si tu maine dimineata si vezi ce se spune....[/quote
eu sunt super incantata daca vom putea toti sa ne intalnim si ar fi minunat!pot sa si sa vina dupa 18 noi ii asteptam pana la 20 ,ok?daca e posibil anunta tu maine!asa va cunosc si eu un pic ,imi dau seama daca pot sa am incredere in voi si sa stau cu voi de revelion,altfel,ar fi riscul prea mare pentru mine!dar faceti cum credeti!
Nightwane
20 Dec 2004, 12:36
hmm...e prea tarziu 18:00 ... zic un 16:00 - 16:30 ca sa stam mai mult.
si trebuie neaparat la Hanul cu Tei? crappy music... putem merge in Frame :D
Ar fi si asta o solutie.....
irene marlyne monroe
20 Dec 2004, 12:50
si trebuie neaparat la Hanul cu Tei? crappy music... putem merge in Frame :Dasa fiecare are puncte de vedere diferite,si unde s-ar ajunge?la nimic,daca nu suntem decis!sa ramana hanul tei si revelionul la tine!apoi pt.alte intruniri specificati fiecare locul,eu nustiu,depinde de voi,organizati ceva bine ,nu la fel am plecat acasa si ma intorc dupa 4-5 zile!dar se3 pierde ocazia de a ne cunoaste pana de revelion,iar mie mi-ar placea sa va cunosc siinainte de rev.voi decideti,eu habar nu am -sunt novice!iar o actrita joaca rolul deja scris si nu si-l scrie singura scenariu!
Eu nu pot sa vin decat dupa 18...
Hai in Frame... Eu unul habar n-am unde e hanu cu tei
irene marlyne monroe
20 Dec 2004, 13:05
Eu nu pot sa vin decat dupa 18...
Hai in Frame... Eu unul habar n-am unde e hanu cu teicauti pe nrt si vei gasi!lipscani,str.blanari,nr 5 ,eu habar nu am unde este frame ursul polar?atunci eu numai vin daca nu va decideti!
Oki... e bine in Frame la 18.00..... daca nu subscrieti macar cativa ... nu cred ca are rost sa vedem...
iar ierene... Frame il gasesti pe net, in B24 FUn... etc..
irene marlyne monroe
20 Dec 2004, 13:08
si trebuie neaparat la Hanul cu Tei? crappy music... putem merge in Frame :Dasa fiecare are puncte de vedere diferite,si unde s-ar ajunge?la nimic,daca nu suntem decis!sa ramana hanul tei si revelionul la tine!apoi pt.alte intruniri specificati fiecare locul,eu nustiu,depinde de voi,organizati ceva bine ,nu la fel am plecat acasa si ma intorc dupa 4-5 zile!dar se3 pierde ocazia de a ne cunoaste pana de revelion,iar mie mi-ar placea sa va cunosc siinainte de rev.voi decideti,eu habar nu am -sunt novice!iar o actrita joaca rolul deja scris si nu si-l scrie singura scenariu!cand va decideti,anuntati-ma si pe mine,sau faceti asa intentionat sa nu vin?
Ramane in Frame la 18:00 atunci? Frame-ul este langa KFC din Romana intri intr-un gang faci stanga si se vede Frame, e si un semn pe-afara
Pai ramane daca vor veni mai multi... gen KORBEN, Lady, Nightwane, chiar si irene... 8)
Nightwane
20 Dec 2004, 13:29
Pai ramane daca vor veni mai multi... gen KORBEN, Lady, Nightwane, chiar si irene... 8)
eu vin daca se face in Frame... si daca vine mai multa lume... adica Jay, Korben, Lady S, chiar si Irene... 8)
nightsorrow
20 Dec 2004, 15:07
Da... Bineinteles... nici nu mai e rost sa spui ca in Bucuresti :sick: provincia sta si ... :hmm:
Nightwane
20 Dec 2004, 15:36
Da... Bineinteles... nici nu mai e rost sa spui ca in Bucuresti :sick: provincia sta si ... :hmm:
uhm... so? what's your problem?
irene marlyne monroe
20 Dec 2004, 17:31
[quote="Jay"]Pai ramane daca vor veni mai multi... gen KORBEN, Lady, Nightwane, chiar si irene... 8)[/quote
s-a facut eu una vin baieti!ne vedem ,acolo,maine incerc sa ajung la 18,00!pupicuri! ;)
irene marlyne monroe
20 Dec 2004, 17:35
eu vin daca se face in Frame... si daca vine mai multa lume... adica Jay, Korben, Lady S, chiar si Irene... 8)
EU VIN! :P
irene marlyne monroe
20 Dec 2004, 17:37
Ramane in Frame la 18:00 atunci? Frame-ul este langa KFC din Romana intri intr-un gang faci stanga si se vede Frame, e si un semn pe-afara
MERCI!NE VEDEM ACOLO!
Daca ar fi ramas hanul cu tei poate as fi trecut si eu...desi nu era nimic sigur...
Destrabalare placuta ppl.
irene marlyne monroe
20 Dec 2004, 20:48
Daca ar fi ramas hanul cu tei poate as fi trecut si eu...desi nu era nimic sigur...
Destrabalare placuta ppl.hei dar ce conteaza locul,cat placerea de a te simti bine si curiazitatea de a ne cunoaste!te astept maine ok!daca esti pe forum cinemagia trebuie sa fi si la intrunire,bine?nu pierde ocazia! :love: si nu pierde momentul de a vedeaua sosia lui marlyne monroe!pupicuri si nu ma face sa te astept mult!
Lady_Skar
20 Dec 2004, 21:38
eu vin either way. :)
irene marlyne monroe
20 Dec 2004, 21:57
eu vin either way. :) ok!nedem acolo!
irene marlyne monroe
20 Dec 2004, 21:58
eu vin either way. :) ok!ne vedem acolo!
nu pierde ocazia!
altadata
Eu nu mai pot sa vin :x :((
irene marlyne monroe
21 Dec 2004, 09:43
Eu nu mai pot sa vin :x :((DACA VRETI TOTUL E POSIBIL ASA CA VENITI!daca reusesti sa ajungi chiar si dupa ora 18-19-20 e ok si poti sa reusesti si in viata visul tau,si sa te numesti prieten al grupului forum cinemagia!totul depinde de tine!
Lady_Skar
21 Dec 2004, 09:44
sa spuna cine vine sigur pls.
sunt si racita... you don't wanna miss that. :D
Nightwane
21 Dec 2004, 09:45
eu vin sigur! si jay (am vb cu el aseara)...si notorious (tot aseara am vb cu el).. acuma sper sa nu se razgandeasca
Lady_Skar
21 Dec 2004, 09:46
si ramane 18 sau mai devreme?
Nightwane
21 Dec 2004, 09:49
si ramane 18 sau mai devreme?
hmmm....putem profita de faptul k nu vine benny si sa ne intalnim mai devreme...sa vedem cum pot si restul...
irene marlyne monroe
21 Dec 2004, 09:51
nu pierde ocazia!
altadatanu lasa niciodata o ocazie indiferent cat este de imp.sau nu pe alta data-nu o vei mai avea,poate!timpul e ireversibil si nu se reintoarce inca o data pt.tine sa iti creeze starea si momentul trecut!"nu lasa pe maine ce poti face azi"!tot timpul va veni alceva nou !iar daca esti pe cinemagia atunci trebuie sa fi tot timpul "omul potrivit la timpul potrivit"si fara sa ratezi o sansa cat este ea de mica!si intrunirea noastra este imp.pt.cunoasterea noastra si sunt convinsa ca va fi mai mut -distractie,placere si totul ok!te astept,daca nu tu pierzi!
irene marlyne monroe
21 Dec 2004, 09:54
eu vin sigur! si jay (am vb cu el aseara)...si notorious (tot aseara am vb cu el).. acuma sper sa nu se razgandeascala mine nu se pune problema vin sigur!
irene marlyne monroe
21 Dec 2004, 09:57
huowu esti fata?super credeam ca sunt singura,ma bucur!si ramane 18 sau mai devreme?hai lasa ramane 18 ca multi nu pot sa vina mai devreme!ne vedem toti acolo!
18.00 ... eu oricum vin, chiar daca intarzii 15 minute... ti-am adus CD-ul mai Nightwane... :D
Nightwane
21 Dec 2004, 10:54
18.00 ... eu oricum vin, chiar daca intarzii 15 minute... ti-am adus CD-ul mai Nightwane... :D
ERAU DOUA CD-URI!!!!! :lol: :lol: :lol:
S-ar putea sa ajung pe la 7 asa... Vin sa-l vad pe notorious :oops: :D
ah... ah.. nah.. am gasit numai unul... dar si cel mai important... expressul...:P
irene marlyne monroe
21 Dec 2004, 11:57
ma bucur ca veniti si mai ales ca aveti spiritul de colegialitate!ok!ne vedem mai tarziu si avem ocazia sa ne cunoastem mai bine!poate va aduc si poze!aaaaaaaaaa!daca cumparati jurnalul national -de azi aveti ocazia sa ma vedeti la rubrica click! si apoi sa ma vedeti in realitate!oricum sunt normala ,dar si deosebita in acelas timp!
-de azi aveti ocazia sa ma vedeti la rubrica click!
Nu este nici o rubrica cilck... adica la ce pagina?
irene marlyne monroe
21 Dec 2004, 13:34
-de azi aveti ocazia sa ma vedeti la rubrica click!
Nu este nici o rubrica cilck... adica la ce pagina?SCUZE :oops: AM GRESIT EU DENUMIREA ESTE ZIARUL NATIONAL -NU JURNALU,IN ULTIMA PAGINA ,IAR IN PRIMA UN PIC.AM IESIT LA BIBLIOTECA SI sa cumpar jurnalul si nu-l mai aveau ,iar apoi am vazut nationalul in care eram.LUATI ZIARUL NATIONAL
Daca tu esti tipa aia... eu am sa mananc o scrumiera din barul ala...
Pe aceasta cale tin sa precizez ca eu raman la parerea mea: esti un baiat frustrat care se crede amuzant....
daa......
din cate`mi aduc aminte ( din celelalte intalniri la care am fost) a fost cea mai distractiva
lucrurile au stat cam asa
1 am revazut prieteni mai vechi adik benny, lady skar, leonard si jay
2 am avut pacuta si totala surpriza de a face cunostiinta cu marilyn(aka IMM :) ), notorius, nightwane
3 am avut activitati culturale legate de imaginea lui IMM; adik rasfoit 2 ziare si vizionat niste poze artistice :w00t:
4 drept care jay a tulit-o ca sa nu pape scrumiera :P
5 discutie extrem de intelectuala legata de programele informativo-culturale oferite de vh1 :sleep:
6 discutie tehnica desp producatorii pleiadei de sequeluri la hallowen
7 am constatat ca atat nightwane cat si persoana mea avem gusturi ireprosabile in ce priveste tigarile
8 s-a discutat si desp IT, ID sau IQ, nu-mi dadeam seama exact nici atunci dsp ce se vorbea
9 apreciat tare duetul umoristic format ad-hoc din ladyskar si nightwane
10 si cineva a etalat un minunat tricou cu cap de mort, confectionat in casa
trebe facute mai des asemenea intalniri
si mie mi-a placut intalnirea si cred ca trebuie sa facem mai des... imi pare rau ca am tulit-o .. si ca nu am halit scrumiera, dar... mi-a luat ceva pana sa-mi revin... in plus... a fost una dintre cele mai amuzante intalniri...
Eu cam imi i-au ramas bun, gen vacanta de Cinemagia in primul rand.. asa ca ne vedem pe 4 sau 5... pana atunci La Multi Ani and stuff...
Ah.. si sa nu uit... foarte important...
M-a sunat aseara Marilyn Monroe si m-a rugat sa va transmit tuturor Sarbatori Fericite... ca i-a cazut netul sau ceva de genul asta... 8)
Nightwane
22 Dec 2004, 10:05
6 discutie tehnica desp producatorii pleiadei de sequeluri la hallowen
7 am constatat ca atat nightwane cat si persoana mea avem gusturi ireprosabile in ce priveste tigarile
8 s-a discutat si desp IT, ID sau IQ, nu-mi dadeam seama exact nici atunci dsp ce se vorbea
9 apreciat tare duetul umoristic format ad-hoc din ladyskar si nightwane
10 si cineva a etalat un minunat tricou cu cap de mort, confectionat in casa
trebe facute mai des asemenea intalniri
thaaank you daaarling. Lady Skar avea tricoul cu cap de mort confectionat in casa :D
PS: Korben da-mi un pm ca vreau sa te intreb ceva. Eu o sa uit asa ca te rog...nu uita :P :P
PS: Korben da-mi un pm ca vreau sa te intreb ceva. Eu o sa uit asa ca te rog...nu uita :P :P
VEzi da' sa-i dai un pm nu un mp....
Nu va dati pm-uri pe-aici :(
Nightwane
22 Dec 2004, 13:08
VEzi da' sa-i dai un pm nu un mp....
pm = private message :P mp = mesaj privat :P ambele imi convin :D
Ah.. si sa nu uit... foarte important...
M-a sunat aseara Marilyn Monroe si m-a rugat sa va transmit tuturor Sarbatori Fericite... ca i-a cazut netul sau ceva de genul asta... 8)
Faptura gratioasa foloseste singura calculatorul, intra singura pe net, se logheaza singurica pe cinemagia??? :shock: Nu ati intrebat-o aspectele astea?
notorious
24 Dec 2004, 11:15
intalnirea a fost trasnet. cinemagistii (cel putin cei prezenti) sunt ei mai simpatici indivizi din cei noucunoscuti! asadar, o sa avem atributul 'simpatic' + :
1. nightwane: twisted :) are ceva cu copiii mici si vrea sa-i filmeze in posturi compromising... am discutat despre lynch si von trier la greu. pacat ca sunt bata in domeniul cinematografiei asiatice.
btw, nightwane - ai calculat catre cd-uri sa-ti dau pt 'twin peaks' si 'riget' ?
2. jay: grabit :) dar discutia dumnealui cu marilyn a facut toti banii (50.000 pe un nenorocit de ceai !)
3. lady_skar: twisted :) pacat ca a trebuit sa plece so early... deci, bugs bunny este homosexual. hm, merita studiat...
4. KORBEN: 'simpatic' este o calitate surprinzatoare pe care-am ajuns sa i-o atribui... :lol: asta chiar e nou ! ma asteptam sa ne sfartecam, dar am fost cat se poate de friendly.
5. leonard: soooo serious. nightwane, leonard & me am discutat, dupa cum am mentionat, zdravan despre lvt, lynch & many others - a fost probabil cea mai cinema-satisfying dezbatere la care-am avut parte ever !
6. benny: ii lipseste un dinte.
daca e sa ne mai intalnim, poate undeva mai ieftin !
[quote="notorious"]6. benny: ii lipseste un dinte.
/quote]
Sigh...
Nightwane
24 Dec 2004, 16:35
1. nightwane: twisted :) are ceva cu copiii mici si vrea sa-i filmeze in posturi compromising... am discutat despre lynch si von trier la greu. pacat ca sunt bata in domeniul cinematografiei asiatice.
thank you thank you..i am deeply honored...Mr. TOM CRUISE HAHAHAHAHA!!!
Lady_Skar
24 Dec 2004, 18:57
I'm not twisted... I'm just misunderstood!
...neah, I'm more twisted then Nadia Comaneci. :P
@lady skar
banuiesc ca ai avut multe de scris in postu ala....
oricum , daca fac abstractie de ob (aka ovidiu bufnila) cred ca e cel mai bizar mesaj postat p cinemagia :D
@nototrius
next time voi incerca sa fiu cat se poate de siktirit, ca sa nu te mai shokezi din nou :shock:
@nightwane
sper sa`mi aduc aminte sa`ti dau un mp
sau, dak ma gandesc mai bine, poate chiar un pm
notorious
26 Dec 2004, 14:44
Faptura gratioasa foloseste singura calculatorul, intra singura pe net, se logheaza singurica pe cinemagia??? Nu ati intrebat-o aspectele astea?
nu, am avut kestii mai usturatoare de discutat. too bad u weren't there...
@notorious Am auzit si eu cate ceva, adunate de prin sat. Regret amarnic.... :((
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.