PDA

View Full Version : Filmul frantuzesc IRENE

Sparkle
06 Dec 2004, 20:51
:shock: Incerc de vreo luna sa gasesc o melodie din filmul frantuzesc IRENE. Filmul a aparut prin 2002 - 2003, e regizat de Ivan CALBERAC, si eroina e interpretata de Cecile de FRANCE. Pana aici de foarte bine, nu? :huh:
Acest "mister" de film a fost difuzat de HBO acum vreo (am mai spus!) o luna. Francois, prietenul eroinei principale, Irene, ii canta acesteia, la un moment dat, un cantec la pian, pe care, ulterior, il canta si ea. E o splendoare de melodie!
Pana aici iar bine!
Pe coloana sonora a filmului apar LAURENT AKNIN, JULIEN SCHULTHEIS, PAUL WELLER, MUSE si SILMARILS. Nici unul dintre acestia nu apare pe net, pe undeva, cu vreo melodie de genul asta, cu toate ca toate sansele il indica pe Aknin, renumit pianist si compozitor! Din pacate, nu cunosc titlul melodiei, si de aceea imi este mai greu sa o gasesc. Multi cunoscatori ai filmului au afirmat, dupa ce au cautat "inversunati" pe net, ca melodia ar fi compusa de Michael NYMAN, care, de fapt, e compozitorul coloanei sonore a "ME, MYSELF AND IRENE", adica "IRENE'S THEME", deci n-are nici o legatura cu filmul frantuzesc.
Va rog, daca stiti ceva mai multe decat mine, spuneti-mi!!
Multumesc!

nume
06 Dec 2004, 21:43
www.imdb.com cauta acolo trebuie sa fie...

Leonard
07 Dec 2004, 03:57
@nume: de cînd se gãsesc melodii pe imdb?

BeNnY
07 Dec 2004, 07:11
Se referea la numele melodiei nu la melodia in sine