View Full Version : Exorcistul - Inceputul
notorious
14 Dec 2004, 21:15
filmul asta, din cate-am citit, are o poveste lunga. a costat vreo 30 mil.$ cat timp a fost pe mainile lui paul shrader, care nu prea i-a impresionat pe producatori cu ideea lui de a face mai mult o drama psihologica decat un horror veritabil. asa ca a fost concediat, dar kestia pe care eu o consider cea mai tare este ca a reusit sa filmeze un material intreg, pe care producatorii l-au respins intru totul ! a fost angajat renny harlin (un preferat al meu in ce priveste filmele de actiune) care a mai inghitit 20 mil.$ ca sa refilmeze 90% (!!) din materialul lui shrader si asa a iesit...
THE EXORCIST -THE BEGINNING. acuma...
1.crucile intoarse in jos
2.baiatul mancat de viu de hiene
3.ala cu bubele
4.baiatul posedat care face tot felul de treburi twisted
5.ala cu svastica incrustata pe piept
plus altele... filmul asta m-a speriat de aproape ca mi-a intors stomacul pe dos! si sala era in acelasi mood.
oare chiar sunt eu idiot ?... (ignorati ultima intrebare, mai mult retorica...) :)
De ce sa fii idiot? Pentru ca te-a speriat filmul? Nu, inseamna ca filmul si-a atins scopul. Poate ma uit si eu la el dupa ce ai scris
exorcistu e un jeg penibil
fara pic de logica
si nu mi se pare a fi visceral
whatever
io am lipsiut destul de mult ca mi se paruse o imbecilitate crasa si mi-era foame
0/5
Scorpion
15 Dec 2004, 08:04
M-am plictisit ingrozitor la el. Mult prea lung si previzibil.
Macar de ar fi aratat-o pe eroina la dus ca tot avea rating R
notorious
16 Dec 2004, 11:51
am citit si pe cinemagia, si pe imbd ca va fi lansata pe dvd si varianta lui paul shrader. sunt curios...
@benny
uita-te la film din simpla curiozitate. poate-oi fi eu mai usor 'speriabil'... ;)
Flopcaru
17 Dec 2004, 21:28
Mah, tu vorbesti serios? Chiar te-ai speriat? Ca eu de mult caut un film care sa ma sperie rau de tot sa nu dorm cateva zile ca filmele de groaza k lumea sunt pe cale de disparitie. Pai daca e asa ma duc maine sa il vad.
notorious
18 Dec 2004, 21:59
nope... :lol:
legat de d***m** am o adevarata psihoza.
eu deja am uitat 'exorcistul: inceputul', deci groaza a fost traita din plin in cele doua ore ale filmului, dupa care a zburat ca o musculitza dintr-alea din biserica satanica... :((
i_matei
09 Jan 2005, 16:37
E o porcarie de film... e impanat cu o gramada de scene sangeroase menite a te speria, dar nu fac decat sa te scarbeasca...
Ideea filmului e destul de buna, si cred ca ar fi putut iesi ceva reusit daca se alegea varianta ideii de a se induce groaza prin tehnici mult mai subtile decat sa vezi o serie de scene gorre-rated, de-a dreptul respingatoare...
Plus de asta, filmul isi pierde si din acea urma de tensiune printr-o gramada de scene penibile... Cred ca cea mai idioata scena din film e momentul sinuciderii capitanului englez cand toti fluturii din colectie i-o iau razna... am ras cu lacrimi la faza aia :D
Au fost si niste scene reusite, si amintesc aici, momentul in care Parintele Merin alege oamenii care sunt executati de capitanul nazist (God is not here today father!), si scena exorcizarii care sunt foarte bine jucate, cu multa forta si extrem de convingatoare...
In rest insa... jale...
Pacat de Exorcist... pentru mine ramane alaturi de "Expresul groazei" cel mai reusit film horror din toate timpurile...
Cinemania
09 Jan 2005, 21:28
am vazut doar trailer-ul si mi s-a facut pielea de gaina...abia astept sa vad tot filmul...sper sa aiba ceva de spus si sa nu fie doar trailer-ul de el
OT: apropo filme de bagat in sperietzi...am vazut pe video unul "rau" de-a binelea cand eram mai mic, de mi-e era teama sa umblu si ziua singur pe strada, sa nu mai zic de cimitire & stuff...nu mai stiu titlul original, dar Nistor (ca ea traducea) i-a spus "Vrajitoarele din Salem"...mai stiu numele personajului principal, si anume Ann Putnam...din ce-am gasit eu pe IMDB, ar putea fi vorba de filmul Burned at the Stake (1981)...anyway, it was fucking bloody scarry
M_olecula
18 Jan 2005, 16:02
O infectie filmul asta . Numai scene sangeroase , nush de ce au fost bagate in film , probabil sa sperie boracii ca Joseph
Am si eu o curiozitate , infirma , cum si de ce a murit blonda la sfarsit !? :?
aditza2004
23 Jan 2005, 11:59
Un film de 7.5....nu a fost cine stie c...dar a avut o poveste cat de cat interesanta...si unele faze in care iti sarea popcornul din mana...cand mananca hiena maimutza...si deastea...eu cred ca a meritat...dar nu cum ma asteptam eu sa fie...sa ies de acolo :w00t:
Cand am vazut filmul asta eram in sala doar eu si sora mea , cu inca un prieten . Atat ! In rest , gol ! imaginati-va ce fel m-am simtit eu cand vedeam fazele respective :
THE EXORCIST -THE BEGINNING. acuma...
1.crucile intoarse in jos
2.baiatul mancat de viu de hiene
3.ala cu bubele
4.baiatul posedat care face tot felul de treburi twisted
5.ala cu svastica incrustata pe piept
[am citat si eu ]
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.