View Full Version : va place o actrita cu buse augmentate sau naturale?
irene marlyne monroe
10 Dec 2004, 20:33
salut!ce parere aveti de o actrita cu buze augmentate-marite si ce avantaje si dezavantaje presupune?drep sa va spun eu tocmai mi-am facut acest lucru-care e inspaimantator-catastrofal dupa interventie ,dar placut dupa cateva zile:de ce?pt.ca buzele se umfla exagerat dupa interventie si necesita cateva zile pt.normalizarea marimei dorite!care sunt masurile dupa nu le cunosc,dar in mod cert:trebuie compresa,si mai putin satat in fata calculatorului! :?
keyzer soze
10 Dec 2004, 20:59
:lol:
irene marlyne monroe
10 Dec 2004, 21:08
:lol:oricum nu conteaza,iportant e ca mi-am fcut o placer de foarte mult timp dorita!si ce-i normal fiecare cu gustul lui.stiti chiar mam facut singura poza cu ditamai busele sa am amintire!pentru ca peste cateva zile se vor mai dezumfla!
keyzer soze
10 Dec 2004, 21:14
:sick:
Nightwane
10 Dec 2004, 21:50
Oana...Zavoran(u)???
PoliFanAthic
10 Dec 2004, 23:35
Avea la un moment dat Buzdugan una cu mamelucile...
Stai stai stai putin.... tu iti faci buzele mai mici? adica, ah, ah ... nu mai mari? De ce?
@ Jay
Sa poata sa o cuprinda mai bine . Partitura actoriceasca vreau sa spun. N-ai vazut ca vrea sa fie actrita ?
e si asta o motivatie importanta...
Draga mea, mai asteapta vreo cativa ani sa-ti faci implantul de neuroni. Pana una alta fa cina crestina numai cu creier pane.
Mult succes si pofta buna!
Te sarut dulce pe buze cu ...
Oana...Zavoran(u)???
:lol:
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.